ToGoTryk - Papkrus, sugerør, og kopper med trykt budskab
- til daglig brug, og til messer og events.


www.tryk.infoKik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

ToGoTryk - papkrus, sugerør og kopper med trykt budskab - til daglig brug, til messer og events.

togotryk - papkrus, sugerør og kopper med trykt budskab
Med togotryk får De produkter i Deres eget design
- produceret i Europa, hvilket sikrer gode kvaliteter, hurtig levering - og en lavere CO2-udledning under fragten.

Med togotryk får De produkter i Deres eget design

Med togotryk får De produkter i Deres eget design

Med togotryk får De produkter i Deres eget design

Med togotryk får De produkter i Deres eget design
       
Med togotryk får De produkter i Deres eget design Med togotryk får De produkter i Deres eget design Med togotryk får De produkter i Deres eget design Med togotryk får De produkter i Deres eget design
       
Vis ansvarlighed med Bionedbrydeligt emballage.
Ønsker De at styrke virksomhedens grønne profil, så tilbyder vi leverancer med diskrete bio-mærkater på papkrus med logo. Skil Dem ud fra mængden og fremhæv virksomhedens CSR-profil og bæredygtige budskab.

For eksempel er de bionedbrydelige papkrus fremstillet med et indvendigt lag af plantebaseret plastik (PLA), som typisk er udvundet af en såkaldt biomasse i form af enten majs, sukker, eller stivelse, frem for fossile brændstoffer (typisk naturgas eller olie). Under produktionen udledes derfor kun den CO2, som den pågældende biomasse selv har optaget. Isoleret set er produktionen således CO2-neutral i modsætningen til konventionelt producerede papkrus.

FSC-certifikatet (Forest Stewardship Council) er ansvarlig produktion og skovdrift
FSC er en global non-profit organisation, der garanterer at papkrus er fremstillet under ordnede forhold. Det indebærer, at dyre- og plantelivet bliver beskyttet, og at der ikke bliver fældet flere træer end skovene kan nå at reproducere. Derudover er det et krav, at skovarbejderne er uddannede og garanteret en ordentlig løn, som tilsvarer lønniveauet i det pågældende land - uanset om træet er fældet i en danske løv- eller nåleskove, eller i de sydamerikanske regnskove. Skovarbejdernes arbejdsvilkår sikres bl.a. gennem det rigtige sikkerhedsudstyr.

En verden fyldt med design, i de farver De ønsker. Alt produceres i CMYK-farver, fødevaregodkendte og lugtfrie. Hvis vore standardoplæg ikke indeholdes af Deres ønske, står til rådighed for udarbejdelse af et specifikt farvevalg.

Vi kan levere løsninger, op til 50000 enheder, indenfor 20 - 25 arbejdsdage.


 
Isbægre med logo tryk

Standard papir sugerørene er de mest brugte sugerør, og klassikeren der passer til næsten alle formål, og så kan de leveres med eget tryk, lige velegnet til iskaffe og sodavand.
 
Standard papir sugerørene er de mest brugte sugerør
 
Eget design.

Vi kan på papirsugerør trykke op til to farver, og med pantonefarver sikrer vi et stærkt og genkendeligt tryk. Vi kan trykke med 10 forskellige farver; Marineblå, procesblå, vandblå, grøn, gul, orange, rød, lyserød, violet og sort. Trykket bliver lavet ved hjælp af tampontryk. Denne metode er karakteriseret ved, at man først trykker én farve efterfulgt af en mere, hvilket sikrer utrolig høj kvalitet i trykket.

Et rustikt udtryk på Deres papirsugerør.
Da tampontryk bliver brugt i forbindelse med tryk på buede overflader, bliver trykket først påført efter sugerørene er blevet foldet. De kan få tryk oven på tre standardfarver; Hvid, sort og grøn.

Der er altså stor frihed i forhold til præferencer for disse sugerør. I forlængelse af at trykket bliver påført efter, giver det et meget rustik udseende samtidig med, at det er meget tydeligt at se et brand.

Tampontryk er en meget solid måde at trykke på, hvorfor trykket vil stå skarpt, ligegyldigt hvad de serveres i.

Quality management systems – ISO 9001:2008.
Samarbejdet beror udelukkende på producenter, der kan dokumentere, at de leverer produkter, som lever op til gældende standarder fra både kunder, forbrugere og lovgivere. Det betyder, at disse papirsugerør er lavet af fødevaregodkendte materialer, og at de til stadighed holder en høj standard.

Good Manufacturing Practice (GMP).
GMP handler ligesom ISO 9001:2008 om kvalitetsstyring af produktionen. GMP rammer imidlertid bredere end ISO-standarden, der primært henvender sig til medicinalindustrien. GPM tilsiger at producenten skal handle i overensstemmelse med disse krav, d.v.s. at produktionen er i orden og lever op til den standard, man må kunne forvente.
 
Quality management systems
 
Gå aldrig på kompromis med kvaliteten.
Da disse papirsugerør er lavet af tre lag er det med til at sørge for, at De slipper for, at de bliver våde og opløste før De er færdige med Deres drik. Man garanterer en minimums holdbarhed på op til to timer efter ibrugtagningen. De er også helt smagsneutrale. Vore standard sugerør med eget tryk er producceret i fødevaregodkendte materialer og farver. Alle farver er smags- og duftløse.

Standard.
Standard papirsugerør.
Diameter: 6 mm.
Længde: 150 - 210 og 250 mm..
Farve:
Standard papirsugerør.

Størrelse

Cocktail

Standard

Den lange
Højde i mm.. 150 210 250
Bredde i mm.. 6 6 6
Vægt i gram 0,94 1,30 1,53
Overflade Mat
Antal mønstre 13 13 13
Antal pr. karton 7800 stk.. 5000 stk.. 5000 stk..
Antal pr. palle 218400 stk.. 140000 stk.. 105000 stk..
Giganten, jumbo, den ekstra store
Giganten, jumbo, den ekstra store
- et papirsugerør kan have ligeså mange navne som anvendelsesmuligheder.

Standard papirsugerør.
Diameter: 8 mm.
Længde: 210 og 250 mm..
Farve:
Bio smoothie papirsugerør - 8 mm

Størrelse

Standard

The long
Højde i mm.. 210 250
Bredde i mm.. 8 8
Vægt i gram 1,68 2,08
Overflade Mat.
Antal af mønstre 4 4
Antal pr. boks 3250 3250
Antal pr. palle 91000 68250

Disse sugerør er perfekte til smoothies, milkshakes bubbleteas, eller andre drikke med en tyk konsistens. Det gør vores smoothie sugerør til det perfekte miljørigtige alternativ til din café.

Slut med dårlige oplevelser med papirsugerør.
Det skal være slut med dårlige oplevelser for dine kunde, når du servere en lækker milkshake og deres sugerør så smitter af på drikkelsen. Vi garanterer minimum 2 timers holdbarhed på dine papirsugerør, hvor de hverken bliver bløde eller våde. Det samme gælder smagen, vi sørger for at papirsugerørene ikke har påvirkning på dine smoothies. Vi kan dog ikke garantere det, hvis du ønsker at bruge sugerørene til varme eller alkoholiske drikke.

Alle materialer som er blevet brugt til produktionen af 3-lags papirsugerørene er 100 % fødevare godkendt. Der er heller ikke blevet brugt bly, klor eller blødgørende midler.
Det bæredygtige alternativ.

Plastik fylder mere og mere i verdenshavene, desværre. Vi mangler alternativer, som kan vende den udvikling. Derfor har vi valgt at samarbejde med en af Europas bedste producenter af papirsugerør. Vi laver sammen 100% komposterbare 3-lags papirsugerør, som bliver nedbrudt i naturen på maks 6 måneder, det går endnu hurtigere hvis du huske dine kunder på at smide sugerørene ud, på kompostanlæg går der kun 2 måneder.
Du kan altså være helt sikker på, at det ikke er dine sugerør som skyld i problemerne i verdenshavene.

Jumboen – Maksimal sugekraft
Det specielle ved vores jumbo papirsugerør er bredden på 7,5mm, som giver en del mere sugekraft end vores standard bredde. De findes i to længder hhv. 250 mm og 210 mm. Det gør at jumbo sugerørene passer perfekt til dig om det er din burgerjoint, som gerne vil servere lækre milkshakes eller om det er den sunde sandwichbar som gerne vil give muligheden for at tage en smoothie med på vejen. Du har yderligere mulighed for at personalisere dine papirsugerør til din biks, hvor vi med 4 forskellige farver giver dig noget at vælge mellem så du ikke blot behøver at have de standard hvide sugerør.

Ekstra ideer til dine lækkerier
Med sine 3-lag og ekstra bredde er vores smoothie papirsugerør mere holdbare end de normale plastiksugerør, som du er vant til. Det gør også, at de kan benyttes til et par sjove formål her og der. Hvis du serverer en lækker milkshake med jordbær smag, kan du vælge at putte et jordbær på toppen af sugerøret eller andre frugte som passer ind i dine drikke. Vi har også haft kunder, som har puttet chokolade stykker i deres milkshakes, da der med bredden var plads til at de kunne blive suget med op uden at ødelægge oplevelsen. Hvad er din ide at bruge ”Jumboen” til? Vi hjælper gerne med at finde sugerør der passer til den.

Al produktion i EU
Nu hvor vi er i gang med at gøre noget for om bæredygtighed, hvorfor så ikke også gøre noget ekstra for klimaet? Da alle vores papirsugerør bliver produceret i EU, kan du være sikker på at der bliver udledt så lidt co2 under transporten som muligt. Samtidig gør det at dine papirsugerør bliver leveret på blot 3 uger, og du kan få oplag fra 25.000 stk.

Leder De efter noget specielt?
Produktionsmåden for papirsugerør blev opdaget tilbage i 1980, ved at sno papir rundt om en blyant. Utrolig lidt har forandre sig af den metode på nær, at kvaliteten af materialerne er steget markant. Den relativt simple produktions metode gør at det er nemt, at special lave papirsugerør, så hvis du tænker at Jumboen ikke er bred nok til din drink eller er standardmålene for lange? Så kan vi med garanti finde en løsning til dig.
 
Miljøet i førersædet
Når du benytter dig af papirsugerør i stedet for plastiksugerør, kan du være helt sikker på, at de ikke ender med at ligge og skade miljøet inden de bliver samlet op. Vores standardpapirsugerør med logo er lavet af 100% komposterbare materialer, hvorfor de på kompostanlæg bliver nedbrudt på blot 2 måneder. Hvis de mod forventningen skulle ende i naturen, tager de 6 måneder om at blive nedbrudt.

Stort og velassorteret udvalg
Standard papirsugerør, er også den variant af sugerør med størst udvalg. Det giver en stor fleksibilitet i anvendelsesmulighederne, hvad enten du vil have tryk på dine sugerør til drinks eller den store størrelse af din iskaffe. Alle standard papirsugerør med tryk fås i 6 mm. i diameter og i 3 længder: ‘Juiceren’ på 210 mm. og ‘Den lange’ på 250 mm. i længde. De kan få alle størrelser i oplag fra blot 5000 stk., så De ikke behøver afsætte unødvendig meget lagerplads, endsige have mange penge op af lommen.

Juiceren’ (den mellem)
Juiceren er den mest almindelig længde, og vores mest solgte sugerør. Det er klassikeren, som kan benyttes til næsten alle formål. De tre lag har den simple funktion, at uanset om De vil bruge den i en sodavand eller juice, så sker der ikke noget med kvaliteten af sugerørene. Det er den perfekte måde at give en forretning et ekstra pust og lad kunden huske konceptet.

Den lange
Vil De gerne servere lidt ekstra til en tørstig eller sulten og vise lidt ekstra overskud? Så er de lange papirsugerør med tryk den helt rigtige løsning. De bliver især brugt af biografer og store fastfood-restauranter, som gerne vil tilbyde popcorn- eller burgermenuer i ekstra store størrelser. De tre lag gør, at papirsugerørene bevarer den høje kvalitet gennem hele drikken, på trods af dens store størrelse.

3-lags jumbo sugerør er den bredeste udgave som bliver brugt af burgerjoints til milkshakes eller juicebare som vil servere en lækker smoothie. De kan udover det også få eget tryk på jumbo papirsugerør, og De tilpasse trykket til om De har en gennemsigtig drik eller om det kun er vigtigt at trykket er i toppen af sugerøret.

Genkendelige smoothie papirsugerør med et logo.
Vi kan med simple tryk, trykke op til to farver på disse papirsugerør. Der benyttes Pantonefarver, hvor De kan vælger mellem 10 forskellige farver; navy-blå, procesblå, vand-blå, grøn, gul, orange, rød, lyserød, violet og sort. Umiddelbart lyder det som få farver, men vi har ikke oplevet problemer med spændevidden indtil videre. De kan helt sikker stille skarpt på ett brand med disse farver.

Valgfrihed i designprocessen.
Tampontryk er den mest brugte trykmetode indenfor papirsugerør, og tampontryk bliver brugt i forbindelse med at trykke på konvekse eller konkave overflade. Det er det samme som gør sig gældende i dette tilfælde med papirsugerørene, da trykket først bliver påført efter de er rullet. Det gør at der ikke kan trykkes på hele overfladen, men vi kan modsat trykke ovenpå allerede eksisterende mønstre og striber. Det giver en utrolig stor fleksibilitet i ett design og måden De kan strukturere det på. Desuden kan  standardfarverne sort, hvid og grøn trykkes det oven på. Den simple trykte jumbo papirsugerør ender altså stadig med at stå super skarpt over for en kunde, da det er lige og vendt mod kunden inden de sætter læberne på.

Bæredygtig kvalitet
Vi har alle sammen siddet på en cafe eller burgerjoint, hvor papirsugerøret endte med at ødelægge den kolde sodavand. Det lover producenten ikke sker med disse sugerør, der garanterer en minimumsholdbarhed på op til to timer. Det indebærer at sugerør hverken begynder at blive våde eller bløde, samtidig med at smagen af drikken ikke bliver påvirket af smoothie papirsugerørene med tryk. Det skal dog nævnes, at den garanti ikke gælder i forbindelse med brug ved varme drikke eller alkoholiske drikke.

Alle farver er smags- og duftløse.

Komposterbare og miljøvenlige materialer
Det store fokus på plastik har givet en samtale om hvordan vi kan sænke skaden på miljøet, samtidig med at vi bevarede en god oplevelse. Vore tre-lags jumbo papirsugerør med simpelt tryk er lavet af 100 % komposterbare materialer. Det er ikke lig med at sugerørene bare skal smides i naturen. Smoothie papirsugerørene bliver nedbrudt på blot 2 måneder på kompostanlæg, og hvis de ender i naturen tager det 6 måneder før de helt væk.

Smoothie papirsugerør med tryk i to størrelser.
Jumbo sugerør kan leveres i to størrelsen, som passer godt til de primære formål. Det anderledes ved jumbosugerørene med en bredde på 8 mm., hvor standard er på 6 mm. Sugerørene kan leveres i længderne; 200 og 250 mm.. De findes ikke som standard i kortere versioner, da deres primær formål er at give plads til ekstra sugekraft ved milkshakes, smoothies, og andre tykke drikke. Størrelsen 200 mm er vor standardstørrelse af jumbo sugerør, og de bliver brugt af de flest. Hvis De derimod tænker at servere milkshakes med topping, såsom flødeskum, candyfloss, eller andet som papirsugerøret skal gå i gennem, så er 250 mm. helt klart vinderen.

Har De specielle ønsker til længden på jumbosugerør, har vi mulighed for at tilpasse de enkelte behov. Kontakt os gerne, og hør om mulighederne.

Jumbo papirsugerør med eget design

Standard
Den lange
Størrelse
Højde 210 mm 250 mm
Bredde 6 mm 6 mm
Vægt 1,30 gram 1,53 gram
Overflade Mat Mat
Antal mønstre 3 3
Antal pr. karton 5.000 5.000
Antal pr. palle 140.000 105.000


Se også mulighederne
for:

[Grill] [Tasker] [Specialproduktioner] [Radiosæt] [Krus] [Bolsjer] [Tryk] [Sommerglæde]
[Lommeregnere] [Beachtennis] [Diktafon] [Poker] [Lanyards] [ID-kort] [Pop-out] [capclip]


Vor standardleveringstid er 3 uger, men har De ekstra travlt kan vi også levere med ekspresfart på bare 7 hverdage. Produktioner kan ske fra 1000 stk.. En pris, baseret på Deres krav er uden skjulte gebyrer, afgifter, eller leveringsomkostninger. Vi står gerne til rådighed designhjælp, og fremsender altid en 3D-fil til godkendelse, inden en produktion effektueres. Ved produktion af emballage med tryk, er opstartsomkostningen ofte den største udgift, hvilket også er grunden til, at prisen pr. styk mindskes, når der bestilles større mængder.

Rekvisitter
 
 Navnekrus  Porcelain  Kopper  Kander  Firmakrus
 Pantonekrus  Firmaporcelæn  Fajancekrus  Toppoint  Driva
 Pantonekort  Plastteam  PolkaDot  Ego  Emsa
 Gense  Maxim  Menu  MerxTeam  Nuance
 Rastal  RouBill  Sagaform  Qdo  Glas
 Bøjler  Fade  Asietter  Akvila-Perso  DropStop®
 Delite  Grill  Tasker  Radiosæt  Bolsjer
 Sommerglæde  Diktafon  Poker  Lanyards  ID-kort
 Beachtennis  Lommeregnere  Tryk  Specialproduktioner  Andre ideer

[Grill] [Tasker] [Specialproduktioner] [Radiosæt] [Krus] [Bolsjer] [Tryk] [Sommerglæde]
[
Lommeregnere] [Beachtennis] [Diktafon] [Poker] [Lanyards] [ID-kort] [Pop-out] [capclip]
[
Forklæder] [Tjenerbukser] [T-shirt] [Håndklæder] [Bordduge] [Reversskilte] [Profiltøj]
[
Sko] [Træsko] [Sweatshirt] [Slips] [Habitter] [Kokkejakker] [Tryk på tøj]

- Mere .. Kuglepenne... klik her. - Mere ..  Krus og kopper... klik her.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederYderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

003_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden