Labelmax SP2 - SP3 mærkesystemer til skilte og skiltebranchen
- signmax.


www.labelmax.dk
MAX mærkesystemer, etiketter og mærker i systemløsninger, når der er brug for dem.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Labelmax SP2 - SP3 mærkesystemer til skilte og skiltebranchen - SignMax.

MAX mærkesystemer til skilte og skiltebranchen - fra enkelte mærker, streamers, piktogrammer og til avanceret mærke- og skilteudstyr.
Folie Farvebånd Labels Blanktegn
Udskårne tekster Hjælpemidler SignMax Piktogrammer

Labeling, etikettering, og skiltning.
 

En systematisk kortlægning, og behovet for detailkomponenter, vil næsten altid være krævet, hvor nye projekter iværksættes.


En systematisk kortlægning,
og behovet for detailkomponenter, vil næsten altid være krævet, hvor nye projekter iværksættes.

Planlægningen og omkostninger forbundet med det, er næsten altid meget undervurderet, ofte med det resultat, at den faktiske udvikling af et projekt reduceres til en detalje, der først vurderes når behovet er der.


Planlægningen og omkostninger forbundet med det, er næsten altid meget undervurderet, ofte med det resultat, at den faktiske udvikling af et projekt reduceres til en detalje, der først vurderes når behovet er der.

Det sætter krav til en given produktion - og til de samarbejdspartnere der skal levere. For mærkning - og skilte - betyder det at en "hovsaløsning" kan være bekostelig.

Sikkerhedsskiltning, anvisnings- og påbudstavler, bruges til, hurtigt klart og forståeligt, at gøre opmærksom på områder og objekter, der er nødvendige for at sikre arbejdssted, eller andre omgivelser, der kan medføre en vis risiko.

Besøgende og ansatte kan være påvirkes positivt med placering af advarsels- og forbudstavler, ligesom en detaljeret skiltning af flugtveje og brandsikringsudstyr, kan være afgørende for at nødstedte kan navigere i en given nødsituation. LabelMax.dk kan tilbyde 6 reflekterende folier i forskellige farver.

Spørgsmålet om anlægsidentifikation er i nogle sektorer en defineret i detalje. I elproduktionssektorer (PPS), på kraftværker, des lige, er identifikationssystemet oftest et krav. Undertiden kræves individuelle fa-ciliteter og identifikationssystem, der i den mest vidtrækkende definition, gør en fejlslagen planlægning sær-deles bekostelig.
 
Besøgende og ansatte kan være påvirkes positivt med placering af advarsels- og forbudstavler, Derfor kommer MaxLabel, på tværs af alle brancher, ind med en række standardløsninger.

Derfor kommer MaxLabel, på tværs af alle brancher, ind med en række standardløsninger, bl.a. efter DIN 6779, med forskellige labels og forskellige industrispecifikke færdige løsninger, der alle med kort varsel kan anvendes inden for alle industrier.

Indførelse, og planlægning af faste markeringer er normalt en del et projekt, ofte er det forbundet med stort besvær. For store anlæg, er planlægningen hæmmet af den mangfoldighed af forskellige elementer. Men - med en forholdsvis lille investering
Barcode - eller stregkoder vinder ind på flere arbejdspladser, og bliver bliver stadig vigtigere i mange industrier.
- kan projekter, uanset størrelse - sætte dagsordenen, individuelt, med kort varsel.

Med systemerne fra LabelMax-system, kan De styre mærkning, fra stort til slut. Kort sagt: Design selv den etiket, individuelt og hurtigt, i de mængder der er behov for, aktuelt, og gør det lokalt, hvor det kan vurderes hvad de konkrete krav vurderes - og undgår spild af tid og materialer.

Barcode - eller stregkoder
vinder ind på flere arbejdspladser, og bliver bliver stadig vigtigere i mange industrier. Stregkoder er fotoelektriske læsbare skrifttyper, der består af forskellige bredder, parallelle linjer og rum. Det er data i en stregkode, der kan bruges i optiske læsere, som for eksempel, stregkodelæsere, scannere eller i kameraer, mekaniske scannere, der behandles elektronisk.

Med software fra Signmax gøres det enkelt - i et væld af formater. Bl.a. Code 128, EAN 8, EAN 13, og mange andre formater - der optimerer dagligdagen, og sikre mod fejl.

Et væsentligt element i de forskellige mærkningssystemer ved Max Systems er at systemet let kan bruges med softwaren SignMax - og at der forefindes effektiv support - både telefonisk og via downloadsektionen.

Den leveres skræddersyet til de forskellige printere og plottere, idet SignMax danner grundlaget for enhver virksomhed, produktion, laboratorium, eller kontor, der ad denne vej kan anvende de enkelte tegn og sikre lokal skiltning eller mærkning, selv.

Enhver medarbejder kan, uden større viden på feltet, på kort tid anvende systemet. SignMax indeholder et omfattende bibliotek med skabeloner i form af prøveplaketer, obligatorisk tegn, forbuds-, advarsels-, brandsik-rings- og evakueringstegn, samt farligt gods, farligt vejmateriale, og rørmarkeringer, der kan redigeres eller genbruges, og som dækker de fleste behov. Andre typer kan tilkøbes, og anvendes via SignMax, og en digital håndbog kompletterer pakken.

Som en ekstra service tilbydes regelmæssige opdateringer af de seneste ikonerne via: www.maxsystems.eu


Systemkrav:
Windows 2000 (SP4), XP (SP2), Vista.
Disk minimum 1 GB.
1 GHz processor eller højere.
Grafisk opløsning: 1024 x 768 (32 bit) eller højere.
1 GB RAM DVD-drev.
 

LabelMax Downloadsektionen, rummer også lettelser, idet De her kan få en umiddelbar support.


Et væsentligt element i de forskellige mærkningssystemer ved Max Systems er at systemet let at bruge med softwaren SignMax.
Et væsentligt element i de forskellige mærkningssystemer ved Max Systems er at systemet let at bruge med softwaren SignMax.
Downloadsektionen, rummer også lettelser, idet De her kan få en umiddelbar support.


Download.

 

 


 Se mulighederne og tilgangen til onlinesupporten på de næste sider.
 

Næste side

 

LABELMAX SP2 mærkesystemer til skilte og skiltebranchen.

 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Pyloner  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Logomåtter  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger
 Folie  Farvebånd  Labels  Blanktegn
 Udskårne tekster  Hjælpemidler  SignMax  Piktogrammer

Alle nævnte priser er angivet i euro, med forbehold og er uden forbindende.
Fragt og ekspeditionsgebyr tillægges i henhold til vore almindelige samhandelsbetingelser.
Samhandelsbetingelser: Netto kontant ved ordreafgivelsen.


MaxSystems Introduktion

Retur til forsiden.

Hent de aktuelle kataloger og prislister her:

Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side

Yderligere oplysninger ved kontakt pr. telefon +45 64713608* og via e-mail
info@danskskiltereklame.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

500_1f
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden