MASCOTs arbejdstøj - testes på mennesker
- og godkendes af det arbejdende folk.

 
www.jobtøj.dk

MASCOT arbejdstøj - testes på mennesker

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

MASCOT´s arbejdstøj - testes på mennesker - og godkendes af det arbejdende folk.
MASCOTs arbejdstøj - testes på mennesker - og godkendes af det arbejdende folk.

MASCOT er en virksomhed med en kompromisløs holdning til kvalitet. Som grundholdning er det et ufravigeligt krav at der er kvalitet i alle led. Fra produktudvikling, over indkøb af metervarer til gennemgribende tests, logistik og service. Kunderne skal have, hvad de forventer - og mere til. På den baggrund har MASCOT vokset sig til den virksomhed, den er i dag. En virksomhed med 17000 varenumre, 2 millioner stk. arbejdsbeklædning på lager og mere end 200 ansatte. Dertil beskæftiger man 2000 syersker i udlandet og der er en omsætning på et større trecifret millionbeløb. En hjørnesten i MASCOTs positive udvikling er den konsekvente fokus på, hvad der er bedst for brugerne af arbejdstøj. Gennem talrige laboratorie- og brugertests er produkt på produkt blevet udviklet og videreudviklet, så de matcher både dagens og morgendagens krav til funktion, stil og komfort. En anden hjørnesten er logistikken, der blandt andet sikrer, at MASCOT via et stærkt og veludbygget distributionsnet kan levere fra dag til dag. Takket være en målrettet investering i moderne teknologi, heriblandt SAP, kan Mascot levere meget store bestillinger i et systematisk og effektivt flow, der sikrer, at tøjet når den enkelte medarbejder i en personlig pakke.
 MASCOT ACCELERAT
En serie til mange brancher.
Den gennemgående fleksibilitet i udvalget i MASCOT® ACCELERATE, giver funktioner, farver og muligheder til et væld af brancher.

MASCOT® ACCELERATE rummer så mange forskellige produkter, produkttyper og produktfunktioner, at både håndværksfag, logistik, produktion, transport og industrien kan vælge løsninger, der passer perfekt til dem.

De mange kombinationsmuligheder på tværs af serien er den helt store styrke i MASCOT® ACCELERATE. Serien er gennemtænkt i forhold til mix og match på alle niveauer. Med over 70 produkter i serien kan hele virksomheden klædes på uanset behov. Der er en fuld kollektion både til kvinder og til mænd, til kvinder endda i to forskellige pasformer.
MASCOT ACCELERAT

Mascot Professional Clothing
MASCOT arbejdstøj - Jakke og benklæder
 
100 % Stretch og bevægelsesfrihed.
"Jeg kan slet ikke holde op med at bevæge mig i dem" - i denne video tester håndværkere fra forskellige fag på alternative måder bevægelsesfriheden i de nye stretchbukser. Ideen til filmen opstod efter en tornado af uopfordrede, positive tilbagemeldinger på stretchbukserne.
Stretch og bevægelsesfrihed

MASCOT er Danmarks største arbejdstøjs producent
Der er ingen tvivl om pointen: Stretch i arbejdstøjet gør en verden til forskel for bevægelsesfriheden.

MASCOT er Danmarks største enkeltstående producent af arbejdstøj. MASCOT er en dansk, familieejet virksomhed med stor international og mangeårig erfaring som producent af arbejdstøj til alle brancher lige fra håndværk og industri til transport og produktion.

Fra 2005 har MASCOT ikke mindre end 17000 vare-numre fordelt på 12 serier, der dækker et bredt sortiment inden for arbejdstøj og sikkerhedsbeklædning.

Mascot - Unique - Ultimat - Comfort - Indentity

Fluorescerende jakker til kvinder
Branchens bredeste sortiment af sikkerhedsbeklædning bliver endnu større. MASCOT lancerer nu en Hi-Vis softshelljakke og vinterjakke til kvinder. Jakkerne er specialudviklede med en mere figurnær pasform særligt tilpasset kvinder.
De to fluorescerende damejakker er en del af den slidstærke og visuelt opsigtsvækkende MASCOT® SAFE SUPREME-serie. Denne brede serie af sikkerhedstøj er som følge af dens gennemtestede og solide materialer velegnet til ansatte i bygge- og anlægsbranchen, hvor slidstyrke og effektiv bevægelsesfrihed er et must. Damejakkerne er begge godkendt efter EN ISO 20471 klasse 3 (de små størrelser XS og S i softshellen er dog klasse 2). De nye hi-vis damejakker fra MASCOT er dermed et oplagt valg, hvis du vil være synlig og sikker hele arbejdsdagen igennem.

Komfortabel hele vinteren.
Med softshelljakken 18512 får du en åndbar, vindtæt og vandafvisende trelagsjakke, der er oplagt til den lunefulde overgangsperiode og mildere vinterdage. Formskårede ærmer giver god bevægelsesfrihed, mens regulerbar lynlukning med rib ved håndled og forlænget ryg sikrer dig mod kulde og vind. Vinterjakken 18545 er velegnet til de rigtigt kolde måneder, hvor en varm og vandtæt jakke er nødvendig. Med 18545 får du en vinterjakke certificeret efter EN 343 og EN 342, der sikrer dig ultimativ beskyttelse med kulde og regn. Begge jakker har aftagelig hætte.

Pasform testet af kvinder.
Pasformen på sikkerhedsjakkerne er kropsnær og særligt tilpasset kvinders former. Jakkerne er figursyede med smallere talje, smallere skuldre og plads til hoften, så du som kvinde får en smart, behagelig jakke, der sidder optimalt og har fuld bevægelsesfrihed. Begge jakker har brystindsnit med plads til barmen, og der er ingen generende brystlommer. En fordel ved at vælge en jakke, der er specialdesignet til kvinder er også, at ærmelængde og længden på rygstykket er tilpasset kvinders højde, ligesom der er frontåbning til damesiden. Ryggen er derudover forlænget, så den varmer ekstra godt på et større område. Med begge jakker får du et væld af funktionelle lommer til opbevaring af tablet, mobil, pen og hvad du ellers har brug for at have lige ved hånden. Jakkerne er udviklet gennem talrige tests og opmålinger, hvor kvinder har testet alt fra pasform til bevægelsesfrihed og slidstyrke.
 
Damejakkerne 18512 og 18545 fås i Hi-Vis farverne gul, orange og rød. Størrelse XS-4XL.

18512-246-14
MASCOT® SAFE SUPREME | Softshelljakke, damemodel, vandafvisende, kl. 3 |

Godkendt efter EN ISO 20471 - kl. 3 (XS-S = kl. 2). Produktet er certificeret til at kunne påsættes 0,0200 m² (M-4XL) 0,2300 m² (XS-S) logo. Dette godkendte areal må ikke overskrides. Logo på henholdsvis for- og bagside må maksimalt udgøre 50 % af det samlede logoareal for at bibeholde certificeringen efter EN ISO 20471.

• Specielt designet og figursyet til kvinder.
• Åndbar, vindtæt og vandafvisende.
• Ekstra beskyttelse mod kulde med forlænget ryg.
• Formskårede ærmer med god bevægelsesfrihed.
• Rib ved håndled slutter godt til og holder kulden ude.
• Regulerbar med lynlukning ved håndleddet.

Størrelse: XS - 4XL

I sikkerhedstøjsserien MASCOT® SAFE SUPREME er buksernes pasform desuden meget velegnet til kvinder, hvorved kvinder nu kan få fulde sæt af sikkerhedsgodkendt beklædning, der både sidder godt og giver plads til bevægelse på en aktiv arbejdsdag.

18512-246-14 MASCOT SAFE SUPREME Softshelljakke, damemodel
18512-246-14 MASCOT SAFE SUPREME HI-WIZ GUL 18512-246-14 MASCOT SAFE SUPREME Softshelljakke
18512-246-14 MASCOT SAFE SUPREME HI-WIZ ROED
18545-231-14
MASCOT® SAFE SUPREME
| Vinterjakke, damemodel, vandtæt, kl. 3 | MASCOT® SAFE SUPREME
Godkendt efter EN ISO 20471 - kl. 3, EN 343 - kl. 3/1 og EN 342 - kl. 3/WP (2,0 clo). Produktet er certificeret til at kunne påsættes 0,0250 m² logo. Dette godkendte areal må ikke overskrides. Logo på henholdsvis for- og bagside må maksimalt udgøre 50% af det samlede logoareal for at bibeholde certificeringen efter EN ISO 20471.

• Specielt designet og figursyet til kvinder.
• Ekstra beskyttelse mod kulde med forlænget ryg.
• Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme.
• Stor lomme under vindfang til fx tablet kan benyttes uden at lyne jakken op.
• Ergonomisk formede ærmer er konstrueret efter armenes naturlige bevægelser.
• Individuel tilpasning med regulering i nedre kant.

Størrelse: XS-4XL
18545-231-14 MASCOT® SAFE SUPREME | Vinterjakke, damemodel 18545-231-14 MASCOT SAFE SUPREME HI-WIZ GUL 18545-231-14 MASCOT® SAFE SUPREME
18545-231-14 MASCOT SAFE SUPREME HI-WIZ ROED

MASCOT® SAFE

Mascot sikkerhedsjakker til kvinder


MASCOTs arbejdstøj – testes på mennesker. Inden et nyt stykke arbejdstøj sættes i handlen, testes det på alle tænkelige måder. Gode råd fra brugerne og brancherne. Indledningsvist inviteres en række brugere fra vidt forskellige brancher til interview hos MASCOT. Der er blandt deltagerne stor spredning, både hvad angår alder og arbejdsopgaver. Her vejres nye behov og kommende trends blandt bruger-ne, og dette tages med videre til næste fase i produktionen af nye produkter.

MASCOTs sortiment er opdelt i en række serier, der henvender sig til specifikke målgrupper og arbejdssituationer

Materialer tjekkes i det virkelige arbejdsliv. Når der nås lidt længere i udviklingsfasen, syes en række produkter op. Disse kan eksempelvis bestå af bukser med én slags stof i det ene ben og en anden slags stof i det andet ben. Medlemmer af vores testteam anvender arbejdstøjet i en periode, hvorefter de interviewes grundigt om oplevelserne med stoffet og dets egenskaber.
Funktion og pasform testes i det daglige arbejde. Når stoffet er valgt, skal pasform og funktioner testes. Nye produkter syes op, og produkterne kommer igen en tur på arbejde med personerne i testpanelet. Testpersonerne anvender tøjet i deres daglige arbejde. I forsøgsperioden føres dagbog, mens tøjet udsættes for naturlig slitage og regelmæssig vask. Herefter meldes igen tilbage til MASCOT med gode råd til ændringer og småjusteringer, og tøjet afleveres, så MASCOT kan aflæse tegn fra brugen. Først når alle justeringer er foretaget, kan tøjet sættes i produktion. På den måde sikrer MASCOT, at tøjet er TESTED TO WORK, inden det sendes i handlen.
Bedste komfort på markedet? Tofarvet arbejdstøj i 8 farvekombinationer, 14 produktvarianter og forskel-lige stofkvaliteter giver utallige variationsmuligheder i MASCOTs nye serie af arbejdstøj. MASCOT® UNIQUE er navnet på serien, der er så bred, at hele spektret inden for håndværksfag og industrivirksomheder finder tøj, der passer perfekt til dem. Desuden er serien certificeret i henhold til alle relevante normer.
  MASCOT® UNIQUE - Tofarvet arbejdstøj i 8 farvekombinationer, 14 produktvarianter og forskellige stofkvaliteter
ULTIMATE
•14 produktvarianter
•Industrivaskenorm ISO EN 15797 (testet af Hohenstein)
•Utallige kombinationsmuligheder
•Både til indendørs og udendørs arbejde
•Stor alsidighed og dermed perfekt til både håndværk og industri
•Produceret hovedsageligt under produktionsforhold med SA 8000 certifikat
•UV Standard 801
•Oeko-Tex Standard 100
COMFORT
•Den bedste komfort på markedet
•Stor bevægelsesfrihed i nytænkt pasform
•Nyt, smart design
•Gennemtestet i brug og på laboratoriet
•Nye detaljer til din arbejdssituation
•Diskrete reflekser for ekstra sikkerhed
•Forbedret svedtransport (testet af Hohenstein)
IDENTITY
•8 tofarvede og 2 ensfarvede farvevarianter
•Imageskabende for din virksomhed
•Utallige muligheder for at matche individuelle øn-sker
Farverige arbejdsshorts og -bukser. Mascots nye arbejdsserie med otte tofarvede farvekombinationer giver rig mulighed for at gå en farverig sommer i møde. Mascot Unique findes bl.a. i den grønne farve og giver flere kombinationsmuligheder. Shorts med pasform. Til sommeren er selvfølgelig seriens shorts i fokus. Shorts har lige-som seriens andre benklæder en super pasform konstrueret med en kile på indersiden af benene. Den giver en øget bevægelsesfrihed, og så er der ingen sømme, der generer, når De bevæger Dem. Shorts har også alle smarte detaljer, som f.eks. en rummelig lårlomme med mulighed for individuel opdeling og nykonstruerede forlommer med god indgang og en skjult mobillomme. Farverige arbejdsshorts og -bukser fra Mascot - Mascot Unique
Alle shorts er syet i et let twill-materiale. Kølende bukser. Trods sommerens varme kan man godt stadig have brug for de lange bukser, især hvis De dagligt ligger på knæ og har brug for knæpudelommer og knæpuder. Mascot Unique rummer også en hel række produkter med et indhold af Tencel som er lavet af eukalyptustræer, og som derfor er en naturlig fiber. Foruden at være super blød, er den fugttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel er faktisk 50 % mere absorberende end bomuld og har dermed en super komfort. Med andre ord er de super velegnede i sommervarmen, da Tencel gør bukserne let kølende og samtidig super svedtransporterende. Samtidig har produkterne alle de gode egenskaber fra polyester; slidstyrke, formstabilitet og holdbarhed vask efter vask. Blandingen af Tencel og polyester samler de bedste egenskaber fra to materialer. Mascot har selv været i laboratoriet for at udvikle den særlige metervare.
 
MASCOT® CROSSOVER - T-Shirt, sweatshirts og undertøj
T-Shirt, sweatshirts og undertøj - alt det du bare ikke kan undvære. Her er serien, som samler alle T-shirts, sweatshirts og undertøj - alt det, som bare er en fast del af Deres daglige beklædning. MA-SCOT ® CROSSOVER går på tværs af de øvrige serier og har produkter, der matcher alt MASCOTs øvrige beklædning. I serien finder De både skiftende mode-produkter og mere klassiske modeller: FASHION: London, New York, Paris - gadebilledet er præget af smarte T-shirts og sweatshirts med print, badges og broderier. Men også den, der begiver de på arbejde i København, Svendborg og Nørresundby vil vise stilen med T-shirt, der giver lidt kant i den samlede beklædning. I stedet for at gå på arbejde i de dyrt indkøbte T-shirt fra modebutikken, har MASCOT nu er stærkt alternativ. Farvenuancen matcher resten af beklædningen, og der er plads til firmalogo på både ryg og venstre bryst.

BASIC: Er der et par i sjakket, der ikke er klar til at springe i de nye MASCOT®CROSS-OVER FAS-HION, så gør det ikke noget. I præcis samme stofkvalitet kan De vælge basisudgaven uden modeelementer, så alle kollegerne kan finde deres favorit og stadig have et fælles samlet look.
MASCOT® ROCKS Maskulint, neomoderne arbejdstøj imødekommer håndværkerne
Maskulint, neomoderne arbejdstøj imødekommer håndværkerne. Glem alt om traditionelt arbejdstøj. MASCOT® ROCKS er repræsentant for en ny æra inden for branchen. Sig goddag til nye pasformer og hidtil usete stoftyper. De er håndværker og forventer anderledes og topmoderne arbejdstøj, der kan gå hele vejen hvad angår slidstyrke og komfort! Og det får De, når der vælges MASCOT® ROCKS. Det er en super maskulin serie, der møder hverdagens seje håndværkere, dér hvor De er. De rigtige detaljer, de fede stoftyper, det rigtige look - Og en slidstyrke, der kan holde til lidt af hvert. MASCOT® ROCKS Maskulint, neomoderne arbejdstøj imødekommer håndværkerne
MASCOT® HARDWEAR High tech beklæd-ning af intelligente råvarer.
MASCOT® HARDWEAR High tech beklæd-ning af intelligente råvarer.
Savner De et bredt program, hvor fællesnævneren er intelligente materialer, så er MAS-COT® HARDWEAR det sikre valg. Serien består af stofkvaliteter, som har nogle integrerede egenskaber, der bidrager yderligere til
MASCOT® HARDWEAR High tech beklæd-ning af intelligente råvarer.
komforten. Den er MASCOTs high tech serie med materialer, som fx oprindeligt er udviklet til NASA og til skudsikre veste. Serien har to designlinjer, hvoraf den ene har lav talje, formskåret linning og andre detaljer inspireret af den aktuelle mode. En stor del af produkterne er produceret i en canvas stofkvalitet med strækeffekt i stoffets tværgående retning. Denne egenskab giver ekstra rummelighed og komfort, når man eksempelvis sidder på hug. MASCOT® HARDWEAR er en serie, De får lyst til at bevæge Dem i, udfordre og udforske i alle detaljer.

MASCOT® YOUNG Tøj man bare har lyst til at bevæge sig i
 
 
Tøj man bare har lyst til at bevæge sig i. MASCOT® YOUNG er ’klassens frække dreng’ inden for branchen
for arbejdsbeklædning. Der er her, man for alvor kan se, at der er kommet farver på arbejdstøjet - både nye stoffarver og rappe orange kontraststikninger. Det er også
her de nye pasformer med lav talje, baggy bukser og ergonomisk formede knæ er slået igennem, inspireret af modens aktuelle designlinjer. I MASCOT® YOUNG finder De arbejdstøj, man bare har lyst til at beholde på og vise sig frem i - også når turen går forbi supermarkedet, fitnesscenteret eller børnehaven på vej hjem.

MASCOT® YOUNG Tøj man bare har lyst til at bevæge sig i

MASCOT® FRONTLINE. Let og smart beklædning til teknik- og servicefag. Vi har haft netop den, som er kurér, tekniker eller beskæftiget i servicefagene, i tankerne gennem hele udviklingsfasen af denne serie.

De vil have tøj, hvor der er plads til bevægel-se og det skal kunne tåle lidt af hvert og stadig se præsentabelt ud.

Det får De med MASCOT® FRONTLINE - og mere til. De får tøj til jobbet, som du bare føler Dem godt tilpas i og ser godt ud i. Blødt, slidstærkt og med

MASCOT® FRONTLINE. Let og smart
MASCOT® FRONTLINE. Let og smart
 valgmuligheder blandt farver og modeller.

MASCOT® INDUSTRY Gennemtænkt til vaskerier, høj komfort for brugeren
Gennemtænkt til vaskerier, høj komfort for brugeren.
Drømmeserien for vaskerier og større industrislutbrugere. Intet mindre. Det vil sige arbejdsbeklædning i lette og alligevel robuste materialer. For første gang kan vaskerierne uden betænkeligheder indlemme en serie i en lækker og komfortabel canvasstruktur i sortimentet. Serien er nemlig gennemtestet på både stof, farver og sytekniske detaljer, så den matcher industrielle vaskeriers behandlings-processer. Større industrislutbrugeres corporate identity har også været et mål i udviklingsprocessen. Programmet er så bredt, at både lagermedarbejderen, tømreren og chaufføren kan få arbejdstøj med individuelle ønsker til funktioner og kombinationer og samtidig gå i tøj med ens udseende.
MASCOT® INDUSTRY Gennemtænkt til vaskerier, høj komfort for brugeren

MASCOT® - tested to work

MASCOT® IMAGE Tofarvet og tidløst til mange brancher MASCOT® IMAGE Tofarvet og tidløst til mange brancher
Tofarvet og tidløst til mange brancher. MASCOT® IMAGE var serien, som kom først med at vise, at arbejdstøjet ger-ne må være med flere farver. Hvis du er til et tidløst, præsentabelt udseende og har brug for mange detaljerede valgmuligheder, er arbejdsbeklædning fra MASCOT® IMAGE helt oplagt for dig. Der er stor fleksibilitet i valget af størrelser, skridtlængder, farver og materialer.

MASCOT® MINI Slidstærkt børnetøj til leg og udeliv
MASCOT® MINI Slidstærkt børnetøj til leg og udeliv. Små håndværkere skal selvfølgelig være rigtigt påklædt. Uanset om turen går på legepladsen eller ud for at hjælpe far og mor. Designet er som mors og fars arbejdstøj med alle de rigtige stropper og lommer. Samme høje slidstyrke og blødt og rart mod huden. Vi har tilsat lidt detaljer som f.eks. regulering i linningen, for at gøre tøjet helt perfekt til de små, som gerne vil ligne mor og far på jobbet.
 
MASCOT® ORIGINALS Til brugere der ved, de kan sætte deres lid til MASCOT
Til brugere der ved, de kan sætte deres lid til MASCOT. Helt bogstaveligt: Originalt arbejdstøj! Originalt fordi det ikke er hverken i års eller sidste års nyheder. Og originalt forstået som enestående, fordi det har bestået sin prøve hen over årene og stadig er populært arbejdstøj til mange brancher. Og detalje- og pasformjusteringer foretages stadig løbende. Her finder De alle de uundværlige basisprodukter i traditionelle arbejdstøjsfarver. Der er op til 12 farver at vælge imellem pr. produkt, tre forskellige skridtlængder og 21 forskellige størrelser pr. skridtlængde. De finder også et bredt udvalg i funktionelt vintertøj, som kan blive det effektive værn mod selv hård kulde. MASCOT® ORIGINALS er robust beklædning, der bare holder og holder. Til brugere, der gennem årenes løb har lært, at de kan sætte deres lid til MASCOT.
 
 
MASCOT® ORIGINALS Til brugere der ved, de kan sætte deres lid til MASCOT  

MASCOT® SAFE YOUNG Sikkert, supersmart og fluorescerende i en helt ny farve

MASCOT® SAFE YOUNG Sikkert, supersmart og fluorescerende i en helt ny farve. Når De både stiller krav til arbejdstøjet sikkerhed, anvendelighed og udseende, vil valget naturligt falde på MASCOT® SAFE YOUNG. Her
er serien til den, som er bruger af fluorescerende beklædning, og som forventer noget helt ekstraordinært af det daglige arbejdsudstyr. De er ikke kun synlig i sikkerhedsmæssig forstand - for farven er rød, og reflekserne har fået en lille hældning. Det vækker opsigt i gadebilledet og på byggepladserne. En nyudvikling af anvendelige detaljer, f.eks. en ny tommestoklomme, ruster he-le serien til en travl og krævende hverdag. En hverdag, hvor tøjet bare skal fungere, for at du kan få størst muligt udbytte og føle dig sikker og godt tilpas på ethvert tidspunkt. Alle seriens produkter er godkendt efter EN 471, og størstedelen af dem er desuden Teflon®behandlede.

MASCOT® SAFE YOUNG Sikkert, supersmart og fluorescerende i en helt ny farve
MASCOT® - tested to work
MASCOT® CONCEPT Et godt valg til industrien
Et godt valg til industrien. MASCOT® CONCEPT er en slidstærk serie af arbejdstøj, specielt velegnet til virksomheder, hvor tøjet vaskes ofte. Derfor er alle lynlåse og trykknapper fremstillet i rustfrit stål. De enkle og funktionelle detaljer er i fokus, og her skal De finde Deres arbejdstøj, hvis De ønsker en let kvalitet med lang levetid.
 
MASCOT® AQUA Unik beskyttelse i vådt vejr MASCOT® AQUA Unik beskyttelse i vådt vejr
Unik beskyttelse i vådt vejr. MASCOT® AQUA er regntøj i en stærk kvalitet. Produkterne er lette og smidige og derfor meget behagelige at arbejde i.
Produkterne tåler et vandsøjletryk på helt op til 5000 mm. H20. Alle produkter har svejsede sømme og fås i forskellige farver.
MASCOT® AQUA er også velegnet som fritidsregntøj til fisketuren, eller traveturen, en regnvåd søndag.
MASCOT® COMPLETE Populært tilbehør til en fuldendt arbejdsoplevelse
Populært tilbehør til en fuldendt arbejdsoplevelse. MAS-COT har en bred vifte af tilbehør; eksempelvis huer, hætter, bælter og knæbeskyttere. Dertil kommer et program i værktøjsbælter og -tasker til forskellige fag og forskel-lige formål. Fællesnævneren for MASCOT® COMPLETE er høj kvalitet forenet med god funktionalitet og sammenhæng til tøjet.

MASCOT® ORIGINALS Til brugere der ved, de kan sætte deres lid til MASCOT

Sikkerhedssko og arbejdssko MASCOT® FOOTWEAR er arbejdssko og -støvler til en bred vifte af fag
MASCOT® FOOTWEAR er arbejdssko og -støvler til en bred vifte af fag og i forskellige sikkerhedsklasser. Det er kvalitetsfodtøj i lette materialer, med stødabsorbering og anatomisk korrekte tåkapper - alt sammen medvirkende til, at MASCOTs sikkerhedssko er noget af det mest komfortable, smarte og sik-re fodtøj på markedet. Desuden passer sikkerhedsskoene perfekt til MASCOTs arbejdstøj både hvad angår farver, funktion og kvalitet. På den måde kan du eller din virksomhed fremstå endnu mere professionelt med beklædning, der passer fra top til tå.
 
Sikkerhedssko og arbejdssko MASCOT® FOOTWEAR er arbejdssko og -støvler til en bred vifte af fag

MASCOTs nye arbejdsserie giver rig mulighed for at gå en farverig sommer i møde. Med 8 tofarvede farvekombinationer i gennemtænkt design, kan brugere i alle fag få ny sommergarderobe. MASCOT® UNIQUE hedder serien, som MASCOT har lanceret i dette forår. Nu kommer den nye grønne farve også med og giver endnu flere kombinationsmuligheder.
MASCOTs nye arbejdsserie giver rig mulighed for at gå en farverig sommer i møde
Shorts med super pasform. Til sommeren er selvfølgelig seriens shorts i fokus. Shorts har ligesom seriens andre benklæder en super pasform konstrueret med en kile på indersiden af benene. Den giver en øget bevægelsesfrihed, og så er der ingen sømme, der generer, når De bevæger dem. Shorts har også alle smarte detaljer, som f.eks. en rummelig lårlomme, med mulighed for individuel opdeling, og nykonstruerede forlommer med god indgang og en skjult mobillomme. Alle shorts er syet i et let twill-materiale.
Kølende bukser i sommervarmen. Trods sommerens varme, kan man godt stadig have brug for de lange bukser - især hvis De dagligt ligger på knæ og har brug for knæpudelommer og knæpuder. MASCOT® UNIQUE rummer også en hel række produkter med et indhold af Tencel® som er lavet af eukalyptustræer, og som derfor er en naturlig fiber. Foruden at væ-re super blød, er den fugttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel® er faktisk 50 % mere absorberende end bomuld og har dermed en super komfort. Med andre ord er de super velegnede i sommervarmen, da Tencel® gør bukserne let kølende og samtidig super svedtransporterende. Samtidig har produkterne alle de gode egenskaber fra polyester - slidstyrke, formstabilitet og holdbarhed vask efter vask. Blandingen af Tencel® og polyester samler de bedste egenskaber fra to materialer. MAS-COT har selv været i laboratoriet for at udvikle den særlige metervare.

Alle produkter leveres sædvanligvis fra lager - gerne med tilført tryk og broderi.

Shorts: MASCOT® Stuttgart - Bukser: MASCOT® Erfurt - Polo: MASCOT® Bottrop - T-shirt: MASCOT® Potsdam - Langærmet T-shirt: MASCOT® Bielefeld - Se mere om MASCOT® UNQUE

Mascot Frontline.


Jakkens overflade er glat og smudsafvisende, så den er nem at holde ren. Hvad enten man er mand eller kvinde, arbejder udendørs, eller blot mangler en funktionel jakke, skal regn og vind ikke være en forhindring for at kunne udføre sit arbejde. Mascot har lanceret en vind- og vandtæt, samt åndbar pilotjakke med et smart snit og i små størrelser, så den både kan bruges til mænd og kvinder. Af smarte detaljer kan nævnes den indvendige telefonlomme under vindfanget, som De kan komme til, uden at lyne jakken op. De formskårede ærmer giver ekstra bevægelsesfrihed, og jakken har en lav vægt, så man stadig kan tage fat og bevæge sig rundt på arbejdspladsen,  uden at være hæmmet af en tung vinterjakke. Pilotjakken har et varmt foer, og yder ekstra god beskyttelse med jakkens dobbelte vindfang og frontlukning mod selv hårdt vejr.

Mascot Frontline er navnet på den serie, som den nye pilotjakke tilhører. Denne serie er tiltænkt brugere, som er beskæftiget inden for servicefagene, og som har brug for arbejdstøj, hvor der er plads til bevægelse, samtidig med at se præsentabel ud. Serien rummer et bredt udvalg af blødt og slidstærkt arbejdstøj, som fås i fire forskellige mørke farver, der holder sig godt efter adskillige vaske. Mascot Frontline er også serien, der har en kvindelinje, så mænd og kvinder på samme arbejdsplads, kan iklædes matchende tøj og på den måde skabe en fælles identitet udadtil.

Mascot International lancerer virksomhedens Safe Young,
som er til brugere af af fluorescerende sikkerhedsbeklædning. Tanken bag den nye serie fluorescerende rød er at skabe et alternativ til den traditionelle gule eller orange farve, som mange forbinder med entreprenører og kommunale arbejdere. Mascot oplevede et behov fra brugerne for at adskille sig fra andre brancher via beklædningen, og det behov imødekommer virksomheden nu med vores helt nye serie. Den røde farve har sat en helt ny dagsorden for, hvordan den synlige sikkerhedsbeklædning kan se ud. Designet er moderne og med samme funktionelle detaljer, som brugeren kender fra virksomhedens ikke-fluorescerende arbejdstøj. Sammenspillet mellem den nye farve og det moderne design resulterer i en produktserie med ekstra høj sikkerhed, super komfort og smart look. På jakkerne går den lodrette refleks f.eks. helt ned forbi brystlommerne og skaber ekstra synlighed. De vandrette reflekser er til gengæld blevet drejet lidt, så de får en lille hældning - samme høje synlighed og sikkerhed og en super smart detalje, som gør noget nyt for udseendet.
Mascot International lancerer virksomhedens Safe Young, som er til brugere af af fluorescerende sikkerhedsbeklædning.

Den fluorescerende røde farve brydes af den antracitgrå kontrastfarve, der skaber et unikt helhedsindtryk og moderne udseende. Den mørke kontrastfarve er strategisk placeret på de steder, hvor tøjet er mest udsat for snavs. De fleste af Mascot Safe Youngs produkter er desuden Teflon behandlede, hvilket gør dem ekstra smudsafvisende og dermed nemme at rengøre. Virksomhedens produkter har som sædvanligt slidstyrken i højsæde med ekstra forstærkninger på udsatte steder og trenålssømme i syningerne. Den fluorescerende røde farve bibeholdes vask efter vask, så sikkerheden er i top. Produkterne er skabt til en hverdag i bevægelse. Blandt de detaljer, der gør produkterne ekstremt komfortable er den lave talje og de faconsyede knæ på seriens forskellige bukser og jakkernes formskårede ærmer. - Der er tænkt på brugeren hele vejen igennem produktudviklingen, så brugeren ikke kun får en sikkerhedsbeklædning, der er synlig, men også et sæt arbejdstøj, der er behageligt at have på og har plads til alt det nødvendige værktøj. Nyudviklede detaljer gør produkterne i serien endnu mere attraktiv. En nykonstrueret indvendig telefonlomme i overall-smækken holder telefonen på plads i foroverbøjede arbejdsstillinger, og seriens pilotjakke har en specialudviklet hætte, som følger hovedets bevægelser, når man drejer hovedet. Serien rummer både arbejds-bukser, overall, arbejdsjakke, håndværkerbukser, en softshelljakke, en pilotjakke og en parka. De sidstnævnte er selvfølgelig både vind-, vandtætte og åndbare, så de holder kulden ude og regulerer kroppens varme. Alle produkter er certificeret og godkendt efter EN 471.

Se lidt om mulighederne her
- eller få det store Mascot-katalog tilsendt - send os gerne en mail - her.
 


MÅLSKEMA for MASCOT ARBEJDSTØJ - 
Se mere...

 

MASCOT arbejdstøj - testes på mennesker

Klik på billedet for at komme på MASCOT hjemmeside
- og for at se hele kollektionen, som Dansk Erhvervsbeklædning gerne servicerer Dem med.


Se lidt om tryk på beklædning.
Klik her.


Se lidt om broderi på beklædning.
Klik her.


Arbejdstøj til alle brancher; Kittel- og uniformsbeklædning til pleje- og sundhedssektoren, arbejdstøj til industri- og autoværkstedet, renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien, eller kokketøj til hotel, kantine og restaurationsbrug og operationsbeklædning til klinik-, laboratorie- og hospitalsbrug, med tilhørende fodtøj og andet tilbehør samlet i en løsning, om ønsket.

Med sortimentet her tilbyder vi alle typer af arbejds- og profiltøj, lige fra uniformer til pleje- og sundheds-sektoren, til groft og slidstærkt arbejdstøj til industrien, eller renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien.

Uanset hvilken type beklædning De har behov for, kan vi leverer arbejdstøj fra lager eller i produktion, med logo og budskab, trykt eller broderet efter Deres krav. Vi kan også sikre at den enkelte medarbejder har ren beklædning til jobbet med en vaskeaftale hvor tøjet vedligeholdes og udskiftes i en løbende proces. De kan få arbejdstøjet leveret som De ønsker det, for eksempel pakket og leveret til hver enkelt medarbejder, lagt i skab eller på hylde og afhentet efter de individuelle behov og krav.

Vi står gerne til rådighed med et konkret tilbud.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

246
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden