JUMBO stillads
- er Danmarks største totalleverandør af løsninger.


www.sikkerhedsgrej.dkKik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

JUMBO Stilladser og stiger - sikkerhed i højden

JUMBO STILLADSER - Danmarks største fabrikant af stilladser og stiger, og en vigtig spiller på det europæiske marked.
Alu-kasser designet af JUMBO i Danmark Danmarks største fabrikant af stilladser og stiger
JUMBO Stillads AS er Danmarks største totalleverandør af løsninger, når toppen skal nås, hvad enten det gælder stiger, stilladser eller lifte.

JUMBO Stillads AS tilbyder professionelle kvalitetsprodukter indenfor stilladser, bl.a. rullestillads, foldestillads, facadestillads, murerstillads og bukkestillads, samt stiger: multistiger, skydestiger, hejsestiger, teleskopstiger, diverse arbejdsbukke og meget mere,  samt mange andre relaterede produkter, f.eks. værktøjskasser, elspil, sækkevogne, lægtevogne, etc.. Forhør Dem om de aktuelle muligheder.
Jumbo - Danmarks største fabrikant af stilladser og stiger
JUMBO Stilladser og stiger JUMBO pro classic stiger JUMBO specialbrochurer - Bleispitz marking

JUMBO opkørselsramper

JUMBO har skabt en letvægtsudgave af 3 meters længdebjælke til murerstillads, i sortimentet. Denne lette model er fremstillet i et nyt design og udført i højstyrkestål - hvilket betyder at produktet holder sig under 15 kg. egenvægt, uden at gå på kompromis med styrken - samme styrke som standardmodellen.

Hent og udskrive vor flyer om emnet.

Dess.: 0250526GS1091-L / DB-NR: 1991012


JUMBO Stillads AS udvikler, producerer og forhandler stilladser, stiger og tilknyttede produkter i aluminium, stål og træ. Hovedproduktet er det fleksible stilladssystem i aluminium, som indgår i JUMBOs rulle-, facade- og foldestilladser. Den fælles værdi for produkterne er styrke og intelligens - symboliseret af JUMBOs logo, den røde elefant. Dette bekræftes af en 10 års garanti på alle JUMBOs aluminiumsstilladser, der produceres på JUMBOs fabrik i Kolding, Danmark.

Produktion i Danmark.
JUMBOs fabrik i Kolding har ved storproduktion og automatiserede processer skåret ned på driftsudgifterne, reduceret produktionstiden og opnået en mere fleksibel produktion. Man bruger robotteknologi i svejseprocesserne. Dette teknologiske udstyr blev installeret af ABB, Panasonic & Fronius. Disse svejserobotter og fiksturer er alle udstyret med to arbejdsstationer og pneumatisk fastgørelse af emnet. Denne opbygning gør det muligt at svejse i en ubrudt cyklus - robotten svejser på en arbejdsplads, mens operatøren placerer et nyt emne på en anden arbejdsplads. JUMBO har implementeret Lean produktionsprincipperne. Dette begreb omfatter også effektiv organisering af produktions-arbejdspladser, hvilket giver mange fordele, såsom følgende: Højere arbejdseffektivitet. Reduceret håndtering. Ergonomiske arbejdsomgivelser til de ansatte. Forbedret kvalitet. Mere effektiv planlægning og produktionsadministrering. Bedre udnyttelse af maskiner og produktionsområder.

JUMBOs fabrik i Kolding er TÜV-certificeret af TÜV NORD. En gang om året udføres der en grundig undersøgelse for at bibeholde denne godkendelse. Blandt de undersøgte parametre er: Inspektion af indgående varer, svejse certifikater, svejsekvalitet, produktionsmetoder, egenkontrol og inspektion af udgående gods. JUMBOs fabrik i Kolding har en miljøgodkendelse udstedt af Kolding kommune. Miljøgodkendelsen opstiller visse krav og vilkår mht. drift, kontrol, miljøteknik og miljømæssig vurdering af selskabet. Driften af virksomheden har ikke nogen væsentlig indvirkning på miljøet. JUMBO er i første linie med hensyn til minimering, præ-sortering og genbrug af affald. JUMBO fremstiller selv produkter i Kolding, der udgør ca. 70 % af JUMBOs omsætning. Ud over JUMBOs fabrik i Danmark, er der JUMBOs fabrik i Qingdao, Kina, hvor man fremstiller de fleste stålprodukter og stiger. JUMBOs fabrik i Qingdao, Kina er ISO 9001 certificeret, dette sikrer kunderne, at vi opfylder de kvalitetskrav, der er angivet af ISO 9001-standarden. I praksis betyder det, at et uafhængigt certificeringsorgan styrer og kontrollerer, at alle produktionsprocedurer er tydeligt dokumenteret, og altid overholder alle krav. JUMBOs fabrik i Kina fremstiller JUMBO produkter på eksklusiv JUMBO licens. JUMBO Stillads AS har rettighederne til disse produkters design.

International distribution.
Udover egne produkter, er man stolte over at have fået tildelt eksklusiv international distribution af udvalgte produkter af høj kvalitet fra innovative producenter som Little Giant Ladder Systems, Xtend and Climb, Geda Lifts og Heras Mobile Fencing. Samarbejdet med disse fabrikanter nyder vore partnere godt af, da de, udover vore egne produkter, har adgang til endnu flere innovative produkter.

Historie.
1968 JUMBO virksomheden starter som et udlejningsfirma i København.
1983 Grundlæggelse af JUMBO-virksomhedens struktur, som den er i dag.
1997 JUMBO-fabrikken i Danmark flyttede til den aktuelle adresse på Staalvej i Kolding. Produktionen blev kraftigt udvidet, og den første svejserobot blev købt.
2005 Partnerskabet med JUMBOs fabrik i Qingdao, Kina blev etableret. Udover produktionsanlægget har fabrikken både et galvaniseringsanlæg og et metalstøberi.
JUMBO Stillads AS ejes af grundlægger og bestyrelsesformand Birger Adsbøl og administrerende Direktør Karsten Skov Hansen.

JUMBO Aluminiumsstilladser
JUMBO Aluminiumsstilladser.
Produceret på JUMBOs fabrik i Kolding, Danmark. Professionelle produkter til intensivt brug. Leveres med 10 års garanti. Stilladsklasse 3, 200 kg./m2. Mange kombinationsmuligheder. Produceret i 6005 T6 aluminium for maksimal styrke. Fuldsvejste 50 x 2 mm. rør for høj holdbarhed. Trinafstand 25 cm. (8 trin pr. 2 m.) for høj stabilitet. Trin med skridsikker profil for sikker brug. Slagfaste selvlåsende kløer i helstøbt kvalitet, med fuldsvejste samlinger. Skridsikre platforme med forskudte kroge muliggør udbygning i længderetningen uden forskydning.
JUMBO Stålstilladser.
Produceret på JUMBOs fabrik i Qingdao, Kina. Professionelle produkter til intensivt brug. Leveres med 3 års garanti. Stilladsklasse 2 - 5, maksimalt 450 kg./m2. Produceret i højkvalitets Q345 stål for maksimal styrke. Varmgalvaniserede rør for høj holdbarhed.
JUMBO Stålstilladser
JUMBO Trappestiger JUMBO Trappestiger.
Produceret på JUMBOs fabrik i Qingdao, Kina. Professionelle produkter til intensivt brug. Leveres med 3 års garanti. Testet og certificeret i henhold til EN131 og SS2091. Produceret i 6005 T6 aluminium for maksimal styrke 12-punktssamlinger og kraftige hjørneforstærkninger på alle trin. Eloxeret overflade - ingen beskidte fingre. Platformen låser stigen - ingen brug for hængsler. 10 cm. brede ergo-trin for nem og sikker brug. Brede ergo-trin gør det mindre anstrengende at stå på stigen under arbejdet.

JUMBO Enkelt-, Skyde-, Hejse-, og Combistiger.
Produceret på JUMBOs fabrik i Quingdao, Kina. Leveres med 3 års garanti. Produceret i 6005 T6 aluminium for maksimal styrke. Eloxeret overflade - ingen beskidte fingre. 38mm brede ergo-trin for nem og sikker brug. Stigefod kan tilkøbes til alle modeller. Combistiger leveres med stigefod. Udstyret med solide fødder i skridsikkert, slagfast materiale.

Vejledning
.
Her kan De downloade og læse montagevejledninger til JUMBOs produkter.

JUMBO Stiger.
Teleskopiske Multistiger fra Little Giant Ladders i Utah, USA.
- I dag forhandler JUMBO stiger fra Little Giant i 14 Europæiske lande.
JUMBO Enkelt-, Skyde-, Hejse-, og Combistiger
JUMBO Stiger
-
Little Giant produkterne er de stærkeste, de mest sikre og de mest alsidige stiger i verden.
- Internationale patenter og varemærker på mange nyskabelser indenfor design og produktion af stiger.

Teleskopiske stiger fra Xtend & Climb i Minneapolis i USA.
- I dag forhandler JUMBO stiger fra Xtend & Climb i 10 Europæiske lande.
- Stigerne er så kompakte at de kan opbevares på meget lidt plads.
- Produceret under de højeste stander og internationale patenter.

Andre stiger
.
- Træwienerstiger designet af JUMBO i Danmark og produceret i Polen på eksklusivt JUMBO-licens.
- Forskellige stiger i aluminium og glasfiber, produceret af europæiske partnere i JUMBOs eget design.
- Hobbystiger og -stilladser, produceret af kinesiske partnere i JUMBOs eget design.
JUMBO kasser.

Aluminiumskasser designet af JUMBO i Danmark og produceret i Kina på eksklusiv JUMBO licens.
- Robuste stabelbeslag i aluminium.
- Fjederbelastede stålhåndtag med plastikbelægning.
- Låse til sikring af kassernes indhold.
- Tætningslister langs låg gør kasserne regn- og støvtætte.
- Lavet af 1,0 mm. aluminium plader.
JUMBO aluminiums- og plastikkasser
Plastikkasser produceret af en europæisk partner i JUMBOs eget design.
- Lavet af kraftigt polyethylen.
- Galvaniserede stålhåndtag på siderne.
- Galvaniserede stållåsebeslag til lukning.
- Fremragende modstandsdygtighed over for vejr & vind og over for kemiske stoffer.
- Fremgangsmåden ved konstruktion af inder- og ydersiderne gør kasserne regntætte.
JUMBO hegn og diverse produkter
JUMBO hegn og diverse produkter
.
JUMBO er international forhandler af hegn produceret af HERAS Mobile Fencing i Holland. I dag forhandler JUMBO først og fremmest HERAS hegn i Skandinavien og Finland. Produkter såsom soldater, skorstensstilladser, taggelændere, koblinger, øjeskruer og stilladstvingere produceres på JUMBOs fabrik i Kolding, Danmark eller
på JUMBOs fabrik i Qingdao, Kina. Produkter som sækkevogne, net og plastik, telthaller, overdækning, skaktrør og lastbånd, produceres af forskellige partnere i JUMBOs regi.
JUMBO elspil, håndhejs og lifte.
JUMBO er udvalgt til international forhandler af elspil, håndhejs og lifte produceret af GEDA-Dechentreiter GmbH & Co. KG i Tyskland.

I dag forhandler JUMBO først og fremmest GEDA i Skandinavien, Finland og de Baltiske lande. JUMBOs bundmonterede elspil 38CWS er designet af JUMBO og produceret på JUMBOs fabrik i Kolding, Danmark.

JUMBOs topmonterede letvægts elspil EL100 og EL200 produceres af en europæisk partner i JUMBOs eget design.

JUMBO elspil, håndhejs og lifte

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende artiklerGå til toppen af sidenSe lidt om tilhørende artikler

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk - info@danskskiltereklame.dk

 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

025_
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden