Zone Denmark
-  funktionelt boligdesign, gerne med graveret og trykt budskab.


www.logogaver.dk

Zone Denmark -  funktionelt boligdesign

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Zone Denmark - funktionelt boligdesign, fra lager.
 
Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere. Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

Bovictus der er det underliggende brand er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.

Man arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.
 
Designere: Jacob Leth-Espensen, Thomas Dudzinski, VE2, Tobias Jacobsen, Lasse Sortkjær, Anne Skyum Høgfeldt, Mette Sønderriis.

Klik på iconerne og de enkelte artikler for at få flere detaljer.
 

KJ Collection omfatter interiør til hjemmet, inde såvel som ude
- "det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris" er ét ordsprog der ofte bruges hos KJ Collection.

Koncepter og produkter sammensat, så de enkeltvis eller samlet kan indgå i det moderne hjem tilpasset den nordiske stil og tidens trend. Med flere tusinde varenumre i sortimentet spænder KJ Collection bredt og giver utallige muligheder for med brugskunst af god kvalitet, at skabe en hyggelig stemning i et moderne hjem.

Der lanceres nye flotte kollektioner to gange årligt med flere hundrede spændende nyheder, fordelt på de to sæsoner SS forår/sommer og AW efterår/vinter.
 
 KJ Collection omfatter interiør til hjemmet, inde såvel som ude
- Se meget mere om mulighederne i kataloget:
 
Villa Collection - Living at home and in the garden

Hvad ligger der egentlig i et navn som "Villa Collection" Denmark.
Gennem årtier har Villa Collection Denmark stået for trenddrevne interiørkollektioner til det moderne hjem - og selvom De vil opleve brandeds-identitet i at ændre sig, er kerneværdier stadig de samme.

Dansk hygge er således dedikeret i det ultimative sortiment af nutidig boligindretning. Med udgangspunkt i den verdensberømte danske hygge, ser man sig selv som ambassadører for skandinavisk stil med en international kant.

Passion fra hjertet.
Villa Collection mener, det skal være let og tilgængeligt at følge trends og opgradere hvert rum i hjemmet, uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter. Derfor er man hos Villa Collection store tilhængere af håndværk, da håndlavede ting er skabt med passion og et udtryk for stil, der kommer direkte fra hjertet.

Udvidet sortiment.
Kollektionen dækker interiør, lys, borddækning, badeværelses tilbehør og sæsonvarer i en designstil, der spænder fra Industrial Chic til Nordic Heritage. Villa Collection Denmark logoet er brandets ansigt udadtil, og udtrykker hvem man er med en stærk, grafisk identitet der strammer villa-symbolet op, alt imens det stadig rummer den bløde komfort og hygge, der for altid vil være at finde i DNAén.

Villa Collection - Living at home and in the garden
 
- Se meget mere om mulighederne i kataloget:

Zone Denmark
 
 

Man behøver ikke bevæge sig ud i nattelivet for at dyrke den globale trend med avancerede cocktails og specialrom, -gin og -vodka.

Zone Denmark har lanceret ROCKS -  en serie lækkert designet bartilbehør, som giver forbrugerne mulighed for at drysse glamour, fest og selvforkælelse ud over hverdag og weekender.

ROCKS gør op med kategoriens traditionelle udtryk, hvor produkterne fremstår kølige og maskuline. Seriens to kollektioner er nemlig skabt i samarbejde med talentfulde danske designere med særligt øje for kvinders smag. Den første – Classic ROCKS - hylder, men gentænker det klassiske barmiljø. Det er nyfortolkninger af krystalglas og cocktailudstyr, der mikser det kantede maskuline med det kurvede feminine. Color ROCKS er en udpræget organisk, opsigtsvækkende og feminin kollektion – både hvad design og farver angår. Et råt, men farverigt univers, hvor pigerne mixer deres egne daiquiris. ROCKS er velkendte produkter som isspande, shakere, målebægre, stødere og lommelærker til trekkingturen - alt til tilgængelige priser. Alle i et nyt formsprog, der blæser på konventionerne og sætter nye farver på festen.


Zone Rocks  

Dess. 41818465097

Zone Rocks Kande.


Kontrasten til den blankpolerede inderside giver kanden et meget elegant udtryk.
Toppen er forsynet med et aftageligt isfilter, der forhindrer isterninger og evt. lime- eller citronbåde i at komme med ud,
når man hælder. Fremstillet i 18/8 stål. Højde 30 cm. og en diameter på 12 cm.. Eksklusiv, børstet stålkande med sort nylonhåndtag i et stilrent og moderne design.

Materiale: 18/8 Stål.
Størrelse: 1.70 liter.
Diameter: 12 x 30 cm..
Farve: Stål/sort.
Design: Marcus Vagnby.

41818465097 Zone Rocks Kande

Dess. 41818465087

Zone Rocks Kande.


Kontrasten til den blankpolerede inderside giver kanden et meget elegant udtryk. Toppen er forsynet med et aftageligt isfilter, der forhindrer isterninger og evt. lime- eller citronbåde i at komme med ud, når man hælder. Fremstillet i 18/8 stål. Højde 30 cm og en diameter på 12 cm..
Eksklusiv, mat sort stålkande med sort nylonhåndtag i et stilrent og moderne design.
Materiale: 18/8 Stål.
Størrelse: 1.70 liter.
Diameter: 12 x 30 cm..
Farve: Sort.
Design Marcus Vagnby.
41818465087 Zone Rocks Kande 
   Zone  
Dess. 41818461902

Zone Rocks Sugerør.


Fire stilrene sugerør i rustfrit 18/8 stål. Med en diameter på hele 8 mm. er sugerørene velegnede til smoothies, drinks, milkshake m.m..
Stålsugerørene kan bruges igen og igen, derved sparer Der miljøet for plastaffald. Der medfølger desuden en rengøringsbørste.

Længde: 15 cm..
Materiale: 18/8 Stål.
Diameter: 8 mm..
Farve: Sort.

Dess. 41818461901

Zone Rocks Sugerør.
41818461902 Zone Rocks Sugerør  

Fire stilrene sugerør i rustfrit 18/8 stål. Med en diameter på hele 8 mm er sugerørene velegnede til smoothies, drinks, milkshake m.m. Stålsugerørene kan bruges igen og igen, derved sparer De miljøet for plastaffald. Der medfølger desuden en rengøringsbørste.

Materiale: 18/8 Stål.
Længde 21,5 cm..
Diameter: 8 mm..
Farve: Sort. 

Dess. 41818332096


Zone Rocks Målebæger
.

Mix perfekte drinks med dette dobbelte målebæger, der matcher ROCKS’ bargear, designet af den danske designduo Mavro//Lefèvre. Målebægeret er fremstillet i rustfrit stål og kan afmåle henholdsvis. 2,5 og 5 cl..

Materiale: Stål.
Diameter: 4 x 8 cm..
Farve: Blank.
41818332096 Zone Rocks Målebæger 
 
Zone Rocks Målebæger 

Dess. 41818332094


Zone Rocks Shaker.


Shaker designet af Mavro//Lefèvre med inspiration fra en smeltende isternings på en gang skarpe og bløde former. Shakeren er udført i spejlblankt, rustfrist stål og har indbygget filter under låget.

Materiale: Stål.
Højde: 23,2 cm..
Rumindhold: 0,4 liter.
Diameter: 7 x 23 cm..
Farve: Blank. 
41818332094 Zone Rocks Shaker 

Zone Rocks Isspand med tang

Dess. 41818332095


Zone Rocks Isspand med tang.


Den danske designduo Mavro//Lefèvre står bag den elegante isspand i rustfrist stål. Som en smeltende isterning glider bundens let kvadratiske facon over i toppens cirkelform. Den afsluttes med et låg, som på genial vis gemmer på en istang. 1,0 liter.

Materiale: Stål
Diameter: 13 x 12 cm..
Farve: Blank.

Dess. 41818469650
 

Zone Rocks Bakkebord. 
 41818332095 Zone Rocks Isspand med tang

Minimalistisk og super funktionelt sidebord med aftagelig egetræsbakke og fastmonteret metalbakke. Bordet er i sort pulverlakeret metal med sorte hjul, der gør det nemt at flytte rundt. Perfekt som barbord, serveringsbord, mm.. Rullebordet fra Zone Denmark i skandinavisk design er moderne og minimalistisk og samtidig virkelig funktionelt. Designeren Sandra K.B. Mikkelsen er kendt for sine rene æstetiske designs. Bordet er forsynet med fire letløbende hjul og er nemt at rulle fra køkkenet til spisestuen, eller hvor der er behov for det. Brug det f.eks. som sidebord ved yndlingsstolen med te, snacks og magasiner inden for rækkevidde, som barbord med glas og karafler anrettet på egetræsbakken eller som anretningsvogn til servering af kaffe og te. Den løse træbakke kan let løftes af og bruges som serveringsbakke, og metalbakken, der er fastmonteret på bordets stel, er praktisk til opbevaring af magasiner, bøger og lign.

 41818469650 Zone Rocks Bakkebord
 
Materiale: Metal/Eg.
Størrelse: 48 x 45 x 76 cm..
Farve: Sort.
Design Sandra K.B. Mikkelsen.

Dess. 41818462769


Zone Rocks Kande.
  Zone Rocks Bakkebord - stel 

 Zone Rocks Bakkebord - bakke


Elegant blankpoleret kande. Toppen er forsynet med et aftageligt isfilter, der forhindrer isterninger og evt. lime- eller citronbåde i at komme med ud, når man hælder. Fremstillet i 18/8 stål. Højde 30 cm og en diameter på 12 cm..

Eksklusiv, blankpoleret stålkande i et stilrent og moderne design.

Materiale: 18/8 Stål.
Størrelse: 1.70 liter.
Diameter: 12 x 30 cm..
Farve: Stål.
Design Marcus Vagnby.

Dess. 41818332097


Zone Rocks Støder.

41818462769 Zone Rocks Kande 

Lækker støder skabt af den danske designduo Mavro//Lefèvre. Udført i bambus, så den er behagelig at gribe om. Støderen har hhv. citruspresser og rillet støder i enderne. Så kan du let presse et par dråber frisk juice og knuse frugt og urter til drinks uden store anstrengelser.

Materiale: Bambus.
Størrelse: 22 cm..
Diameter: 3,3 cm..
 
- alt kan naturligvis leveres med trykt eller graveret budskab, pakket og klar til en givent event - eller som gave. 

Peili - the new classic

Peili - right design language

Peili - right design language

Danish - design DNAPeili add-ons

Peili to go
Peili to go
Peili to go

moist water bottle

moist water bottle

moist water bottle

Silva herb chopper

Silva herb chopper
Silva herb chopper
Silva herb chopper


Hexagon & triangels trivets
Hexagon & triangels trivets

Circle trivets

Daisy trivets

Safe landing
Safe landing
Safe landing

Natural cover
 
Natural cover
 Natural cover

good food and.. 

good food and..

Placemat - a beautiful underlay 

 Home and dry

 a soft spot

 tea towel - jaquard weave

 tea towel - dry art
 
dry art - dishwasher
 
dry art - dishwasher
dry art - dishwasher 

Splash dispenser 

Splash dispenser 
 Splash dispenser

dishwashing set

dishwashing set

dishwashing set 
 
 
- Se meget mere om mulighederne i kataloget:
 
 Navnekrus  Porcelain  Kopper  Kander  Firmakrus
 Pantonekrus  Firmaporcelæn  Fajancekrus  Toppoint  Driva
 Pantonekort  Plastteam  PolkaDot  Ego  Emsa
 Gense  Maxim  Menu  MerxTeam  Nuance
 Rastal  RouBill  Sagaform  Qdo  Glas
 Bøjler  Fade  Asietter  Akvila-Perso  DropStop®
 Delite  Grill  Tasker  Radiosæt  Bolsjer
 Sommerglæde  Diktafon  Poker  Lanyards  ID-kort
 Beachtennis  Lommeregnere  Tryk  Specialproduktioner  Andre ideer

[Grill] [Tasker] [Specialproduktioner] [Radiosæt] [Krus] [Bolsjer] [Tryk] [Sommerglæde]
[
Lommeregnere] [Beachtennis] [Diktafon] [Poker] [Lanyards] [ID-kort] [Pop-out] [capclip]
[
Forklæder] [Tjenerbukser] [T-shirt] [Håndklæder] [Bordduge] [Reversskilte] [Profiltøj]
[
Sko] [Træsko] [Sweatshirt] [Slips] [Habitter] [Kokkejakker] [Tryk på tøj]

- Mere .. Kuglepenne... klik her. - Mere ..  Krus og kopper... klik her.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
  

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

418_6
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden