JBS undertøj og strømper
- i et væld af modeller, farver og kvaliteter, fra lager.


www.danskerhvervsbeklaedning.dk

JBS undertøj og strømper

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

JBS Textile Group A/S er Danmarks største producent af undertøj.
 
JBS er en familieejet virksomhed

JBS er en familieejet virksomhed, der fastholder en førerposition ved at fokusere på fire kerneværdier: Komfort, kvalitet, innovation og individualitet.

JBS er en familieejet virksomhed
 - Klik på iconerne for at hente kataloget - eller kontakt os for et oplæg.
JBS Multipack  Claudio
 Dovre  Egtved high class socks  JBS Trade
 The Egtved Lexicon
JBS Original   JBS Specialised
  JBS ProActive
  JBS Lexicon 

Navnet JBS står for Jens Bjerg Sørensen;
Manden, der i 1939 stiftede virksomheden, og siden førte den frem til positionen som Danmarks førende og mest kendte undertøjsmærke. Jens Bjerg Sørensen var på mange måder forud for sin tid og havde en ualmindelig veludviklet sans for markedsføring. Hvem husker ikke JBS fra de berømte 6-dagesløb i Herning op igennem 70'erne, med mange legendariske boksekampe, topfodbold i Ikast, og ikke mindst FC Midtjylland og Herning Blue Fox.

Navnet JBS står for Jens Bjerg Sørensen

Historien begynder i 1939 på den jyske hede.
Virksomheden JBS tager med sine ca. 15 medarbejdere kampen op mod de store danske tekstilproducenter. En kamp, som på papiret ligner en umulig mission men, som stille og roligt får hul igennem til herretøjsforretninger over hele landet.

JBS - undertøj og tilbehø

Strategien, der skal modstå dårlige odds, er lagt fast.
En komplet undertøjskollektion med fire modeller; Små leverancer med levering fra dag til dag, uge til uge, og så de gode gammeldags jyske dyder: ærlighed, hæderlighed og at holde, hvad man lover. Et ord er et ord.

Historien begynder i 1939 på den jyske hede

Denne strategi bliver hurtigt en succes.
Jens Bjerg Sørensens forretning er og var langt mere omstillingsparat end de store aktører på markedet. hvilket betyder, at JBS kan yde en bedre og mere personlig service. JBS Textile Group A/S er i dag en international virksomhed med flere end 300 medarbejdere, og produkterne udbydes i en lang række lande med Nordeuropa som det primære marked.

JBS - Tradition og nytænkning

Produkterne indenfor undertøj beror bl.a. på: Singlet, T-Shirt, Lange ærmer, Briefs, Tights, Boxershorts, Lange ben, samt strømper - der brandes under navnet Egtved, Badekåber, og indeholdes af andre brandede produkter som Cristiano Ronaldo, Classic Modern Socks, m.v..

Produkterne indenfor undertøj beror

Det, De har på allerinderst skal være rart at have på, og det skal passe til stilen.
Og det er lige præcis dét, De får hos JBS; Pasform, kvalitet, og individualitet...

Sådan har det været siden Jens Bjerg Sørensen stiftede JBS i 1939.
Med mere end 300 medarbejdere og forhandlere i en lang række lande er JBS Textile Group A/S Danmarks største og førende producent af undertøj. Det er en position, man har opnået ved at holde fast i kerneværdierne, mens JBS hele tiden udvikler og fornyr sig. JBS er ikke som alle andre. Vi har arbejdet med undertøj i 80 år - og den erfaring kan både mærkes og ses.


JBS størrelsesskema

Tradition og nytænkning.
Et af JBS's mest markante kendetegn har altid været en udpræget fornemmelse for, hvad forbrugerne ønsker sig, ofte før de selv ved det. I alle kollektioner findes nyheder, nye materialer, design og komfort. Samtidig er en række af de styles med tiden blevet til klassikere, som tiltaler det brede publikum.


Vidste De for eksempel, at 300-serien, der kendes under "Original"-produktlinjen er fuldkommen identisk med den allerførste serie, Jens Bjerg Sørensen sendte på markedet i 1939? Jens Bjerg Sørensen demonstrerede gennem årene, at han ikke alene havde tæft for at udvikle, producere, markedsføre, og sælge undertøj; Han formåede også at skabe en ganske særlig ånd i virksomheden.

JBS 300-serien

JBS 300-serien

JBS 300-serien

En unik kultur, der betyder, at JBS Textile Group igen og igen kan fejre jubilæer blandt medarbejderne. Historie startede som producent af herreundertøj. Og det er fortsat her, hvor de største forretningsområder er grundlaget for. Som en naturlig del af virksomhedens generationsskifte starter sønnen Claus Bjerg Sørensen som direktør den 1986, og han arbejder målrettet med at styrke undertøjssegmentet. Claus vil tilbage til strategien om kun at producere undertøj. Hermed er filosofien om en “totalkollektion”, der omfatter alt inden for undertøjssegmentet på plads.


I 2008 er JBS blevet udvalgt som SUPERBRAND, og overtager samme år Egtved strømper, der indlemmes som et supplerende element i JBS-kollektionen. I starten af 2013 bliver JBS samarbejdspartner med den portugisiske fløj Cristiano Ronaldo, der indgår et samarbejde med JBS om at designe trendy og cool undertøjs- og strømpekollektioner. Cristiano Ronaldo-serien får to linjer: En sej kollektion, der bliver designet specielt til de yngste fans, og en mere modeorienteret og sofistikeret kollektion, skabt til modebevidste yngre mænd med hang til høj kvalitet og lækkert design. Gennem samarbejdet med Cristiano Ronaldo har JBS fået en unik, international platform, der har sikret JBS-brandet over det meste af verden. Som konsekvens af den store succes på undertøjssiden ønsker Ronaldo at tage brandet et step videre. Idéen er at producere herreskjorter i et lækkert design, og fodboldstjernen ønsker, at JBS Textile Group skal styre projektet. I 2014 indgår man derfor endnu en kontrakt med Cristiano Ronaldo. Denne gang om skjorter.


JBS Textile Group samarbejder også med den amerikanske skuespillerinde og model, Carmen Electra. Den smukke kendis lægger navn til, og fungere som en levende reklamesøjle for en feminin kollektion af strømpebukser og lingeri. Kollektioner der beregnet til kampagner, der produceres i puljer, sæsonvis, og som ikke kan suppleres.

I 2016 udvider JBS Textile Group atter brand-paletten ved at købe af HB Textil der med fem gode, etablerede, mærker: Claudio, Symfoni, Laze, Beautiful Legs by Caroline Fleming, og Decoy. Med disse brands udbydes også dameundertøj, -strømper og -strømpebukser.

Noget af det illustreres her og i kataloget, og vi bistår gerne med oplæg og tilbud ud fra det givne, som standardvarer, i produktion, med tryk og broderi om ønsket.
 
JBS er en familieejet virksomhed

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

197
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden