Cabix® Outdoor AED - hjertestarterkabinet
- Smartcabinet - for life saving.


www.sikkerhedsgrej.dk

Cabix® Outdoor AED - hjertestarterkabinet

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Cabix® Outdoor AED - hjertestarterkabinet.

Ved pludseligt og uventet hjertestop er tid en afgørende faktor, så for hvert minut der går, falder chancen for overlevelse med 10 %. Derfor skal flere hjertestartere gøres tilgængelige 24/7, for at reducere tiden til behandling.

Cabix Outdoor AEDDet anbefales derfor, at hjertestartere placeres udendørs.

Det er vigtigt at sikre, at hjertestarteren altid er klar til brug. Erfaringen viser imidlertid, at der er en risiko for, at man glemmer at holde øje med hjertestarteren - især når den hænger udendørs i vind og vejr.

Er hjertestarteren ikke klar til brug, kan det have fatale konsekvenser.
Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sørger for, at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet og er klar til brug.

Hvis der opstår fejl på hjertestarteren, giver skabet besked herom.
Cabix Outdoor er oplyst fra alle sider. Denne øgede synlighed er med til at skærpe folks bevidsthed om hjertestarterskabets placering - og minimere tiden brugt på at lede efter det, som kan være af afgørende betydning ved hjertestop. Cabix giver tryghed og redder liv.

Cabix Outdoor hjertestarter skab giver øget synlighed


AED Smartcabinet.
Cabix hjertestarterskabe er designet med henblik på at tilbyde mere end bare opbevaring. Det er en vision, at hjertestarterskabe skal bidrage til, at flere mennesker overlever et hjertestop.
AED Smartcabinet  AED Smartcabinet  
 
 

Derfor udvikles hjertestarterskabe med vægt på synlighed, tilgængelighed og hurtig adgang - da hvert sekund tæller ved hjertestop.

En hjertestarter skal altid være klar til brug - og et hjertestarterskab skal understøtte dette. Cabix arbejder kontinuerligt på at udvikle mere intelligente skabe, der gør det lettere at overvåge hjertestarteren. På den måde kan fejl ved hjertestarteren opdages i tide, og liv reddes. Samtidig minimeres den tid, der skal bruges på at holde øje med skab og hjertestarter.

Bæredygtighed er en del af værdigrundlaget. Derfor produceres Cabix skabe i miljøvenlige materialer, der minimerer belastning på miljøet under produktion og transport. Cabix hjertestarterskabe er udviklet i et moderne nordisk design, så det passer ind i forskelligartede miljøer.
 
AED indoor Smartcabinet

AED indoor Smartcabinet

- forhør Dem om vort program af andre øjenskylstationer og andet tilbehør.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

501
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden