Fodtøj til job og fritid fra Green Comfort
- produceret i Danmark i samarbejde med forskere inden for biomekanik, ortopædskomagere og fodterapeuter.


www.jobsko.dk

Fodtøj til job og fritid fra Green Comfort
 
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Fodtøj til job og fritid fra Green Comfort.
 
Green Comfort A/S er en dansk skoproducent, der baserer produkterne på et tæt samarbejde med et team af forskere i biomekanik, ortopædskomagere og statsautoriserede fodterapeuter.

Green Comfort A/S er en dansk skoproducent, der baserer produkterne på et tæt samarbejde med forskere i mange brancher

Hjertet i den omfattende kollektion er den verdenspatenterede Biomechanic Energy Sole™. Denne sål er den mest stødabsorberende og holdbare sål på markedet.
 
Komfort i hverdagen - fodtøj til job og fritid Work - sikkerhed på arbejdet Derfor er Green Comfort noget særligt New Feet - Medical footwear

Beskyttelse mod uheld.
Tåkappe. Green Comfort anvender generelt brede tåkapper. Tåkapperne i BIOLAST® serien er de bredeste på markedet, og skoene opfylder de største ergonomiske krav der kan stilles til arbejdsfodtøj. I ALU-serien er tåkapperne af støbt aluminium.

FlexVærn®.
I flere af modellerne anvendes der det nyeste fleksible sømværn. Sømværnet er uden metal og fungerer således ikke som kuldebro. Det nye materiale er let og fleksibelt - hvilket giver høj komfort og hjælper til korrekt gangafvikling.

Skridsikker.
Alt Green Comfort arbejdsfodtøj står godt fast. Det overholder alle gældende normer for skridsikkerhed. På *ICE-GRIP-modellerne gør den unikke sammensætning af gummiarter og tekstiler at sålen er tre gange mere skridsikker end en traditionel gummisål. Med de patenterede KX 025-zoner står ALU-serien ekstra godt fast. KNX®-STABILEX® er skridsikre zoner, som på Falcon og Falcon High sikrer, at man står fast på vådt underlag.
 
Vi passer på Deres fødder.
Slidskader. Green Comforts baggrund i den ortopædiske industri giver mulighed for at producere fodtøj med særlig høj beskyttelse mod træthed og slid. De patenterede EnergySole® giver markedets absolut bedste støddæmpning og beskyttelse på langt sigt. Materialet beholder sine elastiske egenskaber fuldt ud i hele fodtøjets levetid.

BIOLAST® serien er designet ud fra ortopædiske principper, der netop tager sigte på at mini-mere slidskader. Mindre træthed med de patenterede Energy-Sole® der giver markedets absolut bedste støddæmpning. Samtidig betyder konstruktionen med den superelastiske inder-sål, at fodens små og store muskler aktiveres. Herved øges blodcirkulationen i fødder og ben, og træthed modvirkes. En stor del af arbejdsskaderne sker netop på grund af træthed.
Vi passer på Deres fødder

BIOLAST®-serien er konstrueret, så De bevæger Dem så naturligt og let som muligt. Styrkelse af fodens muskulatur og Green Comforts EnergySole® findes i alt fodtøj. Den superelastiske indersål får fodens små og store muskler aktiveret, hver gang De bevæger Dem og De bibeholder styrken i alle bevægeapparatets muskler. BIOLAST®-serien er udformet, så De har korrekt fodstilling og bevæger Dem så naturligt og let som muligt.


Mindre træthed med de patenterede EnergySole®

Pasform.
Ortopædiske principper. Produktprogrammet omfatter fodtøj med højteknologiske materialer og avancerede ortopædiske konstruktioner. Fodtøjet er opbygget med vægt på optimal støddæmpning, stabil konstruktion i ydersål og hælkappe og fleksibel forfod. Alt fodtøj fra green Comfort er forsynet med den verdenspatenterede EnergySole®.Ortopædiske principper
Fodtøjet er opbygget med vægt på optimal støddæmpning
Alt green Comforts arbejdsfodtøj er både designet og produceret i EU - og har rigelig plads til nordiske fødder
Altid rummelig læst.
Alt fodtøj fra green Comfort har en rummelig læst, der ikke giver problemer med tæernes facon på langt sigt. Langt den største del af markedets arbejdsfodtøj er produceret i fjernøsten i store serier, der primært er designet til en gennemsnitsfod. I Danmark har vi generelt meget bredere fødder og kræver derfor en rummeligere læst. Alt green Comforts arbejdsfodtøj er både designet og produceret i EU - og har rigelig plads til nordiske fødder.

BIOLAST®-serien er designet ud fra ortopædiske principper, der netop sørger for en såkaldt tålige læst med særlig god plads. BIOLAST® er udviklet af designerne der har haft frie hænder til at skabe en sko, der lever helt op til vore ortopædiske principper. Samtidig er der lagt vægt på, at der blev anvendt de bedste teknologier og materialer, som kunne øge komforten, idet komfort og sikkerhed høre sammen. Forudsætningen for et sikkert arbejdsliv er, at værnemidlerne er komfortable og letanvendelige.

Klima.
Varme og kulde. I flere af modellerne anvendes OUTLAST® i skoens foer. OUTLAST® er teknologi fra rumfarten. OUTLAST® består af mikroskopiske kapsler, der kan akkumulere varme og afgive den igen, når temperaturen falder. I sko kan man således både opnå at man sveder mindre og at man undgår kolde fødder.
I flere af modellerne anvendes OUTLAST® i skoens foer

Der anvendes forskellige membraner som GoreTex®, SympaTex® og ProTex®

Fugt.
Produktprogrammet omfatter fodtøj med forskellige højteknologiske materialer, der skal beskytte mod fugt. Der anvendes forskellige membraner som GoreTex®, SympaTex® og ProTex®. Fælles for materialerne er, at de alle anvender en klimamembran, der tillader fugt at fordampe, men forhindrer fugt i at trænge ind.


Fælles for materialerne er, at de alle anvender en klimamembran, der tillader fugt at fordampe

Ventilation.
Green Comfort har lang tradition for produktion af sandaler. Vi tilbyder mange forskellige sandaler: med sikkerhedståkappe, med sømværn, med ESD osv.. Sandalerne har en 6 mm. integreret EnergySole®, og sammen med den luftige konstruktion, er det en meget komfortabel løsning.
 

Green Comfort tilbyder en kollektion af sko, støvler, sandaler, træsko, herresko, samt et bredt program af sikkerhedssko, clogs og køkkensko - alle med den biomekaniske sål. Green Comfort stiller krav til høje standarder på miljøfronten. Alle produkter skal fremstilles på så bæredygtigt et grundlag, som det er teknisk muligt, uden at gå på kompromis med kvalitet og egenskaber.
 

Der anvendes tre højteknologiske liningsmaterialer: GreenTex™, Protex™, Outlast® & X-Static® - der hver på sin vis, er unik for foden.

Den verdenspatenterede BioMechanic Energy Sole™ er kernen i vort produktprogram. Den er indlagt som en løs indlægssål eller fuldt integreret i alle sko.
Al dæmpningsmateriale er fremstillet uden brug af freon og andre ozon-nedbrydende stoffer. Sålens materiale indeholder ingen skadelige kemikalier eller tungmetaller. Green Comfort A/S producerer også fodtøj til sårbehandling af diabetespatienter. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med hospitalssektoren. Den verdenspatenterede BioMechanic Energy Sole™ er kernen i produktprogrammet. Den er indlagt som en løs indlægssål eller fuldt integreret i alle vore sko.
 

Sko til vanskelige fødder.
Den biomekaniske sål løser mange problemer for folk med vanskelige fødder. Men der er også tilfælde, hvor det ikke er undersiden af foden, der har problemet. Brede eller sarte fødder, fødder med knyster eller hammertæer og lignende har behov for en sko med meget fleksibel overdel. Her tilbyder Green Comfort BioStretch™.

BioStretch™ er en serie af stretchmaterialer, som former sig fuldstændig efter foden. Der kan enten være tale om kalveskind og ruskind, der har gennemgået en særlig proces, så det opnår den ønskede elasticitet. Ekstra elastisk er BioStretchPLUS™, der er et specielt fibermateriale, der tillige er vandafvisende og åndbart. BioStretch™ kombineres med lækkert skind.
Den biomekaniske sål løser mange problemer for folk med vanskelige fødder. 
Sko til vanskelige fødder. BioStretch™ kombineres med lækkert skind.

Hos Green Comfort har man en vision om at være det danske skofirma der tilbyder den optimale kombination af fashion, komfort og materialekvalitet i fodtøj for både kvinder og mænd. Ud over kollektionen til skobranchen er der en særlig gren i Green Comfort der producerer fodtøj for sundheds-, arbejds- og sikkerhedssektoren. Kerneproduktet fra Green Comfort er den verdenspatenterede EnergySole® - en indlægssål, der er indbygget i alt fodtøj fra Green Comfort. Al produktion og udvikling sker med størst mulig respekt for håndværksmæssig kunnen, de bedste råmaterialer og et bæredygtigt miljø. Fodtøjet bliver produceret indenfor EU - primært i Portugal og Italien. Hele tilblivelsesprocessen styres af det danske design- og udviklingsteam i tæt samarbejde med Green Comforts eget kontor i Portugal, som har ansvaret for produktions- og kvalitetetsstyring.

Datterselskabet Green Comfort Medical producerer fodtøj til folk med gigt, diabetes eller følsomme fødder. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med hospitalssektoren.
 
412 Green Comfort - fodtøj til job og fritid 13

Se noget om dette og de andre produkter, her og på de følgende sider. Oversigten er opdelt i følgende hovedgrupper: Green Comfort - fodtøj til job og fritid - Green Comfort Generation - Work safety shoe.

Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her
 Om Green Comfort  Arbejdsfodtøj  Jobfodtøj  Gummistøvler  Job og Fritid
 Sandaler  Sko  Støvler  Uldsko  Tilbehør

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
   

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

412_8
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden