Rinox - barrierer og afspærring i stål og glas
- til brug for inden- og udendørs miljøer.


www.danskskiltereklame.dk

Rinos barrierer og afspærring i stål og glas

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Som udgangspunkt kan vi levere alt i stål og i glas, også som færdige løsninger.

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Rinos - barrierer og afspærring

RINOX, der lagerføres i Tyskland, har med fabrikker i bl.a. Indien, et komplet udvalg af arkitektoniske hardware og støjsystemer. RINOX, som er en del af ACL Group, er en trendsætter i Global Stainless Steel Architectural Space. Rinox er også Indiens største eksportør af rustfrit stål Architectural Hardware til europæiske og amerikanske kontinenter.

RINOX er en global industristandard til premium rustfri stålrørsystemer. RINOX står for luksuriøse, velkonstruerede og sikre rækværk, der findes i prestigefyldte projekter og boliger på alle 5 kontinenter.

RINOX produkter udvikles i en state-of-the-art forskning og udvikling celle involveret i at skabe omkostningseffektive løsninger til alle typer arkitektoniske krav. Hvert produkt er omhyggeligt designet og overvåget på hvert trin af produktionen. Forsknings- og udviklingscentret arbejder tæt sammen med marketingteamet, der forestår de specifikke krav med perfekte løsninger til ethvert behov.

RINOX har dybdegående viden og evne til nemt at konvertere produkter mellem forskellige fremstillingsprocesser, herunder støbning, presning, svejsning og bearbejdning for at sikre, at De får de bedste produkter.

Se alle mulighederne i PDF-filerne.
Her illustreres et par eksempler fra Inox standardprogram.
Rinos - barrierer og afspærring


Rinox tilbyder en bred vifte af arkitektonisk hardware til bl.a. dørstyring, brusekabiner, møbler, glasarmaturer, etc.. RINOX er førende inden for Premium Architectural Hardware og Modular Stainless Steel Railing Systems, over hele verden.

RINOX tilbyder en bred vifte af Glass Hardware til en række forskellige applikationer. Hundredvis af produkter til døre, vinduer og facader tilbydes som løsning til ethvert design og teknisk krav.

RINOX rækværk og railing komponenter er i verdensklasse og er lavet med europæiske design standarder. Railing komponenter, såsom Brackets, Balusters og Glass Clips til boliger og bygninger RINOX Research og Development teamet beror på innovative, æstetiske og nyeste produkter. Rinox producerer standard, OEM og tilpassede produkter. Tegninger eller skitser, som eksempel, et billede, eller med en simpel ide, kan med hjælp af det nyeste udstyr og tysk teknologi produceres efter opgave.


Inox - Afspærring og køregulering

Inox - Kø-regulering
Inox - Railing Parts Inox - Complet Railing Inox - Glass Hardware
 
Flere RINOX innovationer er blevet godtaget over hele verden og betragtes i dag som industristandarder.

RINOX er godtaget over hele verden og er i dag industristandarder

Rinox bruger speciel anti-vibrations belægning på skruerne, for er langvarigt greb.

Rinox bruger speciel anti-vibrations belægning

Der er mange områder, mange usynlige, som gør et RINOX-produkt bedre og stærkere. Flere RINOX-innovationer er blevet vedtaget over hele verden og er blevet industristandarder. En RINOX Railing har mere end 300 % bedre greb end et normalt rækværk.

Der er mange områder, mange usynlige, som gør et RINOX-produkt bedre

RINOX produkter leveres med fuld garanti for fuldstændig brugertilfredshed. De er blevet testet og certificeret efter ISO 9001: 2015 kvalitetssystem. Forskellige globale certificeringsorganer har givet kvalitetscertificering til RINOX, herunder TU V-Sud Tyskland, UKAS-UK osv.. RINOX er det eneste railing-selskab i Indien, hvis produkter bærer CE-mærket - bekræfter at de overholder de strengeste europæiske kvalitetsnormer.

RINOX produkter leveres med fuld garanti

RINOX-rækværk leveres med Ultra-Sonic overflade, der fjerner lige usynlige partikler fra dybt inde i overfladen.

Det sikrer en strålende glans for rækværket i mange år.

RINOX er det eneste firma, der tilbyder CE, TU V & ISO certificerede Railings i Indien.

RINOX-rækværk leveres med Ultra-Sonic overflade

RINOX tilbyder CE, TU V & ISO

RINOX-gelænder har sin oprindelse i Shwarzwald-regionen i Sydtyskland, tæt på den østrigske grænse. I årenes løb er systemet blevet populært og er blevet vedtaget over hele verden. Rinox har holdt sig tæt på sine tyske rødder, og alle dets designs har et tydelig europæisk præg.

RINOX-gelænder har sin oprindelse i Shwarzwald

RINOX er en pioner i Modular Railing-teknologi, som minimerer svejsning, slibning og polering på stedet.

RINOX er en pioner i Modular Railing-teknologi

Rinox sikrer, at alle rækværkskomponenter, inklusive skruer og ankerfastgørelser, er 100 % SS 304/316 grade. Materialesammensætning er et af de vigtigste kriterier for at sikre en højkvalitets rækværk, som varer i årtier. RINOX anbefaler kraftigt, at alt rustfrit stål, der anvendes i dit arkitektoniske projekt, skal være mindst AISI -304 grade.

Lavere karakterer som AISI -202, eller derunder, kan give en lavere pris, men vil fange rust inden for et par måneder efter installationen, hvilket vil ophæve hele investeringen. Alle rustfrit stålskalaer ser generelt ud, og den eneste måde at kontrollere kvaliteten på er gennem en laboratorieanalyse af materialet. Analysen tager normalt 24 timer og kræver et lille stykke af produktet. RINOX tilbyder gratis materialeanalyse af ethvert Railing-projekt.

RINOX er stolt af at tilbyde en skriftlig certificering af de materialer, der anvendes i alle projekter. Det er en indikator for tillid til produktet og sikrer ro i sindet, også efter investeringen.

Rinox sikrer, at alle rækværkskomponenter

Rinox sikre at ethvert produkt finder en stolthed i ethvert hjem. RINOX produkter gennemgår en meget detaljeret efterbehandling, der sikrer en ensartet og glat finish på alle produkter. Glatte kurver, fine kanter, satin finish og godt konstrueret design er kendetegnende for et RINOX produkt.

Rinox sikre at ethvert produkt

Et godt designet rækværk skal give brugeren en følelse af sikkerhed.
Hvert enkelt produkt, der leveres af RINOX, er designet fra bunden og tager hensyn til det miljø, hvor rækværket vil blive installeret og dets tilhørende styrke- og sikkerhedskrav.

Et godt designet rækværk

RINOX sikrer, at dets rækværk er installeret med et meget stærkt fundament. Den faktiske opgave giver ofte forskellige udfordringer for arkitekten. RINOX arbejder tæt sammen med designteamet for at sikre, at rækværket har et solidt fundament på enhver form for base, herunder marmor, beton, træ, mv..

RINOX sikrer, at dets rækværk

Moderne højhuse udgør betydelige udfordringer, bl.a. på grund af vindtryk på højere etager eller i åbne områder, såsom havområder. RINOX har betydelige erfaringer og evner til at beregne vindbelastningstryk og design i overensstemmelse hermed. RINOX arbejder tæt sammen med designere og arkitekter for at installere rækværk, der er sikre og ideelle til individuelle projekter.

Moderne højhuse udgør betydelige udfordringer

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste opgave - der er mange muligheder. Kontakt os for et konkret oplæg på telefon eller via e-mail.
 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

428_10
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden