Termotøj i unikke kvaliteter
- Termo- og sportsundertøj fra bl.a. Ullfrotté.


www.jobtoej.dk
ullfrotte
Kik også ind i vor
www.web-butik.info - klik her.

 Ullfrotté Original
 
Ullfrotté Original er en international mærkevare med et helt koncept af undertøj og forstærkningsbeklædning. Ullfrotté Original er et teknisk avanceret produkt, som er blevet til gennem år med intensiv forskning og udvikling. Tøjet anvendes over hele verden som arbejds- og fritidstøj i krævende miljøer, hvor der stilles høje krav til komfort, ydeevne og sikkerhed. Det er vor ambition at kunne tilbyde fremtidens bedste beskyttelsesbeklædning.

Som producenter på området har man selvfølgelig et ansvar for at forbedre udbuddet af beskyttelses- og arbejdstøj og gøre morgendagens sports- og erhvervsliv så sikkert og behageligt som muligt.

I arbejdet med at udvikle Ullfrotté Original er det vor ambition at frembringe endnu bedre produkter gennem forfinede råvarer og nye forædlingsmetoder. Forskningsinstitutter, universiteter, råvareproducenter, maskinleverandører og brugere af Ullfrotté Original rundt om i verden er vor kilde til viden for fremtiden.

Kvalitets- og miljøsikring.
Kvalitets- og miljøbevidsthed indgår som en selvfølgelig del af Ullfrotte´s daglige arbejde. Der  arbejdes i dag efter reglerne om kvalitetssikring i henhold til ISO 9000. Det er målet at man i løbet af nogle år at blive ISO 14000-certificeret.
 
KLÆD DEM RIGTIGT PÅ!
Uld har en enestående evne til at bære og transportere fugt, samtidig med at det varmer i fugtig tilstand. Egenskaber som gør materialet overlegen i varmt undertøj. Ullfrotté Original fremstilles i fin merinould som suppleres med syntetiske fibre for at øge stoffets styrke. Tøjet rundstrikkes uden sømme i specialfremstillede strikkemaskiner for at opnå høj komfort og god pasform.

Lag på lag
Man begynder med laget nærmest kroppen. Vælg undertøj i Ullfrotté Original i 200 g/m2. I stærk kulde supplerer man med forstærkningsbeklædning i 400 g/m2 og/eller 600 g/m2. Skalbeklædningen bæres yderst og skal beskytte mod vand og vind, uden at være for tæt, så der dannes kondens på indersiden.

Ventilation
Varm luft vandrer opad. Derfor er ventilationen vigtig. Tøjet bør være designet således, at man efter behov kan åbne lidt ved bryst, hals og håndled. Vil man derimod bevare varmen, skal man kunne knappe til igen og have en hue på hovedet. God ventilation har gennemgående været vejledende for designet af hele Ullfrotté Original-sortimentet.Nyd komforten

At vi har tøj på, skyldes først og fremmest at vi har brug for en beskyttende skærm mod det omgivende miljø, en skærm som hjælper med til at bibeholde en jævn kropstemperatur.

Både under normale vejrforhold og ved stærk vind, høj luftfugtighed eller ekstrem kulde og varme.
 

Lag-på-lag princippet
er løsningen for den, som gerne vil eller i sit erhverv skal kunne være ude i al slags vejr. Princippet bygger på en uforet yderbeklædning og et eller flere lag tøj under. Dels dannes der således et luftlag mellem tøjlagene, dels lettes fugttransporten fra hudoverfladen.

Tests
inden for mange forskellige områder viser, at Ullfrotté Original opleves som både varmere og mindre fugtig end sammenlignelig underbeklædning. Hvis De klæder Dem rigtigt på med Ullfrotté Original nærmest kroppen og en god skalbeklædning ovenpå, opnår De en uovertruffen kombination, som holder Dem varm og tør i alt slags vejr. Nyd komforten!

Ullfrotté Original – komfort og funktion
Ullfrotté Original er beregnet til såvel arbejde som til sport og fritid.

Tøjet lever op til høje krav om beskyttelse, komfort, trivsel og holdbarhed. I programmet findes trøjer, bukser, overalls, jakker, strømper, huer og vanter i flere forskellige størrelser.

Tøj som anvendes tættest på kroppen, har to hovedopgaver, at isolere og at skabe varmebalance. d.v.s. beskytte mod kulde og lede fugt og overskudsvarme væk.

Fugt
Tøj i Ullfrotté Original er ikke bare varmt, men transporterer også fugt væk fra huden og lader damppartikler slippe igennem uldfibrene – uden at miste sin varmende funktion.

Evnen til at transportere fugt fremmer og letter varmeafgivelsen ved fysisk aktivitet og holder kroppen tør og i varmebalance. Ullfrotté Originals design tillader også, at overskudsvarme kan ventileres ud gennem en regulerbar åbning i halsen.

Lugt
Tests har vist, at uldfibrenes evne til at absorbere og neutralisere dårlig lugt er andre tekstilmaterialer langt overlegen. Gennem sin kemiske opbygning kan ulden neutralisere de stoffer fra kroppen, som giver anledning til dårlig lugt. En stor fordel ved anvendelser, hvor mulighederne for vask er begrænsede.

Risikoadfærd uden for "Komfortzonen"

En vigtig del af vore levevilkår er arbejdsmiljøet. Arbejdets karakter og indhold er udsat for stadige forandringer. Til trods herfor er fugt, træk og kulde stadig et problem på mange arbejdspladser.


Isolering
Frottéstof af uld indeholder op til 80% luft, som bindes af de krusede fibre. Luften danner et isolerende lag uden på huden og hindrer varmen i at blive ledt bort. Den luft, som desuden bindes i alle frottéens løkker, giver en dobbelt termoeffekt. Ullfrotté Original har den højeste isolationsværdi og beskytter både mod varme og kulde.

 

I sammenlignende tester har ulden den absolut største absorptionsevne af alle fibre. Nedenstående fakta er resultatet af målinger ved en temperatur på 20°C ved en luftfugtighed på 65 %.

Bomuld 7%
Polyamid 4%
Polyester 0,4%
Akryl 2%
Uld 17%
Polypropylen 0%

Fiberblanding og strikning giver Ullfrotté Original en enestående kombination af egenskaber.

Problemer som med den rette påklædning kan overvindes. Individets evne til at arbejde rationelt er stærkt relateret til den omgivende temperatur og kroppens varmebalance. Inden for et relativt snævert temperaturområde, 18 til 22°C, fungerer vi normalt. Men med faldende og stigende temperaturer øges vor risikoadfærd markant. Nedsat dømmekraft og dårligere udholdenhed er nogle af de funktioner der påvirkes. Arbejdsevnen reduceres, og risikoen for skader og ulykker øges.

Studier i arbejdsmiljø
Godt udstyr og viden om, hvordan kroppen påvirkes ved forskellige temperaturer, er en af forudsætningerne for at undgå skader. Under udviklingen af Ullfrotté Original har man studeret udsatte arbejdsmiljøer, og der er gennemført flere tusinde praktiske tester på forskellige personer. Erfaringer, som har været vejledende for produktudvikling og produktanvendelse.

På udsatte arbejdspladser med megen træk er Ullfrotté Original varm og behagelig under en vindbeskyttende overall.

Tøjets design, stoffets smidighed og elasticitet giver næsten uindskrænket bevægelsesfrihed.

Der hvor arbejdet skifter mellem ude og inde, mellem varmt og koldt, fungerer Ullfrotté Original – via sin termoeffekt – som en udjævner af temperaturforskellene.

Luften i stoffet fungerer som en barriere mellem forskellige klimazoner og holder kroppen i varmebalance

Dr. Börje Renström, forsker inden for området mennesker og kulde: ”De vigtigste faktorer for klæders funktion især i kulde er deres varmeisolering og dampmodstand. Hvis vanddamp ikke kan forsvinde gennem tøjet, eller tøjet ikke kan klare vandet på anden måde, begynder man at fryse. Vand leder varmen bort 25 gange hurtigere end luft. Uld er porøst og luftfyldt og opsuger og transporterer fugt væk fra huden. Dette sker desuden med en hastighed der svarer til kroppens normal ånding. Under aktivitet opsuger uldtøj fugt samtidig med at det varmer”.

En del af livet
Ullfrotté Original er for mange blevet en selvfølgelig del af både arbejdsliv og fritidsliv. Havkapsejlads med hårdt vejr rundt om Cap Horn, timevis af klatring opad lodrette isvægge, stillesiddende jagtpas, fjeldvandringer under skiftende vejrforhold.

Gennem årene har Ullfrotté Original modtaget i tusindvis af synspunkter fra tilfredse brugere inden for sport og fritid.

Tøjet gennemgår hele tiden både praktiske prøver og metodiske laboratorietester og er bl.a. i forbrugerguider blevet betegnet med ”overlegent godt resultat” hvad angår varmeevne.

Ekspedition for udvikling
Ullfrotté Original har gennem årene været brugt på mange større ekspeditioner i ekstreme miljøer, ekstrem kulde og høje vindhastigheder.

Varieret fysisk aktivitet, fra tung klatring til hvile i telt i store højder, udsætter kroppen for store belastninger under en ekspedition. Beklædningens funktion og ydeevne kan her være et spørgsmål om overlevelse.

I udviklingsarbejdet med Ullfrotté Original er der indsamlet rapporter fra mere end 100 ekspeditioner, og brugernes oplysninger er blevet vurderet. Viden som har bidraget til udviklingen af tøjets design.Rapport ”Trans Canada - Alaska”

”Ved starten i Hudson Bay i februar brugte vi to sæt undertøj på de koldeste dage. Ullfrotté Original 200 bukser og trøje nærmest kroppen og Ullfrotté Original 400 trøje og bukser som forstærkningstøj.

Viden på stedet

En del af udviklingsarbejdet sker gennem indhentning af viden på stedet.
Der er foretaget ekspeditioner til bl.a. Australien
og New Zealand, hvor uldproduktionen er blevet studeret.

Hver år gennemføres også uddannelse af agenter og personale i arktisk klima, i samarbejde med SINTEF.

Vi brugte uldfrottétøjet under hele ekspeditionen, selv om natten i soveposerne. Tøjet blev vasket hver tredje uge, når vi gjorde holdt i mindre byer. Efter min mening holdt tøjet på varmen selv efter flere dages brug. Slidtagen var helt ubetydelig. Jeg ville ikke tøve med at bruge Ullfrotté Original igen ved de temperaturer der herskede, -30 til -50°C, og ved lange intervaller mellem vask og skift, måske op til to måneder.”


Den skandinaviske Trango Ekspedition
6. juni – 17. juli 1997

Ekspeditionens fem medlemmer besteg Trango Towers hovedvæg som ligger i den pakistanske del af Himalaya. Fire nåede toppen. Under ekspeditionen indsamlede man bl.a. data til højdeforskning. ”Stenström og Nilsson genoptager klatringen kl. 04.00 og når toppen samme dag kl. 15.00. Under nedfiringen påbegyndes indsamlingen af udrustning langs bjerget. Den 17. juli er alle medlemmer tilbage i sikkerhed i BC, og alle lejre og al udrustning er indsamlet fra bjerget.”


Uld - en enestående råvare

Uld blev brugt til beklædning allerede i stenalderen. I det 20. århundrede har man brugt mange ressourcer på at udvikle kunstige materialer med de samme gode egenskaber som uld, men endnu er det ikke lykkedes at kopiere naturens eget materiale.
 

Uldfibrenes egenskaber
Uldfibrene består bl.a. af proteiner som gennem deres kemiske struktur giver ulden dens elasticitet, strækstyrke og luftighed. Fibrene indeholder en stor mængde luft, som isolerer mod både varme og kulde. Ved kontakt med fugt frigiver proteinerne i uldfibrene desuden varme.

Uldfibrenes kerne er hydrofil. Den varme, som afgives fra kroppen i form af vanddamp, opsuges i fibrenes kerne. Fibrene kan bære fugt svarende til 30% af deres tørvægt uden at de føles våde.

Naturlig råvare i beklædning
Uldens varmende egenskaber og evne til at transportere fugt gør den uovertruffen som materiale i bl.a. varmebeklædning. Uld anvendes i forstærkningstøj som trøjer, huer, vanter og i kropsnært tøj. I Ullfrotté Original, som bæres direkte mod huden, anvendes en fin merinould som hovedsagelig produceres i Australien.

 

Uldeksport
Størstedelen af den uld, som alle verdens får producerer, anvendes lokalt. Mindre end halvdelen bliver en handelsvare. Antallet af får i verden vurderes til godt 1 milliard.

Australien dominerer verdensmarkedet for finfibret uld med sine 125 millioner får. New Zealand, Kina og det tidligere Sovjetunionen er andre store uldproducenter først og fremmest af grovere uld. I Europa er Storbritannien den største producent.

Ullfrotté Original henter hovedsageligt sin uld fra Australien og New Zeeland
Finfibret uld giver blødhed
I Australien tager man komfort alvorligt. Forskningsinstituttet CSIRO tester uldfibre af forskellige tykkelser. Man anvender størrelsen mikron, som svarer til en tusindedel millimeter, til at angive fiberens tykkelse. Komfortgrænsen for hudnært tøj ligger på 28 mikron. Finere fibre giver højere komfort.

Merino har en fiberdiameter på 15 til 25 mikron og egner sig udmærket til hudnært tøj. Merinoulden er i dag den uldsort, der er størst efterspørgsel efter på markedet. Merinoulden er jævn, mat og finfibret. Egenskaber som gør den let at spinde og giver en uovertruffen blødhed.

Ullfrotté Original
Ullfrotté Original bruger kun fin merinould med en fiberdiameter på 22 mikron. Ullfrotté Original mærkes med symbolet Merino – ekstra fine wool fibre. En garanti for råvarens kvalitet. Alle pakker mærkes desuden med en mikronmåler som viser uldråvarens gennemsnitlige fiberdiameter.

Fiberdiameteren kan variere
Uldens fibre er af forskellig tykkelse, selv om de er taget fra samme får. Hvis mere end 3-4 procent af fibrene er grovere end 28 mikron, oplever mange ubehag. Dette er ingen nøjagtig grænse, men kaldes alligevel populært for ”kløpunktet” eller komfortgrænsen.
Fiberdiameteren angiver et middeltal af alle fibre. Grovere uldgarn af dårligere kvalitet med middeldiameteren 25 mikron kan have en variation på mellem 15 og 45 mikron, se diagrammet ”Spredningskurve”. Det gælder altså ikke bare om at have så lavt et mikrontal som muligt, spredningen skal også være så lille som muligt.

Fiberdiameteren bestemmer kvalitet og pris
Inden for en stor del af industrien er et lavt mikrontal nærmest blevet synonymt med kvalitet. Markedet efterspørger stadig lettere tøj med størst mulig komfort og betaler op til 20 gange mere for finfibret uld end for grovere uld.


For styrke, elasticitet og flammebeskyttelse
Ullfrotté Original består i dag af 2/3 uld og 1/3 syntetisk materiale.

Sammensætningen varierer i forskellige beklædningsstykker for at opnå optimal funktion og komfort.

Polyamid
Uld blandes med polyamid for at øge slidstyrken. Ved at kombinere uldens og det syntetiske materiales bedste egenskaber har vi næsten opnået en optimal kombination. Polyamid giver også elasticitet og øger dermed det færdige beklædningsstykkes formbarhed efter kroppen.

Elastan
Elastik- og ribkanter i Ullfrotté Original indeholder den gummilignende syntetiske fiber elastan. En fiber som giver spændstighed og holder formen mod kroppen samtidig med at den er blød og elastisk.

Andelen af elastan er i dag mindre end 3%. Lycra® er et varemærke for det elastanprodukt, der anvendes i Ullfrotté Original.

Aramid
For at opfylde kravene til og reglerne for personligt beskyttelsesudstyr inden for det europæiske arbejdsmiljøsamarbejde findes Ullfrotté Original nu i en komplet specialkollektion, forstærket med aramidfibre, som yderligere forbedrer materialets flammebeskyttende egenskaber.

Aramidfibrene er også en form for polyamidfibre. I produktprogrammet er beklædning, som indgår i flammebeskyttelsesserien, mærket med et særligt isyningsmærkat.

EN 531 A B2 C1
Ullfrotté Original flammebeskyttelsesserie er fremstillet for at imødekomme de krav, der stilles inden for det europæiske arbejdsmiljøsamarbejde vedrørende beskyttelsesbeklædning til industriarbejdere.

Beklædning, som opfylder kravene i EN 531, beskytter brugeren mod kort kontakt med ild og en eller flere risici for varmepåvirkning. Kode A angiver tøjets modstand mod åben ild og brandspredning. B angiver tøjets beskyttelse mod konvektiv varme, og C angiver tøjets beskyttelse mod strålingsvarme.

Ullfrotté Original opfylder standarden EN 531 A B2 C1.

Ullfrotté Original med aramidfibre findes i dag i sokker, bukser, tøjer, jakker, overalls, huer og vanterEnestående fremstillingsmetode
Ullfrotté Original fremstilles i højteknologiske, selvudviklede strikkemaskiner, som rundstrikker ærmer, ben og kropsdele uden sømme. Selv afslutninger rundstrikkes. For at give den bedst mulige pasform strikkes hver beklædningsdel og størrelse på individuelle strikkemaskiner med forskellige diametre. Garnet strikkes i et løkkesystem, som giver en blød og luftig frotté. Teknikken giver høj komfort, stærkt tøj og minimalt med sømme.

Forberedelse/Formning
For at stabilisere materialet vaskes stoffet i vand. Det færdige tøj må maksimalt krympe 5%. Ved hjælp af høj varme og vanddamp formes og fikseres materialet derefter på metalrammer og spænderammer.

Stansning/udskæring

Hver enkelt størrelse og model har sin egen specielle længde og bredde. Hver enkelt beklædningsdel bundtes og stanses med metalknive. De rørstrikkede bukseben deles i skridtet med en skæremaskine.

Syning med flade sømme
Efter stansning og udskæring sys de forskellige beklædningsdele sammen med flade sømme. En teknik, som giver sømme uden kanter der gnaver.

Kvalitetssikring
Fremstillingen stikprøvekontrolleres kontinuerligt i hver fase, både hvad angår anvendte råvarer, halvfabrikata og det færdige produkt for at bevare en høj og ensartet kvalitet. Udseendeforandring, slidstyrke, absorptionsevne, isoleringsevne og krympning kontrolleres fortløbende i laboratorium. Virksomheden følger reglerne for kvalitetssikring i henhold til ISO 9000.

Hver enkelt størrelse og beklædningsdel formstrikkes hver for sig i forskellige strikkemaskiner med forskellige diametre på nåleøjerne.

Det giver tøjet en god pasform og høj komfort.
Dame
Størrelse Længde, cm. Vægt, kg. Taljevidde, cm. Brystvidde, cm.
36-38 164-170 50-60 76-84 88-96
S        
40-42 170-176 60-70 80-88 92-100
M
44-46 176-182 70-80 84-92 96-104
L        
48-50 176-182 80-95 88-96 100-108
XL
Herre
Størrelse Længde, cm. Vægt, kg. Taljevidde, cm. Brystvidde, cm.
46-48 170-176 60-70 80-88 92-100
S        
50-52 176-182 70-80 84-92 96-104
M
54-56 176-182 80-95 88-96 100-108
L        
58-60 182-188 95-110 92-100 104-112
XL
62-64 182-188 110- 96-104 108-116
XXL        
66-68 188-194 125- 100-108 112-120
XXXL

Børn
98/104 110/116 122/128 134/140 146/152 158/164
(3-4 år) (5-6 år) (7-8 år) (9-10 år) (11-12 år) (13-15 år)

Sokker
LEISURE/SPORT/WILDLIFE
SHOE SIZE USA SOCK SIZE
Children´s Womens Men EURO
5 1/2- 7 19-21
8-9     22-24
10-12 1/2 25-27
12 1/2- 2 1/2     28-31
2 1/2- 5 1/2 32-35
  6 1/2-9 3 1/2-6 36-39
9-12 1/2 7-10 40-44
    11-13 45-48
WORKWEAR/ ARCTIC    
4 1/2-6 1/2 34-36
  6 1/2-8 4 1/2-6 37-39
9-11 1/2 7-9 1/2 40-42
    9 1/2 - 11 1/2 43-45
11 1/2-13 46-48

 
Kropsnær beklædning 200 g./m2.

Ullfrotté Original 200 g/m2 er en serie af tøj, der bæres nærmest kroppen.
Frottéstrikket, blød inderside af fin merinould, forstærket med polyamid for at give en bedre slidstyrke.
Konisk formstrikkede ben, ærmer og kropsdel uden sømme giver høj komfort.
Ullfrotté Original 200 g/m2 har gennem design og materiale en enestående varmeevne.
Materialet holder dig tør nærmest kroppen og varmer, også selvom det bliver fugtigt.
Ullfrotté Original 200 g/m2 fungerer bedst, når det bæres direkte på kroppen.

Dame

 

 

Art. nr.: 941

Herre

Art. nr.: 942


Trøje med polokrave og kort lynlåsTrøje med rund hals og kort lynlås

 

Dame  
Art. nr.: 931


Herrebukser med gylp
Dame  
Art. nr.: 951
Herre
Art. nr.: 952


Damebukser
Herre
Art. nr.: 932

Overall

Herre
Art. nr.: 963

FORSTÆRKNINGSBEKLÆDNING 400 g./m2.

Ullfrotté Original 400 g/m2 kan bæres nærmest kroppen eller som forstærkningstøj oven på Ullfrotté 200 g/m2.
Frottéstrikket, blød inderside af fin merinould, forstærket med polyamid for at give en bedre slidstyrke. Konisk formstrikkede beklædningsdele uden sømme giver høj komfort.
 

Ullfrotté Original 400 g/m2 har gennem design og materiale en enestående varmeevne. Materialet holder dig tør nærmest kroppen og varmer, også selvom det bliver fugtigt. Halsåbning med høj krave giver en smidig og behagelig pasform. Lynlås for ventilation efter behov. Sømløse, rummelige, rørstrikkede ben og kropsdel giver den største komfort. Elastisk, blødt frottéstof med enestående varmeisolerende evne.

Kan vaskes ved 60°C fordi ulden er superwashbehandlet.
Elastik- og ribkanter med indlæg af elastan giver høj elasticitet. Ribkanter ved tommelfingergreb.
Forlænget bagstykke kantet med trikotbåndforhindrer, at trøjen glider op ved store bevægelser.
Istrikket elastikkant i taljen på bukserne strikket med indlæg af elastan giver høj elasticitet.
Jakke med polokrave og gennemgående lynlås  

Herre Art. nr.: 6274 EN 531
Dame Art. nr.: 961  
Herre Art. nr.: 962
 
Halsåbning med høj krave giver en smidig og beha-gelig pasform. Lynlås for ventilation efter behov. Elastisk, blødt frottéstof med enestående varmeisolerende evne. Sømløse elastik- og ribkanter med indlæg af elastan giver høj elasticitet. Ribkanter med tommelfingergreb. Forlænget bagstykke kantet med trikotbånd forhindrer, at trøjen glider op ved store bevægelser. Kan vaskes ved 60°C fordi ulden er superwashbehandlet.

FORSTÆRKNINGSBEKLÆDNING 600 g/m2
Ullfrotté Original 600 g/m2 jakken er et forstærkningsbeklædningsstykke, som kan bæres oven på Ullfrotté 200 g/m2 og/eller 400 g/m2. Jakken er frottéstrikket med blød inderside af fin merinould, forstærket med polyamid for at give en bedre slidstyrke. Ullfrotté Original 600 g/m2 har gennem design og materiale en enestående varmeevne, ligesom de øvrige beklædningsstykker i Ullfrotté Original.
 

Jakke med polokrave og gennemgående lynlås
Herre Art. nr.: 966

BØRN 200 g/m2


 

Polokrave i ribstrikket trikotstof giver en smidig og behagelig pasform.
Lynlås for ventilation efter behov. Sømløse, rørstrikkede ærmer, ben og kropsdel giver den største komfort. Elastisk, blødt frottéstof med enestående varmeisolerende evne. Kan vaskes ved 60°C fordi ulden er superwashbehandlet. Sømløse elastik- og ribkanter med indlæg af elastan giver høj elasticitet. Forlænget bagstykke kantet med trikotbånd forhindrer, at trøjen glider op ved store bevægelser. Bred elastikkant i taljen på bukserne strikket med indlæg af elastan giver høj elasticitet.
 

Til børnene findes en særlig serie i materialet Ullfrotté Original 200 g/m2.Tøj som kan anvendes både ude og inde. Nemt at tage af og på og som varmer dejligt hele dagen. Perfekt i vuggestuen, børnehaven eller i skolen, når børnene opholder sig både udendørs og indendørs.

Ullfrotté Original Børn er fremstillet på samme måde som de øvrige beklædningsstykker i 200 g/m2. Frottéstrikket, blød inderside af fin merinould, forstærket med polyamid for at give en bedre slidstyrke. Konisk formstrikkede ben, ærmer og kropsdel uden sømme giver høj komfort.Trøje med polokrave
og kort lynlås
 

Børn Art. nr.: 950

Børnebukser

Børn Art. nr.: 930

Elefanthue

Børn Art. nr.: 9652

 

 
SOKKER 200-800 g/m2
 

Med Ullfrotté Original har De det tørt om fødderne
Fodkomfort er vigtig for det totale velbefindende. Men det er svært at finde en sok, som virkelig fungerer i vådt og tørt. Prøv Ullfrotté Original – det bedste materiale til sokker.

Også her er ulden og det syntetiske materiale blandet for at udnytte begge materialers gode egenskaber. Ulden optager fugten og leder fugten ud af sokken. Huden føles derfor altid tør og dejlig. Det bevirker også, at risikoen for fodsygdomme mindskes. Det syntetiske materiale øger slidstyrken. Forskning viser, at en komfortabel fodtemperatur ligger mellem 28-34°C.

Uldens egenskaber indebærer, at Ullfrotté Original holder foden på en behagelig temperatur, varmer om vinteren og køler om sommeren.

Valget af sko er også væsentligt.
Foden skal kunne ånde og slippe af med den fugtighed som dannes.
Mængden varierer fra person til person. Normalt transpirerer mænd mere end kvinder, og høje udetemperaturer og aktivitetstype spiller en stor rolle.
ACTIVE
En tyndere fritidssok fremstillet i vort fineste strikstof.
Passer både sommer og vinter i lette sko.
Art. nr.: 8412

SPORT med logo
Sportssok til helårsbrug. Passer fint i joggingsko eller lettere vandre- og arbejdssko.
 

 

Art. nr.: 976
  
 
SPORT
Sportssok til helårsbrug. Passer fint i joggingsko eller lettere vandre- og arbejdssko.
Findes også med aramidfibre der giver øget flammebeskyttelse.
Art. nr.: 974
Art. nr.: 8464 EN 531

 
ARCTIC
Til de barskeste vinterforhold.

Anvendes bedst som ydersok i kombination med Sport eller Leisure.

Arctic kræver ekstra rummelige skistøvler og støvler.
Art. nr.: 977


 

Vælg sok efter aktivitet.
Skal man stå stille, f.eks. på jagtpas eller ved en udendørskonkurrence om vinteren, har man brug for en eller anden form for isolering.

Varme sokker anbefales (Ullfrotté Original 400 g/m2 og/eller 600 g/m2, måske helt op til 800 g/m2 afhængig af hvor ekstrem kulden er). Vil man derimod spadsere en tur og holde hele kroppen i bevægelse, er det tilstrækkeligt med en tyndere sok (Ullfrotté Original 200 g/m2 eller 400 g/m2) og en uforet lædersko.

Et tip er, at man til underbeklædning i 200 g/m2 bruger sokker i 400 g/m2 og/eller 600 g/m2, eftersom fødderne altid holder en lavere temperatur end den øvrige.
 
WILDLIFE
En kraftig, regulær sok til koldere årstider.

Passer i grovere sko, skistøvler eller støvler.

Findes også som knæstrømpe.

Sokken findes også med aramidfibre der giver øget flammebeskyttelse.

TILBEHØR.
Som supplement til Ullfrotté Original undertøj har vi udviklet en vante, som desuden kan anvendes som forstærkningsbeklædning under en tyndere overtrækshandske.


Art. nr.: 973 - Art. nr.: 8466  EN 531 Art. nr.: 970

Art. nr.: 973
Art. nr.: 8466  EN 531
Art. nr.: 970

Til jagt og fiskeri findes en fingervante, uden fingerspidser og tommelfinger, med indvævet skridsikkert greb. Under hjelmen kræves undertiden en forstærkningsbeklædningsstykke, når kulden bider eller vinden raser. Hjelmhue og elefanthue varmer dejligt og er nemme at stoppe underneden..
 
Pandebånd med logo

Art. nr.: 985 

 

Vante

Art. nr.: 998

Art. nr.: 9764 EN 531

Fingerløse handsker med greb

Art. nr.: 997


Elefanthue

Art. nr.: 991

200 g/m2
 

Art. nr.: 993

400 g/m2

Art. nr.: 9664

400 g/m2   EN 531
Hjelmhue

Art. nr.: 992
 Swedish "Luva"

Artnr: 990


Alle priser er baseret baggrund af dagspris, excl. moms og levering a b fabrik/lager - og er UDEN FORBINDENDE. De enkelte dessiner og størrelser kan godt leveres blandede modeller, ligesom Deres logo eller budskab kan levere med broderi. Leverancer der beløber sig til under 1500 kr. tillægges et gebyr på kr. 85,00 pr. ordre/leverance.

Se Termo- og netundertøj fra bl.a. Brynje - på næste side

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

218_2
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden