Maskotter
- i stof eller oppustelige materialer, med tryk og budskab efter Deres krav.

 
www.ballonreklamer.dk

Maskotter

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Efter ordre og opgave vi foranstalte kvalitetsprodukter ud fra et bredt produktprogram.

Maskotter - i stof eller oppustelige materialer Maskotter - i stof eller oppustelige materialer Maskotter - i stof eller oppustelige materialer Maskotter - i stof eller oppustelige materialer

En god komfort er sikret disse design, med lette store hoveder, modulære, fleksible indvendige beklædningsgenstande.

Præcise kopier, fremstillet i 3D-design med brug af CNC-teknologi. Disse artikler er resultatet af en langstrakt innovation, der sikre ventilation og behagelige brug.

Hvordan produceres en maskot?
Det første skridt er at forstå hvad der ønskes, i hvilken kvalitet og design. Bl.a. fordi kvalitet også beror på estetik, i lighed med design eller materialevalg.
Grundlæggende spørgsmål der bør overvejes i forbindelse med en produktion:

Skal maskotten løbe, hoppe, give knus og danse, skal den kunne ses tæt på, eller på afstand
- og skal den bruges ude eller inde.

Et priseksempel kan, uden forbindende, bero på priser fra kr. 10 - 30000.00
- en given produktionen iværksættes efter en godkendelse og forudbetaling af det endelige beløb. Forsendelses- og emballageomkostninger estimeres inden.

Maskotten kan leveres i vandskyende bæretaske, pakket i transportkasser.

Alle taler om 3D
.
Teknisk erfaring og kunstnerisk baggrund er afgørende for at kunne illustrerer karakteren inden en konstruktion i en 3D-model og via CNC-arbejdet, der følger.

Skal maskotten løbe eller hoppe

Skal maskotten løbe eller hoppe
Hovedets beskaffenhed Hovedets beskaffenhed Hovedets beskaffenhed

Hovedets beskaffenhed, produceret i letvægtsmateriale, behøver ikke at reducere hovedets størrelse.

Håndværket er lige så vigtigt som materialevalg og tekstur. Specielt er focus på detaljer som tænder med til at øge påvirkningen kraftigt, og bør fremstilles i både dybde og dimension.

Den mest imponerende måde at kommunikere med en maskot beror på udseendet, der kan levendegøres med glasur, bl.a. i form af flerlags epoxyharpiks. Fodstørrelsen skal overvejes i produktionen, da sko skal være fleksible, lette og passe til foden.

Størrelsen af ​​et kostume planlægges efter en gennemsnitlig anatomi, så det skal overvejes om en bruger er stor eller lille.

Maskotten er som visitkort. Svagheder i detaljerne forårsager mistillid, så der bør lægges vægt på at få det perfekte indtryk med i detaljerne, i kontrast, væv, materialer som tænder, briller, horn, etc., da en proces kan bero på vakumpresse, skumstøbning, syntetisk læder, og andre materialer.

Skal maskotten være aktiv, bør hænderne kunne anvendes? Skal De springe og rulle - og skal maskotten bruges dagligt, eller nogle få gange om året?

Ud fra de givne oplysninger kan der sammensættes et validt oplæg, og en levering af en egnet maskot, sat i relation til budget og brugbarhed. Der kan være visse udfordringer i produktionen af ​​et kostume, idet visse detaljer ikke kan gengive optimalt, hvorfor De bør overveje identiteten og detaljeringsgraden i enhver løsning.

Overvej processen på skitseplan, hvor stil og indhold af et koncept skal tænkes ind i løsningen, hvor farver, materialevalg og størrelse kan være væsentlige indgangsvinkler, ligesom budgettet skal forholdes som en af de første elementer. Jo flere detaljer vi kan få at arbejde med, og ud fra, jo bedre bliver resultatet i den sidste ende.

Hvor det er muligt anvendes kompositmaterialer, idet en maskot bruges af mennesker. Og fordi det kan sikre bløde overgange i farverne. elegante og fine detaljer, såsom øjenvipper, epoxystøbte øjne - og elegante kostumer med knapper og andet tilbehør.

Lad Deres brand være livslang - Hav øje for tilbehøret!

Maskotter er holdbare og fleksible, men pres og hårdt brug kan afstedføre deformation og hurtigere slid. Overlad ansvaret af maskottens til brugeren, gerne med en beskrivelse af værdien. Placer ikke noget tæt på hovedet eller ansigtet, da der altid er risiko for stød og forurening. Når De håndterer hovedet skal det gøres sidelæns, oppe fra og bagud. Rør ikke stoffet, dæk ansigtet til så længe som muligt. Glem ikke at oplade adaptere, idet Litiumbatterier normalt er brugbare i op til 6 timer. Ventiler kostumerne, da efterladt sved og fugt kan give lugtgener - og hæng dem op efter brug, så deformationer undgåes.

Maskotter er holdbare og fleksible

Maskotter er holdbare og fleksible

Maskotter er holdbare og fleksible

Maskotter er holdbare og fleksible

Kik ind i vor shop - classic-wear.dk

Har De et konkret ønske, en idé eller opgave står vi til rådighed.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Hør mere på telefon
+45 64713608*, eller via e-mail

info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

311_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden