Brand-, rednings- og sikkerhedsmateriel
- heri redningsstiger fra lager og i produktion.


www.sikkerhedsgrej.dk

Førsteklasses brandmateriel fra bl.a. Linde

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Brand- og sikkerhedsmateriel - fra Linde bl.a..
 
Som en naturlig del af udvalget tilbyder vi, med baggrund et mangeårigt arbejde med teknisk byggesagsbehandling og med stor viden om brandslukning, også sikkerhedsmateriel til bl.a. erhvervslivet i samarbejde med Linde, der blev stiftet i 1980, og etablerede sig som leverandør af håndildslukkere og brandmateriel, samt førstehjælpsudstyr - med service og teknisk eftersyn af brandmateriel. Dette sker også gennem forhandlere, så er der heri mangler eller ønskes et konkret oplæg, står vi til rådighed med vejledning og support. Blandt andet pulverslukkere.

Brand-, rednings- og sikkerhedsmateriel

CO2 - slukkere 2 og 5 kg..
Fritureslukkere 6 kg.
Pulverslukkere 2, 4, 6, og 12 kg..
Skumslukkere 9 ltr..
Vandslukkere 9 ltr..

Høje slukningsklasser.
Ildslukkere af meget høj kvalitet.
Andre typer og størrelser af ildslukkere kan også leveres, dog ikke som DS / EN3-godkendte.

Linde pulverslukkere.

CO2-slukker

Dess.: 249056102 - 2 kg. CO2

CO2-slukkeren anvendes fortrinsvis til B– og C-brande, d.v.s. brande i væsker og gasarter. Den er også meget effektivt til slukning af en E-brand, altså en brand i elektriske installationer, såsom el-tavler, husholdningsredskaber, el-drevne maskiner etc.. Må ikke anvendes mod brand i personer eller dyr.
CO2-slukker 6102 - 2 kg. CO2

CO2-slukker

Dess.: 249056105 - 5 kg. CO2

CO2-slukker 6105 - 5 kg. CO2
CO2-slukker 6105 - 5 kg. CO2

Fritureslukker.

Dess.: 24905
3406 - 6 ltr..

Den anvendte speciel skum er et næsten universelt brandslukningsmiddel, som er velegnet til klasse A- og B-brande, og specielt for klasse F-brande, der beror på madlavningsolie og friturebrande. Derfor er denne ildslukker fremragende til det professionelle køkken med frituregryder og til brug i hjemmet.
Fritureslukker 3406 - 6 ltr

Fritureslukker 3406 - 6 ltr

Pulverslukkere.
Dess.: 249054102 - 2 kg. pulver.

Pulverslukkeren kan anvendes mod brand i de fleste brandbare materialer og har en meget effektiv slukningseffekt, bl.a.  mod gløde-, væske- og gasbrande, samt brande i el-installationer - og når der er ild i personer og dyr.

Pulverslukkerens virkeområde er ikke temperaturafhængig, og sammenholdt med pulverets beskaffenhed, så anvendes den primært udendørs. Pulverslukkeren anvendes meget sjældent i kontormiljøer og i forbindelse med følsomt eludstyr, da det virker korroderende på metal, deri kabler og it-udstyr - her vil man typisk vælge en anden type ildslukkere.

Pulverslukkere 54102 - 2 kg. pulver

Pulverslukkere 54102 - 2 kg. pulver

Dess.: 249054106 - 6 kg. pulver.
Pulverslukkere 4106 - 6 kg. pulver Pulverslukkere 4106 - 6 kg. pulver


Dess.: 249054112 - 12 kg. pulver.

Pulverslukkere 4112 - 12 kg. pulver

Pulverslukkere 4112 - 12 kg. pulver

4112 - 12 Kg. Pulver
Skumslukkere.
Dess.: 249053209 - 9 ltr. skum.
Skumslukkeren anvendes fortrinsvis til A-brande, d.v.s. brande i træ, stof, papir o.l. og B-brande d.v.s. brande i væsker samt brand i personer.
Skumslukkere 3209 - 9 ltr. skum
Skumslukkere 3209 - 9 ltr. skum

Vandslukker.
Dess.: 249053109 - 9 ltr. vand.
Vandslukkeren anvendes fortrinsvis til A-brande, d.v.s. brande i træ, stof, papir og lignende, samt i forbindelse med brand i mennesker og dyr. Denne kan tillige anvendes mod brande i elartikler med lav spænding, grundet specialdysen, som er monteret på slangen, og som giver en spredning eller fordråbning af vandstrålen. Det anbefales dog at anvendes andre slukningsmidler elinstallationer  -  eventuelt en CO2-slukker.

Vandslukker 53109 - 9 ltr. vand

Vandslukker 53109 - 9 ltr. vand

3109 - 9 Ltr. Vand 3109 - 9 Ltr. Vand

Udgår.
Håndsprøjtebatteriet består af en 20 ltr. beholder monteret med en dobbeltvirkende stempelpumpe, samt en 13 ltr. overspand / fødespand med låg. Beholdere og pumpe samt slange er fremstillet i kunststof.

Tilbehør: Vægstativ til ophængning på væg og kørestel med hjul. Håndsprøjtebatteriet er effektivt mod brande i træ, papir og textiler.
Håndsprøjtebatteri 
Linde ildslukkerskab og -box. Ildslukkerskab og -box.
Kan anvendes til 6, 9 og 12 kg. pulverslukkere,
9 ltr. vand- og skumslukkere samt 5/6 kg. CO2-slukkere. Slukkeren fastholdes af et velcobånd. Meget robust design og udført i meget let materiale - samlet vægt er kun 3,6 kg..

Meget velegnet til fastgøring på lastvogne etc. såvel som til montering på væg. Modstandsdygtig overfor de fleste kemikalier. Vand- og støvtæt. Kan bruges som både venstre- og højrehængt skab. Gennemsigtige polycarbonat ruder. Leveres i farverne rød/sort, kan leveres specielt i helrød eller helsort. 
Leveres tillige som dobbeltskab til eksempelvis 2 ildslukkere.

Boxen er topbetjent
og lukket med et solidt låg med snaplås, som kan plomberes. Kan anvendes til 6, 9 og 12 kg. pulverslukkere, 9 ltr. vand- og skumslukkere samt 5/6 kg. CO2-slukkere.
Slukkeren er solidt fikseret i boxen. Meget robust design og udført i let materiale - samlet vægt er kun 3,1 kg.. Meget velegnet til fastgøring på lastvogne etc..
Modstandsdygtig overfor de fleste kemikalier. Kan også anvendes som "spildbox", ADR-box eller værktøjsbox. Leveres i farven rød - kan leveres specielt i grøn.

Linde ildslukkerskab og -box.

Linde ildslukkerskab og -box.
LINDE-btk slangevinder og -skabe.
Slagevinder, slangeskabe til ophæng på væg. Slangeskabe med indbygningsramme. Specialskabe med indbygningsdybde på 85 mm og 110 mm.. Slangeskabe med isolering og elvarme. Slangeskabe med BS60-isolering. Nicheskabe. Slangetromler - mobile og til ophæng. Visse skabe og vinder kan leveres i rustfri stål. Godkendt i.h.t. EN 671-1. SKABET er fremstillet i kraftig konstruktion af 1,5 mm stålplade, som er belagt med en kraftig polyesterbelægning i en lys, gråhvid farve.

Slangevinden
er fremstillet af profilpresset 1,5 mm stålplade. med en tilsvarende kraftig polyesterbelægning i rød. Strålerøret er trinløst justerbart fra klar stråle til fuld tåge. Slangen, en  Stabiloslange - er specielt udviklet til slangevinder. Den er forsynet med en indvendig spiral, som gør den formstabil. Stabiloslangen er meget tyndvægget med højt sprængningstryk og vægtmæssigt er den ca. halvt så tungt som den gammelkendte gummislange.

LINDE strålerør.

LINDE strålerør.

LINDE strålerør.
Strålerør.
Dess.: Style 322 Ydelse: Trinløs 40-475 ltr./min. ved 7 bar. Tilgang: 1 1/2" C-storz. Style 362 Ydelse: Indstilles trinvis 50-90-115 ltr./min. op til 40 bar. Tilgang: 3/4" eller 1". Nyt spændende strålerørsprogram af høj kvalitet. Strålerørene er fremstillet af hærdet eloxeret letmetal, hvilket giver lang holdbarhed og lav vægt. Meget høj effekt med en enkel og hurtig betjening. Alle rør har drejeled ved tilgangen. Rørene er meget servicevenlige. Rørene får en meget positiv bedømmelse af lægfolk - og prisen er absolut konkurrencedygtig. Programmet omfatter i alt 22 forskellige modeller af strålerør. Style 366 Ydelse: Indstilles trinvis 115-230-360-475 ltr./min. ved 7 bar. Tilgang : 1 1/2" C-storz.
 

LINDE-brandslanger


B
randslanger er helsyntetiske slanger af høj kvalitet fremstillet af 100 % polyestergarner. De er indvendig belagt med syntetisk gummi. Garanteret sprængningstryk er h.h.v. 40 og 50 bar. Slangerne er resistente mod råd varme- og kuldebestandige lette og smidige. Vedligeholdelsesfrie og fri for snoning. Slangerne leveres i naturhvid - farvet - med rød polyurethan belægning og reflexgul. Alle slanger kan leveres i længder op til 200 m.. Kvalitetssikring : DIN ISO 9002 - EN 29 002. Alle slanger opfylder kravene i.h.t. EN 1924-1.

Brandtæpper godkendt

Brandtæpper godkendt

Brandtæpper godkendt
Brandtæpper godkendt i.h.t. EN 1869. Brandtæpper efter EU-normen består af 2 lag glaslærred med indlagt membran, som hindre gennemsivning. Tæpperne leveres i et fladt etui eller i et rundt/firkantet rørhylster.
Mål: 1,1 x 1,1 m. eller 1,1 x 1,8 m..

Brandtæppet er velegnet mod: friturebrande, personbrande,
mindre motorbrande brande i faste stoffer, såfremt der efterslukkes med vand.

Forhør Dem om det aktuelle udvalg og de krav der stilles til Deres aktuelle situation.
JIMMY FASAD redningsstiger
Redningsstige.
Hvis det brænder og De befinder Dem i en etageejendom kan denne redningsstige gøre forskellen. Denne redningsstige er meget smidig, stærk og let, hvilket gør den uhyre anvendelig til brug i såvel private som offentlige etageejendomme såsom private parcel- og rækkehuse, kontorbygninger, daginstitutioner, hoteller - og der kan nævnes en række lignende steder, hvor denne redningsstige kan gøre forskellen på liv og død. Stigen fastgøres nemt indvendig i det rum, hvor den skal bruges. Den er forsynet med brede, reelle og skridsikre trin i et meget solidt materiale. Længde: fra 4,0 m. op til 10,2 m..

LINDE redningsstige

LINDE redningsstige LINDE redningsstige
- Se noget om førstehjælp på de næste sider - klik her
- og lidt mere om førstehjælpsskabe - klik her
- Se også noget om stiger og arbejdsplatforme - klik her

Korus brandmateriel - fra lager og i produktion
 
Håndbårne førstehjælpstasker ...  - klik her.
Artikler til førstehjælp ...  - klik her.

Se mere om emnet på de næste sider

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

249
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden