NCS-farver og systemet
- sådan identificeres farver i en produktion hvor bl.a. maling skal identificeres.


www.farver.biz

Kik også ind i vor www.web-butik.info

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.
 
En NCS farvekode, som også kaldes notifikation, er en præcis beskrivelse af den farve der ses. De menneskelige øje kan opfatte ca. 10 millioner forskellige farver. NCS systemet kan præcist definere 2 millioner ved hjælp af heltal.

NCS Notationen.
NCS notationen er baseret på hvor stor en lighed farven har med de seks elementærfarver: hvid, sort, gul, rød, blå og grøn.

Når man kender NCS systemet, er det muligt at se hvilken farve, der er tale om alene ud fra NCS notationen, f.eks. hvor meget sorthed, farvestyrke og kulør.

Dette hjælper med at kommunikere, tjekke specifikationer og med at identificere farver.
NCS notationen beskriver de visuelle egenskaber farven har, og har derfor intet at gøre med blandingsforhold af pigmenter eller glans, som kan variere fra producent til producent.

Brug NCS til:
Arkitektur: Skab en unik karakter og identitet for et nyt boligområde.
Trends: Beskriv næste sæsons særpræg og farveinspiration til materialer, tekstur, overflader og tryk ved at bruge NCS som gennemgående guideline.
Renovering: Ved hjælp af NCS-scanner og farveprøver kan du vælge de helt rigtige farvenuancer og dermed føre en bygning tilbage til sin storhedspragt og bevare værdifuld bygningshistorie.
Produktdesign: Succesfuld produktudvikling afhænger af en præcis kommunikation af farver mellem deltagere på udviklingsholdet. Brug NCS til at kommunikere farver.
Forskning: NCS-farvesystemet bruges også i forskning - fx til at udvikle beskrivelse af farver i glas.
Budskaber: Farver er med til at få budskaber til at gå rent ind hos din målgruppe. For eksempel i offentlig transport, hvor målgruppen kan guides til det rigtige tog eller bus ved hjælp af farver på skilte.


Eksempel på farvekoder:
NCS 3030-Y80R (rød) - NCS 3020-Y70R (okker) - NCS 2020-Y50R (orange) - NCS 1020-Y30R (sandgul).


NCS notationer

NCS Notation: S 1050-Y90R

NCS Farvekrop: I NCS systemet defineres farverne i en visuel tredimensionel farvekrop.

Figuren består af to kegler der er sat sammen så de danner et gyroskop, bedre kendt som en snurretop.

I den øverste spids, i toppen af midteraksen findes hvid, i den nederste spids findes sort. I cirklen i midten, det man kan betegne som bunden af de to kegler, findes de fire elementær farver.
NCS Notation: S 1050-Y90R

NCS-elementær-farver

Gul (Y – yellow), Rød (R – red), Blå (B – blue) og Grøn (G – green). Cirklen og midterakslen danner altså en nedadvendt og en opadvendt kegle. I disse to kegler kan alle farverdefineres ved en koordinat. Midterakslen er i NCS systemet delt op i 100 dele.

NCS Farvecirkel.


NCS Farvecirkel.


Farvecirklen er delt op i 400°.
Der er således givet 100° til hver af de fire elementær farver. NCS systemet afgrænser mængden af farver ved hjælp af et repræsentativt udvalg af standardfarver.

Standardfarverne er specificeret ved hjælp af et “S” forrest i notifikationen.

I farvecirklen er standardfarverne ligeligt fordelt på de fire elementærfarver. Hver udsnit af cirklen er delt op i 100 dele, hvilket illustreres i farvecirklen, som hvert tiende trin, f.eks. y10r, y20r, y30r, o.s.v., der indeholder farverne fra hver specifik kulør, der er angivet. Rene grå farver indeholder ingen kulør og har derfor fået et N for neutral i slutningen af notationen. Den rene gråskala går fra hvid til sort.

Farvetrekanten er et lodret snit gennem NCS farvekrop.
Hvert af trinene (kulører), som ses i farvecirklen, passer med det lodrette snit, som synliggøres i farvetrekanten. I den lodrette grundlinje af farvetrekanten ligger gråskalaen fra hvid til sort, og spidsen af trekanten er det punkt med størst farvestyrke. Indenfor hver trekant kan De udpege farvenuancerne på dette niveau i forhold til sorthed, farvestyrke og hvidhed.
Colour Trends 
Colour Trends
Hold øje med de vigtigste tendenser inden for interiør farvedesign. Trendkoncepter, der består af fire forskellige farvetendenser med seks farver pr. trend og historien om, hvordan tendensen er opstået, og hvor det bevæger sig hen. Ud over det, får De en oversigt over farverne, så De kan identificere vigtige farvesæt og deres tendens.
Koncepterne er udviklet i samarbejde med farveprognosekonsulenterne Justine Fox og Laura Perryman.
Specifikationer
1. Indeholder fire trends med hver seks farver
2. Størrelse: 148 x 105 mm (A6)
3. Sprog: Engelsk
NCS-sortimentet er bredt, så De kan vælge præcis de NCS-produkter, De har brug for. 

NCS Index 1950 Original, ed. 2. 
NCS Index 1950 Original
giver nemt og hurtigt et overblik over alle 1950 NCS standard farver. Det intuitive design kombineret med et praktisk format, gør den nem altid at have med sig.

Det unikke cover gør at siderne altid er godt beskyttet under f.eks. besøg på byggepladser, i tasken og under transport generelt.

Med en tydelig visuel inddeling og mellemsider, er det nemt at finde rundt i de 1950 NCS-farver. Symboler på hver indexside viser kulørernes placering i NCS-systemet.
Format på farveprøverne: 26 x 50 mm..
  NCS Gloss Scale er et værktøj til at definere og specificere glans, alene eller i kombination med farver. Et brugervenligt, informativt og visuelt værktøj.

Foruden form og farve, kommer vores visuelle opfattelse an på hvilken glans eller mathed en overflade har. For at opnå den foretrukne visuelle effekt, er det vigtigt at glansen er korrekt valgt og derefter defineret.  
For at være i stand til at vælge og analysere en glans, har De brug for et praktisk værktøj, der kan fortælle hvordan hvilke overflader med forskellige glansgrader ser ud.

Overflader med den samme glans kan opfattes forskelligt alt efter om overfladen er lys eller mørk. Glans og refleksioner opfattes mere klart på mørke overflader. Derfor er NCS Gloss Scale inklusive både en farveprøve i sort og hvid sammen med to neutrale grå som referencer. Glans er målt med et optisk instrument, hvor man definerer hvor meget af det naturlige lys, der bliver reflekteret af overfladet i en bestemt vinkel.

Glansgraden er sat til en skala mellem 0 og 100, hvor 0 svarer til den helmatte overflade og 100 svarer til en maximalt højglans overflade. Typisk er disse målinger foretaget ved en 60 graders vinkel, hvilket man bør anføre, når en glansgrad er specificeret. Hver farveprøve i NCS Gloss Scale findes i 7 forskellige glansgrader, som giver det visuelle billede af glans- trinene fra helmat til højglans.

NCS Gloss Scale kan med fordel kombineres med NCS Atlas, hvis De skal vælge farver med glans, og giver Dem mulighed for bedre at vurdere hvordan glansen rammer kromatiske farver.

Indhold:
Farvevifte gråskala A6, sorteret i forhold til glansgrad.
Materiale: Prøver: Helmat (glansgrad 2), Mat (glansgrad 6), Semimat (glansgrad 12), Satinmat (glansgrad 30), Semiglans (glansgrad 50), Glans (glansgrad 75) and Højglans (glansgrad 95). Spejlglans målt ifølge ISO 2813 ved 60°. Print layout: Glansnavn, NCS Notation, glansgrad og klarhed noteret nederst på alle prøver. 
NCS Colourpin ll  NCS Colourpin ll kan skanne, gemme og dele farver De møder, direkte på en smartphone.

Den nye udgave er mindre og har en højere farvenøjagtighed og for hver farve De pinner får De informationer om nærmeste NCS notifiktion, oversættelse til CMYK, RGB og Lab* samt lyshedsværdi. Med den nye version følger også en ny App med flere funktioner, alt De skal gøre er at åbne den gratis app på iphone/android. 
Box 366 Color Card Set 
Box 366 Color Card Set består af 366 farvekort med subtile grader af forskel fra alle nuancer af farver, meget lys to meget mørke, rene farver samt gråtoner, dette felt er det ultimative værktøj to definerer farver og farvekombinationer i praktisk brug.

Skulle en valgt farve eller kombinationer være bestemt for reproduktion, kan de defineres med en konventionel standard farvesystem.

Boks 366 er præcis, hvad folk indenfor alle områder af kreativt arbejde har behov for: et fleksibel sæt farvekort til praktisk brug i arkitektonisk, interiør, produkt, grafisk, mode og tekstil design, samt til at tegne lektioner og pædagogiske endemål.
NCS Lightness Meter  NCS Lightness Meter.
Lav Deres eget visuelle tjek af lyshedsgraden.

NCS Lyshedsmåler består af 18 grå farveprøver fra NCS farvesamling.

For hver af de 18 grå nuancer på lyshedsmåleren, oplyses detaljer om lyshedsværdi L, lysreflektionsværdi Y og NCS notationen.
NCS Colour Scan 2.0 
NCS Colour Scan 2.0
er lille, kompakt og let at have med sig.

Den intuitive brugerflade gør den let at betjene og den kan bruges på et utal af overflader og materialer som f.eks. mure, vægge, tæpper, møbler, gulve og tekstil.
NCS Colour Scan 2.0 giver på få sekunder nærmeste NCS notifikation på den valgte farve, samt en visuel prøve på skærmen. Desuden oplyses farvens lyshedsværdi og placering i diverse NCS-farvesamlinger som NCS Index og NCS Exterior farveprøvesamling.

Der kan lagres op til 100 forskellige farver, der hver kan forsynes med både tekst og/eller en talebesked. NCS Colour Scan 2.0 foreslår også lignende farver, som hjælp til at skabe kombinationer med det samme, og det er muligt at isolere enkelte farver indenfor for eksempel et multifarvet mønster. Sidst men ikke mindst oplyses farvekoderne for bl.a. RGB og CMYK samt CIE Lab værdierne.

Scanneren sparer tid og er det perfekte supplement til andre NCS farveprøvesamlinger som NCS Atlas, NCS Block, NCS Index og NCS Exterior.


NCS Exterior farveprøvesamling komplet 

NCS Exterior farveprøvesamling komplet
Exterior er en ny mulighed for at finde den helt rigtige farve til en bygning. I modsætning til interiørfarver, som nemt kan anvendes i forskellige miljøer, er der mange ting at tage højde for når De farvesætter udvendigt.

Udvendig farve må kunne spille sammen med omgivelserne, bygningerne og miljøet.
 

Når alle disse faktorer er opfyldt, bliver resultatet både flot og harmonisk.

NCS Exterior farvevifterne er et unikt værktøj, der imødekommer de nutidige behov for det æstetiske ydre.

NCS Exterior er delt op i grupper alt efter farverne og deres egnethed til at blive produceret i forskellige materialer.

Denne opdeling giver muligheden for at tilbyde en tilpasset farvesamling alt efter forholdene. Den komplette vifte, indeholder de samlede 322 farver.
NCS Exterior farveprøvesamling 
NCS Exterior farveprøvesamling
Exterior er en ny mulighed for at finde den helt rigtige farve til en bygning.

I modsætning til interiørfarver, som nemt kan anvendes i forskellige miljøer, er der mange ting at tage højde for når De farvesætter udvendigt.

Udvendig farve må kunne spille sammen med omgivelserne, bygningerne og miljøet.

Når alle disse faktorer er opfyldt, bliver resultatet både flot og harmonisk. NCS Exterior farvevifterne er et unikt værktøj, der imødekommer de nutidige behov for det æstetiske ydre.

NCS Exterior er delt op i grupper alt efter farverne og deres egnethed til at blive produceret i forskellige materialer. Denne opdeling giver muligheden for at tilbyde en tilpasset farvesamling alt efter forholdene.

Den klassiske vifte indeholder 112 farvekort med to matte farver på hver til oppudsning og farvelægning.

NCS Glossy A6 eller A4 farveprøvefarveprøve
 
NCS Glossy A6 eller A4 farveprøvefarveprøve
NCS farveprøver er separate farveprøver til alle typer af farvevalg, farvedesign og kommunikation.

NCS Glossy farveprøver, dækker alle NCS' 1950 standardfarver og har glans 85.

Farveprøven findes både i A4 og A6.

Valg af overflader med glans er en af de vigtige faktorer, der påvirker farvedesign.

Forskellen i opfattelsen af en overflade med glans kontra en mat er ganske betydelig, da en mat overflade opsuger lys, hvorimod glans reflekterer det.

Derfor er det en god ide at bruge både matte farveprøver og farveprøver med glans, for fuldt ud at fornemme farverne i alle stadier af farvelægningsprocessen.

CS Glossy er udviklet til dette formål, og gør det lettere at vurdere farver, farvekommunikation og overføre farvekoncepter.

NCS Glossy samlingen er udviklet til at kunne leve op til alle krav, og er perfekt til de lyse ideer. Husk at angive farvevalget i kommentarfeltet ved bestilling.
NCS Glossy Index 1950 Original 
NCS Glossy Index 1950 Original er baseret på NCS Farvesystem, og indeholder alle 1950 originale NCS farver med glans 88 i samme høje kvalitet, der gør sig gældende for alle NCS produkterne.

Valg af overflader med glans er en af de vigtige faktorer, der påvirker farvedesign.

Forskellen i opfattelsen af en overflade
med glans kontra en mat er ganske betydelig, da en mat overflade opsuger lys, hvorimod glans reflekterer det.

Derfor er det en god ide at bruge både matte farveprøver og farveprøver med glans, for fuldt ud at fornemme farverne i alle stadier af farvelægningsprocessen. NCS Glossy er udviklet til dette formål, og gør det lettere at vurdere farver, farvekommunikation og overføre farvekoncepter. NCS Glossy samlingen er udviklet til at kunne leve op til alle krav, og er perfekt til de lyse ideer. 

NCS Colour Keeper 

NCS Colour Keeper er et ringbind, der samler og organiserer enkelte farveprøver.

Ringbindet giver mulighed for et hurtigt og effektivt overblik over farvesammensætninger, -udvalg og de enkelte prøver.

Indeholder indeksfaner, 10 lommer til A4 farveprøver, 5 lommer til A6 farveprøver, 5 lommer til A9 farveprøver, 1 Colour Mask og notesider til egne notater.

Ringbindet er i A4 størrelse.
 
NCS Colour Mask  NCS Colour Mask forbedrer vurderingen og udvælgelsen af den rigtige farve.

Værktøjet hjælper til at adskille den valgte farve fra resten af farvekortet, og isolerer den valgte farve mod en grå, hvid eller sort baggrund.

Colour Mask har to størrelse vindueshuller, som passer til alle NCS 1950 Original Colour Sample samlinger.

 NCS Colour Design Masks

NCS Colour Design Masks passer til NCS Atlas.

Indeholder 3 stk. Similarities Mask både i hvid og sort, som kan give et hurtigt og effektfuldt overblik over farvekombinationer og -stier baseret på hvidheden, sortheden eller kulørtheden.

Pakken inkluderer også en ny Colour Mask, som isolerer den udvalgte farve mod en grå, hvid eller sort baggrund.
Et godt værktøj skabt til anvendelsen af farver i ethvert design. 
NCS Colour Sample Indicators 
NCS Colour Sample Indicators

3 stk. farveindikatorer, der gør det nemmere at organisere farveprøverne, og hurtigt finde den rigtige farve eller plads frem.

Passer til NCS Box 1950 Original. 

NCS Album 1950 Original
er en brillant illustration af NCS systemet og det ultimative farveværktøj for den professionelle designer. NCS Albummet giver en komplet og overskuelig oversigt over NCS systemet, samtidig med at det er muligt at tage A9 farveprøverne ud af indstikslommerne og bruge dem på f.eks. tegninger, specifikationer mm..

NCS Album 1950 Original er opdelt i to dele. Den første del indeholder gråskalaen og kulørerne fra Y til R90B og den anden del går fra B til G90Y. Afpassede indstikslommer holder dine farveprøver på plads og et matlamineret, hvidere papir giver dig den bedste baggrund. Desuden indgår der en praktisk opbevaringskasse.
 
 NCS Album 1950 Original
Format på farveprøver: 52 x 37 mm. (A9).

NCS Box 1950 Original  NCS Box 1950 Original er som Pandora's æske for den moderne farvesætter.

NCS Boksen giver mulighed for at se alle 1950 farver i stort format (A6), hvilket gør det nemmere at vurderer farverne.

Sorteret efter kulør er farveprøverne vendt mod brugeren hvilket giver et godt overblik og gør boksen nem at arbejde med.

Alle farveprøverne i boksen kan også bestilles separat.
Format på farveprøver: 105 x 148 mm..

NCS Block 1950 Original - Nuanceordnet  NCS Block 1950 Original - Nuanceordnet
I alt indgår 1950 NCS-prøver i 9 vifter. NCS Block 1950 Original findes som både kulørt- og nuanceordnet.
Format på farveprøver: 35 x 104 mm 
NCS Block 1950 Original - Kulørtordnet  NCS Block 1950 Original - Kulørtordnet
 I alt indgår 1950 NCS-prøver i 9 vifter. NCS Block 1950 Original findes som både kulørt- og nuanceordnet. Format på farveprøver: 35 x 104 mm..

NCS Blokken er et unikt og fleksibelt værktøj, der med sine praktiske farvevifter gør det nemt at arbejde med farver. Hver farve kan isoleres hvilket gør det enkelt at prøve forskellige farvekombinationer eller at identificere farver på forskellige materialer.
NCS Atlas 1950 Original  NCS Atlas 1950 Original indeholder alle 1950 NCS standard farver sat op efter NCS systemet. Dette gør den til den perfekte ledsager, når De har brug for at finde nemt og hurtigt rundt i de forskellige farveområder. NCS Atlas 1950 Original er den mest komplette og overskuelige illustration af NCS-systemet på markedet. NCS Atlas 1950 Original indeholder sider for hver af kulørerne i systemet (40 i alt), der hver er illustreret i NCS farvetrekanten, ekstra sider med gråtoner og NCS farvecirklen.  
Atlasset indeholder også lysheds- og reflektionsværdier for alle 1950 NCS farver.

NCS lyshedstabel er et vigtigt værktøj, når du arbejder med tilgængelighed i byggeri for især synshandicappede. Lysrefleksionsværdien (LRV) kan hjælpe til at skabe opmærksomhedsfelter ved f.eks. døre, fodlister eller trinforkanter. De 200 nye, lyse NCS-kulører er vist tydeligt øverst på den respektive side, gennem et forstørret udsnit af trekanten. Med kraftigere ringmekanisme og større ringhul er Atlasset mere holdbart.
 
NCS Farveprøver  NCS Farveprøver
NCS separate farveprøver gør det nemmere at vise den rigtige farve, f.eks. i forbindelse med en præsentation eller vedhæftet en sag.

Farveprøverne gør kommunikationen lettere mellem f.eks. rådgiver og bygherre, hvor man kan med det samme danne sig et billede af det færdige resultat.

Der er 1950 standardfarver i NCS systemet og de kan alle bestilles enkeltvis i størrelserne A9, A6 eller A4 og ligger for de almindelige prøver mellem glans 15-20 ( farveprøverne får også i glans 85 NCS Glossy).

Europaskala oversat til NCS 

Europaskala oversat til NCS
Euro Scale-process Colour guiden viser de forskellige nuancetrin som opnås ved brug af forskellige procenter af kromatisk blæk, gul, magenta (rød) og cyan(blå).

Guiden viser farverne med hensyn til papir, trykfarve, trykstyrke og punktforstørrelse som er anvendt her. Guiden opgiver NCS-notationen for både coated og uncoated kvalitet. Både den eksakte NCS- værdi og værdien på den farveprøve, der kan fås i praksis, opgives.
NCS Plakat - farvecirkel med prøver 
Plakat - farvecirkel med prøver.

40 farveprøver i størrelse 20 x 37 mm. 

Se mulighederne for brug af RAL-farver   Se mulighederne for brug af
RAL-farver på de næste sider 
 

Se mulighederne her:

NCS kode:


Farve:

S 0500-N  
S 0502-B  
S 0502-B50G  
S 0502-G  
S 0502-G50Y  
S 0502-R  
S 0502-R50B  
S 0502-Y  
S 0502-Y50R  
S 0505-B  
S 0505-B20G  
S 0505-B50G  
S 0505-B80G  
S 0505-G  
S 0505-G10Y  
S 0505-G20Y  
S 0505-G30Y  
S 0505-G40Y  
S 0505-G50Y  
S 0505-G60Y  
S 0505-G70Y  
S 0505-G80Y  
S 0505-G90Y  
S 0505-R  
S 0505-R10B  
S 0505-R20B  
S 0505-R30B  
S 0505-R40B  
S 0505-R50B  
S 0505-R60B  
S 0505-R70B  
S 0505-R80B  
S 0505-R90B  
S 0505-Y  
S 0505-Y10R  
S 0505-Y20R  
S 0505-Y30R  
S 0505-Y40R  
S 0505-Y50R  
S 0505-Y60R  
S 0505-Y70R  
S 0505-Y80R  
S 0505-Y90R  
S 0510-B  
S 0510-B10G  
S 0510-B30G  
S 0510-B50G  
S 0510-B70G  
S 0510-B90G  
S 0510-G  
S 0510-G10Y  
S 0510-G20Y  
S 0510-G30Y  
S 0510-G40Y  
S 0510-G50Y  
S 0510-G60Y  
S 0510-G70Y  
S 0510-G80Y  
S 0510-G90Y  
S 0510-R  
S 0510-R10B  
S 0510-R40B  
S 0510-R50B  
S 0510-R60B  
S 0510-R70B  
S 0510-R80B  
S 0510-R90B  
S 0510-Y  
S 0510-Y10R  
S 0510-Y20R  
S 0510-Y30R  
S 0510-Y40R  
S 0510-Y50R  
S 0510-Y60R  
S 0510-Y70R  
S 0510-Y80R  
S 0510-Y90R  
S 0520-B  
S 0520-B10G  
S 0520-B30G  
S 0520-B50G  
S 0520-B70G  
S 0520-B90G  
S 0520-G  
S 0520-G10Y  
S 0520-G20Y  
S 0520-G30Y  
S 0520-G40Y  
S 0520-G50Y  
S 0520-G60Y  
S 0520-G70Y  
S 0520-G80Y  
S 0520-G90Y  
S 0520-R  
S 0520-R10B  
S 0520-R20B  
S 0520-R30B  
S 0520-R40B  
S 0520-R50B  
S 0520-R60B  
S 0520-R70B  
S 0520-R80B  
S 0520-R90B  
S 0520-Y  
S 0520-Y10R  
S 0520-Y20R  
S 0520-Y30R  
S 0520-Y40R  
S 0520-Y50R  
S 0520-Y60R  
S 0520-Y70R  
S 0520-Y80R  
S 0520-Y90R  
S 0525-R60B  
S 0525-R70B  
S 0530-B  
S 0530-B10G  
S 0530-B30G  
S 0530-B50G  
S 0530-B70G  
S 0530-B90G  
S 0530-G  
S 0530-G10Y  
S 0530-G40Y  
S 0530-G50Y  
S 0530-G60Y  
S 0530-G70Y  
S 0530-G80Y  
S 0530-G90Y  
S 0530-R  
S 0530-R10B  
S 0530-R20B  
S 0530-R30B  
S 0530-R40B  
S 0530-R50B  
S 0530-R80B  
S 0530-R90B  
S 0530-Y  
S 0530-Y10R  
S 0530-Y20R  
S 0530-Y30R  
S 0530-Y40R  
S 0530-Y50R  
S 0530-Y60R  
S 0530-Y70R  
S 0530-Y80R  
S 0530-Y90R  
S 0540-B  
S 0540-B10G  
S 0540-B30G  
S 0540-G  
S 0540-G10Y  
S 0540-G20Y  
S 0540-G30Y  
S 0540-G40Y  
S 0540-G50Y  
S 0540-G60Y  
S 0540-G70Y  
S 0540-G80Y  
S 0540-G90Y  
S 0540-R  
S 0540-R10B  
S 0540-R20B  
S 0540-R30B  
S 0540-R90B  
S 0540-Y  
S 0540-Y10R  
S 0540-Y20R  
S 0540-Y30R  
S 0540-Y40R  
S 0540-Y50R  
S 0540-Y60R  
S 0540-Y70R  
S 0540-Y80R  
S 0540-Y90R  
S 0550-G10Y  
S 0550-G20Y  
S 0550-G30Y  
S 0550-G40Y  
S 0550-G50Y  
S 0550-G60Y  
S 0550-G70Y  
S 0550-G80Y  
S 0550-G90Y  
S 0550-R  
S 0550-Y10R  
S 0550-Y20R  
S 0550-Y30R  
S 0550-Y40R  
S 0550-Y50R  
S 0550-Y60R  
S 0550-Y70R  
S 0550-Y80R  
S 0550-Y90R  
S 0560-G10Y  
S 0560-G20Y  
S 0560-G30Y  
S 0560-G40Y  
S 0560-G50Y  
S 0560-G60Y  
S 0560-G70Y  
S 0560-G80Y  
S 0560-G90Y  
S 0560-R  
S 0560-Y  
S 0560-Y10R  
S 0560-Y20R  
S 0560-Y30R  
S 0560-Y40R  
S 0560-Y50R  
S 0560-Y60R  
S 0560-Y70R  
S 0560-Y80R  
S 0560-Y90R  
S 0565-G10Y  
S 0565-G50Y  
S 0565-R  
S 0570-G20Y  
S 0570-G30Y  
S 0570-G40Y  
S 0570-G60Y  
S 0570-G70Y  
S 0570-G80Y  
S 0570-G90Y  
S 0570-Y  
S 0570-Y10R  
S 0570-Y20R  
S 0570-Y30R  
S 0570-Y40R  
S 0570-Y50R  
S 0570-Y60R  
S 0570-Y70R  
S 0570-Y80R  
S 0570-Y90R  
S 0575-G20Y  
S 0575-G40Y  
S 0575-G60Y  
S 0575-G70Y  
S 0575-G90Y  
S 0580-G30Y  
S 0580-Y  
S 0580-Y10R  
S 0580-Y20R  
S 0580-Y30R  
S 0580-Y40R  
S 0580-Y50R  
S 0580-Y60R  
S 0580-Y90R  
S 0585-Y20R  
S 0585-Y30R  
S 0585-Y40R  
S 0585-Y50R  
S 0585-Y60R  
S 0585-Y70R  
S 0585-Y80R  
S 1000-N  
S 1002-B  
S 1002-B50G  
S 1002-G  
S 1002-G50Y  
S 1002-R  
S 1002-R50B  
S 1002-Y  
S 1002-Y50R  
S 1005-B  
S 1005-B20G  
S 1005-B50G  
S 1005-B80G  
S 1005-G  
S 1005-G10Y  
S 1005-G20Y  
S 1005-G30Y  
S 1005-G40Y  
S 1005-G50Y  
S 1005-G60Y  
S 1005-G70Y  
S 1005-G80Y  
S 1005-G90Y  
S 1005-R  
S 1005-R10B  
S 1005-R20B  
S 1005-R30B  
S 1005-R40B  
S 1005-R50B  
S 1005-R60B  
S 1005-R70B  
S 1005-R80B  
S 1005-R90B  
S 1005-Y  
S 1005-Y10R  
S 1005-Y20R  
S 1005-Y30R  
S 1005-Y40R  
S 1005-Y50R  
S 1005-Y60R  
S 1005-Y70R  
S 1005-Y80R  
S 1005-Y90R  
S 1010-B  
S 1010-B10G  
S 1010-B30G  
S 1010-B50G  
S 1010-B70G  
S 1010-B90G  
S 1010-G  
S 1010-G10Y  
S 1010-G20Y  
S 1010-G30Y  
S 1010-G40Y  
S 1010-G70Y  
S 1010-G80Y  
S 1010-G90Y  
S 1010-R  
S 1010-R10B  
S 1010-R20B  
S 1010-R30B  
S 1010-R40B  
S 1010-R50B  
S 1010-R60B  
S 1010-R70B  
S 1010-R80B  
S 1010-R90B  
S 1010-Y  
S 1010-Y10R  
S 1010-Y20R  
S 1010-Y30R  
S 1010-Y40R  
S 1010-Y50R  
S 1010-Y60R  
S 1010-Y70R  
S 1010-Y80R  
S 1010-Y90R  
S 1020-B  
S 1020-B10G  
S 1020-B30G  
S 1020-B50G  
S 1020-B70G  
S 1020-B90G  
S 1020-G  
S 1020-G10Y  
S 1020-G20Y  
S 1020-G30Y  
S 1020-G40Y  
S 1020-G50Y  
S 1020-G60Y  
S 1020-G70Y  
S 1020-G80Y  
S 1020-G90Y  
S 1020-R  
S 1020-R10B  
S 1020-R20B  
S 1020-R30B  
S 1020-R40B  
S 1020-R50B  
S 1020-R60B  
S 1020-R70B  
S 1020-R80B  
S 1020-R90B  
S 1020-Y  
S 1020-Y10R  
S 1020-Y20R  
S 1020-Y30R  
S 1020-Y40R  
S 1020-Y50R  
S 1020-Y60R  
S 1020-Y70R  
S 1020-Y80R  
S 1020-Y90R  
S 1030-B  
S 1030-B10G  
S 1030-B30G  
S 1030-B90G  
S 1030-G  
S 1030-G10Y  
S 1030-G20Y  
S 1030-G30Y  
S 1030-G40Y  
S 1030-G50Y  
S 1030-G60Y  
S 1030-G70Y  
S 1030-G80Y  
S 1030-G90Y  
S 1030-R  
S 1030-R10B  
S 1030-R20B  
S 1030-R30B  
S 1030-R40B  
S 1030-R50B  
S 1030-R60B  
S 1030-R70B  
S 1030-R80B  
S 1030-R90B  
S 1030-Y  
S 1030-Y10R  
S 1030-Y20R  
S 1030-Y30R  
S 1030-Y40R  
S 1030-Y50R  
S 1030-Y60R  
S 1030-Y70R  
S 1030-Y80R  
S 1030-Y90R  
S 1040-B  
S 1040-B10G  
S 1040-B20G  
S 1040-B30G  
S 1040-B40G  
S 1040-B50G  
S 1040-B60G  
S 1040-B70G  
S 1040-B80G  
S 1040-B90G  
S 1040-G  
S 1040-G10Y  
S 1040-G20Y  
S 1040-G30Y  
S 1040-G40Y  
S 1040-G50Y  
S 1040-G60Y  
S 1040-G70Y  
S 1040-G80Y  
S 1040-G90Y  
S 1040-R  
S 1040-R10B  
S 1040-R20B  
S 1040-R30B  
S 1040-R40B  
S 1040-R50B  
S 1040-R60B  
S 1040-R70B  
S 1040-R80B  
S 1040-R90B  
S 1040-Y  
S 1040-Y30R  
S 1040-Y40R  
S 1040-Y50R  
S 1040-Y60R  
S 1040-Y70R  
S 1040-Y80R  
S 1040-Y90R  
S 1050-B  
S 1050-B10G  
S 1050-B20G  
S 1050-B30G  
S 1050-B40G  
S 1050-B50G  
S 1050-B60G  
S 1050-B70G  
S 1050-B80G  
S 1050-B90G  
S 1050-G  
S 1050-G10Y  
S 1050-G20Y  
S 1050-G30Y  
S 1050-G40Y  
S 1050-G50Y  
S 1050-G60Y  
S 1050-G70Y  
S 1050-G80Y  
S 1050-G90Y  
S 1050-R  
S 1050-R10B  
S 1050-R20B  
S 1050-R30B  
S 1050-R40B  
S 1050-R90B  
S 1050-Y  
S 1050-Y10R  
S 1050-Y20R  
S 1050-Y30R  
S 1050-Y40R  
S 1050-Y50R  
S 1050-Y60R  
S 1050-Y70R  
S 1050-Y80R  
S 1050-Y90R  
S 1055-B90G  
S 1060-B  
S 1060-G  
S 1060-G10Y  
S 1060-G20Y  
S 1060-G30Y  
S 1060-G40Y  
S 1060-G50Y  
S 1060-G60Y  
S 1060-G70Y  
S 1060-G80Y  
S 1060-G90Y  
S 1060-R  
S 1060-R10B  
S 1060-R20B  
S 1060-R30B  
S 1060-Y  
S 1060-Y10R  
S 1060-Y20R  
S 1060-Y50R  
S 1060-Y60R  
S 1060-Y70R  
S 1060-Y80R  
S 1060-Y90R  
S 1070-G10Y  
S 1070-G20Y  
S 1070-G30Y  
S 1070-G40Y  
S 1070-G50Y  
S 1070-G60Y  
S 1070-G70Y  
S 1070-G80Y  
S 1070-G90Y  
S 1070-R  
S 1070-R10B  
S 1070-R20B  
S 1070-Y  
S 1070-Y10R  
S 1070-Y20R  
S 1070-Y30R  
S 1070-Y40R  
S 1070-Y50R  
S 1070-Y60R  
S 1070-Y70R  
S 1070-Y80R  
S 1070-Y90R  
S 1075-G20Y  
S 1075-G40Y  
S 1075-G50Y  
S 1075-G60Y  
S 1075-G70Y  
S 1075-G80Y  
S 1075-G90Y  
S 1080-G30Y  
S 1080-R  
S 1080-Y  
S 1080-Y10R  
S 1080-Y20R  
S 1080-Y30R  
S 1080-Y40R  
S 1080-Y50R  
S 1080-Y60R  
S 1080-Y70R  
S 1080-Y80R  
S 1080-Y90R  
S 1085-Y80R  
S 1085-Y90R  
S 1500-N  
S 1502-B  
S 1502-B50G  
S 1502-G  
S 1502-G50Y  
S 1502-R  
S 1502-R50B  
S 1502-Y  
S 1502-Y50R  
S 1550-R70B  
S 1550-R80B  
S 1555-B10G  
S 1555-R70B  
S 1555-R80B  
S 1565-G90B  
S 1575-R10B  
S 1580-R  
S 1580-Y80R  
S 1580-Y90R  
S 2000-N  
S 2005-B  
S 2005-B20G  
S 2005-B50G  
S 2005-B80G  
S 2005-G  
S 2005-G10Y  
S 2005-G20Y  
S 2005-G30Y  
S 2005-G40Y  
S 2005-G50Y  
S 2005-G60Y  
S 2005-G70Y  
S 2005-G80Y  
S 2005-G90Y  
S 2005-R  
S 2005-R10B  
S 2005-R20B  
S 2005-R30B  
S 2005-R40B  
S 2005-R50B  
S 2005-R60B  
S 2005-R70B  
S 2005-R80B  
S 2005-R90B  
S 2005-Y  
S 2005-Y10R  
S 2005-Y20R  
S 2005-Y30R  
S 2005-Y40R  
S 2005-Y50R  
S 2005-Y60R  
S 2005-Y70R  
S 2005-Y80R  
S 2005-Y90R  
S 2010-B  
S 2010-B10G  
S 2010-B30G  
S 2010-B50G  
S 2010-B70G  
S 2010-B90G  
S 2010-G  
S 2010-G10Y  
S 2010-G20Y  
S 2010-G30Y  
S 2010-G40Y  
S 2010-G50Y  
S 2010-G60Y  
S 2010-G70Y  
S 2010-G80Y  
S 2010-G90Y  
S 2010-R  
S 2010-R10B  
S 2010-R20B  
S 2010-R30B  
S 2010-R40B  
S 2010-R50B  
S 2010-R80B  
S 2010-R90B  
S 2010-Y  
S 2010-Y10R  
S 2010-Y20R  
S 2010-Y30R  
S 2010-Y40R  
S 2010-Y50R  
S 2010-Y60R  
S 2010-Y70R  
S 2010-Y80R  
S 2010-Y90R  
S 2020-B  
S 2020-B10G  
S 2020-B30G  
S 2020-B50G  
S 2020-B70G  
S 2020-B90G  
S 2020-G  
S 2020-G10Y  
S 2020-G20Y  
S 2020-G30Y  
S 2020-G40Y  
S 2020-G50Y  
S 2020-G60Y  
S 2020-G70Y  
S 2020-G80Y  
S 2020-G90Y  
S 2020-R  
S 2020-R10B  
S 2020-R20B  
S 2020-R30B  
S 2020-R40B  
S 2020-R50B  
S 2020-R60B  
S 2020-R70B  
S 2020-R80B  
S 2020-R90B  
S 2020-Y  
S 2020-Y10R  
S 2020-Y20R  
S 2020-Y30R  
S 2020-Y40R  
S 2020-Y50R  
S 2020-Y60R  
S 2020-Y70R  
S 2020-Y80R  
S 2020-Y90R  
S 2030-B  
S 2030-B10G  
S 2030-B30G  
S 2030-B50G  
S 2030-B70G  
S 2030-B90G  
S 2030-G  
S 2030-G10Y  
S 2030-G20Y  
S 2030-G30Y  
S 2030-G40Y  
S 2030-G50Y  
S 2030-G60Y  
S 2030-G70Y  
S 2030-R90Y  
S 2030-R10B  
S 2030-R20B  
S 2030-R30B  
S 2030-R40B  
S 2030-R50B  
S 2030-R60B  
S 2030-R70B  
S 2030-R80B  
S 2030-R90B  
S 2030-Y  
S 2030-Y10R  
S 2030-Y20R  
S 2030-Y30R  
S 2030-Y40R  
S 2030-Y50R  
S 2030-Y60R  
S 2030-Y70R  
S 2030-Y80R  
S 2030-Y90R  
S 2040-B  
S 2040-B10G  
S 2040-B20G  
S 2040-B30G  
S 2040-B40G  
S 2040-B50G  
S 2040-B60G  
S 2040-B70G  
S 2040-B80G  
S 2040-B90G  
S 2040-G  
S 2040-G10Y  
S 2040-G20Y  
S 2040-G30Y  
S 2040-G40Y  
S 2040-G50Y  
S 2040-G60Y  
S 2040-G70Y  
S 2040-G80Y  
S 2040-G90Y  
S 2040-R  
S 2040-R10B  
S 2040-R20B  
S 2040-R30B  
S 2040-R40B  
S 2040-R50B  
S 2040-R60B  
S 2040-R70B  
S 2040-R80B  
S 2040-R90B  
S 2040-Y  
S 2040-Y10R  
S 2040-Y20R  
S 2040-Y30R  
S 2040-Y40R  
S 2040-Y50R  
S 2040-Y60R  
S 2040-Y70R  
S 2040-Y80R  
S 2040-Y90R  
S 2050-B  
S 2050-B10G  
S 2050-B40G  
S 2050-B50G  
S 2050-B60G  
S 2050-B70G  
S 2050-B80G  
S 2050-B90G  
S 2050-G  
S 2050-G10Y  
S 2050-G20Y  
S 2050-G30Y  
S 2050-G40Y  
S 2050-G50Y  
S 2050-G60Y  
S 2050-G70Y  
S 2050-G80Y  
S 2050-G90Y  
S 2050-R  
S 2050-R10B  
S 2050-R20B  
S 2050-R30B  
S 2050-R40B  
S 2050-R50B  
S 2050-R60B  
S 2050-R70B  
S 2050-R80B  
S 2050-R90B  
S 2050-Y  
S 2050-Y10R  
S 2050-Y20R  
S 2050-Y30R  
S 2050-Y40R  
S 2050-Y50R  
S 2050-Y60R  
S 2050-Y70R  
S 2050-Y80R  
S 2050-Y90R  
S 2055-B10G  
S 2060-B  
S 2060-B50G  
S 2060-B70G  
S 2060-B90G  
S 2060-G  
S 2060-G10Y  
S 2060-G20Y  
S 2060-G30Y  
S 2060-G40Y  
S 2060-G50Y  
S 2060-G60Y  
S 2060-G70Y  
S 2060-G80Y  
S 2060-G90Y  
S 2060-R  
S 2060-R10B  
S 2060-R20B  
S 2060-R30B  
S 2060-R40B  
S 2060-R70B  
S 2060-R80B  
S 2060-R90B  
S 2060-Y  
S 2060-Y10R  
S 2060-Y20R  
S 2060-Y50R  
S 2060-Y60R  
S 2060-Y70R  
S 2060-Y80R  
S 2060-Y90R  
S 2065-B  
S 2065-R20B  
S 2065-R90B  
S 2070-G10Y  
S 2070-G20Y  
S 2070-G30Y  
S 2070-G40Y  
S 2070-G50Y  
S 2070-G60Y  
S 2070-G70Y  
S 2070-G80Y  
S 2070-G90Y  
S 2070-R  
S 2070-R10B  
S 2070-Y  
S 2070-Y10R  
S 2070-Y20R  
S 2070-Y30R  
S 2070-Y40R  
S 2070-Y50R  
S 2070-Y60R  
S 2070-Y70R  
S 2070-Y80R  
S 2070-Y90R  
S 2075-G20Y  
S 2075-G30Y  
S 2075-Y60R  
S 2075-Y70R  
S 2500-N  
S 2502-B  
S 2502-G  
S 2502-R  
S 2502-Y  
S 2555-B20G  
S 2555-B30G  
S 2555-B40G  
S 2555-B60G  
S 2555-B80G  
S 2565-G  
S 2565-R80B  
S 2570-G20Y  
S 2570-G30Y  
S 2570-R  
S 2570-Y30R  
S 2570-Y40R  
S 2570-Y50R  
S 2570-Y60R  
S 2570-Y70R  
S 2570-Y80R  
S 2570-Y90R  
S 3000-N  
S 3005-B20G  
S 3005-B80G  
S 3005-G20Y  
S 3005-G50Y  
S 3005-G80Y  
S 3005-R20B  
S 3005-Y20R  
S 3005-Y50R  
S 3005-Y80R  
S 3010-B  
S 3010-B10G  
S 3010-B30G  
S 3010-B50G  
S 3010-B70G  
S 3010-B90G  
S 3010-G  
S 3010-G10Y  
S 3010-G20Y  
S 3010-G30Y  
S 3010-G40Y  
S 3010-G50Y  
S 3010-G60Y  
S 3010-G70Y  
S 3010-G80Y  
S 3010-G90Y  
S 3010-R  
S 3010-R10B  
S 3010-R20B  
S 3010-R30B  
S 3010-R40B  
S 3010-R50B  
S 3010-R60B  
S 3010-R70B  
S 3010-R80B  
S 3010-R90B  
S 3010-Y  
S 3010-Y10R  
S 3010-Y20R  
S 3010-Y30R  
S 3010-Y40R  
S 3010-Y50R  
S 3010-Y60R  
S 3010-Y70R  
S 3010-Y80R  
S 3010-Y90R  
S 3020-B  
S 3020-B10G  
S 3020-B30G  
S 3020-B50G  
S 3020-B70G  
S 3020-B90G  
S 3020-G  
S 3020-G10Y  
S 3020-G20Y  
S 3020-G30Y  
S 3020-G40Y  
S 3020-G50Y  
S 3020-G60Y  
S 3020-G70Y  
S 3020-G80Y  
S 3020-G90Y  
S 3020-R  
S 3020-R10B  
S 3020-R20B  
S 3020-R30B  
S 3020-R40B  
S 3020-R50B  
S 3020-R60B  
S 3020-R90B  
S 3020-Y  
S 3020-Y10R  
S 3020-Y20R  
S 3020-Y30R  
S 3020-Y40R  
S 3020-Y50R  
S 3020-Y60R  
S 3020-Y70R  
S 3020-Y80R  
S 3020-Y90R  
S 3030-B  
S 3030-B10G  
S 3030-B30G  
S 3030-B50G  
S 3030-B70G  
S 3030-B90G  
S 3030-G  
S 3030-G10Y  
S 3030-G20Y  
S 3030-G30Y  
S 3030-G40Y  
S 3030-G50Y  
S 3030-G60Y  
S 3030-G70Y  
S 3030-G80Y  
S 3030-G90Y  
S 3030-R  
S 3030-R10B  
S 3030-R20B  
S 3030-R30B  
S 3030-R40B  
S 3030-R50B  
S 3030-R60B  
S 3030-R70B  
S 3030-R80B  
S 3030-R90B  
S 3030-Y  
S 3030-Y10R  
S 3030-Y20R  
S 3030-Y30R  
S 3030-Y40R  
S 3030-Y50R  
S 3030-Y60R  
S 3030-Y70R  
S 3030-Y80R  
S 3030-Y90R  
S 3040-B  
S 3040-B10G  
S 3040-B20G  
S 3040-B30G  
S 3040-B40G  
S 3040-B50G  
S 3040-B60G  
S 3040-B70G  
S 3040-B80G  
S 3040-B90G  
S 3040-G  
S 3040-G10Y  
S 3040-G20Y  
S 3040-G30Y  
S 3040-G40Y  
S 3040-G70Y  
S 3040-G80Y  
S 3040-G90Y  
S 3040-R  
S 3040-R10B  
S 3040-R20B  
S 3040-R30B  
S 3040-R40B  
S 3040-R50B  
S 3040-R60B  
S 3040-R70B  
S 3040-R80B  
S 3040-R90B  
S 3040-Y  
S 3040-Y10R  
S 3040-Y20R  
S 3040-Y30R  
S 3040-Y40R  
S 3040-Y50R  
S 3040-Y60R  
S 3040-Y70R  
S 3040-Y80R  
S 3040-Y90R  
S 3050-B  
S 3050-B10G  
S 3050-B20G  
S 3050-B30G  
S 3050-B40G  
S 3050-B50G  
S 3050-B60G  
S 3050-B70G  
S 3050-B80G  
S 3050-B90G  
S 3050-G  
S 3050-G10Y  
S 3050-G20Y  
S 3050-G30Y  
S 3050-G40Y  
S 3050-G50Y  
S 3050-G60Y  
S 3050-G70Y  
S 3050-G80Y  
S 3050-G90Y  
S 3050-R  
S 3050-R10B  
S 3050-R20B  
S 3050-R30B  
S 3050-R40B  
S 3050-R50B  
S 3050-R60B  
S 3050-R70B  
S 3050-R80B  
S 3050-R90B  
S 3050-Y  
S 3050-Y10R  
S 3050-Y20R  
S 3050-Y30R  
S 3050-Y40R  
S 3050-Y50R  
S 3050-Y60R  
S 3050-Y70R  
S 3050-Y80R  
S 3055-R30B  
S 3055-R40B  
S 3055-R50B  
S 3060-B  
S 3060-B10G  
S 3060-B20G  
S 3060-B30G  
S 3060-B40G  
S 3060-B70G  
S 3060-B90G  
S 3060-G  
S 3060-G10Y  
S 3060-G20Y  
S 3060-G30Y  
S 3060-G40Y  
S 3060-G50Y  
S 3060-G60Y  
S 3060-G70Y  
S 3060-G80Y  
S 3060-G90Y  
S 3060-R  
S 3060-R10B  
S 3060-R20B  
S 3060-R70B  
S 3060-R80B  
S 3060-R90B  
S 3060-Y  
S 3060-Y10R  
S 3060-Y20R  
S 3060-Y30R  
S 3060-Y40R  
S 3060-Y50R  
S 3060-Y60R  
S 3060-Y70R  
S 3060-Y80R  
S 3060-Y90R  
S 3065-G10Y  
S 3065-G40Y  
S 3065-G50Y  
S 3065-G60Y  
S 3065-R90B  
S 3065-Y20R  
S 3500-N  
S 3502-B  
S 3502-G  
S 3502-R  
S 3502-Y  
S 3555-B60G  
S 3555-B80G  
S 3555-R60B  
S 3560-G  
S 3560-G10Y  
S 3560-G20Y  
S 3560-G30Y  
S 3560-G40Y  
S 3560-G50Y  
S 3560-G60Y  
S 3560-G70Y  
S 3560-R  
S 3560-R80B  
S 3560-R90B  
S 3560-Y  
S 3560-Y40R  
S 3560-Y50R  
S 3560-Y60R  
S 3560-Y70R  
S 3560-Y80R  
S 3560-Y90R  
S 4000-N  
S 4005-B20G  
S 4005-B80G  
S 4005-G20Y  
S 4005-G50Y  
S 4005-G80Y  
S 4005-R20B  
S 4005-R50B  
S 4005-R80B  
S 4005-Y20R  
S 4005-Y50R  
S 4005-Y80R  
S 4010-B10G  
S 4010-B30G  
S 4010-B50G  
S 4010-B70G  
S 4010-B90G  
S 4010-G10Y  
S 4010-G30Y  
S 4010-G50Y  
S 4010-G70Y  
S 4010-G90Y  
S 4010-R10B  
S 4010-R30B  
S 4010-R50B  
S 4010-R70B  
S 4010-R90B  
S 4010-Y10R  
S 4010-Y30R  
S 4010-Y50R  
S 4010-Y70R  
S 4010-Y90R  
S 4020-B  
S 4020-B10G  
S 4020-B30G  
S 4020-B50G  
S 4020-B70G  
S 4020-B90G  
S 4020-G  
S 4020-G10Y  
S 4020-G30Y  
S 4020-G50Y  
S 4020-G70Y  
S 4020-G90Y  
S 4020-R  
S 4020-R10B  
S 4020-R20B  
S 4020-R30B  
S 4020-R40B  
S 4020-R50B  
S 4020-R60B  
S 4020-R70B  
S 4020-R80B  
S 4020-R90B  
S 4020-Y  
S 4020-Y10R  
S 4020-Y40R  
S 4020-Y50R  
S 4020-Y60R  
S 4020-Y70R  
S 4020-Y80R  
S 4020-Y90R  
S 4030-B  
S 4030-B10G  
S 4030-B30G  
S 4030-B50G  
S 4030-B70G  
S 4030-B90G  
S 4030-G  
S 4030-G10Y  
S 4030-G30Y  
S 4030-G50Y  
S 4030-G70Y  
S 4030-G90Y  
S 4030-R  
S 4030-R10B  
S 4030-R20B  
S 4030-R30B  
S 4030-R40B  
S 4030-R50B  
S 4030-R60B  
S 4030-R70B  
S 4030-R80B  
S 4030-R90B  
S 4030-Y  
S 4030-Y10R  
S 4030-Y20R  
S 4030-Y30R  
S 4030-Y40R  
S 4030-Y50R  
S 4030-Y60R  
S 4030-Y70R  
S 4030-Y80R  
S 4030-Y90R  
S 4040-B  
S 4040-B10G  
S 4040-B20G  
S 4040-B30G  
S 4040-B40G  
S 4040-B50G  
S 4040-B60G  
S 4040-B70G  
S 4040-B80G  
S 4040-B90G  
S 4040-G  
S 4040-G10Y  
S 4040-G20Y  
S 4040-G30Y  
S 4040-G40Y  
S 4040-G50Y  
S 4040-G60Y  
S 4040-G70Y  
S 4040-G80Y  
S 4040-G90Y  
S 4040-R  
S 4040-R10B  
S 4040-R20B  
S 4040-R30B  
S 4040-R60B  
S 4040-R70B  
S 4040-R80B  
S 4040-R90B  
S 4040-Y  
S 4040-Y10R  
S 4040-Y20R  
S 4040-Y30R  
S 4040-Y40R  
S 4040-Y50R  
S 4040-Y60R  
S 4040-Y70R  
S 4040-Y80R  
S 4040-Y90R  
S 4050-B  
S 4050-B10G  
S 4050-B20G  
S 4050-B30G  
S 4050-B40G  
S 4050-B50G  
S 4050-B60G  
S 4050-B70G  
S 4050-B80G  
S 4050-B90G  
S 4050-G  
S 4050-G10Y  
S 4050-G20Y  
S 4050-G30Y  
S 4050-G40Y  
S 4050-G50Y  
S 4050-G60Y  
S 4050-G70Y  
S 4050-G80Y  
S 4050-G90Y  
S 4050-R  
S 4050-R10B  
S 4050-R20B  
S 4050-R30B  
S 4050-R40B  
S 4050-R50B  
S 4050-R60B  
S 4050-R70B  
S 4050-R80B  
S 4050-R90B  
S 4050-Y  
S 4050-Y10R  
S 4050-Y20R  
S 4050-Y30R  
S 4050-Y40R  
S 4050-Y50R  
S 4050-Y60R  
S 4050-Y70R  
S 4050-Y80R  
S 4050-Y90R  
S 4055-B  
S 4055-B40G  
S 4055-R70B  
S 4055-Y10R  
S 4500-N  
S 4502-B  
S 4502-G  
S 4502-R  
S 4550-B20G  
S 4550-B30G  
S 4550-B40G  
S 4550-B50G  
S 4550-B80G  
S 4550-B90G  
S 4550-G  
S 4550-G10Y  
S 4550-G20Y  
S 4550-G30Y  
S 4550-G40Y  
S 4550-G50Y  
S 4550-G60Y  
S 4550-G70Y  
S 4550-R70B  
S 4550-R80B  
S 4550-R90B  
S 4550-Y  
S 4550-Y30R  
S 4550-Y40R  
S 4550-Y50R  
S 4550-Y60R  
S 4550-Y70R  
S 4550-Y80R  
S 4550-Y90R  
S 5000-N  
S 5005-B20G  
S 5005-B80G  
S 5005-G20Y  
S 5005-G50Y  
S 5005-G80Y  
S 5005-R20B  
S 5005-R50B  
S 5005-R80B  
S 5005-Y20R  
S 5005-Y50R  
S 5005-Y80R  
S 5010-B10G  
S 5010-B30G  
S 5010-B50G  
S 5010-B70G  
S 5010-B90G  
S 5010-G10Y  
S 5010-G30Y  
S 5010-G50Y  
S 5010-G70Y  
S 5010-G90Y  
S 5010-R10B  
S 5010-R30B  
S 5010-R50B  
S 5010-R70B  
S 5010-R90B  
S 5010-Y10R  
S 5010-Y30R  
S 5010-Y50R  
S 5010-Y70R  
S 5010-Y90R  
S 5020-B  
S 5020-B10G  
S 5020-B30G  
S 5020-B50G  
S 5020-B70G  
S 5020-G10Y  
S 5020-G30Y  
S 5020-G50Y  
S 5020-G70Y  
S 5020-G90Y  
S 5020-R  
S 5020-R10B  
S 5020-R20B  
S 5020-R30B  
S 5020-R40B  
S 5020-R50B  
S 5020-R60B  
S 5020-R70B  
S 5020-R80B  
S 5020-R90B  
S 5020-Y  
S 5020-Y10R  
S 5020-Y20R  
S 5020-Y30R  
S 5020-Y40R  
S 5020-Y50R  
S 5020-Y60R  
S 5020-Y70R  
S 5020-Y80R  
S 5020-Y90R  
S 5030-B  
S 5030-B10G  
S 5030-B30G  
S 5030-B50G  
S 5030-B70G  
S 5030-B90G  
S 5030-G  
S 5030-G10Y  
S 5030-G30Y  
S 5030-G50Y  
S 5030-G70Y  
S 5030-G90Y  
S 5030-R  
S 5030-R10B  
S 5030-R20B  
S 5030-R30B  
S 5030-R40B  
S 5030-R50B  
S 5030-R60B  
S 5030-R70B  
S 5030-R80B  
S 5030-R90B  
S 5030-Y10R  
S 5030-Y20R  
S 5030-Y30R  
S 5030-Y40R  
S 5030-Y50R  
S 5030-Y60R  
S 5030-Y70R  
S 5030-Y80R  
S 5030-Y90R  
S 5040-B  
S 5040-B10G  
S 5040-B20G  
S 5040-B30G  
S 5040-B40G  
S 5040-B50G  
S 5040-B80G  
S 5040-B90G  
S 5040-G  
S 5040-G10Y  
S 5040-G20Y  
S 5040-G30Y  
S 5040-G40Y  
S 5040-G50Y  
S 5040-G60Y  
S 5040-G70Y  
S 5040-G80Y  
S 5040-G90Y  
S 5040-R  
S 5040-R10B  
S 5040-R20B  
S 5040-R30B  
S 5040-R40B  
S 5040-R50B  
S 5040-R60B  
S 5040-R70B  
S 5040-R80B  
S 5040-R90B  
S 5040-Y  
S 5040-Y10R  
S 5040-Y20R  
S 5040-Y30R  
S 5040-Y40R  
S 5040-Y50R  
S 5040-Y60R  
S 5040-Y70R  
S 5040-Y80R  
S 5040-Y90R  
S 5045-B10G  
S 5500-N  
S 5502-B  
S 5502-G  
S 5502-R  
S 5502-Y  
S 5540-B  
S 5540-B10G  
S 5540-B20G  
S 5540-B30G  
S 5540-B40G  
S 5540-B50G  
S 5540-B80G  
S 5540-B90G  
S 5540-G  
S 5540-G10Y  
S 5540-G20Y  
S 5540-G30Y  
S 5540-G40Y  
S 5540-G50Y  
S 5540-G60Y  
S 5540-G70Y  
S 5540-R70B  
S 5540-R90B  
S 5540-Y90R  
S 6000-N  
S 6005-B20G  
S 6005-B80G  
S 6005-G20Y  
S 6005-G50Y  
S 6005-R50B  
S 6005-R80B  
S 6005-Y20R  
S 6005-Y50R  
S 6005-Y80R  
S 6010-B10G  
S 6010-B30G  
S 6010-B50G  
S 6010-B70G  
S 6010-B90G  
S 6010-G10Y  
S 6010-G30Y  
S 6010-G50Y  
S 6010-G70Y  
S 6010-G90Y  
S 6010-R10B  
S 6010-R30B  
S 6010-R50B  
S 6010-R70B  
S 6010-R90B  
S 6010-Y10R  
S 6010-Y30R  
S 6010-Y50R  
S 6010-Y70R  
S 6010-Y90R  
S 6020-B  
S 6020-B10G  
S 6020-B30G  
S 6020-B50G  
S 6020-B70G  
S 6020-B90G  
S 6020-G  
S 6020-G10Y  
S 6020-G30Y  
S 6020-G50Y  
S 6020-G70Y  
S 6020-G90Y  
S 6020-R  
S 6020-R10B  
S 6020-R20B  
S 6020-R30B  
S 6020-R40B  
S 6020-R50B  
S 6020-R60B  
S 6020-R70B  
S 6020-R80B  
S 6020-R90B  
S 6020-Y  
S 6020-Y10R  
S 6020-Y20R  
S 6020-Y30R  
S 6020-Y40R  
S 6020-Y50R  
S 6020-Y60R  
S 6020-Y70R  
S 6020-Y80R  
S 6020-Y90R  
S 6030-B  
S 6030-B10G  
S 6030-B30G  
S 6030-B50G  
S 6030-B70G  
S 6030-G10Y  
S 6030-G30Y  
S 6030-G50Y  
S 6030-G70Y  
S 6030-G90Y  
S 6030-R  
S 6030-R10B  
S 6030-R20B  
S 6030-R30B  
S 6030-R40B  
S 6030-R50B  
S 6030-R60B  
S 6030-R70B  
S 6030-R80B  
S 6030-R90B  
S 6030-Y  
S 6030-Y10R  
S 6030-Y20R  
S 6030-Y30R  
S 6030-Y40R  
S 6030-Y50R  
S 6030-Y60R  
S 6030-Y70R  
S 6030-Y80R  
S 6030-Y90R  
S 6035-B60G  
S 6500-N  
S 6502-B  
S 6502-G  
S 6502-R  
S 6502-Y  
S 6530-B30G  
S 6530-B50G  
S 6530-G10Y  
S 6530-G50Y  
S 7000-N  
S 7005-B20G  
S 7005-B80G  
S 7005-G20Y  
S 7005-G50Y  
S 7005-G80Y  
S 7005-R20B  
S 7005-R50B  
S 7005-R80B  
S 7005-Y20R  
S 7005-Y50R  
S 7005-Y80R  
S 7010-B10G  
S 7010-B30G  
S 7010-B50G  
S 7010-B70G  
S 7010-B90G  
S 7010-G10Y  
S 7010-G30Y  
S 7010-G50Y  
S 7010-G70Y  
S 7010-G90Y  
S 7010-R10B  
S 7010-R30B  
S 7010-R50B  
S 7010-R70B  
S 7010-R90B  
S 7010-Y50R  
S 7010-Y70R  
S 7010-Y90R  
S 7020-B  
S 7020-B10G  
S 7020-B30G  
S 7020-B50G  
S 7020-B70G  
S 7020-B90G  
S 7020-G  
S 7020-G10Y  
S 7020-G30Y  
S 7020-G50Y  
S 7020-G70Y  
S 7020-G90Y  
S 7020-R  
S 7020-R10B  
S 7020-R20B  
S 7020-R30B  
S 7020-R40B  
S 7020-R50B  
S 7020-R60B  
S 7020-R70B  
S 7020-R80B  
S 7020-R90B  
S 7020-Y  
S 7020-Y10R  
S 7020-Y20R  
S 7020-Y30R  
S 7020-Y40R  
S 7020-Y50R  
S 7020-Y60R  
S 7020-Y70R  
S 7020-Y80R  
S 7020-Y90R  
S 7500-N  
S 7502-B  
S 7502-G  
S 7502-R  
S 7502-Y  
S 8000-N  
S 8005-B20G  
S 8005-B80G  
S 8005-G20Y  
S 8005-G50Y  
S 8005-G80Y  
S 8005-R20B  
S 8005-R50B  
S 8005-R80B  
S 8005-Y20R  
S 8005-Y50R  
S 8005-Y80R  
S 8010-B10G  
S 8010-B30G  
S 8010-B50G  
S 8010-B70G  
S 8010-B90G  
S 8010-G10Y  
S 8010-G30Y  
S 8010-G50Y  
S 8010-G70Y  
S 8010-G90Y  
S 8010-R50B  
S 8010-R70B  
S 8010-R90B  
S 8010-Y10R  
S 8010-Y30R  
S 8010-Y50R  
S 8010-Y70R  
S 8010-Y90R  
S 8500-N  
S 8502-B  
S 8502-G  
S 8502-R  
S 8502-Y  
S 8505-B20G  
S 8505-B80G  
S 8505-G20Y  
S 8505-G80Y  
S 8505-R20B  
S 8505-R80B  
S 8505-Y20R  
S 8505-Y80R  
S 9000-N  

Anvendelse af NCS-farver bør altid afstemmes med et referencekort.

C M Y K-farver og systemet
- sådan fremkommer farvebilledet på papiret - på Deres tryksager, brevpapir, visitkort, kataloger, plakater, skilte, etc..


Pantone - og farvegenkendelse
- Pantone Matching System® er det mest anerkendte system i verden, når farver skal kommunikeres.

RAL-farver
- udviklet til farvedesign - og mulighederne for hjælpemidler.

- kik ind i
www.web-butik.info, hvor De finder det farverige udvalg.
 


www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

- en serviceside fra Dansk Erhvervsbeklædning.

Kontakt os på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 


NCS-farver
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden