Green Comfort - fodtøj til job og fritid
- udviklet i Danmark, i samarbejde med forskere inden for biomekanik, ortopædskomagere og fodterapeuter.


www.jobsko.dk

Fodtøj til job og fritid fra Green Comfort
 
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Fodtøj til job og fritid fra Green Comfort.
 
Green Comfort AS er en dansk skoproducent, der baserer produkterne på et tæt samarbejde med et team af forskere i biomekanik, ortopædskomagere og statsautoriserede fodterapeuter.Green Comfort er dansk design, når det er bedst. Og man giver garanteret støddæmpning i hele skoens levetid.

Green Comforts eventyr tog sin begyndelse i 1994, da de to stiftere Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose fik det materiale i hånden, som blev det nyetablerede selskabs DNA. Materialets stødabsorberende egenskaber var helt unikke, og lige siden har den verdenspatenterede sål været omdrejningspunktet i de 3 millioner stykker fodtøj, som vi over årene har leveret til nordiske fødder.

I Green Comfort skulle man stå meget udviklingsarbejde igennem, før man opnåede en næsten ikonisk anerkendelse af at fodtøjskoncepttet kunne forene det ypperste i komfort med tidens trends i farver og design. Med udgangspunkt i sålen opfordrede markedet i 90’erne til at designe og producere semi specialfodtøj til forbrugere der - grundet diabetes, gigt eller andet - har behov for optimalt aflastningsfodtøj. I 2005 var dette koncept udviklet og forankret, og aktiviteten er fremover varetaget af et selvstændigt selskab, New Feet AS, som i dag er et førende brand indenfor sin sektor.

Green Comfort AS udbyder i dag et bredt udvalg af hightech comfort fodtøj med et kvalitativt touch af fashion. Det seneste "fodaftryk" er sortimentet af individuelt håndlavede uldsko produceret på egen fabrik i Nepal. Selvom udviklingen er gået stærkt, så dyrkes forandringen ikke for forandringens skyld. Man er ikke bundet af traditioner, men udvikler innovative løsninger. Man holder fast ved, at produkters tilblivelse skal ske i et bæredygtigt miljø med hovedvægt på produktion i Europa.

Oplevelse ved at gå i Green Comforts fodtøj skal opfylde visionen:

HVERT SKRIDT VORE KUNDER GÅR, SKAL OPLEVES SOM ET POSITIVT FODAFSÆT, HVER GANG.

Green Comfort er dansk design

Hos Green Comfort har man en vision om at være det danske skofirma der tilbyder den optimale kombination af fashion, komfort og materialekvalitet i fodtøj for både kvinder og mænd. Ud over kollektionen til skobranchen er der en særlig gren i Green Comfort der producerer fodtøj for sundheds-, arbejds- og sikkerhedssektoren.

Kerneproduktet fra Green Comfort er den verdenspatenterede EnergySole® - en indlægssål, der er indbygget i alt fodtøj fra Green Comfort. Al produktion og udvikling sker med størst mulig respekt for håndværksmæssig kunnen, de bedste råmaterialer og et bæredygtigt miljø.

Fodtøjet bliver produceret indenfor EU
- primært i Portugal og Italien. Hele tilblivelsesprocessen styres af det danske design- og udviklingsteam i tæt samarbejde med Green Comforts eget kontor i Portugal, som har ansvaret for produktions- og kvalitetetsstyring. Datterselskabet Green Comfort Medical producerer fodtøj til folk med gigt, diabetes eller følsomme fødder. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med hospitalssektoren.

Pleje.
Fodtøjets levetid er ofte afhængig af plejen.
For at opnå den optimale funktion og længste levetid af fodtøjet, råder man til regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af fodtøjet med egnede plejemidler.

Før De tager fodtøjet i brug, råder Green Comfort til, at man altid imprægnerer fodtøjet. Gerne flere tynde lag frem for et tykt lag. Herefter bør fodtøjet imprægneres løbende - alt efter vejret. Om vinteren er fodtøjet ofte vådt og udsat for salt, derfor råder man til at imprægnere fodtøjet oftere om vinteren end om sommeren. Før imprægneringen bør overdelen tørres af med en fugtig klud for at fjerne skidt og snavs. Hvis fodtøjet er meget snavset, kan man med fordel benytte ét af de mange produkter, som findes til rengøring af, f.eks. Combi Cleaner.

Information om plejeprodukter.
Glat læder: Plej Deres sko jævnligt med skocreme og plej løbende med imprægnering.
Ruskind/Nubuck: For at vedligeholde og opfriske farven, kan der med fordel bruges ruskind/nubuck opfrisker, den kan købes med og uden farve. Plej stadig løbende med imprægneringer.
Olieret læder: Plej med en imprægneringer beregnet til brug af olieret læder.
Tekstiler: Disse typer materiale kan med fordel renses med en Combi Cleaner, og ellers skal tekstiler kun behandles med imprægneringer.

Green Comfort anbefaler, at De forhører Dem hvor De køber fodtøjet, om hvad der er det rigtige valg til brug af pleje af sko. For optimalt brug af fodtøjet, råder man til, at man skifter mellem forskelligt fodtøj. Fodtøjet har godt af hvile og tørre. Tag gerne indlægssålerne ud af fodtøjet, og lad dem lufttørre. Efter brug af fodtøj, skal fodtøjet helst stilles et tørt og ventileret sted. Hvis fodtøjet stilles et sted, hvor der er for varmt, kan læderet risikere at tørre ind, og dermed have risiko for at knække.


Se noget om dette og de andre produkter
, her og på de følgende sider.

Oversigten er opdelt i følgende hovedgrupper: Green Comfort -
fodtøj til job og fritid - Sanita - Work safety shoe.

Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her

 Om Green Comfort  Herresko  Damesko   Uldsko
 Sanita   Herresandaler  Damesandaler  Tilbehør

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

412
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden