Slik og andre søde sager - uden sukker
- forsød hverdagen for gæster, kunder og personale, og få samtidig lidt reklame ud af det.


www.reklameslik.com

Slik uden sukker - til diabetikeren eller for den ernæringsbevidste forbruger.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Det er ikke sukker - der gør livet sødt.
 
Som diabetiker, eller som den ernæringsbevidste forbruger skal man ikke være nødt til at skære ned på sine krav til kvalitet og smag. Det er udgangspunktet for ISIS's produktudvikling, der vil kunne producere kvalitetsfødevarer, der kan "godkendes" af diætister og relevante patientforeninger. Samtidig er det målet, at alle skal kunne glæde sig over den søde side af livet, uden at det går ud over helbredet. Står der ISIS på produktet, skal det passe ind i diætplanen, uanset om man er diabetiker eller af andre grunde må se kritisk på fødevarernes indhold af sukker og fedt.
Med ISIS er De sikker på, at der ikke er tilsat sukker eller energigivende sødestoffer,
der påvirker blodsukkeret. Samtidig er fedt- og kalorieindholdet altid ekstremt lavt, men smagen og kvaliteten er stadig i top.
ISIS Food - for en sukkerfri fornøjelse. Slik og andre søde sager - uden sukker.

Så overvejer De en gave, et reklamefremstød eller blot lidt mundgodt til messen og hverdagen, har vi et bud på Deres næste mundsmag med ISIS udvalg, der også kan bestå af kager, småkager, is, drikkel-se og andre midler, der dækker sukkerfri indtagelse - alt sammen med logo eller budskab, om ønsket.

ISIS chokoalder -  uden tilsat sukker - kan nydes af alle

Bolcher.
Bolcherne er lavet efter en gammel jysk opskrift og smager ligesom traditionelle bolcher selv om de ik-ke er tilsat sukker.
Bolcherne findes i to varianter; ISIS Spejder og ISIS Blanding. ISIS Spejder smager ligesom spejder-hagl og ISIS Blanding indeholder fem forskellige varianter: Cola, Jordbær/Rabarber, Kongen af Danmark, Althea og Pebermynte. Spejder Bolcher – Bolcher indeholdende sødestoffer. Ingredienser: Kostfibre (po-lydextrose, oligofruktose, inulin), ammoniumklorid, lakrids, naturlig aroma, naturlig farve (vegetabilsk kul), sødestoffer (acesulfamkalium, thaumatin). Blandede Bolcher – Bolcher indeholdende sødestoffer. In-gredienser: Kostfibre (polydextrose (E1200), oligofruktose, inulin), æblesyre (E296), naturlige og natur-identiske aromaer, farve (E150 d, E120, E160 c), sødestoffer (E950, E957).
 

Næringsværdier pr. 100 g.. 

Spejder. Blanding.
Energi 420 kJ / 100 kcal. 420 kJ / 100 kcal.
Protein 0-1 g.. 0-1 g..
Kulhydrat 0-1 g.. 0-1 g..
Heraf sukkerarter 0-1 g.. 0-1 g..
Fedt 0,0 g.. 0,0 g..
- heraf mættede fedtsyrer 0,0 g.. 0,0 g..
- enkeltumættede fedtsyrer 0,0 g.. 0,0 g..
- flerumættede fedtsyrer 0,0 g.. 0,0 g..
Kolesterol 0 mg.. 0 mg..
Kostfibre 94,0 g.. 94,0 g..
Natrium 0,0 g.. 0,0 g..
 
Blandede bolcher - en ren fornøjelse. Slik og andre søde sager - uden sukker.

Lad os give et bud på det de aktuelt har behov for
- med logo eller budskab efter opgave.


Banan-Lakrids Bolcher.
ISIS Banan-Lakrids Bolcher har en dejlig sød smag af banan kombi-neret med stærk lakrids. De er til den, der gerne vil spare på kalori-erne, for de er naturligvis uden tilsat sukker. Med ISIS Banan-Lakrids Bolcher er det fristende let at nyde noget, der er godt.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 24 mdr..
Netto indhold: 70 g. (ca. 4 portioner).
Kolli indhold: 20 x 70 g. (ca. 80 portioner).
Varenr.: 800730.

Sukkerfri Banan-Lakrids Bolcher

Spejder Bolcher.
ISIS Spejder Bolcher er til den, der er vild med lakridsbolcher og som samtidig vil spare på alle kalorierne. Med ISIS Spejder Bolcher er det fristende let at nyde noget, der er godt.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 24 mdr..
Netto indhold: 70 g. (ca. 4 portioner).
Kolli indhold: 20 x 70 g. (ca. 80 portioner).
Varenr.: 800711.
Sukkerfri Spejder Bolcher

ISIS sortiment består også af morgenmadsprodukter, marmelader, is, barer og slik, cookies og småka-ger, kage- og dessertmix. Drik- bage- og sukkererstatninger, samt kirsebærsauce og chokolader - forhør Dem om mulighederne.
 

Mørk Belgisk Chokoladebar med fyld med vanillesmag.
ISIS Mørk Belgisk Chokoladebar med fyld med vanillesmag er til den, der kan lide god mørk chokolade med et twist. Det lækre fyld med vanillesmag giver en dejlig sødme til den karakteristiske mørke chokoladesmag. Baren er naturligvis uden tilsat sukker. Sukkeret er erstattet af kostfibre samt sødestofferne erythritol og steviol glycosid fra stevia planten. Denne kombination giver den rette søde smag til chokoladen uden at tilføre produktet suk-kerets mange kalorier.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 12 mdr..
Netto indhold: 40 g. (1 portion).

Kolli indhold: 24 x 40 g..
Varenr.: 800721
 
Mørk Belgisk Chokoladebar med fyld med vanillesmag
Mørk Belgisk Chokoladebar med jordbærfyld.
ISIS Mørk Belgisk Chokoladebar med jordbærfyld er til den, der kan lide god mørk choko-lade med et twist. Det lækre jordbærfyld giver en dejlig sødme til den karakteristiske mør-ke chokoladesmag. Baren er naturligvis uden tilsat sukker. Sukkeret er erstattet af kost-fibre samt sødestofferne erythritol og steviol glycosid fra stevia planten. Denne kombination giver den rette søde smag til chokoladen uden at tilføre produktet sukkerets mange kalori-er.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 12 mdr..
Netto indhold: 40 g. (1 portion).
Kolli indhold: 24 x 40 g..
Varenr.: 800720.
 
Mørk Belgisk Chokoladebar med jordbærfyld
Mørk Belgisk Chokolade.
ISIS Mørk Belgisk Chokolade er til den der kan lide god mørk chokolade. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med bl.a sødestof fra STEVIA planten. Chokoladen har 20 % færre kalorier end traditionel mørk chokolade. Med ISIS Mørk Belgisk Chokolade et det fristende let at nyde noget, der er godt.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 18 mdr..
Netto indhold: 85 g. (ca. 3 portioner á 8 stykker).
Kolli indhold: 14 x 85 g. (ca. 42 portioner).
Varenr.: 800725.
Mørk Belgisk Chokolade - sukkerfri

Free Crunch bar.
ISIS Free Crunch bar er en skøn kombination af chokoladesmag, sprøde pops og lækker sauce med karamelsmag. Den indeholder 50 % mindre fedt og 34 % færre kalorier end en traditionel chokoladebar. Den har et højt ind-hold af protein og fibre - og så er den faktisk ikke tilsat sukker! Med Free Crunch bar kan De i en fart nyde noget, der er godt.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 12 mdr..
Netto indhold: 35 g. (1 portion).
Kolli indhold: 25 x 35 g. (25 portioner).
Varenr.: 800704.
Free Crunch bar

Free jordbærbar.
ISIS Free Jordbærbar er til den, der simpelthen ikke kan vente, når lækker-sulten melder sig. Den er sprød med en skøn kombination af hvid chokola-desmag, knas og jordbær. Og så er den faktisk ikke tilsat sukker og inde-holder 60 % mindre fedt og 45 % færre kalorier end en traditionel chokolade-bar. Med ISIS Free Jordbærbar kan De i en fart nyde noget, der er godt.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 12 mdr..
Netto indhold: 35 g. (1 portion).
Kolli indhold: 20 x 35 g. (20 portioner).
Varenr.: 800701.
Free jordbærbar - uden sukker

Free lækkerbar.
ISIS Free Lækkerbar er til den, der simpelthen ikke kan vente, når lækker-sulten melder sig. Den er sprød med en skøn kombination af chokolade-smag og knas. Og så er den faktisk ikke tilsat sukker og indeholder 50 % mindre fedt og 35 % færre kalorier. Oveni mætter den fremragende med sine mange gode, naturlige proteiner. Med ISIS Free Lækkerbar kan De i en fart nyde noget, der er godt.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 12 mdr..
Netto indhold: 35 g. (1 portion).
Kolli indhold: 20 x 35 g. (20 portioner).
Varenr.: 800700.
 
Free lækkerbar - sukkerfri
Nellie Dellies Karamel & Lakrids er til de der går efter den gode smag - men ikke kalorier. Nellie Dellies er ikke tilsat sukker. Den store energire-duktion er frembragt ved at søde produkterne med steviol glycosid, der fin-des naturligt i den sydamerikanske plante, Stevia. Til forskel fra andet ener-gireduceret slik, er der ikke brugt malititol eller andre sukkeralkoholer. Suk-ker og suk-keralkoholer, der normalt også har en rolle som fyldstof, er i Nel-lie Dellies afløst af fibre på basis af bl.a. majs og hvede. Produktserien er et resultat af et tæt samarbejde mellem ISIS og Toms. Læs mere om produk-terne på www.nelliedellies.dk.Produkterne kan give lidt luft i maven pga. de mange fibre og en fornemmelse af mæthed.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 13 mdr..
Nettoindhold: 90 g. (ca. 3,6 portioner).

Nellie Dellies Karamel & Lakrids uden sukker

Nellie Dellies Karamel & Lakrids

Salt Lakrids - Nellie Dellies.
Nellie Dellies Salt Lakrids er til den der går efter den gode smag - men ikke kalorier. Nellie Dellies er ikke tilsat sukker. Den store energireduktion er frembragt ved at søde produkterne med steviol glycosid, der findes naturligt i den sydamerikanske plante, Stevia. Til forskel fra andet energireduceret slik, er der ikke brugt malititol eller andre sukkeralkoholer. Sukker og sukkeralko-holer, der normalt også har en rolle som fyldstof, er i Nellie Dellies afløst af fibre på basis af bl.a. majs og hvede. Produktserien er et resultat af et tæt samarbejde mellem ISIS og Toms.
Produkterne kan give lidt luft i maven pga. de mange fibre og en fornemmelse af mæthed.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 13 mdr..
Nettoindhold: 90 g. (ca. 3,6 portioner).

Salt Lakrids - Nellie Dellies - uden sukker


Sød Lakrids - Nellie Dellies.
Nellie Dellies Sød Lakrids er til de der går efter den gode smag - men ikke kalorier. Nellie Dellies er ikke tilsat sukker. Den store energireduktion er frembragt ved at søde produkterne med steviol glycosid, der findes naturligt i den sydamerikanske plante, Stevia. Til forskel fra andet energireduceret slik, er der ikke brugt malititol eller andre sukkeralkoholer. Sukker og sukkeral-koholer, der normalt også har en rolle som fyldstof, er i Nellie Dellies afløst af fibre på basis af bl.a. majs og hvede. Produktserien er et resultat af et tæt samarbejde mellem ISIS og Toms. Produkterne kan give lidt luft i maven pga. de mange fibre og en fornemmelse af mæthed.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 13 mdr..
Nettoindhold: 90 g. (ca. 3,6 portioner).
 

Sød Lakrids - Nellie Dellies - uden sukker
 

Vingummi - Nellie Dellies.  
Nellie Dellies Vingummi er til den, der går efter den gode smag - men ikke kalorier. Nellie Dellies er ikke tilsat sukker. Den store energireduktion er frembragt ved at søde produkterne med steviol glycosid, der findes naturligt i den sydamerikanske plante, Stevia. Til forskel fra andet energireduceret slik, er der ikke brugt malititol eller andre sukkeralkoholer. Sukker og sukkeralko-holer, der normalt også har en rolle som fyldstof, er i Nellie Dellies afløst af fibre på basis af bl.a. majs og hvede. Produktserien er et resultat af et tæt samarbejde mellem ISIS og Toms. Produkterne kan give lidt luft i maven pga. de mange fibre og en fornemmelse af mæthed.
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 13 mdr..
Nettoindhold: 90 g. (ca. 3,6 portioner).
 

Vingummi - Nellie Dellies - sukkerfri

ISIS er Danmarks førende virksomhed på søde sager uden tilsat sukker og producerer alt lige fra saft o-ver cookies til kakao, bolcher og is. Alle produkter er fedtfattige og ikke tilsat sukker og er derfor kalori-elette, uden at det går ud over den gode smag. Det er den unikke kombination, der har bragt ISIS der-hen, hvor man er nu.
Det skal være nemt at vælge et alternativ, når du gerne vil undgå eller formindske forbruget af sukker og fedt. Det er det der arbejdes for. Det er vigtigt, at have en tydelig holdning til det, vi spiser og drikker. Ik-ke mindst i en tid, hvor alt for mange danskere kæmper med overvægt, usunde vaner og de sygdomme, der følger med. I ISIS arbejdes der for et sundere Danmark. Det betyder først og fremmest lækre produk-ter til Dem - uden tilsat sukker og lave fedt- og kalorieprocenter. Men det betyder også, at ISIS deltager i debatten om kost og fødevarer i Danmark og har det mål, at alle skal have mulighed for at tage et be-vidst og informeret valg.


Se også noget om chokolademønter - efter behag - klik her

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på +45 64713608* eller via mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 

315

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden