Fodtøj fra Blue Heeler eller Redback
- Australske støvler er skabt til den australske outback.


www.jobsko.dk

Fodtøj fra Blue Heeler eller Redback

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Fodtøj fra Blue Heeler Boots eller Redback Boots - støvler der er skabt til den australske outback.

Fodtøj fra Blue Heeler og Redback via Dansk Erhvervsbeklædning


Australske støvler er skabt til den australske outback:
Naturområder langt fra civilisation. Ofte temmelig barsk med enorme vidder og variation fra tørkeområder til regnskov. Med de strækninger er det ikke så mærkeligt, at den australske outback-livsstil mest af alt afspejles i deres støvler. De australske støvler er ekstrem robuste og af god kvalitet, med en lang levetid til følge og en ypperlig komfort. Støvlen er velegnede til såvel byliv som landliv. Den høje komfort, med støddæmpende indlæg og åndbart læder, gør dem særdeles behagelige.
 
Did you have a Redback Boots - støvler der er skabt til den australske outback Fodtøj fra Blue Heeler Boots eller Redback Boots - støvler der er skabt til den australske outback

Australske støvler er skabt til den australske outback - og til den almene dansker


Med et par Blue Heeler Boots eller Redback Boots har De støvler, De kan holde ud at have på dagen lang. Og ikke blot et par støvler til vinteren - men støvler, der er anvendelige året rundt.

 

Ganske enkelt - de sejeste støvler til arbejde og til fritid - til by- og landliv.

- Made in Sydney - Australia.
- Sål: Polyuretan PU / TPU.
- Vandtæt sålkonstruktion med støddæmpning.
- Kraftige, solide stropper.
- Leveres med Komfort indlægssåler.

Model UBOK
 - Farve: Claret brown / mørkebrun med lyse kontrast syninger.
 - Olieret læder, 2,5 - 2,8 mm..
 - Størrelser: 34 - 51 (2 - 15).
 
 Model UBBK
 - Farve: Sort.
 - Olieret læder, 2,5-2,8 mm..
 - Størrelser: 34 - 51 (2 - 15).
 
Model UBCH
 - Farve: Crazy Horse / sand.
 - Nubuck læder, 2,5 - 2,8 mm..
 - Størrelser: 34 - 51 (2 - 15).
 Model UNPU
 - Farve: Puma / mørkebrun med lyse kontrast syninger.
 - Olieret læder, 2,5-2,8 mm..
 - Størrelser: 35½ - 48 (3 - 13).
Redback boots - Model - UBCH Redback boots - Model - UNPU


Sikkerhedsstøvler: USBOK og USBBK
- Farve: Brun (USBOK) eller sort (USBBK).
- Olieret læder, 2,5 - 2,8 mm..
- Med stålkappe ISO 20345-2004 Class1 - SB.
 

Se flere detaljer og muligheder på de næste sider.
 
Se flere detaljer og muligheder på de næste sider.
 

Outbackboots - De australske støvler der er ekstremt robuste og af god kvalitet


Velkommen til OutbackBoots med et udsøgt udvalg af australsk 'guld' - lige fra de super seje australske støvler og til det helt specielle outdoor fritidstøj, der som en sidebemærkning kan hjemtages efter opgave: blandt andet jakker, frakker, trøjer, hatte - og tilbehør, såsom solide tasker og bælter.

OutbackBoots kan sæsonvis bestilles og købes i vor web-butik - eller De kan komme forbi vor butik i Assens, hvor vi sædvanligvis kan illustrere en prøve og den gode service. Det koster Dem ikke noget, udover turen.
 

Velkommen til OutbackBoots med et udsøgt udvalg af australsk 'guld'


Australien er fascinerende - og har så meget at byde på.
Ét af de væsentligste kendetegn ved Australien er nok den storslåede natur - den australske outback.
Oftest temmelig barsk med enorme vidder og variation fra tørkeområder til regnskov.

3/4 af landet "Down Under" er da også defineret som den australske outback: Naturområder langt fra civilisation. Det stiller store krav til både tøj og fodtøj, at leve i det barske, varierede klima - ligesom dagligdagen og arbejdet i Australien gennem tiderne typisk har været ligeså groft og råt som naturen: Tænk blot på arbejdet som drovers (de australske kvægdrivere), minearbejderne, landmændene...
 

Australien er fascinerende - og har så meget at byde på - bl.a. OutbackBoots - Blue Heeler eller Redback


Derfor er man i Australien
- naturligt nok - blevet enormt dygtige til fremstilling af solidt og komfortabelt fodtøj:

De australske støvler, boots - og til vind- og vejrbestandigt overtøj: Det australske oilskin. En udvikling som tog form lige fra de første sømænd gik i land "Down Under" i 1800-tallet. Og selv om de typiske australske designs på både støvler, jakker og frakker har sin oprindelse helt fra de tidlige år, er der dog også sket en enorm udvikling gennem de seneste 100 år: Nye teknologier er kommet til, og har gjort det muligt f.eks. at indbygge støddæmpning i de solide støvler, ligesom oilskin ikke længere er fedtet og fælt lugtende - men er fløjlsblødt og ikke-fedtet, og har samtidig bevaret de oprindelige, unikke egenskaber. Også det australske canvas, er bare lidt mere sejt og solidt, deres læder er ret meget kraftigere og deres hatte har bare en mere tilpasset pasform....
 

Naturområder langt fra civilisation. Det stiller store krav til både tøj og fodtøj


Jo - i Australien har de meget at byde på
.. bl.a. OutbackBoots - Blue Heeler og Redback.
 

Vi søger videre efter det unikke - vi hænger i for Deres skyld - så der er altid nyt på vej
Og det har vi så valgt at gøre let tilgængeligt for Dem gennem OutbackBoots, hvor man brænder for at vise det helt specielle sortiment, der ikke findes hvor som helst - og at gøre det let tilgængeligt gennem vor web-butik: Støvler til mænd - til kvinder - til børn; Redback boots - Blue Heeler Boots - Chelsea - Dress Boots - Vandrestøvler - Travesko - Arbejdsstøvler - Staldstøvler - Ridestøvler - Sikkerhedsstøvler.
 

blue heeler - Og det har vi så valgt at gøre let tilgængeligt for Dem gennem OutbackBoots


- Vi søger videre efter det unikke - vi hænger i for Deres skyld - så der er altid nyt på vej.


Alle Redback Støvler produceres ud fra de gældende australske godkendelser


Alle Redback Støvler produceres ud fra de gældende australske godkendelser, og er naturligvis CE-godkendte. Redback - og dets "Quality Management System" er ISO 9001 godkendt af Det Norske Veritas (DNV). Steel Toe produkterne er certificeret i henhold til den australske standard: AS/NZS2210.2 og overholder den amerikanske ANSI-standard. Redback har også opnået akkreditering med NFPA 1971 Standard for Beskyttende Strukturelle Brandbekæmpelse, EN-344, europæisk standard.

Alle støvler håndlavet i Australien under ordnede forhold. Se flere detaljer og muligheder på de næste sider.
Se flere detaljer og muligheder på de næste sider.
Størrelsesoversigt.
Størrelsen betyder ret meget - så er her et par gode råd og en størrelsesguide.
Erfaringen er, at de australske boots passer til alle. Selv de, der beskriver deres fødder som "vanskelige" bliver blot endnu mere glade i et par støvler. Her er det nemlig i høj grad støvlerne, der tilpasser sig Deres fødder - ikke omvendt.

En af de vigtigste egenskaber ved læderet er, at det kan give sig og dermed tilpasse sig foden.
Og elastiksiden har den væsentlige egenskab, at støvlen sidder godt på foden, uagtet at de er  lette at få af og på. De australske støvler er udvalgt med omhu. Her finder De kun de bedste af slagsen. Det betyder, at de har en fantastisk god pasform. Har De tendens til træthed i fødder og ben - eller bliver let øm i den nederste del af ryggen, vil De blive ekstra glad for disse støvler. De vil sandsynligvis opdage, at trætheden og ømheden aftager. Det skyldes de indbyggede "stødpuder", der aflaster ben og ryg betydeligt. Og udgør en væsentlig forskel i forhold til de fleste almindelige støvler.

Vælg den størrelse De normal bruger.
Fodtøj giver sig ikke i længden og derfor kan det være ret afgørende for komforten, at De får valgt den rigtige størrelse.

Her medgiver vi en vejledning og et par gode råd i valget af den rigtige størrelse, når der skal vælges fodtøj:
 
  • De australske størrelser er "oversat" til skandinaviske størrelser ved valg af størrelse i bestillingen
  • Erfaringen er, at de "oversatte" størrelser stemmer godt overens med den fodtøjsstørrelse der normalt anvender i andet fodtøj.
  • Da alle støvler er unisex - skabt til både mænd og kvinder - skal de kvinder der normalt ligger mellem to størrelser, vælge den mindste (altså, bruger De 37 - 38 - så vælg str. 37.
  • Det kan ikke anbefales, at De vælger en større størrelse end De normalt anvender for at sikre god plads. De australske boots er designet ergonomisk korrekt: med god plads til tæerne.

Størrelsesguide - til både mænd, kvinder og børnestøvler. De kan også måle Deres fod og derved finde den rigtige størrelse. Specielt hos børn er det en god idé, da det er svært at vide. hvilken størrelse de normalt bruger. Pludselig vokser fødderne - og så er det måske ikke bare én størrelse større - men måske to. Sæt den største fod på et stykke papir og sæt en streg foran tæerne og bagved hælen. Mål afstanden mellem linierne - og find målet og den størrelse støvler, der vil passe foden, i skemaet herunder.

Størrelsesguide - til både mænd, kvinder og børnestøvler

Ikke alle størrelser findes i alle modeller.
Enkelte modeller findes ikke ½-størrelser. Redback Boots har størrelserne 14 og 15.

Hvis fødderne ikke er lige store?
Fødder antager mange former og størrelser - og rigtig mange mennesker har fødder med forskellig størrelse eller form. Så er det godt med et par australske boots - i læder og med elastik i siden - da de i høj grad vil tilpasse sig Deres fod og ankel efterhånden, som de gåes til. Størrelsen kan reguleres med sålen, der kan lægges i og tages af efter behov - ligesom sokkernes tykkelse også kan regulere størrelsen meget.

Hvis De fortryder? - Kan fodtøjet returneres?
Skulle De, mod forventning, alligevel komme til at vælge en forkert størrelse, eller blot fortryde et valg af boots, er skaden ikke større end at De returnere fodtøjet til os sammen med retursedlen, hvorpå De angiver om De ønsker at annullere handelen - eller om De ønsker en ombytning til anden størrelse eller model.
 
- Støvler til børn:
 
Fodlængde i cm..
(boots mål i mm.).
Australsk størrelse.

Dansk størrelse.

14½ (161) 7   24   
15½ (169) 8   25   
16   (178) 9   26½
17   (186) 10 28   
18   (195) 11 29   
18½ (203) 12 31½
19½ (212) 13 32½
20½ (220) 1   33   
21   (229) 2   34½
22   (237) 3   35½

 

- Støvler til kvinder og mænd:
 
Fodlængde i cm.. Australsk størrelse. Dansk størrelse.
21    2    35   
21½ 35½
22    3    36   
22½ 36½
23    4    37   
23½ 37½
24    5    38   
24½ 38½
25    6    39   
25½ 40   
26    7    41   
26½ 41½
27    8    42   
27½ 42½
28    9    43   
28½ 43½
29    10    44   
29½ 10½ 45   
30    11    46   
30½ 11½ 46½
31    12    47   
32    13    48   
33    14    49,5
34    15    51   
 
Se flere detaljer og muligheder på de næste sider. Se flere detaljer og muligheder på de næste sider.

Classic Redback boots.
 

Classic Redback boots
 

Blue Heeler Boots eller Redback Boots har også et udvalgt program i såler, tasker, jakker, hatte og livremme, der på bestilling kan hjemtages. Dersom det har interesse, står vi til rådighed med råd og vejledning, tilbud og prøver, efter Deres oplæg. De tekniske betegnelsers betydning for bl.a. fodtøj står at læse efterfølgende og hvis De ser på vor "Serviceside", mere uddybende.
 

- Se også noget om alternativet fra Blundstone på de næste sider:
 

Blundstone støvler - Bloody Comfortable

Se mere om emnet på de næste sider.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de næste siderSe mere om emnet på de næste sider

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

041
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden