Sanita fodtøj
- til hele familien - til alle brancher, og til alle årstider


www.jobsko.dk

Sanita fodtøj - til hele familien - til alle brancher, og til alle årstider Sanita fodtøj med sikkerhed

Kik ind i vor web-butik og se mere

Sanita fodtøj - til hele familien - til alle brancher, og til alle årstider.

 Sanita fodtøj - til hele familien - til alle brancher  Sanita fodtøj - til hele familien

Sanita Originale træsko til damer og herre, der har brug for komfort og trend i hverdagen. Der er flere grunde til, at man hos Sanita har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at man ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.

Har De en profession, der kræver det ypperste af fødderne, så kan professionelle træsko hjælpe med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I udvalget af dame og herre arbejdstræsko findes træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.

Træsko kan også bero på et trendy pift til garderoben.
Sanita clogs er et af de mest trendy typer fodtøj lige nu, måske er grunden de mange anvendelsesmuligheder, måske den utrolige grad af komfort, eller de forskellige designs, der så let som ingenting kan inkorporeres i de looks, der ønsker at skabe.
Sanita er en af Danmarks største skoleverandører. Det indbefatter en produktion af clogs og som forhandler af sko til hele familien under egne mærker som f.eks. Sanita, Black Spot, Betty Blue, Ambré, Trigger m.fl.. Sanita har mange års erfaring i fremstilling og produktudvikling af fodtøj. Det betyder, at produkterne er produceret i de bedste kvaliteter, i et smart design og med den bedste pasform - til gavn for Dem og deres fødder. I det efterfølgende focuseres primært på fodtøj til klinik og arbejdsbrug og på fodtøj med sikkerhed.

Sanita - for en bedre levefod.
Det indbefatter en produktion af clogs og som forhandler af sko til hele familien

Det indbefatter en produktion af clogs og som forhandler af sko til hele familien


Sanita er en af Danmarks største skoleverandører


Træsko af høj kvalitet.
Træsko fra Sanita er træsko af høj kvalitet, som vi anbefaler til hverdagsbrug. Det kræves at vi leverer den størst mulige komfort og det er Sanita-træsko kendt for i hele verden. I den fortsatte produktudvikling går man aldrig på kompromis. Der analyseres på behov, hvad angår holdbarhed og anvendelsesområde, og dette kombinerer ekspertise, således at man kan skabe den perfekte komfort. En komfort der er af væsentlig betydning for det generelle velbefindende.

Sanita A/S-produkter er EU-certificeret idet kvalitet og service har den højeste prioritet. Sanita Original er helt speciel, fordi den unikt opbyggede sål og den høje råvarekvalitet, sikrer slidstyrke og holdbarhed. Samtidig er pasform og fleksibilitet garant for velvære. Sanita Clogs er godkendt i henhold til gældende sikkerhedslovgivning. Læder i høj kvalitet sikrer lang holdbarhed og komfort. Sålen og overlæderet er krampet sammen. Blød og behagelig polstring omkring vristen.
Et særligt forhold mellem PU og gummi i sålen giver et godt greb i underlaget, og gør skoen skridsikker. Indlægssål i fuld længde, fremstillet i ikke-allergifremkaldende læder. Sålen leder varme og fugt væk fra fødderne, så de forbliver tørre, selv efter en lang arbejdsdag. Anatomisk korrekt fodpude giver perfekt pasform og en sund kropsholdning. Bagkappen beskytter og støtter foden, så den ligger sikkert og stabilt i skoen. Hælen er fremstillet i fleksibelt og stødabsorberende PU, der mindsker belastningen af knæ og ryg. Sanita Original er helt speciel, fordi den unikt opbyggede sål og den høje råvarekvalitet, sikrer slidstyrke og holdbarhed. Samtidig er pasform og fleksibilitet garant for velvære. Sanita Clogs er godkendt i henhold til gældende sikkerhedslovgivning. billede_original_clog

EN 347

SKRIDSIKKER BUND

ANATOMISK KORREKT DESIGN

STØDABSORBERENDE HÆL

EN 347
.

Denne sko lever op
til de gældende krav
og standarder inden
for EN-347 godkendt arbejdsfodtøj.

Skridsikker bund
.

Det særlige forhold mellem PU- og gummi
i skoens sål, giver den
et godt greb i under-
laget og gør dermed skoen skridsikker.

Anatomisk design
.

Sålens særlige anatomisk korrekte facon med blandt andet god pasform og høj
hæl, gør skoen stabil
og komfortabel - og gi-
ver en sund krops-holdning.
 

Stødabsorberende hæl
.

Skoens høje hæl og den særlige blanding af gummi og PU, gør hælen ekstremt stødabsorberende og fleksibel.

Sanita fodtøj - clogs og sandaler til fritid og arbejde, med og uden sikkerhedstå - Sanita, Black Spot, Betty Blue, Ambré, Trigger.


1907 A young man on his bike

1907 En ung mand på sin cykel
.
Den unge skomager Christian Meldgaard Andersen åbner butik i Herning, hvor han sælger og reparerer sko. Her starter han med første generationens træsko med læderover, som senere blev kendt som "Original Danish Clogs".
 

På vej med sin cykel og en håndfuld træsko, kørte han til lokale butikker for at sælge sine træsko. 1924 bliver originalen udviklet. På dette tidspunkt findes der to typer træsko på markedet - dem med læder som overmateriale og dem, der er kun er fremstillet af træ. Støvler med træsåler var på det tidspunkt et populært produkt - særligt hos landmænd, men markedet er i disse år under et stigende pres på grund af den amerikanske industri og den nye gummistøvle. 1952 farvede overdele. Inspireret af de berømte åbne træsko og dansk håndværkstradition er Sanitas træsko blevet mere og mere succesrige. Især populær blandt kvinder og børn der på det tidspunkt beroede på de farverige modeller. For første gang var træsko en del af moden og ikke kun praktisk fodtøj til bonden. 1963 Hvem er Sue Anita. Navnet Sanita blev født. Det var grundlægger af grundlæggeren, Sue Anita, hvorfra det senere navn blev afledt. Ejerne investerer mere i markedsføringen og skaber en oprydning med sloganet "Trip Trap Træsko" (klik clack clogs). Træsko er en del af hverdagen - man spiller i træsko, arbejder i dem og bærer dem i fritiden. 1988 Sanflex er her. Med de nye SanFlex sikres Sanitas succes i de kommende årtier. Et helt nyt niveau af komfort sikrer øget salg på verdensplan. Den unikke polyurethansål fra Sanita blev patenteret og udviklet. Kort tid efter producerer Sanita flere PU-træsko, som træsko. Men stadig produceret i den bedste kvalitet. 2001 Sanita stifter et salgsselskab i USA. Udvidelsen involverede også udviklingen af nye markeder. Siden 2001 har Sanita salgskontor i USA og opretholder her et stort lager. 2009 har Sanita distribution til mere end 50 lande. Fra Danmark, Polen og USA eksporterer Sanita træsko og sko til mere end 50 lande rundt om i verden.

2014 Sanita køber GreenComfort
 
2014 Sanita køber GreenComfort  bl.a. for at integrere teknologi og knowhow i brandets division for arbejdstøj. Afgørende for udvidelsen af sortimentet er succesen med de eksisterende sikkerhedssko. Med GreenComfort køber Sanita den nødvendige knowhow til at fremstille højkvalitets og komfortable sikkerhedssko i fremtiden. GreenComforts unikke dæmpningssystem er nu en del af mange af vores modeller. 2015 Sanita introducerer mere end 20 nye stilarter på A + A i Düsseldorf. Med et helt nyt arbejdsmiljø og sikkerhedssortiment starter Sanita på A + A-messen i Düsseldorf i 2015 og modtager en masse positive tilbagemeldinger. Sanita etablerer sig også uden for Skandinavien som en af de førende producenter af sikkerhedssko. 2017 110 år førende fodtøj markeder. Sanita er klar til udfordringerne i de kommende år og ser stolt tilbage på 110 års succes. 
 
1963 Who is Sue Anita

1988 Sanflex is here
   
Trip Trap Traesko
  Klick Klack Clogs


- vil De være med til at bære denne succes videre, illustreres mulighederne på de følgende sider.


Oversigten er opdelt i følgende hovedgrupper: Green Comfort -
fodtøj til job og fritid - Sanita - Work safety shoe.

 Hent PDF-filen om emnet her

- Hent de nyeste kataloger i PDF-format her:
Sanita Footwear.


Sanita - fodtøj til job og fritid 21
 
 Om Green Comfort  Klassisk træsko med kap  Klassisk træsko uden kap
 Sanita   Sandaler  Gummistøvler  Træskostøvler
 Industri   Støvler  Mode  Tilbehør

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

  
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

152
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden