Seriøs farvestyring - Pantone
- PANTONE Metallic - fra enkelte farver til avancerede processer.


www.pantonefarver.dk

Pantone - en verden af konkrete farver

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Seriøs farvestyring - Color Trend Alert: Tea Garden - PANTONEVIEW home + interiors 2020.
 
 Polyester Swatch Book  Pantones historie  Pantone metalic
 Effektfarver  Color Bridge  CMYK Guide
 Essentials  Plastics  Farvevægte
 F&H tekstilfarver  Formula Guide  Solid in Hexachrome
 
Seriøs farvestyring - Pantone

Color Trend Alert: Tea Garden.

Farve- og designtendenser til boligindretning 2020 afslører en fascinerende dikotomi, da en ny æra bringer både nye og nostalgiske tilgange til design. En vægt på selvpleje kombineret med affinitet til naturbaserede nuancer kommer tydelig frem i Tea Garden, en kunstfærdigt rolig historie af jordede toner, naturfyldte sundhedsgivende nuancer og tilfredshed, der er fremhævet i PANTONEVIEW home + interiors 2020.

Lækker subtilt, denne mindeværdige og oprigtig palette er både ren og poetisk.

Tea Garden fremhævet i PANTONEVIEW hjem + interiør 2020 - FARVE til en ny tidsalder.


Tea Garden


Foto af Colin Gilliam.

Påmindende om kunsten i den japanske ceremoni kaldes "Tevejen", farverne og stemningen i tehaven illustrere en tankevækkende æstetik, der er gennemsyret af ydmyghed, enkelhed, harmoni, respekt og ro.


PANTONE Metallic Shimmers-palette

De samme ord kunne beskrive de tanker, der er forklares i en tehave, i konstruktionen af beholderne, der holder teen, eller den fascinerende struktur af et blomsterarrangement, der kan nå bordet. En følelse af ritualer giver en dyb følelse og opfordrer til at sætte tempoet ned, til at nippe teen og bruge alle fem sanser til at nyde nuet.

De nærende farver, der anvendes i Tea Garden-paletten, passer perfekt ind i dets etos: Blå i nuancer af himmel og hav, jordisk lavendel-bøjede Toadstool, fredfyldte grønne, både Matcha-tonede gulgrønne og en skarp Chai-skygge og Mango-finishen. Beetle Wing, en metallisk grøn blå fra PANTONE Metallic Shimmers-paletten, der tilføjer en dosis strålende intensitet til denne jordiske palette.

PANTONE Metallic

Skinnende krystalliserede og satinerede overflader, som ses i PANTONE Metallic Shimmers-palette, spiller en vigtig rolle for boligindretning i 2020. Fremhævede komplekse farver, metalliske overflader, især farvede metaller, giver et indblik, der er mere usædvanligt og opmærksomhed. Ser ud som omdrejningspunkt for produkter og indretning, glitrende metalliske overflader fungerer godt som accentstykker. Som det ses i bestik eller en vase for at supplere bordet, som trim til en pude eller i toppen af sengen, et kunststykke der skal hænges eller som man ser i PANTONEVIEW, hjem + interiør 2020 trendhistorie, Tea Garden, der ses i mønster til vægbeklædning gør det ret dramatiske sætning.

Color Trend Alert: Tea Garden

Billeder i uddrag fra PANTONEVIEW home + interiors 2020 - COLOR for a New Era: Rubelli Venezia | Sanandaj | Katagami | Mrs. Robinson | Hitomi Gilliam AIFD

PANTONEVIEW hjem + interiør 2020
- Trends, Twists og Tweaks.

Dess.: 39216VH2020-BOOK

PANTONEVIEW hjem + interiør 2020

Farve- og designtendenser for 2020
- afslører en fascinerende dichotomi, da en ny æra bringer både nye og nostalgiske tilgange til farve og design. En kalejdoskopisk illustration af mønstre og kombinationer, der er autentiske og virkelige, mens andre paletter forekommer noget surrealistiske, eller usædvanlige.

PANTONEVIEW home + interiors 2020
- leder os ind i denne nye æra, der forstærker forestillingen om, at dæmpede og levende toner kan eksistere, og at en traditionel stil, især når den er tweaked med futuristiske detaljer, kan anvendes med en usædvanlig og original tilgang til et produkt eller et interiør.

Eclectic Folk highlighted in VIEWPOINT COLOUR – 06, RISE UP

Udformet og eklektisk
- en politisk kyndig generation af øko-aktivister genoptager 1960'ernes freds- og kærlighedsbevægelse. Efterhånden som flere mennesker køber ideerne til små batch, lokal produktion og håndlavede produkter, er der et tilbageslag mod masseproduktion til fordel for uafhængige. Folk vender sig også væk fra nye og syntetiske materialer til fordel for mere naturlige eller genanvendte alternativer. Eclectic Folk, en ny designtrend for efterår / vinter 2020/2021 fremhævet af Franklin Till i VIEWPOINT COLOR - 06, RISE UP, fremhæver, hvordan mennesker, der er drevet lige så meget af politiske motiveringer som æstetiske præferencer, bruger deres købekraft i protest mod miljømæssigt katastrofale hurtige modevaner.

Pantones eklektiske mennesker.
Eclectic Folk fremhævet i VIEWPOINT COLOR - 06, RISE UP. Fotos uddraget med tilladelse fra VIEWPOINT COLOR - Udgave 06, RISE UP. Billeder: Historie MFG SS19, fotografering af Max Miechowski | Militærstol af DRx Romanelli | Unavngivet af Fredrik Åkum | Historie MFG SS19 | Bode AW19-fotografering af Jackie Kursel
Den vedvarende hobbyproducentbevægelse tapper ud i en bred bevidsthed om opmærksomhed, mens den demonstrerer et ønske om at forstå materialernes værdi og herkomst. Traditionelt håndværk, fra håndbygget keramik og blokprint til patchwork quiltning og macramé, hæves i status ved at designere tapper et ønske om langsommere, følelsesmæssigt holdbart design.

En palet, der er forankret i jordfarver og naturligt anskaffede farvestoffer, forstærker en excentrisk æstetik, der kombinerer indigo og solblekede pink med en sandbeige og mosegrøn.
 
The Palette - Eclectic Folk
 
 

392
www.5610.eu

Klik her for at komme til hovedsiden.