Stiloniea penne - reklamegaver i mange varianter
- til hverdag, kunder og personale.


www.reklamegaven.dkKik ind i vor www.web-butik.info her.

Stiloniea penne - til hverdag, kunder og personale.
 
Stiloniea penne - reklamegaver i mange varianter

I begyndelsen af 1970'erne var Stilolinea en af de første virksomheder til at markedsføre penne som et salgsfremmende værktøj, og er nu et af de mest kendte mærker, kendt for sin overlegne kvalitet. Jo længere levetid en pen har, jo længere vil Deres logo forblive synlige overfor brugeren og målgruppen.

Kuglepenne i høj kvalitet er fuldt ud designet, samlet og produceret på en miljøvenlig måde i Italien. Her gennemgår de stilfulde kuglepenne en streng kvalitetskontrol, hvor  hver kuglepen bl.a. gemmemgåes i en skriftlig test for at sikre kvaliten, der sikrer at pennen afgiver en konstant og jævn blækforsyning uden pletter.
 

Kuglepennen S45 Bio er lavet af 75% PLA (Polymælkesyre); dets anvendelse hjælper med at reducere miljøpåvirkning, da den stammer fra 100 % vedvarende naturlige fibre. Ud over, denne harpiks - produceret af det amerikanske selskab NatureWorks - er biokomposterbar, d.v.s. efter undergår en industriel komposteringsproces det nedbrydes i naturen, delvis reducerende Øko-valget CO2 -udledning i atmosfæren. Den lave miljøpåvirkning fra dette NatureWorks PLA -harpiks dokumenteres af specifikke resultater analyser udført af den tyske DIN CERTCO laboratorium. Ballpoint S45 kuglepen har også en lang levetid på grund af kvaliteten Dokumental® blæk, der er produceret i Tyskland.
 
Quality pens from the brand Stilolinea
 
Stilolinea ballpoint pens
 
Baron ABS ballpoint pen 13164 - 2250 - 13162
 
Oslo frosty plastic pen 2242 - 1696 - 5401
 
Oslo frosty plastic ballpen 2242 - 1696 - 5401 
 
A Stilolinea ballpoint lasts four times longer 
 
S30 plastic ballpen 4740 - S45 ABS ballpoint pen 23528

Stilolinea skriveartikler med tilført budskab

206_61 - 077
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden