Retap Drinkware
- genanvendelige sugerør, flasker, café- og vandglas. fra lager og i produktion
.


www.logogaver.dk

Retap Drinkware

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Retap Drinkware - genanvendelige flasker, café- og vandglas.
 
Retap Drinkware konceptet bygger på genanvendelige flasker, café- og vandglas, specielt designet til at drikke vand fra hanen - det er let, billigt og den mest miljøvenlige måde at drikke vand på.

Retap er et dansk hydrationsfirma, der blev grundlagt i 2009 af tre iværksættere, der var påvirket af læsning om ophobningen af ​​plastflasker i verdenshavene. Retap står for påfyldning med drikkevand, og missionen er at ændre den måde, vi drikker vand på.


Retap Drinkware- genanvendelige flasker, café- og vandglas. fra lager og i produktion


Retap Drinkware
- funktionelt skandinavisk design.

Retap Drinkware bringer elegance og raffinement til ethvert miljø, ude og inde, idet det enkle og funktionalistiske skandinaviske design garanterer en god oplevelse - og fordi ideen bygger på, at drikkevand skal være let og underholdende.

Retap Drinkware - funktionelt skandinavisk design

Retap Drinkware beror på genanvendelige flasker, café- og vandglas, specielt designet til at drikke vand fra hanen - filtreret eller direkte fra hanen.

Retap Drinkware beror på genanvendelige flasker, café- og vandglas

Retap Drinkware er produceret i borosilicatglas, der har stor styrke, og som sammenlignes med glas, der anvendes i laboratorier og i produktion af avanceret køkkengrej. Borosilikat opfylder de højeste hygiejniske standarder. Det er et rent materiale, uden bly eller cadmium, og forurener ikke vandet. Borosilikat er varmebestandigt, let og bæredygtigt, hvilket gør Retap Drinkware både funktionelt og holdbart. Alle artikler tåler opvaskemaskine og mikroovn.

 
Retap Drinkware er designet i Danmark og fremstillet i Europa. Retap har gennem tiden modtaget tre designpriser for Retapflasken: Red Dot Design Award og Promotional Gift Award i 2011 og Good Design Award i 2012.  Red Dot Design Award 
Red Dot Design Award er en international produktdesign- og kommunikationsdesignpris uddelt af Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland. Der er priskategorier for produktdesign, designbureauer og designkoncepter.

 Bæredygtighed - er nøgleordet hos Retab

Retap Drinkware er designet i Danmark  Retap Drinkware er designet i Danmark  Retap Drinkware er designet i Danmark 

Konceptet bygger grundlæggende på tre flaskestørrelser, glas, og sødemidler, der ved brug af forskellige sødemidler kan indgå i det daglige brug.
 
Flasker og glas kan også leveres med gravering eller silketryk, efter ønske:

Silketryk
- i op til fire farver på flasken, afhængigt af logoets udformning.
Minimumantal: 0.3 l. Retap Flasker: 120 stk.. 0.5 l. Retap Flasker: 112 stk.. 0.8 l. Retap Flasker: 108 stk.. 1.2 l. Retap Karafler: 45 stk.. 0.25 l. Retap Vandglas: 96 stk..

Gravering kan levere fra 6 enheder.

Retap-coveret kan tilføres en etiket, præg eller transfer, samt laseregraveres, efter opgave.
Silketryk - i op til fire farver på flasken 

Retap-flaskerne leveres med "Retap Lifetime Warranty". 

Dess.: 54818W150

Retap
flaske 03
- kan indeholde 300 ml., og er den mindre størrelse, der også passer i en kopholder, eller en lille bærepose.

Indhold: 0,3 liter.
Diameter: 63 mm..
Højde: 155 mm..
Materiale: Borosilikatglas.
Vægt: 170 gram, inklusive låg.
 54818W150 Retap flaske 03
Åbningen på Retap Bottle 03 er den samme som de øvrige størrelser, hvilket betyder, at der kan skiftes låg mellem alle tre flaskestørrelser.  

54818W250 Retap flaske 05
 
Dess.: 54818W250

Retap
flaske 05
- kan indeholde 500 ml., og er den mest alsidige og populære. Den er behagelig at holde om, forseglet mod spild og er den prisvindende artikel, som De vil nyde.

Indhold: 0,5 liter.
Diameter: 80 mm..
Højde: 190 mm..
Materiale: Borosilikatglas.
Vægt: 210 gram, inklusive låg.
Dess.: 54818W350

Retap
flaske 08
- er vor største flaske med kapacitet der kan indeholde 500 ml.. Ideel som bordflaske til hjemmet, eller på jobbet.

Indhold: 0,8 liter.
Diameter: 88 mm..
Højde: 230 mm..
Materiale: Borosilikatglas.
Vægt: 220 gram, inklusive låg.
 54818W350 Retap flaske 08
 Tilpas flasken med 20 forskellige lågfarver

Tilpas flasken med 20 forskellige lågfarver
, eller et eksklusivt låg i valnøddetræ. Lågene er 100 % sikre, fri for PVC, bisphenol A (BPA) og ftalater.

Dess.: 54818W499

Retap
karaffel
- er velegnet til  bordet når flere er samlet. Den er vor største flaske, med kapacitet der kan indeholde 1200 ml.. Ideel som bordflaske til hjemmet, eller på jobbet.

Tilpas karaflen med seks forskellige lågfarver, eller et eksklusivt i valnøddetræ.

Indhold: 1,2 liter.
Diameter: 98 mm..
Højde: 250 mm..
Materiale: Borosilikatglas.
Vægt: 300 gram, inklusive låg.
 Retap flasker og karafler  54818W499 Retap karaffel Retap flasker og karafler med låg
Dess.: 54818W500

Retap vandglas

- sæt med fire glas.

Retap vandglas kan indeholde 250 ml. og er den perfekte ledsager til Retap karaflen. Sammen er de ideelle til servering af vand, til middag eller til servering af forfriskende vand ved forretningsmøder. Retap vandglas er produceret i en let, holdbar borosilikat, der opfylder de højeste hygiejniske standarder. Det er et rent materiale, uden bly eller cadmium, og kan ikke forurene vandet. Retap Water Glass er opvaskemaskine-, mikroovn- og køleskabsvenligt.

Indhold: 250 ml..
Diameter: 82 mm..
Højde: 76 mm..
Materiale: Borosilikatglas.
Vægt: 72 gram.
Retap Drinkware beror på genanvendelige artikler 54818W500 Retap vandglas Retap Drinkware beror på genanvendelige artikler


Retap beror også på tilbehør til flasker, samt en række tilhørende lågfarver i TPE-materiale og valnøddetræ, samt Retap Bottle Sleeves der er beskyttende, strikkede løsninger, der sikrer et godt greb på farten.

Retap-låg er designet og produceret i Danmark, finjusteret ned til de mindste detaljer. Et vigtigt træk er, at låget er egnet til genbrug. Det er designet uden kanter, hvor bakterier kan samles og vokse. Materialet i standardlåget er en termoplastisk elastom (TPE). Det er sikkert, da det er fri for PVC, bisphenol A (BPA) og ftalater, og valgt på grund af den lave miljøpåvirkning og de fysiske evner. Det vigtigste var finjusteringen af ​​elasticiteten. Lågene kan strækkes, og passer perfekt til Retapflasken. TPE er modstandsdygtig over for varme indtil 120°C før deformering, og er derfor egnet  til maskinopvask. Standardlågene fås i 18 farver, inklusive to trendy farver: Petroleumsgrøn og fersken.

Til Retap karaffel findes der som standardlåg i 6 farver. Foruden standardlågene er der også en eksklusiv version af valnøddetræ. Trælåget er håndlavet på traditionel vis i Danmark. Hvert låg er unikt og af fremragende kvalitet. Trælåget får en Retapflaske eller karaffel til at se endnu mere elegant ud. Trælåget sidder ikke tæt, og er således meget let og praktisk at tage af, hvilket gør det ideelt til konferencer, mødelokaler, restauranter og spisebordbrug.

Retap-coveret, der kan leveres i fem pulserende farver, og vaskes ved 40°C, er lavet af miljøcertificeret elastan, der følger Retap-flaskernes kurver. Det er behagelig at holde om, og giver et godt greb. Den medfølgende rem kan bæres en eller to fingre.

- Alt kan naturligvis leveres med tilført bomærke, eller takst, efter opgave.

Cranberry Orange

Ældreblomst ingefærlime

Lemon Lime

raspberry mint

variety

Sæsonvis kan der til det tilbydes forskellige essenser der kan gøre vand mere tillokkende: Retap Infuse er en kollektion af øjeblikkets smagsvarianter til brug i aromatiseret vand, produceret af ægte frugtekstrakter, der kun indeholder naturlig smag og farver, med lavt sukker- og kalorieindhold - kun ca. 2 gram sukker og 8 kcal. pr. 100 ml. tilberedt drik..

Retap Infuse - naturlig blomsteressens

Retap Infuse - naturlig blomsteressens

Retap Infuse - naturlig blomsteressens
 
Retap Infuse tilføjer et forfriskende antydning af naturlig frugt og bær til drikkevandet, hvilket gør det endnu sjovere at forblive hydreret.

Naturlige blomster.
Retap Infuse Collection består af flere lækre smagsinfusioner, deriblandt: Lemon Lime; Cranberry Orange; Ældreblomst ingefærlime og hindbærmynte.

Den praktiske pakning med enkelt servering gør det nemt at få aromatiseret vand på et øjeblik. Føj bare til 250 ml. koldt vand fra vandhanen i en Retapflasken eller et glas. Ryst eller rør rundt, indtil den er opløst, og nyd den når der er tilsat vand. Retap Infuse er den perfekte løsning til forbrug derhjemme eller på farten, da de små pakker let passer ind i en lomme eller bærepose, sammen med en genanvendelig vandflaske.
 
Den nye Retap glas sugerør - et vigtigt alternativ

Den nye Retap glas sugerør - et vigtigt alternativ


Den nye Retap glas sugerør 

- et vigtigt alternativ.

Plastforurening er et globalt problem. Det skader naturen, havene, samt dyrelivet og kræver, at vi overvejer vores forbrugsmønstre. Flere millioner tons plastaffald strømmer ud i verdenshavene hvert år. I USA alene er det anslået, at der bruges 500 millioner sugerør hver dag*, hvilket betyder, at problemet med plastsugerør er stort.

Retap's formål er at beskytte verdenshavene mod plastaffald. Derfor vil man genoverveje hydrering på en bæredygtig måde. For at hjælpe med at minimere forureningen fra engangs-plastik er Retap glas sugerør en del af sortimentet.

Retap glas sugerør er behageligt at drikke fra og supplerer den prisvindende Retapflaske. Dette er et vigtigt alternativ, der gør det let at vælge bæredygtigt.


Retap Retap glas sugerør er ugiftige, BPA-fri, og kontakten med mad og vand er sikker. De er produceret i borosilicatglas, som er varmebestandig, let og opfylder de højeste hygiejniske standarder. Borosilikatglas er et rent materiale uden bly eller cadmium, og har en overlegen holdbarhed og kan genbruges igen og igen.


Retap glas sugerør leveres i FSC®-certificeret (FSC-N003022) emballage i et sæt på 6 stk., inklusive en praktisk rengøringsbørste. Sugerørene passer ind i alle tre flaskestørrelser og kan leveres fra lager.

Retap bekymrer sig om at minimere forureningen fra engangs plastprodukter, og mener, at den bedste måde at gøre det på drikkevand, og at forblive hydrat er ved at genopfylde genanvendeligt drikkevarer med vand fra hanen. Retap produkter er bæredygtige alternativer til engangsprodukter af plast, og produkterne produceres på en ansvarlig måde. Retap Drinkware er op til 30 % genanvendt, og alle produkter fremstilles i Europa.


Se de aktuelle muligheder i vor web-butik 
 
 Navnekrus  Porcelain  Kopper  Kander  Firmakrus
 Pantonekrus  Firmaporcelæn  Fajancekrus  Toppoint  Driva
 Pantonekort  Plastteam  PolkaDot  Ego  Emsa
 Gense  Maxim  Menu  MerxTeam  Nuance
 Rastal  RouBill  Sagaform  Qdo  Glas
 Bøjler  Fade  Asietter  Akvila-Perso  DropStop®
 Delite  Grill  Tasker  Radiosæt  Bolsjer
 Sommerglæde  Diktafon  Poker  Lanyards  ID-kort
 Beachtennis  Lommeregnere  Tryk  Specialproduktioner  Andre ideer

[Grill] [Tasker] [Specialproduktioner] [Radiosæt] [Krus] [Bolsjer] [Tryk] [Sommerglæde]
[
Lommeregnere] [Beachtennis] [Diktafon] [Poker] [Lanyards] [ID-kort] [Pop-out] [capclip]
[
Forklæder] [Tjenerbukser] [T-shirt] [Håndklæder] [Bordduge] [Reversskilte] [Profiltøj]
[
Sko] [Træsko] [Sweatshirt] [Slips] [Habitter] [Kokkejakker] [Tryk på tøj]

- Mere .. Kuglepenne... klik her. - Mere ..  Krus og kopper... klik her.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
  

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

548
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden