Abena Handel og Health Care
- i den rette mængde, med det rigtige indhold.


www.sikkerhedsgrej.dk

Abena Handel og Health Care - i den rette mængde, med det rigtige indhold

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Virksomheden er grundlagt i 1953 - og ligesom dengang er man i dag stadig præget af en sønderjysk virksomhedskultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet. Abena begyndte i 50'erne i det små som en mindre familieejet leverandørvirksomhed med et beskedent produktsortiment.

Abena er en dansk

Sundhedssektoren - Plejesektoren - Hospitaler - Læger og Tandlæger - Klinikker.
Virksomheder - Grossister - Servicevirksomheder - Produktionsvirksomheder.
HoReCa - Hoteller - Restauranter - Catering.
Institutioner - Børnepasning og skoler.
-
og, naturligvis, produkter til private.

Med disse kataloger som udgangspunkt
står vi til rådighed med hele sortimentet:
 
Abena forbrugsartikler

Abena - Juleartikler til privat og erhverv, fra lager
 

- alternativt pr. mail for et oplæg eller tilbud.

I dag er koncernen en international, kundeorienteret samarbejdspartner, der udvikler, fremstiller og sælger kvalitetsprodukter inden for en lang række områder til både den private og offentlige sektor samt den private forbruger.

 

Virksomheden blev grundlagt i 1953, da Jens Terp-Nielsen etablerede Sækko AS i Aabenraa, som hovedsageligt solgte jutesække til landbruget. Gennem produktudvikling og fremstød på nye markeder udviklede virksomheden sig igennem årene gradvist til et større handelsfirma med flere forskellige kundesegmenter. I 1980 etablerede Sækko egen fabrik til produktion af bleer og hygiejnebind under navnet Bambo. I løbet af 80'erne øgede virksomheden den mere og mere alsidige produktpallette og indledte en kraftig international vækst - hovedsageligt med fokus på inkontinens- og plejeprodukter til sundhedssektoren.

 

Som følge af det voksende varelager og det stigende internationale fokus ændrede virksomheden navn til Abena i 2003. I dag leveres produkterne til 88 lande verden over og er repræsenteret med egne selskaber i 17 lande. Abena er stadig ejet af familien, der i sin tid grundlagde virksomheden. Ligesom dengang, er virksomheden præget af en varmhjertet sønderjysk kultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet.

 

Med det omfattende, vidtspændende sortiment har vi god mulighed for at sammensætte den løsning, De behøver. Hjulpet godt på vej af et højt serviceniveau, masser af fageksperter, vejledning og rådgivning, bl.a. via One-Stop-Shop-løsningen, der spare Dem både tid og penge.

 

Mulighederne er uendelige - fra lager og i produktion.

 

 

 
     
   
 
   
   

 
 
 

Det blå Abena-logo

Det blå Abena-logo findes på produkter udviklet specielt af eller til Abena. Logoet fungerer som en kvalitetsforsegling og er Deres garanti for, at man kan garantere kvaliteten af ​​hvert produkt, som sælges, samt den måde, den fremstilles på.

Det grønne blad er et vigtigt symbol i hele Abena-koncernens tilgang til erhvervslivet og repræsenterer en respekt for miljøet i alle bestræbelser.
Det grønne blad 
Bambo Nature  Vælg Bambo Nature baby bleer, hvis De bekymrer Dem om miljøet, mens De insisterer på den højeste kvalitet, sikkerhed og komfort for Deres elskede.
Abena's Finess Hygiene udvikler, producerer og sælger en bred vifte af engangshygiejneprodukter. Finess Hygiene 
Abena ECO  Abena ECO mærket bruges til at karakterisere Abena's dedikerede indsats over hele linjen for at sikre maksimal miljøvenlighed.
Abri-Form er et komplet sortiment af all-in-one briefs for moderat til tung inkontinens. Abri-Form 
Abri-San serien  Abri-San serien tilbyder et komplet udvalg af anatomisk formede puder til alle grader af inkontinens. 
Abri-Flex inkontinensprodukter kan bæres ligesom normale undertøj, hvilket øger brugerens følelse af frihed og værdighed. Abri-Flex inkontinensprodukter 
Abri-Man  Abri-Man er et inkontinensprodukt, der er specielt udviklet til at give mænd mulighed for at føre et normalt og aktivt liv.
Abri-Wing er et alsidigt inkontinensprodukt, der har unikke pasningsegenskaber, hvilket gør det til en god løsning for mange forskellige brugere og situationer.  Abri-Wing 
Abri-Fix-sortimentet  Abri-Fix-sortimentet består af forskellige typer monteringsprodukter, der sikrer optimal lækagekontrol, når du bruger former af pads.  Sortimentet indeholder både bukser til engangsbrug og vaskbare bukser.
Abri-Soft engangsunderlag er ideelle til brug som ekstra beskyttelse til senge og stole under procedurer som støbning af ben, behandling af sår eller forandring af patienter, mv.. Abri-Soft engangsunderlag 
Abena Abri-Cell  Abena Abri-Cell produkter er engangsunderlag lavet af vævslag, designet til forskellige procedurer, der spænder fra sengebeskyttelse mod lækage, skift af patienter eller behandling af sår, mv..
Abena sortiment af Abri-Bed produkter indeholder ark i forskellige størrelser, der beskytter sengen mod lækage.  Abri-Bed produkter 
Abri Form Junior  Abri Form Junior er en unik produktløsning, der overgår kløften på markedet mellem den største bløde til børn og det mindste voksent kontinensprodukt.
Gastro-Line er en serie af bordplader, der tilbyder fremragende kvalitet til rimelige priser. Produktprogrammet omfatter disponibelt bordservice, stearinlys og servietter, samt mange andre ting. Gastro-Line 
Care-Ness  Care-Ness er et bredt sortiment af aftørring i forskellige kvaliteter, fra genbrugspapir til førsteklasses kvalitet.
Madame-standen og de medfølgende Madame-poser udgør et tidløst, ikonisk og hygiejnisk affaldssystem til toiletter. Funktionalitet og æstetik får stolthed. Madame-stand og tasker 
Rul-let  Rul-let fabrikken er en del af Abena-koncernen og repræsenterer benchmark for husholdningsartikler som tinfoil, plastfolie, bagepapir, mv..
Poly-Line sortimentet består af udvalgte plastprodukter i HD- og LD-kvaliteter. Poly-Line 
Puri-Line  Puri-Line er Abenas rengøringsprogram. Produkterne bærer Svanemærket som Deres garanti for at være blandt de mest miljøvenlige produkter på markedet.
Sækko Boy-affaldssystemet er et af Abens ældste varemærker, men stadig en tidløs løsning til affaldshåndtering. Sækko Boy-affaldssystemet  
Burger-Line  Burger-Line tilbyder et udvalg af produkter såsom chipbræt, pølsebrætter og hotdogposer.
Cater-Line serien består af tinfoil, plastfilm, bagepapir, mv.. Cater-Line serien 
Det karakteristiske ternede design  Det karakteristiske ternede design dekorerer  sortimentet af forbrugerartikler, der er målrettet mod slutbrugere, herunder madindpakning, tinfolie, bagpapir, mv..
Den grønne fugl bruges som et brandelement på  dette forbrugssortiment og peger på ideer og forslag til de enkelte produkter. Den grønne fugl 
  Soft-Care-serien udgør et omfattende udvalg af personlige hygiejneprodukter, fra generel rengøring til specialiseret kontinenspleje. Abena Soft Care-serien omfatter vaskeklude, vådservietter, vaskehandsker, skum og airlaidservietter.
Bambolina er en behagelig og sikker ble med en fremragende pasform, som hurtigt absorberer væske og efterlader huden tørt. Bambolina 
Bambus bleer  Bambus bleer er blide til babyens hud og sundhed og har en meget blød tekstillignende ryg og topplade, der gør bleen til at føle sig som blødt tøj.
Baby Soft bleer er blide til babyens hud og sundhed og har et meget blødt tekstillignende ryg og topark, der gør bleen til at føle sig som blødt tøj. Baby Soft bleer 
Bambo Baby Soft (Bear)  Bambo Baby Soft (Bear) bleer er blide til babyens hud og sundhed og har et meget blødt tekstillignende ryg og topark, der gør bleen til at føle sig som blødt tøj.
Abri er et registreret varemærke for Abena inkontinensprodukter, der sælges over hele verden.  Abri 
Bauerfeind - medicinske kompressionsstrømperBauerfeind - medicinske kompressionsstrømper Bauerfeind
- medicinske kompressionsstrømper.

Findes i forskellige design og farver til forskellige kompressionsformål.

Målskema
 
Bauerfeind®
VenoTrain® Måleskema rundstrikket strømpe - ben: Klik her.
JOBST®
Relax® Måleskema: Klik her.
Elvarex®
Måleskema - specialstrikket benstrømpe: Klik her.
Elvarex® Soft
Måleskema - specialstrikket benstrømpe: Klik her

Se detaljerne i kataloget: 

Se detaljerne i kataloget

Tilbehør til førstehjælpssituationen kan sædvanligvis leveres fra lager i flere varianter.

- forhør Dem om vort program af andre øjenskylstationer og andet tilbehør.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side


Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere p� facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

097
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden