Fruit of the Loom fritids- og profiltøj til alle aldre
- til mænd, til kvinder og til børn.


www.t-shirt-reklame.dk

Fruit of the Loom fritids- og profiltøj til alle aldre

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Fruit of the Loom fritids- og profiltøj til alle aldre - til mænd, til kvinder og til børn.
 
Tilbage i 1851 begyndte Robert og Benjamin Knight at fremstille textilvarer i deres spinderi der lå i Warwick, Rhode Island i U S A. En lokal købmandsdatter begyndte at male billeder af frugter på lærreds-stoffet der var af høj kvalitet for at tiltrække kundernes opmærksomhed. Robert Knight så muligheder i hendes design og betragtede det som en unik måde at repræsenterer deres egne høje standarder. Han besluttede sig for at overtage hendes malerier og bruge dem som mærker, og han gav firmaet navnet FRUIT OF THE LOOM. På en verdensudstilling i Chicago, U S A i 1883 lancerede han en ny variation af maleriet, nemlig et æble, vindruer, stikkelsbær og blade - samme arrangement, som anvendes den dag i dag.

Fruit og the loom - Fritids- og profiltøj for alle - velegnet med budskab
 
Fruit beror i dag på en række brand der tilsammen kan tilgodese de fleste ønsker - til fritid, job, events, og til markedsføring i al almindelighed.

Mærker som 2786 - Yoko - Front Row - Nike - Quadra - Flexfit - Skinni Fit, Russel -Westford Mills - Regatta - Tombo - Stormtech - Babybugz - JC060 - Beechfield, er blot nogle af dem, og de illustreres i udpluk i kataloget - og på vor web-butik.

- alternativt i onlinekataloget på:


Alt kan naturligvis leveres med tiltrykt og broderet budskab efter Deres ønsker, i små og større sammenhænge.

Se lidt om mulighederne her og på de næste sider.


Dess.: 08510QD925

"Anti-lommetyv"-taske i høj kvalitet

- project charge security backpack.

Teknisk rygsæk i minimalistisk og slidstærk design. Letvægts taske der sidder perfekt på ryggen. Rygsækken har en integreret opladningsportal (usb). Polstret rum til en 15,6 "bærbar og polstret lomme med plads til tablet. Diskret lomme med lynlås i ryggen. Power Bank lomme. Indvendige lommer. Nøgle holder. Udvendig sidelomme med lynlås. Polstret ergonomisk ryg. Bærehåndtag. Justerbare polstret skulderrem og brystrem. Rem til montering på trolley. Power Bank er ikke inkluderet - men kan naturligvis leveres efter opgave. Rebrandable.
Materiale Jacquard Nylon/ PU Coated Polyester Combination.
Mål: 30.5 x 46 x 17 cm..
Kapacitet: 15 liter.
08510QD925 Anti-lommetyv-taske i hoej kvalitet 08510QD925"Anti-lommetyv"-taske i høj kvalitet 08510QD925 Anti-lommetyv-taske i hoej kvalitet 08510QD925 Anti-lommetyv-taske i hoej kvalitet

 project charge security backpack

 Unisex fleecejakker - Fruit of the Looms - velegnet med tryk og broderi

Dag til dag levering i hele Danmark. Varemærker som Fruit of the Loom, Russells, Beechfield, Bag Base, Quadra og Westford Mill er lagerført i Skandinavien

Varemærker som Fruit of the Loom, Russells, Beechfield, Bag Base, Quadra og Westford Mill er lagerført i Skandinavien. Vi repræsenterer flere af Europas førende mærker og kan derfor vis tilbyde et sortiment der beror på såvel funktionsjakker til t-shirt, fra lager eller i produktion - med og uden logo
- også i specialproduktion.

Fruit of the looms - look book Fruit of the looms - look book
 

Vi repræsenterer flere af Europas førende mærker bl.a. Fruit of The Loom, Russel, Stormtech, Quada, Bage&Base, Westfort Mill

 
Sortimentets altfavnende muligheder kan ses på den næste side og kan leveres fra lager, eventuelt med tryk og broderi i de mængder der er relevant for Dem.

Lad os udarbejde et oplæg der beror på Deres konkrete indgangsvinkler.
KLIK HER og få alle detaljerne om Fruit of the Loom, fritids- og profiltøj til alle aldre Se lidt mere om emner på næste side

Se mulighederne for tryk eller broderi på
de omstående sider.
Tryk Se lidt mere om emner på næste side Broderi Se lidt mere om emner på næste side
 
FRUIT OF THE LOOM til mænd
Mænd
FRUIT OF THE LOOM til damer
Kvinder
Skjorter fra FRUIT OF THE LOOM
Skjorter
FRUIT OF THE LOOM til børn
Børn
Skoletrøjer - mindetrøjer - t-shirtreklame med tryk og broderi efter opgave.
Skoletrøjer

Fruit of the Loom bestræber sig på at implementere og håndhæve de højeste miljømæssige og etiske standarder overalt i sine verdensomspændende aktiviteter. Virksomheden har sin egen detaljerede adfærdskodeks, som er integreret i dens forretningsområde. Adfærdskodeksen er baseret på nuværende bedste praksis mht. beskæftigelse, sundhed og sikkerhed, samt miljøet.
 

Som en del af en verdensomspændende virksomhed har Fruit of the Loom Europa forpligtet sig til en retfærdig ansættelsespraksis. Virksomheden kræver, at alle arbejdstagere - på deres egne fabrikker,
samt dem der er ansat af tredjepartsproducenter - får løn, som er på samme niveau eller over den lokale mindsteløn og er yderst konkurrencedygtig. Herudover tilbyder Fruit of the Loom et bredt udvalg af goder til alle sine medarbejdere for at opfylde målet at være en foretrukken arbejdsgiver.

Minimumsalderen for Fruit of the Loom-fabrikker er 18 år. Virksomheden kræver, at alle eksterne fabrikker skal overholde den lokale lovgivning vedrørende arbejdsalder og afviser at samarbejde med nogen fabrikker, som ansætter umyndige arbejdstagere eller tvangsarbejdere. Arbejdstiden overskrider ikke den af lokal lovgivning maksimalt tilladte. Fruit of the Loom lægger vægt på at tilvejebringe og opretholde sunde og sikre arbejdsforhold på alle arbejdspladser. Dette omfatter sikkerhedsudvalg med medarbejderrepræsentation og lægeligt personale på arbejdsstedet i vore produktionsvirksomheder.
 

Fruit of the Loom et bredt udvalg og mange gode grunde til at anvende produkterne Fruit of the Loom tror på organisationsfrihed.
Fruit of the Loom anerkender medarbejdernes ret til at danne og tilslutte sig lovlige organisationer efter eget valg uden at blive straffet for ikke-voldelige udøvelse af denne rettighed. I Europa er medarbejderne på to af virksomhedens produktionsanlæg repræsenteret af fagforeninger, og medarbejdere på to yderligere produktionsanlæg er repræsenteret af samarbejdsudvalg.

Diskrimination eller chikane af nogen årsag tolereres ikke. Fruit of the Loom tilstræber sig endvidere at begrænse den miljømæssige indvirkning af produktionsaktiviteterne vha. stramt styrede produktionssystemer. Alle produkter fra Fruit of the Loom har haft Oeko-Tex 100-godkendelse siden 1998 som bekræfter, at de ikke indeholder stoffer, som kan være skadelige for mennesker eller miljøet.

Fruit of the Loom er helt klar over sine brede virksomhedsmæssige sociale forpligtelser. Før der f.eks. udnævnes en tredjepartsproducent, besøger virksomhedens repræsentanter producentens fabrik for at udføre en grundig revision for at afgøre, om producenten kan opfylde Fruit of the Looms strenge etiske og miljømæssige standarder - en betingelse for udnævnelsen.

Desuden suppleres virksomhedens kontrol og håndhævelse af adfærdskodeksen af uafhængige revisorer, som udnævnes til regelmæssigt
at kontrollere alle Fruit of the Loom-fabrikker, og de af virksomhedens udnævnte tredjepartsleverandører, som skal forpligte sig til adfærdskodeksen før det tillades, at produktionen begynder.

KLIK IND på hjemmesiden, og se de aktuelle produkter fra FRUIT OF THE LOOM - her
ORIGINAL T - t-shirt
Mænd Kvinder Skjorter Børn

Få kataloget fremsendt, eller klik her for at få flere detaljer

Fruit of the Loom fritids- og profiltøj - som t-shirt, undertøj, eller som fritidstøj   Fruit of the Loom fritids- og profiltøj - som t-shirt, undertøj, eller som fritidstøj   Fruit of the Loom fritids- og profiltøj - som t-shirt, undertøj, eller som fritidstøj   Fruit of the Loom fritids- og profiltøj - som t-shirt, undertøj, eller som fritidstøj   Fruit of the Loom fritids- og profiltøj - som t-shirt, undertøj, eller som fritidstøj


Se også udvalget fra    


Beechfield - nummer et i caps, kasketter og hatte.


 -
klik her

- overtøj i særklasse, velegnet til tryk og broderi.

Ice Storm Parkas fra Regatta Dess.: 08583TRA382

Ice Storm Parkas fra Regatta

Dess.: 08583TRA382
 Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her
Ice Storm er vind- og vandtæt med tapede sømme.
Hætten er aftagelig og forsynet med blød imiteret pels.
To forlommer med hånd brænder i siden og to brystlommer.
To inderlommer. Justerbar talje for bedre pasform.
Foret med Thermo-Guard, der fordeler varmen jævnt over kroppen og interiør strategisk placeret fleece for optimal varme. Intern input til broderi.
Materiale Vandtæt Hydrafort 5000 peached Polyester Thermo Guard polstring.
Størrelse S - 3XL
Farve: Black, navy, oxford Blue.

Fruit of the Loom fritids- og profiltøj

Regatta - saeson 16

Regatta - saeson 16_

Hent PDF-filen om emnet herHent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet herHent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende artiklerGå til toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

085
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden