Hygrometre og skibsure som firma- og jubilæumsgave
- med tryk, gravering efter opgave.


www.reklamegaven.dk

“Zealand™” ur, barometer og termometer i design af Peter Seidelin Jensen

Kik ind i vor www.web-butik.info her.

Hygrometre og skibsure som firma- og jubilæumsgave - med tryk, gravering efter opgave.

Her illustreres et udpluk af ure og barometre, samt produkter i gaveartikelkategorien. Skot- og skomagerlamper samt, i mindre grad, vore olielamper. E.S.Sørensen er de kendte klassiske olielamper, ure og barometre, men også “Stormglasset”, det vel mest kendte produkt overhovedet. Delite designer, samler og pakker ”E.S.Sørensen” og ”Delite” i Danmark. Det meste af produktionen eksporteres til Europa og USA. Foruden egenproduktionen af E.S.Sørensen og Delite, importeres olielamper fra Den Haan Rotterdam, flagermuslygter fra Dietz, skotlamper fra Italien, samt ure og barometre fra Schatz. Alle produkter er beskrevet i Delitekataloget, som udgives en gang om året. Alle produkter er beskrevet i Delitekataloget - hent det her
 

Her illustreres et udpluk af ure og barometre samt produkter i gaveartikelkategorien


Se mere i kataloget - klik her.
 

Zealand™” ur, barometer og termometer.
Vi er stolte over at præsentere dette epokegørende, evolutionære Zealand design. Peter Seidelin Jessen har gjort det igen. Designet er udviklet fra flere velkendte designs. Det fra starten af det 20. århundrede klassiske Chelsea Clocks design gav i 2003 Peter inspiration til E.S.Sørensen Miniserien. Zealand for-ener E.S.Sørensen Miniseriens klassiske design med det moderne, skandinaviske Clausen design. Kombinationen af klassisk design og det moderne skandinaviske stramme design frembringer et nyt en-kelt, stilfuldt og tidløst design, som heller ikke er for stramt.
 
Dessin. Instrument - Hus - Skive.
63 01 10 Ur Rustfrit messing* Hvid.
63 01 50 Barometer Rustfrit messing* Hvid.
63 01 60 Termometer Rustfrit messing* Hvid.
63 02 10 Ur Poleret rustfrit stål Hvid.
63 02 50 Barometer Poleret rustfrit stål.
63 02 60 Termometer Poleret rustfrit stål Hvid.
63 03 10 Ur Børstet rustfrit stål Satin.
63 03 50 Barometer Børstet rustfrit stål Satin.
63 03 60 Termometer Børstet rustfrit stål Satin.
Hent PDF-filen om emnet her Alle produkter er beskrevet i Delitekataloget - hent det her
Hent PDF-filen om emnet her

De traditionelle Chelsea instrumenter
blev fremstillet med enten en hængslet frontflange eller med en frontflange der kunne skrues af og på som man gør med E.S.Sørensen Miniserien. Med “Zealand” er det anderledes! Frontflangen trækkes af og skubbes på, meget nemt og enkelt, som vist på billedet. Vægflangen skrues fast med 2 skruer. Frontflangen skubbes på igen, den “klikker” på plads. Frontflangen kan drejes i forhold til vægflangen, således at instrumentskiven er orienteret korrekt. Instrumentet er nu smukt præsenteret uden synlige skruer, en typisk skandinavisk detalje.

                                                      Dansk design...
                                                                       ...og tysk mekanik.
 
630110 Zealand clock - 630.110 Zealand ur - Design Peter Seidelin Jessen 2010 630150-zealand-barometer-hi  - Design Peter Seidelin Jessen 2010 630360 Zealand thermometer - Design Peter Seidelin Jessen 2010

Korrosionsfri instrumentserie.
Rustfrit messing ™ - modstår det aggressive salte miljø. Rustfrit messing ™ Vi kalder vores messing versioner, fordi det er rustfrit stål belagt med en hård messing farvet metallag. Metallaget er så modstandsdygtige over for korrosion, er det let kan bruges i aggressive salt havmiljøet. materialer: Støbt rustfrit stål. Facetslebet frontglas. Termoplastisk gummi pakning. Ringer og hænder / pejlemærker i aluminium.
Made in Danmark - samlet og pakket i Måløv

630360 Zealand thermometer - Design Peter Seidelin Jessen 2010

630250-zealand-barometer- Design Peter Seidelin Jessen 2010

630260-zealand-thermo - Design Peter Seidelin Jessen 2010

Aneroidbarometeret.
Barometeret er en lufttrykmåler og ved at følge især ændringerne i lufttrykket kan man forudsige noget om vejret. Lufttrykket måles i millibar (også kaldet HPa = HektoPascal) eller millimeter kviksølvsøjle. Standard lufttrykket er 1.013 millibar = 760 mm. kviksølvsøjle ved havoverfladen. Barometeret er udstyret med 2 visere: En viser nærmest skalaen som flytter sig med lufttrykket (lufttrykviseren) og en stationær viser som justeres med en centerdrejeknap i glasset. Den stationære viser indstilles så den er overens
(parallel) med lufttrykviseren. Herved kan De se lufttrykændringen i forhold til sidste aflæsning af luft-trykket. Når lufttrykket falder drejer lufttrykviseren mod uret og når det stiger drejer viseren med uret.
Zealand™ ur, barometer og termometer.
Design: Peter Seidelin Jessen 2010

Produkterne er fremstillet af de fineste materialer og omhyggeligt forarbejdet til mindste detalje. Delite sætter en ære i at gøre produkterne til noget unikt, og det er med stolthed i arbejdet at hvert enkelt produkt færdiggøres i hånden. De traditionelle Chelsea instrumenttyper blev fremstillet med enten en hængslet frontflange eller med en frontflange der kunne skrues af og på. Med “Zealand” er det anderledes. Frontflangen trækkes af og skubbes på, meget nemt og enkelt, som vist på illustrationerne.

630310-zealand-clock - Design Peter Seidelin Jessen 2010

630350-zealand-barometer - Design Peter Seidelin Jessen 2010

630360 Zealand thermometer - Design Peter Seidelin Jessen 2010

Montering.
Vægflangen skrues fast med 2 skruer (afstanden imellem skruerne er 80 mm.). Frontflangen skubbes på igen, den “klikker” på plads. Frontflangen kan drejes i forhold til vægflangen, således at instrument-skiven er orienteret korrekt. Instrumentet er nu smukt præsenteret uden synlige skruer, en typisk skandinavisk detalje.
Måldata er fælles for alle instrumenter: Vægflangens diameter ø110 mm. Frontflangens diameter ø107 mm.. Dybde 45 mm.. Vinduesåbning til skive ø81 mm.. Tekniske data: Tysk urværk. Batteri R6/AA. Uret går ca. et år med et nyt batteri. Nøjagtighed ±6 min./år. Vægt 685g. Tysk barometerværk. Måleområde 955-1071millibar (hPa). Nøjagtighed ±2millibar (hPa). Vægt 730 gram.  Tysk bimetalspiraltermometer. Måleområde -20ºC til 50ºC på en stor, letlæselig 296º-skala. Nøjagtighed ±1ºC. Vægt 630 gram. Materialer: Støbt rustfrit stål. Facetslebet frontglas. Termoplastisk gummi. Skiver og visere af alumini-um. Rustfrit messing™ kaldes messingudgaver, fordi det er rustfrit stål belagt med et hårdt messingfarvet metallag. Det er så modstandsdygtigt overfor korrosion, at det uden problemer kan anvendes i det aggressive, salte havmiljø. Made in Denmark - fremstillet i Måløv på Sjælland (Zealand).
Justérskruen til kalibrering af barometeret. Termometeret er justeret på fabrikken i Måløv. Skulle det, mod forventning, vise sig nødvendigt at efterjustere termometeret, gøres det som vist her. Drej forsigtigt det hvide plastikhus. Justering af barometeret Når du har fået dit barometer skal det justeres. Barometeret er blevet justeret på fabrikken i Måløv, men barometeret skal altid efterjusteres det nye sted (på grund af en anden højde over havoverfladen). På justérskruen bagpå barometeret kan man ændre lufttrykviseren til det korrekte lufttryk. For at få oplyst det korrekte lufttryk i dit område er det lettest at kontakte DMI (Danmarks Meteorologiske Institut) på internetadressen www.dmi.dk og følge instruktionerne her. Aflæsning af barometeret Ved aflæsning (af lufttrykviserens position i forhold til den stationære viser) bankes let på glasset for at overvinde en eventuel friktionsfejl. Faldende lufttryk varsler normalt dårligere vejr (lavtryk). Stigende lufttryk varsler bedring i vejret (højtryk). Hurtigt faldende lufttryk varsler stormvejr. Hurtigt stigende lufttryk varsler kortvarig bedring i vejret.

Schatz historien kort fortalt, set fra Danmark. Schatz lå i Triberg im Schwarzwald og startede i 1881 med at producere årsure. Det skulle efter sigende være nogle af de bedst producerede ure nogensinde. I slutningen af 50’erne fik Erik Sandahl Sørensen et rejselegat fra O-dense Vinkompagni. Det kom i stand fordi Eriks far var trafikoverassistent i DSB og lavede “Danmarks Rejseforbindelser”, en køreplan for al trafik i Danmark. Som noget nyt dengang blev den krydret med annoncer fra private firmaer, bl.a. Odense Vinkompagni. Eriks far havde gode forbindelser til Odense Vinkompagni og dette førte netop til at Erik kunne rejse til Tyskland. Der fulgte en opgave med fra Odense Vinkompagni: Han skulle forsøge at finde et kukur der kunne sige “Kijafa” i stedet for “kukuk”. Det ønskede kukur fandt han ikke, men han fandt Schatz i Schwarzwald og han forelskede sig i messingskibsurene som slog glas. Han startede importen af dem til Danmark og lagde dermed grunden til den succes som Schatz blev herhjemme.

Schatz - Triberg im Schwarzwald

Schatz time and weather instruments

Schatz
Midi- og Royal-serierne er fremstillet efter de gamle håndværksmæssige principper; Udstansede messingskiver formes af metaltrykkeren ved drejebænken. Alle huse er poleret og to gange lakeret eller er i forkromet messing. Produceret i EU; Tyskland, Frankrig og Danmark.

Skibsure i lakeret messing.
Dessin.
450 C med UTS-værk.
450 CS med glasslag.
450 CM Mekanisk urværk med glasslag.
450 CIA Tidevand + arabertal.
450 CRA med silencezoner og arabertal.
Midi ø155-serien (4½” skive). Hvid skive ø110 mm.. Messinghus ø155 x 70 mm.. Poleret og lakeret messing eller forkromet messing.
 
Schatz skibsure i lakeret messing - 450 C med UTS-værk

Schatz skibsure i lakeret messing - 450 CIA

Schatz skibsure i lakeret messing - 450 CM

Schatz - Triberg im Schwarzwald

Schatz skibsure i lakeret messing - 450 CRA

Schatz - Triberg im Schwarzwald


Barometre og komfortmetre (termo-/hygrometre). MECA-barometer ±2hPa (millibar). Lakeret messinghus.
Dessin. - Instrument - Skala.
450 B Barometer mm. Hg, hPa.
450 HT Komfortmeter °C og % relativ luftfugtighed.
450 BO Barometer med åben skive, mm.. Hg, hPa.
 

Schatz barometre og komfortmetre - 450 B

Schatz barometre og komfortmetre - 450 HT

Schatz barometre og komfortmetre - 450 BO


Måldata
, fælles for alle instrumenter: Vægflangens diameter ø110 mm.. Frontflangens diameter ø107 mm.. Dybde 45 mm.. Vinduesåbning til skive ø81 mm..
Tekniske data:
Tysk urværk. Batteri R6/AA. Uret går ca. et år med et nyt batteri. Nøjagtighed ±6 min./år. Vægt 685 gram. Tysk barometerværk. Måleområde 955-1071 millibar (hPa). Nøjagtighed ±2millibar (hPa). Vægt 730 gram. Tysk bimetalspiraltermometer. Måleområde -20ºC til 50ºC. Nøjagtighed ±1ºC. Vægt 630 gram. Materialer: Støbt rustfrit stål. Facetslebet frontglas. Termoplastisk gummi. Skiver og visere af alu-minium.
 

Sortimentet indbefatter bl.a.:

Dessin. Instrument Skala Måleområde Nøjagtighed Hus ø100 x 44mm Skalaskive.
60 51 00 Quartz ur Minut/time ±6 min./år Børstet rustfrit stål Satin/Aluminium.
60 54 00 Radiostyret ur Minut/time 0 Børstet rustfrit stål Satin/Aluminium.
60 55 00 Barometer hPa (millibar) 958 til 1.068hPa ±13hPa Børstet rustfrit stål Satin/Aluminium.
60 56 00 Termometer °C -20°C til +50°C ±1°C Børstet rustfrit stål Satin/Aluminium.
60 57 00 Hygrometer % rel. fugtighed 0 til 100% ±10% Børstet rustfrit stål Satin/Aluminium.
60 51 03 Quartz ur Minut/time ±6 min./år Børstet rustfrit stål Sort.
60 55 03 Barometer hPa (millibar) 958 til 1.068hPa ±13hPa Børstet rustfrit stål Sort.
60 56 03 Termometer °C -20°C til +50°C ±1°C Børstet rustfrit stål Sort.
60 57 03 Hygrometer % rel. fugtighed 0 til 100% ±10% Børstet rustfrit stål Sort.

- Se kataloget for flere detaljer.
 
Mont Blanc 4810 meter set fra La Thuile, Italien


Schatz Fyrkat
(4’’ skive).
Schatz Fyrkat serien afløser Schatz Success 140 og E.S.Sørensen Fyrkat serier.
Hvid ø100 mm. skive og ø140x80mm messinghus.
Vægt ca. 1,4 kg..
Fyrkat instrumenterne er meget gedigne og omhyggeligt forarbejdede til mindste detalje. Det støbte messinghus er hermetisk lukket bagtil og beskytter derved instrumenterne imod eventuel fugt fra væggen. Messinghuset er højglanspoleret inden overfladebehandlingen - enten lakeret messing eller forkromet messing. Alle instrumenter er frontbetjente, dvs. adgang gennem den hængslede frontlåge. Alle værker og mekanismer er tyske. Væsketermometer er også tysk.
 

Barometer og termometer.
Skalaer med mm HG/hPa og °C/F.
MECA-barometer ±2hPa (millibar).
Dessin. - Overflade..
440 BT - med poleret hus.
443 BT - med forkromet hus.
Skibsure.
Dessin. - Overflade - Instrument.
440 C Poleret messing med UTS-værk.
440 CS Poleret messing med glasslag.
443 C Forkromet - med UTS-værk.
443 CS Forkromet - med glasslag.

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her
Schatz Fyrkat barometer og termometer - 440 BT med poleret hus.

Schatz Fyrkat barometer og termometer - 443 BT med forkromet hus.

4’’ Fyrkat præcisionsbarometer med væsketermometer. Barometernøjagtighed ±2 millibar (hPa). Poleret og lakeret messing.
Vægt 1500 gram.

Dessin. - Værk.
30 55 01 Tysk (Vilbor).
Schatz Fyrkat skibsure - 440 C i poleret messing og UTS-værk.

Schatz Fyrkat skibsure - 440 CA i poleret messing - med glasslag

Schatz Fyrkat skibsure - 443 CS Forkromet - med glasslag.
Monteringsplader til instrumenter, pokaler og plaketter i poleret indisk rosentræ "Sheesham". Horison-tal eller vertikal orientering. Pladetykkelse ca. 16 mm.. Produceret i Indien.

Dessin. - Mål - Foreslået anvendelse
57 12 22 120 x 220 mm.. Til stormglas.
57 12 32 120 x 320 mm.. Til små koøjeinstrumenter.
57 15 28 150 x 280 mm.. Til Zealand/Succes 115.
57 15 40 150 x 400 mm.. Til Zealand/Succes 115.
57 17 32 175 x 320 mm.. Til store koøjeinstrumenter.
57 17 47 175 x 470 mm.. Til store koøjeinstrumenter.
57 20 36 200 x 360 mm.. Til Fyrkat/Midi.
57 20 54 200 x 540 mm.. Til Fyrkat/Midi.
57 25 54 250 x 540 mm.. Til Royal.
Monteringsplader til instrumenter, pokaler og plaketter

Forhør Dem om modeller, kvaliteter og muligheder for alternativer, samt præg, gravering, tryk, etc..
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

317d
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden