Panther caps med lys, fra lager og i produktion, efter opgave
- som standardprodukt, eller i eget design med tryk og broderi.


www.reklamegaven.dk

Se mulighederne for hovedbeklædning på www.logocap.dk - en specialside fra Dansk Erhvervsbeklædning

Kik ind i vor www.web-butik.info her

Caps med lys, fra lager og i produktion, efter opgave - med broderi om ønsket

Caps med lys, fra lager og i produktion, efter opgave - med broderi om ønsket
 

 

Panther Vision - Caps med lys, fra lager og i produktion, efter opgave - med broderi om ønsket

    Til brug for fritid, job og til den daglige marketing.
  - fra lager eller i produktion.

 
- Alt udføres efter Deres krav og budget.
  - Klik på de enkelte billeder for en uddybende illustration.
  - Kontakt os for et oplæg eller et tilbud.

Panther Vision er grundlagt i 2002, og er en division under Waters Industries Inc. hvor målet er at være kilden til innovative, "håndfri", ultralette LED-arbejdslamper - belysningsløsninger til salgsfremmende pro-dukter til brug i bl.a. industrien . Panther Vision produktdesigns er fokuseret på let belysning af de områ-der, hvor der arbejdes med hænderne, hvor man læser eller hvor der foregår aktiviteter der kræver kon-kret belysning. Ledelse og medarbejdere i Panther Vision tror på: Overskridelse kundernes forventnin-ger. Design og fremstilling af innovative produkter, der giver værdi. Udnytte de allerbedste materialer og fremstillingsprocesser for alle produkter. Være gode forvaltere af miljøet. Panther Vision  sælger hoved-beklædning og optisk værktøj i DK, gennem Dansk Erhvervsbeklædning.

Hvorfor bør De købe dette: Hos Panther Vision designer og fremstilles ethvert produkt med sigte på at overgå alle Deres forventninger. De patenterede designs tilbydes med en uovertruffen ydeevne og en stor brugsværdi. Alle Panther Vision produkter leveres med begrænset levetidsgaranti, men betyder også at  kvalitet og ydeevne står i forhold til hinanden.
 

Panther Vision produktdesigns er fokuseret på let belysning


Panther Vision ® Caps
er velegnet til blandt andet: Camping, jagt, gåture, løb, hjem, reparation, hob-by, håndværk og service. Anbring brandet på Panther Vision og få del i glæden ved at bruge belyst ho-vedbeklædning, der blander funktionalitet og stil. Almindelig og enkel i brug og betjening - sikre succes-en, hver gang.
 

10 REASONSWHY YOUR CLIENTSWILLWANT TO BUY THE


Hvad gør PowerCap ™ så effektiv? Hvad skaber et godt salgsfremmende produkt? Et godt salgsfrem-mende produkt udgør et håndgribeligt element, der hjælper til at foretage en konkret, målrettet handling med evnen til at nå virksomhedens forbrugere og medarbejdere, samt den brede offentlighed.
 

076.Hvad gør PowerCap ™ så effektiv? Hvad skaber et godt salgsfremmende produkt?


Jo mere nyttigt dette produkt er, jo mere succesfuld kampagne. Hav det i tankerne, og lad os evaluere PowerCap ™
 

Panther Vision har været på forkant med LED-belysning siden 2006


Panther Vision har været på forkant med LED-belysning siden 2006.
PowerCap ™ repræsenterer tredje generationsteknologien med et større mål: At sætte lys, hvor De ser.
Fordi der er så mange tilfælde, hvor dette behov for at fokuseret på opgaven opstår i hverdagen, Power-Cap ™ bliver til et produkt og bruges igen og igen.

Flere bruger store beløb på markedsføring og får dermed højere PR-værdi. Vi har set at man bruger Po-werCap ™ til jagt og fiskeri, diverse hobbyer, i hjemmet, til turene med kæledyrene, eller for at sikre en ensartethed og som en sikkerhedsforanstaltning, for blot at nævne nogle eksempler.
 

Premium kvalitet. Konstrueret med 16 x 12 børstet og vasket bomuld


Premium kvalitet.
Konstrueret med 16 x 12 børstet og vasket bomuld med de den bedste LED-lys der kan købes for pen-ge, Premiumserien PowerCap ™ er en kvalitetscap.
 

Så mange gange virksomheder går galt med deres kampagner

Så mange gange virksomheder går galt med deres kampagner, når de forsøger at skære på kvalitet eller ved at gå efter prisen alene. Dermed skaber de noget, der kan se godt på en hylde, men hvis det ikke er ude bliver brugt på markedet, er dens værdi stærkt formindsket. Dette er ikke kun et produkt, som folk bruger, det er et produkt, de er glade for at bruge. Dette gør det til et unikt salgsfremmende produkt.
Vi har opnået, hvad folk ønsker!
Der er igennem årene arbejdet hårdt på at lytte til kunderne, bl.a. for at gøre PowerCap ™ bedre.
Den bekvemme skifteknap under randen af skyggen gør let at tænde og slukke for lyset.
De lette, langtidsholdbare, knapcelle-lithium-batterier, der er skjult i svedbåndet giver let adgang til udskiftning.

PowerCap ™ findes i mere end 15 forskellige lagerfarver, mønstre og stilarter. Fire af disse mønstre om-fatter licenseret camouflage fra Realtree og Mossy Oak. PowerCap ™ findes i både strukturerede og u-strukturerede designs der kan tilpasses til behovene i enhver situation, og der kan tilbydes forskellige lys, samt forskellige farvekonfigurationer. Også specifikke krav kan honoreres i fleksible brugerdefine-rede programmer, efter Deres specifikke behov.

Flere prisniveauer.
Endelig PowerCap ™ fås i to modeller.
Vi har opnået, hvad folk ønsker - PowerCap kvalitet
Premium-serien, som er baseret ud af PowerCap ™, der leveres til de større detailkæder, og en salgs-fremmende serie kaldet PowerCap ™ Stealth, der er skabt til at være en kvalitetspiller på markedet for erhvervskunder som give-away. Stealth funktioner under skyggen og giver alle de store fordele ved den tændte cap - til en meget attraktiv pris.

Premium-serien, som er baseret ud af PowerCap ™


Hvilke krav er der til grundlaget for et givent logo og design? E-mail - op til 100 mb. - kan anvendes til fremsendelse af artwork, men vi ser gerne at filer over 10 mb. sendes med Wetransfer, der er et gratis-program og som kan anvendes uden besvær - gerne i PSD, AI, EPS-filer, outlined, med vedhæftning af fonte. Andre filer modtages gerne som grundlag for udarbejdelse af oplæg.
 

Hvilke krav er der til grundlaget for et givent logo og design
 

Upload store filer med wetransfer - en gratis løsning - og service til Dem.


Alle priser udregnes efter fremlagte oplæg, og der tages forbehold for endelig pris.
Alle priser er dags-pris, excl. moms, levering a b fabrik/lager/systue og eventuelle gebyrer. Produktioner fordrer forudbeta-ling ved ordreafgivelsen.


Se også udvalget på lagerførte caps og huer til promotion - tryk her
 

Se lidt om broderi: Klik her.
 


Alt med individuelle tryk eller broderier efter opgave - bl.a. fra Worldcap.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

083_24

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden