Giasco fodtøj til job og fritid
- udviklet og produceres i Italien.


www.jobsko.dk

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Giasco fodtøj til job og fritid - udviklet og produceres i Italien, og lagerført i Danmark.

Giasco er Italienske sikkerhedssko, udviklet og produceret siden 1971, og eksportere i mere end 90 lande - heri Danmark, hvor vi som importør tilbyder disse artikler en detail og en gros, hjemtaget direkte fra fabrikken. Normal leveringstid; 5 - 8 arbejdsdage.

Giasco fodtøj til job og fritid
En kort oversigt kan illustreres af følgende:
- CITY LINE: Sportsligt design, elegant, skjult ydersål, med en massefylde der er 40 gram mindre end andre sammenlignelige. Gelindsatsen sikre en god støddæmpning.
- KUBE LINE: Hvor focus beror på skridsikkerheden, bl.a. certificeret til brug ved tagarbejde.
- ERGO SAFE LINE: Med ny overdel.
- ANTISTATISKE SKO: Certificeret til 20.000 V 

- se mere om mulighederne i kataloget og i de efterfølgende eksempler:
 
       
       
       

 Giasco standard

City er en unik stil sko, perfekt til de der søger sikkerhedssko til brug i mange forskellige situationer, inklusive fritid. Giasco udviklede til dette produkt en speciel gelindsats i hælzonen, kaldet G-GEL, som er nyttig til at reducere slagspændingen et for at frigive energi under gangen. Denne er blevet udviklet med særlig vægt på udformningen af overdel og sål, samt teknologien til den skjulte ydersål.

City er en unik stil sko - aries s3
City er en unik stil sko - budapest s1p
City er en unik stil sko - new york s1p
City er en unik stil sko - paris s3
City er en unik stil sko - GEORGIA S1P GEORGIA S1P

CT141T
CE UNI EN ISO 20345: 2012 S1P SRC
Lav sko, WRU. ruskindstykkelse 1,8 - 2,0 mm..
Hæl med WRU anti-skridsål. Lædertykkelse 1,8 - 2,0 mm..
Svedtransporterende og slidstærk stofbeklædning. Blødt, foret og polstret sål.
Metalfri. Tåkappe, 200J, polymer komposit, ikke termisk ifølge EN 12568.
Teknologi - GEORGIA S1P 
Mellemsål i fleksibelt antiperspireret kompositstof ifølge EN 12568. Ydersål, polyurethan antistatisk, resistent over for hydrolyse ISO 5423: 92, til kulbrinter og til slid, anti-chok og anti-skridbelagt SRC. Indersål: 5000, ekstraudstyr i tre materialer: Svedtransporterende, aftagelig, anatomisk, absorberende, ESD og antibakteriel. Størrelse 35 - 47. Vægt: Størrelse 42: 530 gram.
City er en unik stil sko - FLORIDA S1P  FLORIDA S1P

CT145N
CE UNI EN ISO 20345: 2012 S1P SRC
Sandal, Idrotech®, WRU. Nubuck, tykkelse 1,8 - 2,0 mm..
Hælområde med WRU anti-skridsål. Lædertykkelse 1,8 - 2,0 mm..
3D, svedtransporterende og slidbestandigt.
Sko med brydende stofindsats.
Lukning med stropper.
Teknologi - FLORIDA S1P 
Metalfri. Tåkappe: 200J polymer komposit ikke-termisk ifølge EN 12568.
Mellemsål, fleksibelt antiperspireret kompositstof ifølge EN 12568.
Ydersål i polyurethan, antistatisk, resistent over for hydrolyse ISO 5423: 92, til kulbrinter og til slid, anti-chok, samt anti-skridbelagt SRC. G-GEL anti-shockindsats, der absorberer smerter, og reducerende stress under gang. Indersål, 5000, ekstraudstyr i tre materialer: svedtransporterende, aftagelig, anatomisk, absorberende, ESD og antibakteriel. Størrelse: 39 - 47.  Vægt: Størrelse: 42, 550 gram.

- Se mere om detaljer og muligheder på de næste sider:

Se mere om emnet på den forrige sideSe mere om emnet på den næste side
Funktionalitet.
Alle produkter skal være designet og udført med en funktionalitet der understøtter og sikrer brugeren i og under arbejdsprocessen. Herunder finder De definitioner over de mest almindelige fagudtryk indenfor sikkerhedssko og arbejdsfodtøj, som De vil støde på. Vi har her valgt enkelte ud der kræver lidt mere forklaring bl.a. EN-normer og navne som "Goretex" som De også kan få uddybet på vore servicesider.

Fagudtryk og en form for forklaring:

Antistatisk: Antistatisk fodtøj beskytter mod den statiske elektricitet, der opbygges i kroppen. Fodtøjet er antistatisk, når den elektriske modstand i skoene ligger indenfor rammen: 100kiloOhm - 20000 mega-Ohm.

AS-systemet - Arch Support Systemet - sikrer at foden følger sine naturlige bevægelser. Foden er opbygget af 28 knogler og 30 muskler der er tilpasset på en sådan måde at alt fungerer synkront og tilpasset som en motor. Læsten der bruges for at lave sko med AS System er tilpasset meget tæt på fodens naturlige funktioner med masser af plads i ballen og ved tæerne, hvilket sikrer at tryk og aflastninger rammer de helt rigtige steder og at skoen sidder perfekt på foden.

CE-godkendelser. I EU har vi fælles standarder for fodtøj til professionel brug. Arbejdsfodtøj CE-typegodkendes efter disse standarder. CE typegodkendelse er en ressourcekrævende proces, alligevel er op mod 95 % af modellerne typegodkendte. Se efter CE mærket ved den enkelte model. For at opnå CE typegodkendelse kræves en uafhængig test af om fodtøjet lever op til specifikationerne i normen DS EN ISO 20347 for fodtøj uden stålnæse og DS EN ISO 20345 for fodtøj med sikkerhedsnæse. Fodtøjet har bestået en standard CE-test udført af et af de ansete Europæiske test institutter.

EN347/DS EN ISO 20347 (arbejdsfodtøj):
O1 Lukket trædeflade.
Ydersålens oliebestandighed.
Antistatiske egenskaber.
Energiabsorbtion i trædefladen.
O2 Som 01 + Vandindtrængning.
Vandabsorbtion
O3 Som 02 + Indtrængningsmodstand (sømværn).
Ydersål med slidmønster.
P Sømværn (bruges kun hvor det ikke er 03).
E Energiabsorbtion/ stødabsorbering.
A Antistatiske egenskaber.
WR Overlæderets modstand mod vandindtrængning
og vandabsorbtion, dog max. 3 kg vandtryk pr. cm2.
WRU Overlæderets modstand mod vandindtrængning og vandabsorbtion.
CI Isolerende mod kulde.
HI Isolerende mod varme.
FO Fueloil resistent.
HRO Ydersål modstandsdygtig overfor varme.
ESD Elektronisk gennemgangsmodstand, når den ligger mellem 7,5 * 105 - 3,5 * 107 ohm.

EN345/DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj):
S1 Lukket trædeflade.
Antistatiske egenskaber.
Energiabsorbtion.
S2 Som S1 + Vandindtrængning.
Vandabsorbtion.
S3 Som S2 + Indtrængningsmodstand.
Ydersål med slidmønster.
P Sømværn (bruges kun hvor det ikke er S3).
E Energiabsorbtion/ stødabsorbering.
A Antistatiske egenskaber.
WR Overlæderets modstand mod vandindtrængning og vandabsorbtion, dog max. 3 kg vandtryk pr. cm2
WRU Overlæderets modstand mod vandindtrængning og vandabsorbtion.
CI Isolerende mod kulde.
HI Isolerende mod varme.
HRO Ydersål modstandsdygtig overfor varme.
ESD Elektronisk gennemgangsmodstand, når den ligger mellem 7,5 * 105 - 3,5 * 107 ohm.
Stødabsorbering: Når De går belastes kroppen med op til 10 gange kroppens vægt. Kroppens egen biologiske støddæmpning er derfor ikke altid nok og De bør derfor sørge for at fodtøj er forsynet med en optimal konstruktion i form af teknisk støddæmpning i de situationer hvor belastningen er højere end den kroppen kan kompensere for. De fleste modeller er med teknisk støddæmpning, som oftest via en tokomponent konstruktion med PU-mellemsål.
Bindsål er den indvendige, faste sål i fodtøjet. I sikkerhedsfodtøj, kan bindsålen være identisk med sømværn, som beskytter foden mod søm og andre spidse genstande, der kan trænge op igennem ydersålen.
Gelink: Stabilitet i svangen i form af gelink, sikrer den rigtige afvikling af foden. Desuden sikrer gelinken at svangen ikke "synker". Dette har meget stor forebyggende effekt på de skader der ofte opstår i knæ, ben og ryg.
Goretex: Gore-Tex® er en vandtæt og åndbar membran mellem inderfoer og overlæder, som forhindrer vand i at trænge ind i fodtøjet. Fødderne holdes dermed sunde og tørre. GoreTex® anvendes i fodtøj, tøj, handsker m.m. og findes i utrolig mange varianter til forskellige formål. Anvendelsen af GoreTex® membranen har revolutioneret hele opfattelsen af åndbarhed og vandtæthed. Med denne innovative membran har man kunnet forene to modstridende egenskaber nemlig vandtæthed og åndbarhed. Hemmeligheden ligger i den særlige mikroporøse struktur i GoreTex® materialet. Denne membran i ekspanderet PTFE har 1,4 milliarder porer pr. cm2. Hver eneste pore er 20.000 gange mindre end den mindste vanddråbe. Det betyder at fugtigheden ikke kan passere udefra og ind i fodtøjet. På den anden side er de selvsamme porer ca. 700 gange større end et vanddampmolekyle, hvilket gør det muligt for fodsved og varme i fodtøjet at passere indefra og ud, hvorfor sveden hurtigere fordamper. Foret i GoreTex® fodtøj er fremstillet efter strømpeprincippet, hvor alle syninger bliver svejset med et særligt varmeklæbende bånd, der gør foret 100 % vand- og kemikalietæt. I en GoreTex® sko er alle skoens komponenter (skind, tekstiler, etc.), såvel som skoens konstruktion, nøje afstemte for at opnå et optimalt resultat. GoreTex® XCR® er en mere åndbar membran der anvendes i fodtøj med ekstra åndbare egenskaber i overdelen og adskiller sig i ekstra åndbarhed. Membranen yder ellers samme funktion som den traditionelle Goretex membran. Den vandtætte klimamembran fra GoreTex® må kun benyttes af udvalgte og godkendte producenter, der fremstiller fodtøj i allerhøjeste kvalitet. Læs mere om GoreTex® på www.gore-tex.com
Klima System: Foret og indlægssålen på Deres fodtøj er med til at bestemme komforten. Foertyper med svedtransporterende funktion, fungerer som et filter der lader fugten slippe igennem og fremmer luftcirkulationen. Derved holdes foden tør og De vil ikke opleve de temperaturforskelle der opstår ved fugtige fødder. Disse foertyper opsuger fugten fra foden under brug og akklimatiserer igen når skoen hviler.
Kevlarsyninger: Fodtøj med Kevlar®syninger giver en slidstærk konstruktion, som forlænger fodtøjet levetid.
Pronose: Pronose (slidnæsen) er en ekstra tåforstærkning, der øger skosnudens gennemslidningstid og som dermed forlænger fodtøjets levetid.
PU er et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtig overfor bl.a. mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle, samt forskellige kemikalier.
Sømværn: Sømværn beskytter foden mod søm og andre spidse genstande, der kan trænge op igennem ydersålen. Sømværnet er enten af stål eller af Kevlar, begge er stærke, lette og fleksible materialer, som beskytter hele foden.
TPU: TPU er et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtig overfor bl.a. mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle, samt forskellige kemikalier. TPU er mere slidstærk og skridhæmmende end PU.
Tåværn: Tåværnet beskytter forfod og tæer mod stød, tryk og faldende objekter mm. Tåværn er af enten stål, aluminium eller plast der alle yder en effektiv beskyttelse.
Varmeresistent: En varmeresistent ydersål tåler op til 300º C i 1 minut og 100º C i 8 timer.

Et par gode råd.

En sko er ikke bare en sko.
•Skal De på jagt, ud at vandre eller blot have et par lækre støvler eller sko, som sikrer mod kulde og vand, så har vi et bredt udvalg til alt slags udendørsaktivitet.
•Vort sortiment er nøje udvalgt og De kan være sikker på, at der er noget enhver årstid.
•Vi har et stort sortiment af kvalitet og high performance fodtøj. Har De specielle ønsker eller krav er De velkommen til at ringe til os eller til at fremsende en mail.
•Vi sørger for, at De bliver godt gående.
Sikkerhed, slidstyrke og ekstra beskyttelse.
•Vælg sikkerhedsfodtøj med tåværn, hvis jobbet kræver dét.
•Vælg sikkerhedsfodtøj med sømværn, hvis jobbet kræver dét.
•Vælg sikkerhedsfodtøj med ekstra slidnæse (pronose), hvis jobbet kræver dét
•Overvej også om arbejdsskoene skal give ekstra beskyttelse mod varme, kulde, fugt eller statisk elektricitet.
Komfort og pasform.
•Brug bløde arbejdssko med stødabsorberende såler.
•Deres arbejdssko bør være knap en cm. længere end foden og der skal være plads til at De kan bevæge tæerne.
•Deres arbejdssko skal sidde godt fast på foden.
•Hælkappen skal være fast og passe om hælen.
•Indlægssålen skal have svangstøtte og hælskål.
•Vælg den hælhøjde, der passer bedst, så vægten fordeles på hele trædefladen.
Pasform og størrelse.
Sikkerhedssko og arbejdsfodtøj er på hårdt arbejde hver eneste dag.
Derfor skal De vælge et par sko, der passer til Deres fødder og til jobbet.
Undgå vridskader, forstuvninger og knoglebrud omkring anklen.
•Vælg sko, der giver en god støtte omkring anklen.
•Hælkappen skal være fast og passe om hælen.
•En god indlægssål kan stabilisere foden og forhindre vridskader i anklen.
•Undgå høje hæle.
Undgå forstuvninger, sårskader og knoglebrud omkring forfod og tæer.
•Brug fodtøj med god plads til tæerne.
•Skoen skal være så stor, at tæerne kan bevæge sig.
•Skoen bør være en cm. længere end foden.
Undgå ømme og trætte fødder.
•Brug bløde sko med stødabsorberende såler.
•Dine sko skal sidde godt fast på foden.
•Indersålen skal have svangstøtte og hælskål.
•Sko skal passe når De tager dem på - de skal ikke gås til.
Pleje af fodtøjet.
Vedligeholdelse af fodtøj.
•Fodtøjets levetid er afhængig af plejen, forholdene i arbejdsområdet, forureningsgraden og af slidtagen.
•Den bedste funktion og længste levetid opnås ved regelmæssigt at rengøre og vedligeholde fodtøjet med egnede midler.
•Efter brug, skal fodtøjet altid stilles et tørt og ventileret sted, og ikke direkte på eller ved en varmeflade. Stilles fodtøjet et sted hvor der er for varmt vil læderet tørre ind og risikere at knække.
•Løft gerne indlægssålerne op inden de stilles til tørring.
•Overdelen bør periodisk tørres med en fugtig klud og efterfølgende behandles med en god skocreme, gerne suppleret med et godkendt imprægneringsmiddel.
•Fodtøjet skal altid efterbehandles med skocreme. Brug godkendt skocreme når fodtøjet er rengjort. Plejemidlet smidiggør læderet og frisker farven op. Coxy Skocreme og imprægneringsspray indeholder Flour-Chemical som gør at fodtøjet bevarer sin åndbarhed.
•Læder der ikke vedligeholdes mister sin evne til vandafvisning og bøjelighed. I værste fald vil det revne.
Vi ved af erfaring at den daglige pleje kan være svær at overholde, men følger De ovenstående råd vil fodtøjets levetid forlænges betydeligt. Samtidig sikrer det også at garantien på fodtøjet opretholdes. Skulle der alligevel opstå en reklamation, bør De straks kontakte os. Pleje af fodtøj med GoreTex® og Sympatex® membraner må kun gøres med plejemidler som er godkendt til dette. Ellers kan det bevirke at læderets åndbarhed lukkes og membranen derfor ikke kan ånde. Det anbefales ikke at bruge læderfedt, på fodtøj med membraner da det lukker for membranens åndbarhed. Vore plejemidler kan bruges til alle typer fodtøj, med og uden membraner.

Vi ved at fodtøj slides og almindelig fortøj kan holde i årevis hvis det vedligeholdes rigtigt. Arbejdsfodtøjets levetid afgøres af jobbet, vejrlig - og, ikke mindst, af vedligeholdelsesgraden. Fodtøj i industrien og til visse håndværksgrupper kan have en holdbarhed på op til et år, andet kortere eller længere. Vi anbefaler, at De jævnligt tjekker fodtøj for fejl og mangler idet det er meget nemmere at reparere en syning der er "lige ved" at gå op, end en der er gået helt i stykker. Er der lynlås i fodtøjet, er det også vigtigt at De husker at lyne lynlåsen helt ned. En lynlås er meget sårbar, så hvis den kun lynes halvt ned, før foden tages ud vil levetiden begrænses stærkt. Det samme gælder såfremt hælkappen betrædes eller knækkes. Hvis skoen er med snører, er det ligeledes vigtigt at snøre dem helt op når de aftages, bl.a. for at sikre at hælen ikke ødelægges.
Hvilke mål passer til hvilken størrelse sko?
Vær opmærksom på følgende, når De måler  fodens længde.
- Målet skal tages fra hæl til længste tå (det er ikke altid storetåen, der er den længste tå).
- Man kan eventuelt stille sig op ad en væg og lægge en bog eller lignende foran foden og herefter måle afstanden mellem væg og bog.
- Målet skal tages stående, ikke siddende, da foden ofte er længere når De står end når De sidder.
- Foden skal have plads til at glide frem når De går og derfor kan De med fordel lægge 10 mm. i glidetillæg til fodens længde.
 
Hvilke mål passer til hvilken størrelse sko
Se mere om emnet på de næste sider.
 
 FIRE  RESCUE  WORKWEAR  FOREST  HUNTING  MILITARY  POLICE  ON & OFF DUTY
Jobber Fodtøj indgår i Dansk Erhvervsbeklædning Grisport. New energy for making shoes HAIX® - a tradition of quality GORE-TEX indgår i produkter fra Dansk Erhvervsbeklædning

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på den forrige sideSe mere om emnet på den næste side

Kontakt os på +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
  
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

203
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden