Slik og andre søde sager - Clic Clac i et hav af varianter
- forsød hverdagen for gæster, kunder og personale og styrk brandet.


www.logoslik.dk

Julekalender og andre rare sager - i et hav af varianter, fra lager og efter opgave.

Kik ind i vor www.web-butik.info her.

Clic-Clac-bokse med søde sager,
i et hav af varianter
 

Clic-Clac-bokse med søde sager - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter.

- og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter. Vælg farve på då-sen og hvilken smag der er Deres favorit. Vi ”fikser” tryk med Deres budskab. Trykarealet kan være: 35,  45, 53 el-ler 76 mm. kvadratisk eller i diameter - afhængig af Deres ønske og krav. Trykket kan leveres som tampontryk, seri-grafisk, eller, når det er mindre mængder, som tryk på transparente folier, klar til montering på en given reklame.


Clic-Clac-bokse med søde sager - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter.
Clic-Clac-bokse med søde sager - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter.


- fyldt med smag af vanilje, jordbær
- eller efter opgave. Ved en given mængde kan De få produceret i farve og format efter ønske. Clic-clac-dåserne kan også leveres i blisterpakninger, i én, to eller tre-styks pakninger, om ønsket.

Clic-Clac-bokse med søde sager - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter. Clic-Clac-bokse med søde sager - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter. Clic-Clac-bokse med søde sager - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter.

Leveringstid er normalt 5 - 6 uger a b dansk grænse - mindre mængder 1 - 3 uger. Tryk og gravering udfø-res efter Deres materiale og logo, der bedst udføres efter .ai, eller eps-filer - gerne outlined format og som PDF-filer. Skal vi levere en opgave udført i konkrete farver skal vi have oplysning om Pantonefarve-koden, - alt afhængig af opgave og trykkemetode. Alle fonte bør fremsendes som vedhæftet dokument - dersom De ikke råder over disse er vi gerne behjælpelige. Kontakt os på telefon 64713608* eller via e-mail.
 

Slik og andre søde sager - Clic Clac  i et hav af varianter. - og reklame i 10 standardfarver trykt med Deres logo på låget med 16 forskellige smagsvarianter.

- andre muligheder:
 

Honningkager Kiks og kage Sæsonvarer; Påskeæg, julehjerter, Mors dag, fars dag, o.s.v.. Lys og glæde

- Honningkager

- Kiks og kage

- Sæsonvarer

- Lys og glæde

Benyt Dem af vore muligheder for et designforslag. Via designafdelingen har vi mulighed for at frem-lægge Deres oplæg, tryk og design på reklamekonfekture fra det enorme sortiment. Når De har bestemt Dem for de produkter der er mest interessante, sender eller mailer De os Deres oplæg med logo, farveko-der og eventuelt andet reklamebudskab som De ønsker skal være med i trykket. Efter nogle få dage mod-tager De, enten med post eller på e-mail, et færdigt designforslag i de ønskede farver. Smagsprøver følger om ønsket med uden forpligtelse, så De har mulighed for at forestille Dem hvordan Deres næste reklame-konfekt kan blive i virkeligheden
På billedet ser De eksempler på pastilæsker der er designet tidligere.

- Lad os høre fra Dem og lad en prøve og et tilbud afgøre om dette eller andet kan være relevant for Dem.
Designforslag til kunder ...

Se lidt om slik der kan leveres fra lager - klik her - også uden sukker - klik her

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

206_30

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden