Slodkie - chokolade
- vegan og naturens egne råvarer, til hverdag, og til højtiderne.


www.reklameslik.com

Słodkie Upominki – the sweetest in advertising

Kik ind i vor www.web-butik.info her.

Slotkie, bl.a. veganer råvarer, til hverdag, og til højtiderne.

Promotional Sweets is our passion
                                 - Słodkie Upominki - the sweetest in advertising.


Słodkie Upominki

Słodkie Upominki er en europæisk leder inden for fremstilling af reklamekonfekture .
Ved hjælp af de nyeste teknologier designer og producerer man slik, søde reklamer til brug for gadgets og chokoladegaver, der er et element i kampagner fra virksomheder rundt om i verden. Man udnytter de højeste produktionsstandarder og integrerede kvalitetsstyringssystemer til at levere markedet med overlegne produkter, og er specialiseret i design, fremstilling og emballering af reklameslik og gadgets.


Produktprogrammet

Produktprogrammet indeholder mere end 200 produkter, bl.a. slik, pastiller, pastiller, tyggegummi, slikkepinde og kager, eller chokolade, og endelig de håndlavede pralinéer og trøfler.

De fleste artikler er velegnede til brug med logo, og sortimentet opdateres løbende og udvides med nye designs og løsninger. Alle produkter er fra start til slut designet, fremstillet eller pakket af Słodkie Upominki. En sådan omfattende kundeservice er mulig, fordi firmaet har sin egen maskinpark til fremstilling af emballage og pakning, til tryk i bl.a. tampontryk, flexoprint, og digitalprint) - og eget 3D-studio, der gør det muligt at producere unikke chokoladeforme til støbning af chokolade og til egen produktionslinje til chokolader.
- se de aktuelle muligheder i katalogerne, eller lad os udarbejdet et konkret oplæg, ud fra Deres idé og krav - Bemærk at en leveringstid kan være op til 4 uger, afhængig af sæson, artikel og mængde. 

Slodkie novelties - mail catalogue
 

- se også mulighederne fra
Summerbird

294_24
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden