Termotøj i unikke kvaliteter...
- og til alle opgaver


www.jobtoej.dk

Siden 1962 har Eider udviklet og produceret teknisk beklædning,

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Siden 1962 har Eider udviklet og produceret teknisk beklædning, i et af verdens mest avancerede laboratorier, de franske alper.

Eider søger konstant at udvikle produkter med de nyeste og bedste materialer, de mest kreative og ergonomiske løsninger. Kvaliteten er uden kompromisser der testes hver eneste dag af af eksperter under de vanskeligste forhold, og i de mest ekstreme situationer der gives på denne planet. Der udvikles produkter til et bredt udsnit af outdooraktiviteter og der søger hele tiden efter det nyeste indenfor outdoorsport. Produkterne udvikles med stor respekt og forståelse for naturen, respekt for kroppen - ved at beskytte denne, og for alle kroppens bevægelser - ved at frigøre dem. Via vor leverandør, der som Dansk repræsentant har repræsenteret Eider i Danmark i mere end 10 år, og som siden 1986 har arbejdet med konceptet funktionel beklædning, suppleres Dansk Erhvervsbeklædning erhvervslivet og sportsfolk med de gode elementer, efter opgave.
Siden 1962 har Eider udviklet og produceret teknisk beklædning,i et af verdens mest avancerede laboratorier, de franske alper.
 

Eider lag på lag princip.
Systemet holder kroppen på en konstant og stabil temperatur,
uanset aktiviteten eller de klimatiske betingelser.
Første lag : Isolering og svedtransport.
Den bedste måde at holde sig varm på, er at holde sig tør ved hurtigt at få sveden transporteret bort fra beklædningen. Eiders eksklusive underbeklædning er lavet af Termoceram, 100% polyester 135g. pr m2. En tynd film af luft fanget mellem undertøjet og huden, er der bedste isolator. Er kroppen udsat for svedig beklædning, køles den 4 gange hurtigere ned end en tilsvarende tør. Termoceram er bakteriologisk behandlet, som forhindrer udvikling af dårlig lugt.

Eider Termoceram gør aktiv sport mere behagelig.

 

Andet lag: Eider polartec og microfleece forsyner dig med ekstra isolering. Polartec, som er et fiber fra Malden Mills USA, er 100% polyester og fås i forskellig vægt. Vores Polartec fås i 100, 200, 300 g pr m2 Eiders Polartec og Microfleece garanterer komfort og varme under de værste forhold.Tredje lag: Beskyttelseslag.

 
Grundlæggende funktioner er at beskytte mod vind, regn, sne, is og sol, og at udskille sved og overskudsvarme fra beklædningen. To Eider teknologier gør dette mulig, membraner og coatings. Membraner: Eider bruger Gore -Tex og sin egen Defender membran.
Defender er udviklet gennem en treårigt udviklingsprogram. Coatings: Eider bruger Breathe coating, som er en kemisk behandling der herefter opvarmes, og derved giver bemærkelsesværdig åndbarhed, samtidig med vandafvisende egenskaber.


Se mere på:Se også:


www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

218
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden