Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI
- Jobby, Jobby-x, Trumph, vintertøj, og HBI Profil.


www.jobtøj.dk

Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI - Jobby, Jobby-x, Trumph, vintertøj, og HBI Profil.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI - Jobby, Jobby-x, Trumph, vintertøj, og HBI Profil.

Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI - Jobby, Jobby-x, Trumph, vintertøj, og HBI Profil.

HB Iversen er fusioneret med Pionier Workwear, der har specialiseret sig i funktionelt beklædning i høj kvalitet. Tøjet er funktionelle og velovervejede modeller, der opfylder de respektive arbejdsvilkår og standarderne for fremstillings-, detail- og servicesektoren. Pionier Workwears porteføljen omfatter bl.a. corporate mode, til brug for forretningsmæssigt og teknisk personale i CI-kompatible outfits.

I betragtning af at al arbejdstøj skal overholde de nyeste tekniske standarder, introducerer Pionier Workwear konstant nye innovationer og nyudviklede materialer for at garantere perfekte produkter, der opfylder en konsekvent høj kvalitetsstandard. Pionier Workwear er certificeret til DIN EN ISO 9001.

Se lidt om mulighederne på
Pioniers hjemmeside, eller kontakt på telefon 64713608*


ahlers-ag_
Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. Det rigtige valg af arbejdstøj: Komfort, slidstyrke og god pasform. Kvalitetskrav, som HBI arbejdstøj opfylder. HBI kvaliteten fås i mærkerne; Jobby, Jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil. HBI er erhvervslivets partner indenfor erhvervsbeklædning og klæder hele firmaet på til jobbet. Ensartet og klar profilering er et must for de fleste virksomheder. Det spænder fra selve 
markedsføringen og ud til det led, som kunderne møder i dagligdagen. Profilbeklædning af høj kvalitet er derfor meget efterspurgt og valget falder naturligt på HBI Arbejdstøj.

Profilbeklædningen kan gennemføres fra top til tå til hele virksomheden i egne farver, med broderet logo og design efter ønske - også i mindre partier. Profilbeklædning fra HBI er det fleksible valg til hele firmaets profilbeklædning. Jobby colour - er den nye, smarte og funktionelle 2-farvede arbejdsbeklædning i vor slidstærke Jobby kvalitet med mange gode detaljer, leveret direkte fra lager. Kvaliteten er 65% polyester/35% bomuld, og dermed også krympefri og farveægte. Jobby colour er let at behandle og tørrer hurtigt efter vask. Alt med broderi eller tryk, også gerne med individuelt firmanavn, personnavn og logo på beklædningen.

Det første indtryk er altid det vigtigste, det ved H.B. Iversen og


Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI.
så og har siden 1933 specialiseret sig i at levere arbejdstøj der synliggør virksomhedens profil på en effektiv og professionel måde og samtidig sikre en bruger en slidstærk kvalitet, med høj komfort og god pasform, uanset arbejdsforholdene. Særlige arbejdsforhold kræver særligt arbejdstøj, hvad enten det skal være kulde-, vind-, eller vandafvisende, syrefast, flammehæmmende eller om opgaven er at løfte en virksomhedsprofil udadtil. HBI er leveringsdygtig i al slags arbejdspåklædning og har også et passende program til brug for fritiden. Vi kan levere individuelt tryk eller broderi, bl.a. i form af firmanavn, budskab og logo på standard- og specialbeklædning. Vi tilpasser gerne profilbeklædningen til de individuelle behov, med en fleksibel levering i det antal De har behov for, når behovet opstår eller som aftalegrundlag for senere leveringer. Med HBI kan vi være Deres totalleverandør, også når det gælder arbejdstøj.

ilfredshedsgaranti i design og funktionalitet. Med ud-gangspunkt i den gode metervare i Jobby serie, en lagerført kollektion af to-farvet arbejdstøj

De khakifarvede arbejdsbukser af mærket Trumph stammer fra firmaet HBI Firmaet HBI. De khakifarvede arbejdsbukser af mærket Trumph stammer fra firmaet HBI. Firmaet startede i 1930’er-ne, da grundlæggeren kom hjem fra ophold i Canada. Med sig havde han idéen om at sy arbejds-bukser til landmænd, og snittet blev en efterligning af det ridende politis uniform.
Han tog et sykursus hos en skrædder i Haderslev og opfandt senere sit eget gradueringssystem. Metervarerne købtes hos Vejle Klædefabrik og Grenaa Dampvæveri, stoffet blev skåret hjemme i privaten, og bukserne syedes rundt om i byen hos hjemmesyersker. Firmaet voksede gradvist og udvidede sortimentet til også at omfatte andre former for arbejdstøj. Bukserne stammer fra en herretøjsbutik i Skanderborg, hvor indehaveren ikke kunne blive forhandler af de kendte mærker Engel eller Kansas. Han valgte så det lidt billigere mærke HBI. Bukserne har han selv brugt frem til 2008 til forefaldende hobby- og fritids-arbejde. Bukserne er med knaplukning i gylpen og lukkes i linningen med 2 patentknapper. Der er 2 små læg på forstykkerne og indsnit på bagstykkerne. Ben- og skridtsøm er syet med 3-nåle. Bukserne har 2 skrålommer, 2 påsyede baglommer, 2 tommestoklommer, men ingen hammerstrop.

Årstal: 1956.
Materiale: 100% bomuld.
Genstand: Danmarks Industrimuseum.
Kilde: Danmarks Industrimuseum.
 
Jobby colour. 65 % polyester og 35 % bomuld.

Tilfredshedsgaranti i design og funktionalitet.

Med udgangspunkt i den gode metervare i Jobby
serie, en lagerført kollektion af to-farvet arbejdstøj: arbejdsjakke, arbejdsbuks, arbejdsoveralls,
arbejdskedeldragt, hvor der er lagt vægt på at
skabe en en god pasform, et smart design og
et funktionelt stykke arbejdstøj til den professionelle bruger.
Jobby colour - to-farvet arbejdstøj fra H. B. Iversen
Se udvalget i kataloget.
jobby colour lagerføres i 3 modeller: Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI.
Jobby colour lagerføres i 3 modeller:

Dessin 27, facon 3.
Jakke med skjult lynlås og telefonlomme med velcrolukning.
Dessin 27, facon 22, variant 4.
Benklæder med knælommer, i en meget slidstærk Cordura metervare. Lårlommer og telefonlomme med velcrolukning.
Dessin 27, facon 62, variant 4.
Overall med knælommer, i en meget slidstærk Cordura metervare. Lårlommer og telefonlomme med velcrolukning.
Jobby colour lagerføres i 3 farvekombinationer :
5483 : Kornblå med marineblå besætning.
9283 : Bordeaux med marineblå besætning.
9683 : Koksgrå med marineblå besætning

Klassisk, funktionel og slidstærkt, således kan HBI´s JOBBY serie beskrives.
Jobby colour - arbejdsjakke

Jobby colour - arbejdsbukser
Jobby colour - teknikerbukser
Jobby colour - arbejdsbukser med aftagelige ben
Jobby colour - arbejdsshorts
Jobby colour - arbejdsoverall
Jobby colour - arbejdskedeldragt
Jobby colour - arbejdsvest
Jobby colour - pilot- og arbejdsjakke

Jobby colour lagerføres i 3 modeller og kan leveres efter Deres krav i produktion Jobby colour lagerføres i 3 modeller og kan leveres efter Deres krav i produktion.

En given produktion kan leveres på baggrund af standardmodellerne, hvor De tilvælger farver, besætninger og kombinationer som lommer, knapper, lynlåse, etc..

En produktion kan bero på 12 til 20 enheder i hver model og størrelse -  naturligvis med trykt eller broderet budskab, efter Deres krav.
Se udvalget i kataloget.

Jobby. 65 % polyester, /35 % bomuld. Klassisk, funktionel og slidstærkt, således kan HBI´s JOBBY serie beskrives. Jobby er en klassisk ensfarvet serie af arbejdstøj: arbejdsjakke, arbejdsbuks, arbejds-overalls, arbejdskedeldragt, arbejdsskjorte, der dækker behov hvor der ønskes lidt af det hele. Lidt mere slidstyrte, lidt mere farveægthed, lidt mere pasform, lidt mere produktglæde og tilfredshed.

jobby arbejdstøj Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. Jobby arbejdstøj - når De har brug for slidstærkt arbejdstøj.

Kvaliteten er 65% polyester/35% bomuld og dermed slidstærk, krympefri og farveægte.

Jobby arbejdstøj er let at behandle og tørrer hurtigt.

Her illustreres en del af jobby-modellerne og farveudvalget.
Se udvalget i kataloget.

EN 471 CERTIFICERET - orange fluorescerende - synligt arbejdstøj

EN 471 CERTIFICERET Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. EN 471 CERTIFICERET - orange fluorescerende - synligt arbejdstøj.

Kvaliteten er 70 % polyester og 30 % bomuld og behandlet med flourcarbon, der gør det vand-, olie- og smudsafvisende uden at det går ud over muligheden for at ånde.

Arbejdstøjet har påsyet refleks af anerkendt fabrikat efter EN-471 norm og er CE-mærket.

Synlighed og sikkerhed med HBI EN471. HBI ´s serie af EN 471 sikkerhedsbeklædning er en serie, hvor der er taget højde for synlighed, sikkerhed og komfort for brugeren.

Alle produkterne er testet og certificeret efter EN 471 og findes i flere farvekombinationer.

Jobby-x arbejdstøj - kombinerer slidstærk kvalitet med bomuldskomfort

jobby-x arbejdstøj Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. Jobby-x arbejdstøj - kombinerer slidstærk kvalitet med bomuldskomfort.

Kvaliteten er 60 % bomuld/40 % polyester og har dermed høj komfort og farveægthed.

Jobby-x arbejdstøj er let at behandle og tørrer hurtigt.

Jobby-x lagerføres i 4 funktionelle modeller i 6 farver og er specielt velegnet til servicefagene og lettere industri.
Trumph arbejdstøj Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. Trumph arbejdstøj  - arbejdstøj i 100 % bomuld, der holder.

Trumph arbejdstøj er fremstillet og kendt gennem mange år for kvalitet og styrke - en robust vare, som naturligvis har Sanfor-garanti.

Trumph er en mærkevare i traditionelle faconer med god bevægelsesfrihed og ekstra forstærkninger, som sikrer lang holdbarhed.

Her illustreres en del af Trumph-modellerne og farveudvalget.

Vinterbeklædning og termotøj - varmt arbejdstøj til kolde arbejdsdage. Med serien af vinter- og termotøj fra HBI dækkes alle behov for varmt arbejdstøj. Serien af termotøj omfatter indvendigt termotøj til brug i f.eks. kølerum, udvendig termo, der er vind og vandafvisende til brug for f.eks. chauffører, samt ternet termo, der er vind- og vandafvisende til det lidt pænere brug. De fleste af modellerne leveres med sikkerhedsbrystlomme. Termo undertøj. HBI termo og funktionsundertøj findes i flere varianter og farver. HBI`s ét-lags svedundertøj har den funktion at transportere kroppens fugtighed ud i næste lag beklædning. HBI´s 3 lags funktionsundertøj har egenskaber i form af både at være svedtransporterende og varmeisolerende. Anvendes både til job og fritid. Termo hvid. HBI´s serie af hvid termo (quiltet vare) findes i flere varianter både som buks og jakke/vest og kan anvendes både som inderbeklædning såvel som yderbeklædning. Fiberpels og termo er specielt udviklet som inderbeklædning til arbejde i kolde omgivelser, men anvendes ligeledes som yderbeklædning og findes i flere varianter og farvekombinationer.

POLAR: Dessin 241: Vinterbeklædning Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI. Dessin 241
Vinterbeklædning.
Stof: 70 % polyester/30 % bomuld
Vægt: 235 g./m2.
Foer: 100 % nylon-jersey, punktsvejset, med polyestervat eller 100 % polyester fiberpels, 12 mm. luv.
Farve:
Pilotjakke: 65, kongeblå, 69, marineblå
Øvrigt: 65, kongeblå
Lagerføres i størrelserne: Vinterkedeldragt 92 - 128,
alt øvrigt: XS - XXXXL

Ternet Termo og fiberpels Jobby, jobby-x, Trumph, vintertøj, HBI Profil: Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI.

Vinterserien kompletteres af vinterbeklædning og fiberpels til de meget kolde dage.

Se mere om emnet - klik på billedet.

Kanalsyet termo og hvid thermotøj som Indvendig og som udvendige modeller

Se mere om emnet - klik på billedet

Basic Collectionen far HBI arbejdstøj

Dessin 204
Ternet Termo.
Stof: 100 % polyester med 100 % nylon-jersey på indersiden, punktsvejset, med polyestervat.
Vægt: 330 g./m2.
Farve: 99, ternet.
Lagerføres i størrelse: XS - XXXXL.

Dessin 281
Fiberpels.
Stof: 100 % polyester, 12 mm. luv.
Vægt: 310 g./m2.
Farve: 69, marineblå.
Lagerføres i størrelse: XS - XXXXL.

Dessin 212
Kanalsyet termo
Stof: 100 % polyester m. 100 % nylon jersey på indersiden,
kanalsyet med polyestervat.
Vægt: 210 g./m2.
Farve: 65, marineblå.
Lagerføres i størrelse: XS - XXXXL

Hvid Termo - det hygiejniske og varme arbejdstøj.
Hvid Termo kan vaskes op til 95 grader og er derfor velegnet til brug i de områder, hvor der sættes store krav til hygiejne.

Hvid Termo er specielt velegnet til kølerum og levnedsmiddelindustrien.

Dessin 233/234
Hvid Termo.
Stof: 50 % bomuld/50 % polyester,
punktsvejset, med polyestervat
Vægt: 330 g./m2
Farve: 10, Hvid.
Lagerføres i størrelse: XS - XXXXL.
Farve 10 er standardfarve

Dessin 201
Indvendig Termo.
Stof: Jersey/jersey, 100 % nylon, punktsvejset, med polyestervat.
Vægt: 195 g./m2.
Farve: 65, marineblå/77, olivengrøn.
Lagerføres i størrelse: XS - XXXXL

Dessin 205
Udvendig Termo.
Stof: Ribstop med 100 % nylon-jersey på indersiden, punktsvejset, med polyestervat.
Vægt: 210 g./m2.
Farve: 65, marineblå.
Lagerføres i størrelse: XS - XXXXL.
Farver: 99, 69, 65, 77.
 

Til det kan Basic Collection kombineres. Et klassisk design sikrer lang levetid i flotte farver, elegante detaljer og en sikker fornemmelse af tidens trend er grundlaget for design af Basic Collection. Det giver alle brugere en ekstra glæde ved at benytte den valgte beklædning og sikrer dermed en lang levetid. Alle artikler er nøje forberedt til profilbrug. Det betyder, at vi altid designer artiklerne, så der er plads til trykt logo eller broderi. Kvalitet baseret på erfaringer Basic Collection har i mange år været en af markedets store profilkollektioner og er kendetegnet ved en høj kvalitet. Alle kvaliteter er nøje udvalgte, så de kan tåle daglig brug og mange gange vask. Eksempelvis er reaktiv indfarvning, som sikrer farvefasthed, et krav ved langt de fleste artikler. Hurtig levering
fra dansk lager - selv i store mængder.

Dansk arbejds- og profiltøj fra HBI - Jobby, Jobby-x, Trumph, vintertøj, og HBI Profil.

Se lidt om tryk på beklædning.
Klik her.

Se lidt om broderi på beklædning.
Klik her.


Arbejdstøj til alle brancher; Kittel- og uniformsbeklædning til pleje- og sundhedssektoren, arbejdstøj til industri- og autoværkstedet, renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien, eller kokketøj til hotel, kantine og restaurationsbrug og operationsbeklædning til klinik-, laboratorie- og hospitalsbrug, med tilhørende fodtøj og andet tilbehør samlet i en løsning, om ønsket.

Med sortimentet fra bl.a. H. B. Iversen tilbyder vi alle typer af arbejds- og profiltøj, lige fra uniformer til pleje- og sundhedssektoren, til groft og slidstærkt arbejdstøj til industrien, eller renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien.

Uanset hvilken type beklædning De har behov for, kan vi leverer arbejdstøj fra lager eller i produktion, med logo og budskab, trykt eller broderet efter Deres krav. Vi kan også sikre at den enkelte medarbejder har ren beklædning til jobbet med en vaskeaftale hvor tøjet vedligeholdes og udskiftes i en løbende proces. De kan få arbejdstøjet leveret som De ønsker det, for eksempel pakket og leveret til hver enkelt medarbejder, lagt i skab eller på hylde og afhentet efter de individuelle behov og krav.
H B I Arbejdstøj - berufsbekleidung - workwear - with imprint


www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

179
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden