Tee Jays sportswear®
- kvalitet i særklasse - til hverdag og til sport.


www.t-shirt-reklame.dk

TEE Jays sportswear® - kvalitet i særklasse - til hverdag og til sport

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

TEE Jays sportswear® - kvalitet i særklasse - fra lager - til hverdag og til sport..

TEE Jays sportswear- kvalitet i særklasse
Se inspirationskatalogerne i PDF-filerne herunder.
 
the essence of all weather

the outerwear edition

tee_jays_polokatalog 

Velkommen til TEE JAYS’ verden.

En verden af klassiske og moderne basisvarer til den kvalitetsbevidste mand og kvinde, inspireret af  danske rødder og produceret med kærlighed til enkelt design og lækre materialer.

Kollektion byder både på velkendte klassikere og helt nye styles som vi håber, at De vil synes om - kik i
kataloget og se et udpluk af mulighederne.

TeeJays the 2o2o COLLECTION
the urban edition

Branded der matcher enhver sag
Branded der matcher enhver sag - velegnet til tryk og broderi - som Deres helt eget produkt - eller med baggrund i standardprogrammet fra lager.

Tee Jays produkter kan sædvanligvis leveres efter ordre, omgående, uden bearbejdning - og med tryk og broderi efter aftale.
the urban edition
Grøn fremtid.
Som et led i TEE JAYS’ langsigtede strategi om bæredygtighed er man i gang med at introducere flere af de populære klassikere i OCS-certificeret økologisk bomuld. Som tøjproducent føler man et stort miljømæssigt ansvar, og det er vigtigt at kunne bidrage til en grønnere og sundere tøjproduktion, til gavn for vor fælles fremtid.

Vi glæder os til at kunne præsentere en række af de mest populære styles i økologisk bomuld, men det sker ikke fra den ene dag til den anden. Det er en proces, og man går selvfølgelig ikke ind for spild, så derfor bliver eksisterende styles, der ændres til økologisk bomuld, solgt fra lager efter ”først ind, først ud”-princippet. De nye styles og farver, som er fremstillet i økologisk bomuld, er markeret i kataloget med ”Organic” logo. Styles, som man er i gang med at gøre økologiske, er markeret med ”In transition to Organic”.

Alt kan leveres fra lager - gerne med tilført tryk eller broderi.

Dressed for success - B U S I N E S S A T T I R E

Den mere stilige del af kollektionen byder på masser af musthaves. Her finder De klassiske og elegante styles, som er skræddersyet til perfektion, og som matcher den moderne livsstil. Takket være de lækre materialer er tøjet behageligt nok til at bruge til hverdag, både på kontoret og når De skal mødes med vennerne til en fyraftensøl.
Dressed for success

Cool relaxation
- komfort med kant - sådan beskrives den casual basics.
 Denne mere afslappede del af kollektionen byder primært på t-shirts, sweatshirts og jakker, inspireret af det pulserende byliv og tendenserne i highstreet. Komfortfaktoren
er høj i de lækre og moderne styles, som både kan bruges som en del af en
træningsuniform, eller et afslappet outfit til en hyggeaften derhjemme.

Organic collection - G O I N G G R E E N

Organic collection - G O I N G G R E E N


Som et led i en langsigtet strategi om bæredygtighed er man i gang med at introducere flere populære klassikere i OCS-certificeret økologisk bomuld, bl.a. tees og poloer. Som producent føler man et stort miljømæssigt ansvar, og det er vigtigt at kunne bidrage til en grønnere og sundere produktion, til gavn for vor fælles fremtid.

Vi glæder os til at kunne præsentere en række af de mest populære styles i økologisk bomuld, men det sker ikke fra den ene dag til den anden. Det er en proces, og man går selvfølgelig ikke ind for spild - derfor bliver eksisterende styles, der ændres til økologisk bomuld, solgt fra efter ”først ind, først ud”-princippet. De nye styles og farver, som er fremstillet i økologisk bomuld, er markeret i kataloget med vores ”Organic” logo. Styles, som vi er i gang med at gøre økologiske, er markeret med ”In transition to Organic”.
Organic collection - G O I N G G R E E N

Everyday comfort - T H E B A S I C T E E

Everyday comfort - T H E B A S I C T E E

the basic tee
I D E A L F O R P R I N T I N G


Basic Tees har en perfekt pasform, skulder-til-skulder bånd, en bred udskæring og en smal halsrib. Serien er fremstillet af det lækreste ringspundne bomuld, har en perfekt pasform - og er ideel til print og dekoration.

Basiskollektion af kommercielle t-shirt er blevet opgraderet med introduktionen af vores nye Power Tee i økologisk bomuld med ’tear away’ label. Både SofTee, Power Tee, og Basic Tee er lavet af kompakt bomuld for ekstra stabilitet.

Junior Power Tee | Style 1100B
Power Tee | Style 1100 Basic Tee | Style 1000

Junior Power Tee
- Style 1100B
Power Tee
- Style 1100
Basic Tee
- Style 1000

The fashion tees - B A S I C A L L Y C O O L

Fashion tees er alle fremstillet af det lækreste langfibrede bomuldsgarner. De har en skræddersyet pasform og fede detaljer og er det perfekte valg til print og dekoration.

Womens Luxury Tee | Style 5001

Luxury Tee | Style 5000

Womens Luxury V-neck Tee | Style 5005

Womens Luxury Tee
- Style 5001
Luxury Tee
- Style 5000
Womens Luxury V-neck
- Style 5005

THE LUXURY FASHION TEES
Man skal ikke gå ned på basisvarer. Vor kollektion af 'urban basics' er designet med fokus på lækre detaljer. Disse T-shirt af langfibret bomuld af højeste kvalitet har faconsyede ærmer og skuldre og er lidt løsere på kroppen. Det oplagte valg, hvis De
vægter komfort.
THE LUXURY FASHION TEES

Memory Lane

Tag med en tur ned ad ’Memory Lane’ med en af de helt store klassikere
- Baseball Tee med raglanærmer og manchetter.

Womens Baseball Tee | Style 5073

Urban Melange Tee | Style 5050

Womens Urban Melange Tee | Style 5051

Womens Baseball Tee
- Style 5073
Urban Melange Tee
- Style 5050

Womens Urban Melange
- Style 5051

That vintage feeling - T H E M E M O R Y L A N E T E E S

Tag en tur nedad 'memory lane'. De gamle klassikere er tilbage med nye, forbedrede designs og detaljer. Disse vintage-inspirerede tees har smallere ærmer og skuldre og er fremstillet af ringspundet bomuld af topkvalitet.

WOMEN'S FASHION TEES

WOMEN'S FASHION TEES

Vort bud på en stilfuld dame-tee i fantastisk kvalitet: 92 % single jersey-bomuld med 8 % elastan. Man har brugt 'full feeder'-elastan for en endnu glattere overflade, hvilket gør
T-shirtene særligt komfortable og perfekte til hverdag.

STATE OF THE ART INTERLOCK

STATE OF THE ART INTERLOCK
- in t r a n s i t i on to organic

State of the Art Interlock T-shirt er helt enestående. Den er fremstillet af 40s langfibret ringspundet bomuld, som er enzymvasket og silikonebehandlet. Dette gør den så utroligt glat og strækbar, at man ikke skulle tro, det er 100 % bomuld.  Interlock Tee er på vej til at være i 100 % økologisk bomuld.

Enjoy the workout - P E R F O R M A N C E W E A R

Enjoy the workout - P E R F O R M A N C E W E A R

C O O L A N D C O M F O R T A B L E
- performance wear er en serie af funktionelle t-shirt, sweatshirt og poloer i luksuskvalitet, fremstillet i åndbare materialer. Den bløde og lette kvalitet gør dem enormt behagelige at have på, når De træner eller blot er aktiv - hvad enten De dyrker yoga, crossfit, løb eller noget helt andet.

C L A S S I C L U X U R Y - the polo t-shirts

C L A S S I C L U X U R Y - the polo t-shirts
Poloen er indbegrebet af klassisk elegance. Den blev oprindeligt brugt af polospillere i det 19. århundrede, men i dag er den allemandseje og et must-have i enhver garderobe. Denne polo-kollektion byder på forskellige typer af poloer i den lækreste kvalitet, med enkle og sofistikerede detaljer samt et klassisk design og snit.

THE CLASSIC POLOS
Vore klassiske poloer, som passer til enhver lejlighed, har samme moderigtige pasform som vores luksuspoloer. Standardkvaliteten i denne kollektion er meget høj, og De er garanteret masser af værdi for pengene.

LUXURY STRETCH POLO COLLECTION
Den ultimative polo - ganske enkelt. Fremstillet af bomuld/elastan-metervare, som sikrer maksimal komfort og en helt fantastisk pasform. Snittet kombineret med mini pique med stræk og den fladstrikkede krave med elastan gør denne luksuspolo til en klar favorit.

Vægt: 215 gram. Kvalitet: 95 % ringspundet, kæmmet bomuld - 5 % elastan mini pique Størrelse 1405: S - 3XL *4 - 5XL . 145: S - 3XL.

En polo er ikke bare en polo.
I årtier har designerne arbejdet målrettet for hele tiden at forbedre kvaliteten, hvorfor TEE JAYS i dag er en af de førende polo-producenter. Den enestående Luxury Stretch
Poloer er et perfekt eksempel på, hvordan der sættes nye standarder for kvalitet og konstruktion. Man stolte over at kunne præsentere Luxury Stretch poloer der nu produceres i økologisk bomuld.

THE PIMA POLO
En stilren, state-of-the-art interlock polo lavet af 100 % Pima-bomuld og med en skræddersyet pasform. Self-fabric krave med skjorte stand og enkelt fem-knaps stolpelukning med imiterede perlemorsknapper i antracit. Vægt: 220 gram. Kvalitet: 100 % ringspundet, kæmmet pima-bomuld. Størrelse 1440: S - 3XL. 1441: S - XXL.

Her er den perfekte interlock polo til den, der elsker luksus. Pima Polo er fremstillet i 44s Pima-bomuld og i et rent, skandinavisk design - det sikrer en helt perfekt
balance mellem elegant og sporty.

THE PIMA POLO

COTTON/POLYESTER POLO
Vægt: 185 gram. Kvalitet: 60% bomuld - 40 % polyester pique Størrelse S - 5XL.

En polo i fantastisk kvalitet, perfekt til både arbejde og fritid. Den slidstærke bomuld/polyestermetervare sikrer maksimal holdbarhed. Poloen har en brystlomme og en klassisk, løs pasform. En polo af blandet bomuld og forstærket pique til mænd,
der går efter tøj, der kan holde til noget. En casual polo, som er smart og afslappet og med plads til at bruge armene.

Dressed to impress - Q U A L I T Y D R E S S S H I R T S

Dressed to impress - Q U A L I T Y D R E S S S H I R T S

S U P E R I O R Q U A L I T Y
- the perfect shirts

Skjortekollektion byder på skjorter til både hverdag og fest. Fra de klassiske Oxford og Twill skjorter til de flotte, sofistikerede dress skjorter i luksuriøs kvalitet, der passer til de mest stilfulde jakkesæt.

DRESS SHIRTS
Kvalitet 100 % bomulds yarn dyed 100/2 twill. Størrelse: S - 4XL.
Lækker comfort fit-skjorte i luksuskvalitet med moderat cutaway krave og to knaphuller i manchet. Den er fremstillet afdet  flotteste twofold bomuldsstof, hvilket gør, at De nemt kan matche den med alt i garderoben - fra det traditionelle business-sæt til det mere afslappede. Den luksuriøse twofold bomuldsskjorte er kongen over alle skjorter. En letvægter med høj styrke og en enestående kombination af luksuriøse detaljer og uovertruffen holdbarhed, som ser virkelig lækker ud under et jakkesæt. De kan også sagtens have den på uden noget over, da det tætvævede bomuld gør, at man ikke kan se gennem stoffet, ligesom det sikrer, at den holder formen og ser skarp ud - selv over tid. Det perfekte match til Ladies Stretch Luxury Shirt.

Perfect Oxford Shirt

Cool and relaxed - T H E C A S U A L S H I R T S

CASUAL SHIRTS
Vælg det afslappede look. De finder ikke mere klassiske og tidløse skjorter end Oxford og Twill Shirts. Og samtidig er de topmoderne. Det perfekte skjortevalg, der giver det bedste fra begge verdener: ideel til en lang dag på kontoret og videre ud i byen.

Den garment washed Urban Oxford skjorte er loose fitted og designet med en button under krave, og lige manchetter. Hold Dem moderne i denne gamle klassiker. Det perfekte valg til en afslappet urban stil.

Den ikoniske Oxford Shirt er garment washed, hvilket giver et unikt blødt look. Det faconsyede snit med box pleat på ryggen får skjorten til at fremstå klassisk, afslappet. Du kan nemt pifte looket op med et slips eller gøre det mere afslappet ved at lade skjorten hænge løst udover bukserne.

Garment washed indigo twill-skjorte har en behagelig, faconsyet pasform og lækre detaljer. Et absolut afslappet skjortevalg både til kontoret og en hyggelig frokost. Med
button-down krave og den fl tte indigo-indfarvning balancerer denne skjorte flot mellemrå og raffineret.

cool and relaxed T H E C A S U A L S H I R T S

Luxury Shirt Slim Fit with blue buttons - Style 4021


Luxury Shirt Slim Fit with blue buttons | Style 4021

Eternal elegance - C L A S S I C K N I T W E A R

F I N E S T  I T A L I A N  M E R I N O
- knitted elegance

I strikkollektion finder De klassiske og elegante strikcardigans og -sweatere, som passer perfekt til skjorterne. Alle strikvarer er fremstillet af den fineste italienske merinould, som gør, at de holder kulden ude - og er enormt behagelige at have på. Strik af høj kvalitet er fremstillet af italiensk garn af merinould og akryl og med fine ribdetaljer og en klassisk konstruktion, som giver et rent, tidløst udtryk. Kollektionen består af tre modeller i klassiske farver

MERINO WOOL KNITWEAR
- Womens Cardigan - Mens Knitwear - Herre crew neck - Herre V-neck - Dame Cardigan. Kvalitet: 14 gauge / 50 % merino uld - 50 % akryl: Størrelse 6000 og 6001: S - 3XL · 6005: S - XXL.


Eternal elegance - C L A S S I C K N I T W E A R

 
Mens V-neck knitwear | Style 6001

Mens V-neck knitwear - Style 6001

Womens Cardigan | Style 6005

Womens Cardigan - Style 6005

Urban Zip Hoodie | Style 5402

Urban Zip Hoodie - Style 5402

Chill out afternoon - U R B A N S W E A T

URBAN SWEATS
En vintage-inspireret kollektion af moderne kvalitetssweats. De lækre, let faconsyede sweatshirts er alsidige og kan f.eks. kombineres med en skjorte, når De skal på arbejde, eller med en af de lækre t-shirts.

Cool and casual - C O L L E G E  S W E A T

Cool and casual - C O L L E G E  S W E A T

C A S U A L  A P P A R E L
college sweats er lækre og behagelige sweatshirts med et sporty twist og et strejf af nostalgi. De er fremstillet af langfibret, ringspundet bomuld, som giver dem en let kvalitet og en utrolig blød og glat overflade. Den ideelle hverdagsuniform for den, der vægter komfort og kvalitet. Kollektionen består af kraftige sweats i luksuskvalitet, og er redesignet i et sporty look. De børstede sweatshirts er produceret af langfibret 310-320 grams bomuld. Tre-tråds metervaren giver trøjerne en særligt blød og glat overflade, og man har givet dem en dobbeltindfarvning for at gøre farverne endnu klarere. Ganske enkelt de bedste sweatshirts på markedet.

Womens Lightweight Performance Soft hell | Style 9511

Lightweight Performance Soft Shell | Style 9510

Womens Hooded Lightweight Performance Soft Shell | Style 9515

Womens Lightweight
Performance Soft Shell
- Style 9511

Lightweight Performance
Soft Shell
- Style 9510

Womens Hooded Lightweight
Performance Soft Shell
- Style 9515

teejay tech - Waterproof 8000 mm
Outdoor living - S O F T S H E L L

PERFORMANCE SOFTSHELL
En soft helljakke lavet i letvægtsmateriale af en høj kvalitet og med en let faconsyet pasform. Jakken har to forlommer, en justerbar talje, en vandtæt lomme på ærmet samt elastiske ærmekanter. Vægt: 260 gram. Kvalitet: 95 % polyester - 5 % spandex. Størrelse: S - 3XL.

Denne serie af soft helljakker er kendetegnet af et rent, Skandinavisk design og en faconsyet pasform. Den lette tre-lags metervare med tovejsstræk giver maksimal komfort, og TJtech-membranen sikrer optimal funktionalitet; 8.000 mm. vandtæthed og 6.000 gram åndbarhed.

The whims of nature - S O F T F L E E C E S Womens Outdoor Fleece | Style 9616

Womens Outdoor Fleece - Style 961

The whims of nature - S O F T F L E E C E S

COOL OUTDOOR KNITS
Vægt: 280 gram. Kvalitet: 100 % polyester. Størrelse: S-3XL.

En klassisk udendørsfleece med to store forlommer. Den er fremstillet af melange strik
med single jersey tricot på krave og manchetter, som giver et cool og autentisk look.
Disse strikkede fleecejakker med faconsyet pasform kan bruges som overtøj eller som mellemlag under en skaljakke. Lige meget hvad De bruger den til, vil den holde Dem
varm og give maksimal komfort. Let, faconsyet performance microfleece Farver
med laserskåret stormflap og to store forlommer.

Outdoor Fleece | Style 9615

Outdoor Fleece - Style 9615

 Crossover Bodywarmer | Style 9624

Crossover Bodywarmer - Style 9624

Cool combination - C R O S S O V E R S

THE CROSSOVERS - en kombination af den strikkede fleece og 400T sporty ripstop jakke. Perfekt som en afslappet hverdagsjakke og et cool, autentisk og sporty look. Kvalitet: 100 % ripstop polyester 400T med 100 % knitted polyester. Størrelse: S - 3XL
Vores urban serie af Crossover jakker med polyester padding matcher trenden med at kombinere forskellige materialer. Alle jakkerne har en faconsyet pasform og ekstra ærmelængde.

 THE CROSSOVERS 9611 Dame - 9610 Herre

THE CROSSOVERS 9611 Dame - 9610 Herre

Favorite jackets - E S S E N T I A L O U T E R W E A R
Jakkekollektion består af lækre, funktionelle jakker, der kan bruges til lidt af hvert. Materialernes høje kvalitet, det tidløse design og de sofistikerede detaljer gør disse jakker til et must-have for den moderne mand og kvinde, der vægter både design og kvalitet uanset årstid.

 Se mange flere detaljer i kataloget, der kan hentes her:

the 2o2o COLLECTION 

Har De andre indgangsvinkler til dette,
står vi til rådighed for produktion i eget design:

Fabrikat/stil Østenproduktion Europæisk produktion
Minimumantal Leveringstid Minimumantal Leveringstid
T-Shirt, Single jersey 2000 16 uger
T-Shirt, Interlock 2000 16 uger 500 stk. 5 - 6 uger
T-Shirt, 1x1 rib 2000 16 uger
T-shirt CoolDry 4000 12 uger  
Polo Shirt 1000 16 uger  
Polo Shirt CoolDry 4000 12 uger  
Sweatshirt 500 stk. 5 - 6 uger
Strik   250 stk. fra 8 uger
Caps 1050 10 uger  

Alle minimum er baseret pr. farve og stil.

Alle artikler kan leveres med tryk, broderi eller eget logo og brand som nakkeetiket, trykt eller vævet, eller indvævning i foer og sømme, efter opgave. De nævnte leveringstider kan konkretiseres ved specifikke opgaver.

Alle artikler kan leveres med tryk, broderi, eller eget logo og brand som nakkeetiket, trykt eller vævet, eller indvævning i foer og sømme, efter opgave.

Lagervarer kan normalt leveres i fri inddeling eller pakket i kasser.

Vi står gerne for levering med tryk og broderi efter individuelle krav og ønsker - også ved små leveringsenheder.

Dog kan alternativerne være uendelige - afhængig af Deres krav. Kontakt os for mere detaljerede informationer.


T-shirt leveres i to hovedgrupper:
SOF-TEE og BEEFY-T i Europas bedste kvaliteter

 

- og kan bl.a. fåes i følgende farver:

Soft-Tee T-shirts 165 gram i størrelse S - XXL - i 15 farver.

 

Soft-Tee Polo Piqué 185 gram 50% bomuld/50% polyester i størrelse S - XXL i 12 farver.

 

.Teejays - 7010 Ladies CoolDry T- Shirt

Kontakt os pr. telefon eller via e-mail for yderligere information.

- alt kan leveres fra lager eller i produktion.

- med broderi og tryk efter opgave.

Tee Jays - et brand i hele verden - også et udvalg fra Dansk Erhvervsbeklædning.

7010 Ladies CoolDry T- Shirt.

Luksus funktions t-shirt med stræk.
Åndbar og svedtransporterende.
Perfekt til sport.

100 % micro polyester med spandex.
160 - 170 gram.
S - XXL

7010 Ladies CoolDry T- Shirt

 

7010 Ladies CoolDry T- Shirt - farver
7005 Mens Performance Tee - farver Teejayes - 7005 Mens Performance Tee 7005 Mens Performance Tee
7005 Mens Performance Tee.

100 % funktionel micro polyester.
Perfekt kombination af kvalitet og pris.
100 % micro polyester med spandex.
130 - 140 gram.
XS - XXXL.

- Denne Performance t-shirt giver optimal komfort under enhver aktivitet.

   

   Tee Jays - et brand i hele verden - også et udvalg fra Dansk Erhvervsbeklædning.

- for frihed til at vælge... Tee Jays.

Tee Jays - et brand i hele verden - også et udvalg fra Dansk Erhvervsbeklædning.

 


Tee Jays kollektion i DK - er lagerført med det mål at servicere Dem som bruger og kunde, med de ypperste modeller, i gode kvaliteter og nye farver, til en rimelig pris. Alt kan levere ad hoc, med broderi og tryk om ønsket, i små og større mængder. Lagerførte varer kan leveres i fri inddeling, hvorimod vi kan tilbyde hele programmet, efter aftale, i hele kartoner. Se oplægget og lad Dem inspirere af disse unikke kvaliteter til både herre og damer. Vi står til rådighed med råd og vejledning, eventuelt et tilbud indrettet efter Deres krav og behov.


Performance T-shirt.

COOLDRY

TEE JAYS Performance t-shirt.

100 % micropolyester "COOLDRY".
Størrelse S - XXL
Kan leveres i 2 farver.
Hvid, sort


TEE JAYS Basic t-shirt, 100 % ringspundet bomuld i størrelse S - XXXL, samt til børn.

Broderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her
 
Kan fåes i følgende 12 farver:


TEE JAYS Interlock t-shirt.
100 % ringspundet bomuld i størrelse S/M - L/XL - XXL. Kan leveres i 8 farver - gerne med b
roderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her


Body fit.


TEE JAYS 1 x 1 Rib Tee t-shirt
.

100 % ringspundet bomuld i størrelse S - XXL.
Kan leveres i 7 farver:
Sort, hvid, fuchsia, marineblå, kit, lime og turkis.

Broderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her

teeJays Luxury Stretch Polo

Dess.: 19823TJ1406

Luxury Stretch Long Sleeve Polo.
Tee Jays
Prod.-nr.: 1406.
95 % Kæmmet, ringspundet bomuld / 5 % elastan.
Flot udarbejdet stolpe. Mini-piqué. Snæver pasform. Dobbelt forkrympet. Nakkebånd fra skulder til skulder. Fladstrikket krave med lycra. Lange ærmer med manchet.
Katalogside: 216.
Vægt: 215 gram/m².
Materiale: 95 % bomuld, 5 % elasthan.
Størrelse: S, M, L, XL, XXL, 3XL.
Farve: Black, Navy, White.

Dess.: 19823TJ146

Ladies Luxury Stretch Long Sleeve Polo.
Tee Jays
Prod.-nr.: 146

Luxury Stretch Polo
Se flere muligheder på:

Style 1405
Den ultimative polo. Perfekt pasform. Unik mini pique metervare med stræk. Fladstrikket krave med lycra, hvilket giver en bedre stabilitet efter vask.

teeJays Luxury Stretch Polo
 
Heavy Polo piquet t-shirt.
100 % ringspundet bomuld i størrelse S - XXXXXL. Kan leveres i 12 farver - gerne med b
roderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her

1405 Stretch DeLuxe Polo
Den ultimative polo. Perfekt pasform. Unik mini-pique metervare med stræk. Fladstrikket krave med lycra, som giver en bedre stabilitet efter vask. 95 % bomuld - 5 % elastan mini pique, 215 gram. Størrelse: S - XXXL

1405 Stretch Deluxe Polo - farver
1405 Stretch Deluxe Polo 1420 College Polo 1405 Stretch Deluxe Polo
 
1420 College Polo.
Moderigtig kvalitets polo i unikt design. Påsyet stolpe lukning og velour nakkebånd, der giver det helt unikke look. 100 % ringspundet bomuldspique. 215 gram. Størrelse: S - XXL
1420 College Polo - farver
1420 College Polo
Basic Polo piquet t-shirt.
100 % ringspundet bomuld i størrelse S - XXL, samt til børn str. 4 - 14 år. Kan leveres i 3 farver:
Sort, hvid, marineblå med broderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her

Club Polo t-shirt
- med kontrast
i størrelse S - XXL, samt til børn str. 4 - 14 år. Kan leveres i 5 farver med kontrast: Sort, hvid, marineblå, dyb rød, oliven med broderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her
 

Club Polo

Club Polo

Club Polo


Club Polo

SOF-TEE - i Europas bedste kvaliteter - KLIK HER FOR AT SE NIVEAUET! Performance Softshell
-
Danmarks mest solgte.

9510 Herre - 9550 Dame.
3-lags softshell med 6.000 mm., AIRtech membran.
100 % polyester med spandex 290 gram.
Størrelse: S - XXXL
- i sort: XXXXL.
9510 TeeJay Performance Softshell 9510 9550 TeeJay Performance Softshell Stretch Skaljakke
Smart Jakke til sport og fritid.
9601 Herre - 9606 Dame
S - XXXL
95 % polyester - 5 % spandex
 

9510 9550 TeeJay Performance Softshell

9601 9606 TeeJay Stretch Skaljakke

9200 9300 TeeJay Performance Jakke 9200 9300 TeeJay Performance Jakke
 
9310 9260 TeeJay Street Jakke Performance Jakke.

9200 Herre 9300 Dame
100 % polyester taslan med mesh foer. 6000 mm. funktion.
Størrelse: S - XXXL

Street Jakke.


9210 Herre 9260 Dame
100 % ribstop polyester.
Størrelse: S - XXXL

9310 9260 TeeJay Street Jakke

Tee Jays Outdoor Performance Jakke
 

Outdoor Performance Jakke.

9640 Herre
• Aftagelig hætte
• Tapede syninger
• YKK lynlås
• Inderlomme og mesh lomme
• Storm cuff i ærme

Vind-, vandtæt og åndbar vinter jakke, med AIRtech 5.000 funktion og fully tapede syninger.
Det smarte snit og pasform gør denne jakke til
en bestseller.

Performance Fleecetrøje.

3 i 1 vinterjakke
.
S
mart vinterjakke med aftagelig inderjakke.
3000 mm. vind- og vandafvisende coating.
Dame og herremodel.

Priseksempel ved minimum 25 stk. fra kr. 399,00 - inklusive broderi med maximalt 5000 sting.

- Indhent et tilbud ved en konkret opgave.

3 i 1 vinterjakke.
9620 Mens 3 in 1 Function Jacket Mens 3 i 1 vinterjakke. 3 i 1 vinterjakke. INSIDE MICRO FLEECE JACKET WITH WINDBREAKER LINING

3 i 1 vinterjakke.


9650 Ladies 3 in 1 Function Jacket


INSIDE CASUAL JACKET WITH LIGHT PADDING


Performance Fleece trøje.
100 % microfibre, vindtæt og åndbar i størrelse S - XXL (XXXL).
Kan leveres i 3 farver:
Sort, dyb rød, mørk grå med broderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet, klik her.
 

Dess.: 198839641 Udendørs TeeJay damejakke

  Dess.: 198839641
Udendørs TeeJay damejakke.
Vinterjakke med åndbar TJ-tech 5000-funktion og fuldtapede sømme. 100% Taslan med 5.000 mm. coating.
Polyester polstring og foring.
Moderne pasform gør denne jakke en ny renæssance.
Farve: Sort.
• Aftagelig hætte.
• Tapede syninger.
• YKK lynlås.
• Inderlommer.
• Stormmanchet.
Udendørs TeeJay damejakke

Hent PDF-filen om emnet her

• Indvendig lynlås til brug i forbindelse med tryk og broderi.
• Liftcardlomme.
• Størrelse  S - XXXL.

TeeJays Zepelin jakke. Polyester 300T med polyester padding og foer S - XXXL

Tee Jays Zepelin jakke.
100 % polyester 300T med 100 % polyester padding og foer S - XXXL. Jakken er produceret i samme velkendte kvalitet som den eksisterende Zepelin-kollektion. Den er designet i nyt smart urban design. De bredere kabler og kraftige synlige lynlåse giver jakken en skarp karakter. Pasformen er en anelse mere fyldig, men stadig figursyet. Den ekstra padding gør den også perfekt til de koldere måneder, som er i vente. Zepelin kabeljakker og veste er til dem der kun ønsker den bedste kvalitet kombineret med smart og stilrent design. Udover denne model af Zepelin bør De også overveje Zepelin jakke, dess.: 19882 9630-31, i farven deep red.

Letvægts vatteret kabel jakke til helårsbrug.
Let figursyet pasform i smart design. Vind- og vandafvisende yder metervare i 300T materiale. Isoleret med håndfyldt polypadding der føles som dun.

Unik pasform. En inderlomme. Kvalitets lynlås.

TeeJays Zepelin jakke - designet i nyt smart urban design til herre og damer Dess.: 198829630
Herre.
Farver: Black, Deep Red, Sky Diver.

Dess.: 198829631
Dame.
Farver: Black, Sky Diver, Deep Red.
Tekniske data: Waterproof: 10.000 mm.. WIndproof. Breatheable: 5.000 mm..

TeeJays Zepelin jakke - designet i nyt smart urban design til herre og damer

Hooded TeeJay Zepelin jakke.
Ny variant af den bedst modtagne Zepelin kollektion. Jakken er designet med fokus på flotte detaljer, brede kabler og ekstra fylde. Vind- og vandafvisende ydermetervare i 300T materiale. Isoleret med håndfyldt polypadding som føles som dun. Top kvalitetsjakke der fremstår som en casual og moderigtig style til helårsbrug. 100 % polyester 300T med 100 % polyester padding og foer S - XXXL. Casual fit. En inderlomme. Kvalitetslynlås. Waterproof: 10.000 mm.. WIndproof. Breatheable: 5.000 mm..

TeeJay Zepelin jakke polyester 300T med polyester padding og foer S - XXXL Dess. 198829634 Herre. Dess. 198829635 Dame.


Broderi og tryk efter tilbud - se mere om emnet,
klik her


Eksempel:
Programkort fra 525,00
Broderi pr. stk. ved maximalt 3000 sting kr.22,50 ved under 25 enheder.
Broderi pr. stk. ved maximalt 3000 sting kr.15,00 ved over 25 enheder..
 

Download og se inspirationskataloget i PDF-filen.


Størrelsesskema

classic-wear.dk - en verden af muligheder

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

198_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden