Skilte, skilterammer, jordspyd, parasol- eller skiltefødder
- som standardløsning, eller efter opgave med tekster - logoer, eller noget helt andet.


www.danskskiltereklame.dk

Sikringsskilte til anvisning og påbud - som standardløsning, eller efter opgave med tekster - streamers - logoer - bogstaver, eller noget helt andet.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Sikringsskilte til anvisning og påbud - skilte, skilterammer, jordspyd, parasol- eller skiltefødder.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Skilte, skilterammer, jordspyd, parasol- eller skiltefødder eventuelt på hjul, der ikke kan undværes i dagligdagen, er uendelig.

Se også andre muligheder på den næste side >


Her et par eksempler
på en Easy Roll som er illustreret her, kombineret medskiltestandere, der består af en tekst-plade monteret på en pladeholder, der er fremstillet i varmgalvaniseret rør.

Tekstpladen, der er en 590 mm. x 1100 mm. er udført i aluminiumsplade, og som leveres som pulverlakeret i en standard RAL-farve efter Deres valg, med tekstvalg i én farve, efter aftale.

Eksempler på skilte, skilterammer, jordspyd, parasol- eller skiltefødder på hjul, der ikke kan undværes i dagligdagen, er uendelig.
EASY ROLL MULTIFOD. Easy Roll multifoden er en universal løsning, der egner sig godt som parasolfod, skiltestanderfod, juletræsfod, flagstangsholder, eller tørrestativholder etc.

Easy Roll
multifoden er let at flytte fra et sted til et andet, takket være konstruktionen i undervognen, der er baseret på fire letløbende hjul, med mulighed for aflåsning af et hjulpar.

Oven på undervognen er der anbragt en betonklods, der tjener som kontravægt i forbindelse med den aktuelle anvendelse af foden.

Ved at vælge Easy Roll multifoden opnås en løsning, der giver minimal ergonomisk belastning for den der skal flytte foden.

 
Her et par eksempler på skiltestandere der består af en tekstplade monteret på en pladeholder,

Easy Roll multifod Easy Roll multifod Easy Roll multifod

Easy Roll multifod.

Easy Roll undervogn.

Anvendes Easy Roll med en skilteholder bliver totalhøjden på ca. 2260 mm..
 

Skiltestandere kan bestå af en tekstplade monteret på en pladeholder - og kan anvendes sammen med EasyRoll skiltefod.Skiltestandere kan bestå af en tekstplade monteret på en pladeholder - og kan anvendes sammen med EasyRoll skiltefod.Skiltestandere kan bestå af en tekstplade monteret på en pladeholder - og kan anvendes sammen med EasyRoll skiltefod.Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.
 

Anvendelsesområder: EasyRoll sikre at et skilt kan placeres og flyttes rundt efter ønsker og behov,
alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.

Vi tilbyder skilte i alle afskygninger, billederne her viser skiltestandere i standardudførelsen.

Easy Roll parasolfod
- tidløs og unik.
 
Easy Roll parasolfod - tidløs og unik. Easy Roll parasolfod - tidløs og unik. Easy Roll parasolfod - tidløs og unik. Easy Roll parasolfod - tidløs og unik.

Som udsmykning af Easy Roll foden findes et sortiment af plastkapper,
der alle udmærker sig ved stor slidstyrke, lang holdbarhed og ikke mindst et forfriskende udseende. Plastkappen kan nemt udskiftes efter behov, alt efter Easy Roll fodens anvendelse og placering.

Vort skilteværksted står gerne til rådighed med alternative løsninger omkring tryk.

Ved at vælge Easy Roll foden, opnås en løsning, som giver en minimal ergonomisk belastning for den, som skal flytte foden inklusiv tilhørende udstyr. Foden er let at flytte og den står stabilt og sikkert, ved anvendelse på fast ikke skrånende underlag.

Herunder ses Easy Roll foden med et udvalg af, såvel standard- og som kundespecifikke plastkapper. Foden leveres standard med undervogn, trækstang og rå betonklods. Plastkappen, der findes i en række standardfarver, bestilles særskilt med et ønsket motiv.

Easy Roll foden fåes med et udvalg af, såvel standard-, som kundespecifikke plastkapper.


Easy Roll foden fåes med et udvalg af, såvel standard-, som kundespecifikke plastkapper.
Easy Roll foden anvendes typisk som holder for parasoller,
skilte, eller andre emner som er forsynet med en stok af passende diameter for fastskruning til i fodens rørholder. Til trods for at det er uendelig let at skifte motiv på en Easy Roll fod, ved at montere en anden plastkappe, så eksisterer der en endnu lettere måde at skifte udseende eller ændre det budskab på, som Easy Roll foden udsender - nemlig ved at anvende en såkaldt logoplade.


En logoplade er en tynd fleksibel plastskive med et påtrykt motiv eller tekst. Logopladen er forsynet med en slidse fra centerhullet ud til periferien, som gør det nemt at lægge den på Easy Roll foden, det er ikke nødvendigt at demontere parasollen, skilteholderen eller hvad der nu lige er anbragt i fodens rørholder.

Easy roll bør kun benyttes
hvor der er fast underlag såsom fliser, asfalt, eller andet stabilt underlag.


Placer aldrig Easy Roll parasolfod på et ikke plant underlag. Når parasollen er placeret i holderen spændes fingerskruerne således at denne er sikret. Passer parasollen ikke i holderen, anvendes adapteren således, at parasollen står stabilt, er fastspændt og ikke gynger frem og tilbage i holderen. Når man triller med Easy Roll parasolfoden bør man sikre sig, at børn og andre personer er i sikker afstand således, at fingre og fødder ikke kan komme under hjulene. Det anbefales endvidere, at man kun transporterer Easy Roll parasolfoden med fodtøj på. Vær opmærksom på, at hvis der bliver ”gået” på parasolfoden og der ligger sand på denne, vil malingen slides af med tiden. Derfor anbefales det, at man ikke opholder sig eller går på foden. Flyt aldrig rundt med Easy Roll parasolfoden inden parasollen er slået ned og aflåst.

Tekniske data for Easy Roll "maxi" og Easy Roll "midi".
Diameter: ø 700 mm..
Vægt: 106 kg., 90 kg..
Stok diameter: Passer til alle parasoller med stok maximalt: ø 50 mm..
Hjul: Kraftig Polyrethanbelagte, 2 stk. drejelig med lås.
Trækstang: Varmgalvaniseret, galvaniseret.
Adapter: Galvaniseret.
Hætte: 3 mm. ABS plast, vejrbestandig med eller uden motiv.
Undervogn: Kraftig varmgalvaniseret stål, kraftig, 22 mm. vejrbestandig karrosseriplade i træ.
 


 

Jordspyd eller nedstøbningsrør.
Har De ikke mulighed eller behov for, at kunne flytte rundt på sin parasol og derfor ikke ønsker at anvende Easy Roll parasolfod, er et jordspyd et godt alternativ. Jordspyddet nedstøbes i underlaget, så det står stabilt. Parasolrøret, der stikker op over jorden, kan let afmonteres, uden brug værktøj. På denne måde fås et plant areal, der hvor parasollen lejlighedsvis ønskes anvendt. Åbningen i jordspyddet afsikres med en lille, fastmonteret dæksel, når parasolrøret er demonteret. Efter montering i nedstøbningsdelen kan parasolrøret fastlåses med en hængelås til nedstøbningsdelen. Ligeledes sikres parasollen med 2 fastspændingsskruer, som klemmer ind mod parasolstangen.Dess.: 304166100

Nedstøbningsrør
- velegnet til brug for parasoller og flag, eller flagallér.

Fremstilles i galvaniseret jern i en kraftig godstykkelse.

Bunden er forsynet med drænhul.


Nedstøbningsrøret kan leveres med Ø45 mm. til 50 mm. parasolstang, samt med Ø55 mm. til 60 mm. parasolstang.

Sættet består af to dele, selve nedstøbningsrøret, samt den del over jorden som kan fjernes når parasollen ikke står i røret

Data for jordspyd.
Rørdimension: ø 50 mm..
Nedstøbningsdel: 350 mm. varmgalvaniseret.
Parasolrør: 300 mm. galvaniseret.
Adapter: Ja.
Nedstøbningrør 3041042055303
Andet kan produceres efter opgave.
Vi leverer bl.a. skilteløsninger til genbrugsstationer over hele landet.

Ønsket har været at få et mobilt skiltesystem, der kan flyttes når vognmanden udskifter containere, således at beskadigelse af skiltene undgåes.

De er i en størrelse der gør teksten letlæselig på afstand.

Standardskiltet kan pulverlakeres i en ønsket RAL-farve, skriftfarven vælges efter ønske
Standardskiltet kan pulverlakeres i en ønsket RAL-farve, skriftfarven vælges efter ønske.     Standardskiltet kan pulverlakeres i en ønsket RAL-farve, skriftfarven vælges efter ønske.

 

Efter nøje overvejelser, og med krav om at skiltet skal være pænt og imødekommende, blev dette til disse runde former, der bl.a. sikre mod fasthængning.
Standardskiltet er et kraftig skilt med en robust udstråling.

 

Standardskiltet er et kraftig skilt med en robust udstråling.
 


 

Standardskiltet er et kraftig skilt med en robust udstråling, der passer i jordspyd eller Easy Roll skiltefoden.

Normalt vil dette kunne leveres fra lager - dog kan et krav til en given RAL-farve, eller en given tekst afføde længere leveringstid.

Klapramme skilt
i kraftig design og med flot udseende.

Det i forvejen kendte A-skilt er blevet udbygget, idet det ofte er nødvendig at lægge sandsække på foden for at holde det på plads. Dette A1-skilt er opbygget i en varmgalvaniseret stålramme med eloxerede aluminiumsrammer, der tåler vind og vejr. Skiltet er tosidet og passer i Easy Roll multifod eller jordspyd.

Skilteplade fåes også i lakeret aluminium.

Klapramme skilt i kraftig design og med flot udseende.

Skiltestander i lakeret aluminium.
Skiltestander i galvaniseret jern.
Piktogrammer og tekst skåret i folie, printet, trykt, præget eller lasergraveret.

Skiltestander i rå eller lakeret aluminium.
Piktogram og tekst skåret i folie, printet, trykt, præget eller lasergraveret.
 


Løsningen kan være mangesidet - også når det drejer sig om skiltning af industriområder, boligområder, eller institutioner.
 


Løsningen kan være mangesidet - også når det drejer sig om skiltning af industriområder, boligområder, eller institutioner.

Løsningen kan være mangesidet
- også når det drejer sig om skiltning af industri- og boligområder, eller institutioner.

Eksempelvis har industri- og boligområder krav til at skiltningen er ensartethed, samt mulighed for udskiftning, eller tilføjelse af firma- og vejnavne.

Fleksible skiltesystem, som et- eller tosidet, kan leveres ad hoc og kan som her illustreret, kombineres med oversigtsplaner eller andre relevante tilføjelser.

Skilte i lakeret aluminium, 50 cm. bredde,
til reservation og lokal oplysning af enhver art. Piktogram og tekst skåret i folie, printet, trykt, præget eller lasergraveret.
 
Skiltestander med lys. Løsningen kan være mangesidet - også når det drejer sig om skiltning af industri- og boligområder, eller institutioner. Eksempelvis har industri- og boligområder krav til at skiltningen er ensartethed,  samt mulighed for udskiftning, eller tilføjelse af firma- og vejnavne.
 
Fleksible skiltesystem, som et- eller tosidet, kan leveres ad hoc, og kan som her illustreret, kombineres med anden skiltning og lys i mange kombinationer.


Skiltestandere og væghængte emner,
med og uden lys - eller som Pyloner, der i sig selv er en elegant måde at profilere en virksomhed på. De kan frit sætte kravene, både hvad angår størrelse, farver, og materialevalg - efter ønske og budget.
 
Skilte i lakeret aluminium, 50 cm bredde., til reservation og lokal oplysning af enhver art.

Alt kan leveres monteret - eller De vil selv kunne gøre det.
- Se her hvor let det ser ud:)


LED-lys som bogstaver og tal, med indbygget lys.

LED-lys kan anvendes i mange sammenhænge.

Alt kan produceres efter opgave, i et hav af varianter,

og i de kvaliteter De føler for, sammensat af en enkelt farver,

eller i hele regnbuens pallette.

LED-lys har én fordel fremfor andre metoder, levetiden -

og én mere, måske, der er bedre økonomi i forbruget.


Redskabsholder. Få styr på koste og skovle så de har en fast plads hvor alle kan finde dem. Redskabsholder til Easy Roll skiltesystemer og vægmontage. Redskabsholder til montage på skilt i Easy Roll inklusive montagedele og bolte.
Redskabsholder til Easy Roll skiltesystemer  og vægmontage.


Dess.: 45516300 Komplet arbejdsstation på Easy Roll.

Komplet arbejdsstation på Easy Roll


Dess.: 45516210
 

Komplet arbejdsstation på Easy Roll

Redskabsholder til Easy Roll skiltesystemer  og vægmontage.

Redskabsholder til vægmontering

Redskabsholder til vægmontering
inklusive skruer og rawlplugs.

Dess.: 45516310

Fjedersystem til skilte.
Benyttes hvor der er lidt plads og risikoen påkørsel af skiltet er en stor.

Fjederen sikrer, at skiltet giver efter, så der ikke opstår fundamentskader.

Systemet er opbygget i kraftig varmgalvaniseret stål, fjederen er elgalvaniseret og tilpasset soklen.

Redskabsholder til vægmontering

 

Tekst og logo i skåret folie på sandwichplade - eller som Pylon, der i sig selv er en elegant måde at profilere en virksomhed på. Pyloner findes i mange udgaver; høje, lave, smalle. brede, med og uden lys, og med foliotekster eller med et udfræset budskab, som graveret eller trykt, i alle farver og materialevalg - efter ønske og budget - alt efter Deres krav - budget og idé.

- Se flere muligheder - her - og lad Dem inspirere af folioprint og udskårne tekster - klik her!

Fjedersystem til skilte.Fjedersystem til skilte.Fjedersystem til skilte.

Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen - eller kontakt os for et konkret oplæg - med Deres print, leveret klar til brug.
 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail:
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

299_1 / 455
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden