Harvest - profilbeklædning og golftøj
- eksklusivt, til fritid, promotion og job.


www.jobtoej.dk

Harvest - profilbeklædning og golftøj - eksklusivt, til fritid, promotion og job.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Harvest - profilbeklædning og golftøj - eksklusivt, til fritid, promotion og job.
 
Mærket James Harvest blev skabt i Chattanooga, Tennesse, USA i 1988.
I 40'erne, lige efter anden Verdens krig, blev Major League i Baseball genoptaget, efter at være annulleret p.g.a. krigen. Hurtigt genvandt Baseball sin position som den største sportsgren i USA. Mange fulgte Major League og stjernespillerne blev idoler og helte. I 20'erne, var Babe Ruth, som fik 714 "Home Runs" igennem hans karriere, det største navn indenfor Baseball.
James Harvest & Frost - news

James Harvest Sportswear
I 40'erne var en af de største spillere Joe DiMaggio.
DiMaggio lavede 361 "Home Runs", han giftede sig med den vellystige Marilyn Monroe. Der var også en anden stjerne blandt baseball juvelerne i 40'erne, hans navn var James Harvest. James blev født i et faldefærdigt træskur i Kentucky. Hans far John, en ærlig, hårdt arbejdende bonde og hans mor Priscilla var begge draget vestpå ved århundredeskiftet. Ved begge at arbejde hårdt, fik de med nød og næppe råd til at sende James på highschool, hvor han fik et legat til Boston College.

Det var i disse år, at James fik perfektioneret sit tekniske kast. Efter College, hvor han bestod en grad i fysiologi med meget fine karakterer, var James den første der blev "Headhuntet" af New York Mets.

James Harvest Sportswear - Polo t-shirt
Desværre startede krigen og James blev indkaldt.
James var i flåden i Stillehavet som officer. Dekoreret to gange for mod, afmønstrede James i 1945 og genoptog sin baseball karriere. Gennem de næste 7 år, var James topscorer fem gange og blev valgt til den mest værdifulde spiller tre gange. Han vandt også trofæet "Truman Memorial" to gange for flest "Home Runs" i en enkelt kamp. James Harvest trak sig tilbage i 1953. En skare på 120.000 fans gav James en stående klapsalve på 5 min. i hans farvel kamp i New York. James vendte aldrig tilbage til Baseball. James Harvest Sportswear blev skabt som en hyldest til en stor stjerne, som altid var hårdtarbejdende, aldrig sløv eller kedelig og havde en evne for det uventede. James Harvest Sportswear har disse kvaliteter.

Med udgangspunkt i den amerikanske collegestil, er tøjet altid af den bedste kvalitet. Tøj og stil som kan tåle tiden - James Harvest Sportswear er komfortabel og sporty. Sporty elegance er en meget dækkende beskrivelse af tøjet. I dag bliver James Harvest Sportswear solgt i 19 europæiske lande. Mere end seks mill. beklædningsstykker bliver produceret pr. år, hvert et stykke med hyldest til en legende - James Harvest.


Sortimentet indeholder bl.a.:

 Cap  T-shirt  Polotrøjer  Strik  Skjorter  Bukser  Jakker  Vindtøj  Tasker  Golftøj

- og flere andre højaktuelle artikler - se det alt sammen i katalogerne her:

- der alt sammen kan leveres til herrer og damer, med tryk og broderi efter opgave. Stort tryk og diskret broderi - eller omvendt? Her gælder ingen regler, der absolut skal følges. Det er Deres budskab og mulighederne i tøjet, der afgør, hvilken metode De vælger. Et stort broderi kan være meget effektfuldt på det rette tøj, og et lille diskret tryk kan passe perfekt på en ærmekant. En ny og lidt anderledes løsning fremmer Deres budskab. Vi hjælper Dem gerne. Tryk og diskret broderi - eller omvendt?
 

J.Harvest & Frost - stilfuld fritids- og profilbeklædning

James Harvest sportswear 18

Texet United

Printer - Red Flag - en prisbeviste kollektion

Printer Active Wear - Essentials

Harvest - Jakker med kant

Sortimentet indeholder bl.a.:

 Cap  T-shirt  Polotrøjer  Strik  Skjorter  Bukser  Jakker  Vindtøj  Tasker  Golftøj

- og flere andre højaktuelle artikler - se det alt sammen her:

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

101
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden