Standardstrømper til herre og damer
- til alle formål - fra bl.a.: Egtved, Hosen, Melton, Hanweel, Comfy Socks - og mange flere.

 
www.logosokker.dk

www.logosokker.dk Standardstrømper til herre og damer - til alle formål - fra bl.a.: Egtved, Hosen, Melton, Hanweel, Comfy Socks - og mange flere.

Kik ind i vor www.web-butik.info her

Standardstrømper til herre og damer
- til alle formål - fra bl.a.: Egtved - og mange flere.

Meget har ændret sig siden den første Egtved Strømpe blev produceret i 1931. Bare ikke den kompromisløshed, der altid har været til stede når det gælder kvalitet, komfort og design. På basis af stolte håndværkstraditioner har Egtved udviklet og videreudviklet strømper gennem flere generationer til glæde og for en lang række brugere.

Egtved strømper … stærkere end nogensinde.
Egtved har et stort og varieret sortiment til damer og herre. Egtved strømper … stærkere end nogensinde. Egtved Strømper er i dag er af Danmarks førende producenter af strømper til såvel privat som til professionel brug. En position, der byg-ger på mere end 60 års erfaringer, kombineret med evnen og viljen til at se fremad. Resultatet er et unikt og bredt sortiment, der på alle måder sikrer, at De altid finder den bedste løsning.

Både hvad angår design, styrke og komfortegenskaber. Moden vil skif-te, men Egtved Strømpefabriks standarder vil bestå. Missionen er at tilbyde et bredt udbud af produkter til en tilfredsstillende pris.

Egtved Strømper er ikke billige, men har høj værdi for pengene.

Se lidt af mulighederne her - eller kontakt os for et oplæg.

Egtved strømper … stærkere end nogensinde.
Alle mønstrede strømper i Egtved serien er udviklet til at klare de belastninger, som vi udsætter vores strømper for i hverdagen. Derfor har Egtved Strømpefabrik udviklet en teknik, der styrker højkvalitets-strømperne.

Air Sole, Twin Sock, Ventilated Sole, Comfort og alle mønstrede dessiner
på en bedre måde. Strømperne er blevet forstærket i hælområdet og omkring tåen med en ekstra tråd, der giver dobbelt styrke til særligt belastede områder. Dette nedsætter risikoen for ”hurtige huller” på Egtved Strømpen sammenlignet med andre strømper. Undgå utilfredshed, og køb derfor teknisk toptunede strømper. Har De behov for særligt stærke strømper til arbejde eller fritid har Egtved en række strømper,
der fokuserer særligt på dette forhold. Strømperne føres i såvel ulden som bomuldskvaliteter, hvor der er lagt ekstra fokus på slidstyrken.

Find Deres Egtved Strømpe blandt vort udsnit af kollektionen herunder - eller kontakt os for yderligere information.

Egtved Strømper giver udvidet komfort til forbrugeren med til mix af gode materialer, ny teknologi, kvalitet og design til tidens trend. Et resultat baseret på lang tids erfaring hos Egtved.

Egtved Strømper giver udvidet komfort til forbrugeren med til mix af gode materialer, ny teknologi, kvalitet og design til tidens trend. Et resultat baseret på lang tids erfaring hos Egtved.
 

Twin Sock. Egtved’s Twin Sock er ikke uden grund den mest solgte ”business strømpe” i Danmark.
Twin sokken er den ideelle strømpe, som via sit tidløse look, behagelige materialevalg og perfekte pas-form til foden yder den maksimale komfort.

Egtved’s Twin Sock er ikke uden grund den mest solgte ”business strømpe” i Danmark.

Egtved’s Twin Sock er ikke uden grund den mest solgte ”business strømpe” i Danmark.

Twin sokken er af absolut bedste kvalitet med en unik kombination af garner i form af den bløde og hud-venlige bomuld på indersiden, og den varmeregulerende uld på ydersiden. Ulden i Twin Sock’en kan ab-sorbere op til 70 % af sin egen vægt, og derfor får De med denne strømpe et produkt, hvor Deres fødder er mindre fugtige. Materialerne garanterer den bedste komfort, og holder på grund af de ekstra forstærk-ninger på hæl og tå i længere tid end andre strømper. Egtved Twin Sock leveres i et stort udbud af far-ver, og findes både med kort og lang skaft. Twin sokken kan købes med komfort top eller uden elastik.

Med Air Sole linjen har Egtved Strømper givet dig et ekstra ”løft” i dagligdagen, og samtidig en bedre komfort.

Air Sole
En bomuldsstrømpe er ikke bare en bomulds-strømpe.
Med Air Sole linjen har Egtved Strømper givet Dem et ekstra ”løft” i dagligdagen, og samtidig en bedre komfort. I Air Sole linjen er sålen strikket med et ekstra lag bomuld og luft, der øger komforten igennem en lang dag. Strikketeknikken giver nemlig en mere ”ruflet” overflade, der har til hensigt at tilføre dine fødder massage og antistress fornemmelse mens De går. Air sole funktionen med dobbelt lag bomuld giver samtidig en bedre ventilation, og en bedre en evne til at absorbere fugt end almindelige bomuldsstrømper. Air sole sålen er strikket i 100 % bomuld.

No-elastic.
Egtved Strømper har som et af de bedst sælgende produkter ”No-elastic” strømpen, der er specielt målrettet mod forbrugere, der ønsker strømper uden elastik. Strømpen kan med stor fordel anvendes af forbrugere, der ønsker optimale forhold til blodomløbet i benene - et problem, der kan opstå som følge af for stram top elastik i skaftet hos mange andre strømper. Egtved’s specielle strikketeknik og materialevalg tilsikrer alligevel en god pasform, og bevarer en stærk strømpe med et godt ”stræk”. Den ribbede No-elastic strømpe kan købes i såvel bomuld som uld kvalitet.
Egtved Strømper har som et af de bedst sælgende produkter ”No-elastic” strømpen, der er specielt målrettet mod forbrugere, der ønsker strømper uden elastik.
Comfort strømpen er fremstillet med uld i sålen og bomuld i skaftet. Comfortstrømpen er fremstillet med uld i sålen og bomuld i skaftet. Strømpen forsøger hermed at udnytte begge materialers kvaliteter. Ulden er varme- og fugtregulerende, og er placeret på de ”fugtige” områder under foden.

Resten af strømpen - inklusive oversiden af foden er strikket i en blød og behagelige bomuldskvalitet.

Med Comfort strømpen forebygger De derfor fugtige fødder hele året.

Serien fås i fem farvevariationer, der tydeligt viser de forskellige materiale zoner.

Strømpen føres i str. 40-45 og str. 45-48.

Natur.
Egtved Strømpefabrik fører som en af de få producenter strømper fremstillet i 100 % uld eller 100 % bomuld. Strømperne er derfor det naturlige valg for kunder, der fokuserer på et allergivenligt valg til deres fødder. Strømperne optimerer de enkelt materialers kvaliteter, og garanterer samtidig den allergiske forbruger mod kunstfibre.

Egtved Strømpefabrik fører som en af de få producenter strømper fremstillet i 100 % uld eller 100 % bomuld.

Egtved Strømpefabrik fører som en af de få producenter strømper fremstillet i 100 % uld eller 100 % bomuld. Uldstrømpen føres både i kort og lang version, samt uden elastik.

Strømperne føres i størrelserne 40 - 43 og 44-46 i begge serier. 
Mønster
Egtved Strømpefabrik bestræber sig altid på at have aktuelle mønstre og farver, der matcher tidens trend.

Der sker ved kontinuerligt at udvikle nye strømper via eget design set-up, så der sæsonvis kommer aktuelle nyheder i butikkerne. 
Egtved Strømpefabrik bestræber sig altid på at have aktuelle mønstre og farver, der matcher tidens trend.
Egtveds bryllupsmønstre har eksempelvis været på mere end 50000 par bryllupsben siden introduktionen af strømpen i 1996.

En nyhed kan dog hurtigt blive en klassiker. Egtveds bryllupsmønstre har eksempelvis været på mere end 50000 par bryllupsben siden introduktionen af strømpen i 1996. Mønstrene på billedet er kun et udvalg af de nuværende muligheder. 

Van Locht.
Van Locht strømpen er til det voksne publikum, der ønsker et bredt udvalg af farver til en tilfredsstillende pris.

Van Locht leveres i såvel uld som bomuldskvalitet.

Alle Van Locht strømperne er produceret med Lycra, der tilsikrer strømperne en høj elasticitet, og dermed individuel pasform til den enkelte forbruger.


 

Van Locht strømpen er til det voksne publikum, der ønsker et bredt udvalg af farver til en tilfredsstillende pris.
Strømperne under LBS mærket er målrettet mod erhvervskunden, der stiller ekstra krav til strømpernes LBS.
Strømperne under LBS mærket er målrettet mod erhvervskunden, der stiller ekstra krav til strømpernes - slidstyrke - fugtabsorbering - termoisolerende egenskaber - behagelig trædeflade og pasform.

LBS strømperne opfylder disse krav med strømper i høj kvalitet, som skaber bedre arbejdsbetingelser for Deres fødder.
Strømperne under LBS mærket er målrettet mod erhvervskunden, der stiller ekstra krav til strømpernes
ZOX
er fremstillet til den yngre mand, der søger essensen i en strømpe.

Essence wear linjen sætter modestil og funktionalitet i centrum.

Med tidens farver og en behagelig bomuldstrømpe giver strømperne det den ungdommelige mand behøver for at matche tidens modefarver.

ZOX er fremstillet til den yngre mand, der søger essensen i en strømpe.
ZOX er fremstillet til den yngre mand, der søger essensen i en strømpe.
Egtved Strømpefabrik producerer gerne skræddersyede løsninger, der passer til netop Deres virksomhed. Logostrømper
Egtved Strømpefabrik producerer gerne skræddersyede løsninger, der passer til netop Deres virksomhed. I samråd afdækkes Deres behov, og efter opgave, produceres logostrømper til profilbeklædning, firmagaver, markedsføring eller medarbejderevents. Egtved Strømpefabrik kan levere strømper med indstrikket logo placeret efter ønske, ligesom strikketeknikken kan tilpasses specielle ønsker. Farverne kan kombineres i forskellige garner, ligesom etikettering og distribution kan udføres efter ønske.

Fremsend gerne Deres logo så kan vi i samarbejde drøfte muligheder for anvendelse af logostrømper i virksomheden.

Kontakt os for nærmere oplysninger omkring mulighederne til Deres behov.

Egtved Strømper giver udvidet komfort til forbrugeren med til mix af gode materialer, ny teknologi, kvalitet og design til tidens trend. Et resultat baseret på lang tids erfaring hos Egtved. Vores fødder skal til hverdag, arbejde og fritid modstå en stor belastning. For optimal komfort og moderigtigt design har Egtved derfor forenet teknologi, materialer og  design til at afdække forskellige behov.

Lagervare leveres gerne i små og større mængder, i fold af 6 par pr. design.

Forlang et oplæg eller tilbud, der er afstemt efter Deres behov og krav.


Se også mulighederne for
JBS undertøj.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

052
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden