Galger og galgeskilte med tekst og logo
- i acryl, plast, stål, sandblæst, eller zinkprimet.


www.danskskiltereklame.dk

Galger og galgeskilte med tekst og logo - i acryl, plast, stål, sandblæst, eller zinkprimet

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Galgeskiltene er altid på mode - med tekst, logo  og budskab.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Bymiljøet ændres mange steder til "gammel" stil.
Dette kræver en nænsom tilpasning af skiltningen - og et gammelkendt håndværk med galgeskilte vækkes derfor til live. Galgeskilte er en smuk og harmonisk måde at profilere sig på  - og de fås selvfølgelig i flere varianter.

Galgeskilte - effektfulde skilte tilpasset bymiljøet. De fastlægger stilen, galgeskiltet understreger den, Enkel og effektiv information. to-sidede udhængsskilte, som gør det lettere for Deres kunder at finde vej. Skaber miljø med charme og atmosfære. Galger med masser af kreativitet eller i enkle linie
 

Galgeskilte på mode igen - og passer ind i mange miljøer.


Galgeskilte er virkningsfulde og de giver enkel og effektiv information...
De unikke “gamle” med mange kreative detaljer - eller de enkelte stilrene. De fastlægger stilen, galgeskiltet understreger den.

Man får straks øje på de tosidede udhængsskilte, når man kigger ned ad gaden. Deres kunder finder derved lettere vej til Deres dør.
Galgeskilte er skilte der oftest består af en galge der er monteret på en væg, hvorunder der hænger en skilteplade.

Skiltepladen kan have forskellige former.
Oftest oval, rund eller firkantet. Skiltepladen kan hænge i kæder, hvilket giver bevægelse, eller med beslag der holder pladen fastlåst. Tag i Deres beslutning i betragtning at der steder med meget vind, kan være en støjgene ved kædeanvendelsen. Galgeskilte kan leveres med spot eller LED-lys monteret på og omkring galgen, så der er focus på deres koncept i den mørke tid, også.
Hang Sign Basic 180 Model 3290 Vi kan i stor udstrækning levere skilte fra lager, klar til dekoration og foliering, og kan også med kortere varsel iværksætte og levere et design De selv ønsker leveret, i den den RAL-farve og form De ønsker det.

Nogle af standardformene er beskrevet i det efterfølgende.

Semere på de næste sider

  Se mere på de næste sider

Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - KIK ind i vor webshop for standardskiltning.
Hang Sign Basic 180 Model 3290 Hang Sign Basic 180 Model 3290

Hang Sign Basic 180 Model 3290
Herover et standardskilt "Basis" udført i pulverlakeret stålrør, samt skilteplade i 55 x 30 cm.. Galvaniseret vægbeslag. Leveres med skruer og plugs. Leveres uden logo og tekst, som vi gerne udfører efter opgave. Vægt: 5 kg. Totalstørrelse 63 x 36 x 15 cm.. Klik på billederne for at få flere detaljer.
 

De kan vælge galgeskilte i basisudgaven


De kan vælge galgeskilte i basisudgaven, som herover, sort, rektangulært - eller De kan vælge ”antikvarianten” med de spændende designdetaljer. For begge typer gælder det at de udgør en markant måde at markedsføre et koncept på, idet Deres kunder føres direkte til butikken eller pladsen med disse dekorative galgeskilte.
 

Oplagte steder, hvor et galgeskilt med fordel kan anvendes er bl.a. specialbutikker


Oplagte steder, hvor et galgeskilt med fordel kan anvendes, er indkøbscentre, specialbutikker, cafeer, restauranter og ved udstillinger. De kan få Deres eget logo eller design trykt eller foliemonteret på begge sider, om ønsket..
Hang Sign Antique 181 Model 3295 Hang Sign Antique 181 Model 3295.

Skilt til montering på væg med plade i 55 x 30 cm..
Udført i pulverlakeret stålrør og smedejern. Galvaniseret vægbeslag.

Leveres med skruer og plugs. Leveres uden logo og tekst, som vi gerne udfører efter opgave.
Vægt: 5.5 kg.. Totalstørrelse 81 x 42 x 15 cm..
Hang Sign Antique 181 Model 3295 Hang Sign Antique 181 Model 3295

Galge- vinge- og udhængsskilte anvendes oftest med pulverlakeret arm, skilteplade i aluminium med folie og print som dekoration, idet det sikrer en god økonomi og en mulighed for at ændre skiltningen, når der kan være behov for det. Galgeskilte eller vingeskilte, som de også kaldes, er en stilren måde at profilere sig på, og som kan leveres i mange varianter, bl.a. med de unikke gamle typer, med mange snørklede detaljer, eller som de enkle og moderne.

Mange husker de oprindelige skilte med branchetypiske dekorationer foran salonen, bageren, slagteren eller hos håndværkeren og med den renaisance der har været kendetegnet igennem de sidste år, ses de også i de moderne bymiljøer med de iøjnefaldende signaler; harmoni, hyggelig atmosfære og signal om den gode personlige betjening.

Her et par eksempler "skudt" i miljøet.
 

Galge 001. Stål, sandblæst, zinkprimet og topcoatet med sort - skiltet i aluminium med foliedekoration


Om De har et ønske om det ene eller andet, kan bero på den bygning, eller det kvarter, skiltene skal monteres på, og på det budskab der skal opnåes. Vingeskilte er basalt set små pyloner der monteres på væggen, hvilket giver et stilrent udtryk der passer godt til nyere arkitektoniske bygninger, og som er særdeles velegnede i mange bymiljøer. De anvendes ofte som indendørs henvisningsskilte ved f.eks. toiletter, i ventesale og på torvepladser. Vingeskilte kan leveres med indbyggede LED-dioder.
 

Galger leveres komplet - også med opsætningstegning, hvis de selv vil


Udhængsskilte produceres typisk i lakeret stål og aluminium, galvaniseret og rustfrit stål, da det egner sig særligt til det dansk miljø.
 

Galger og udhængsskilte egner sig særligt til det dansk miljø.


Skaber et miljø med charme og atmosfære...
Materiale: Stål, sandblæst, zinkprimet og topcoatet med sort pulverlakglans.
Længde: Standard 800, 1000 og 1200 mm., G 002L og G 004L leveres i 1000 mm..
Alle kan leveres i speciallængder.

Se nogle af de alternative muligheder på de næste sider:
Esmer Reklame - Kvalitetskiltning i produktion Se mere om digital skiltning på de næste sider
Galgerne herunder leveres komplet med opsætningstegning, ekspansionsbolte og skilteophængsbeslag klar til ophængning. Ophængsbeslag kan vælges som fast beslag eller kæde.
 
Galge 001 - Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering Galge 002 - Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering

Galge 001.
Stål, sandblæst, zinkprimet og topcoatet med sort pulverlak, glans 40. Længde 80, 100 og 120 cm.. Galgen kan kombineres med skilteplader i "alle" materialer, bl.a. aluminium, plast, etc. Skiltepladen kan være rund, oval, rektangulær, kvadratisk, etc. Galgen leveres komplet med opsætningstegning, ekspansionsbolte og skilteophængsbeslag klar til ophængning. Ophængsbeslag kan vælges som fast eller som kæde.
GOO1: Galge 80 cm..
G001-B: Skilteplade, oval 45 x 73 cm..
5 mm. aluminium, lakeret.
 
Galge 002.
Stål, sandblæst, zinkprimet og topcoatet med sort pulverlak, glans 40. G002 leveres i 1000 mm.. Galgen kan kombineres med skilteplader i "alle" materialer, bl.a. aluminium, plast, etc. Skiltepladen
kan være rund, oval, rektangulær, kvadratisk, etc. Galgen leveres komplet med opsætningstegning, ekspansionsbolte og skilteophængsbeslag klar til ophængning. Ophængsbeslag kan vælges som fast eller som kæde.
G002: Galge 80 cm..
G002-A: Skilteplade 67 x 67 cm..
5 mm. aluminium, lakeret.
 
Galge 003 - Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering Galge 002L med direkte belysning - Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering

Galge 003.
Stål, sandblæst, zinkprimet og topcoatet med sort pulverlak, glans 40. Længde 800, 1000 og 1200 mm.. Galgen kan kombineres med skilteplader i "alle" materialer, bl.a. aluminium, plast, etc.. Skiltepladen kan være rund, oval, rektangulær, kvadratisk, etc. Galgen leveres komplet med opsætnings-tegning, ekspansionsbolte og skilteophængsbeslag klar til ophængning. Ophængsbeslag kan vælges som fast eller kæde.
G003: Galge 100 cm..
G003-B: Skilteplade, oval 53 x 93 cm..
5 mm. aluminium, lakeret.
Galge 002L.
Stål, sandblæst, zinkprimet og topcoatet med sort pulverlak, glans 40. Galgen kan kombineres med skilteplader i "alle" materialer, bl.a. aluminium,
plast etc. Skiltepladen kan være rund, oval, rektangulær, kvadratisk etc. Galgen leveres komplet med opsætningstegning, ekspansionsbolte og skilteophængsbeslag, klar til ophængning. Ophængsbeslag kan vælges som fast eller kæde. Leveres
med spot, der findes i én størrelse.
GL002: Galge 100 cm. med 2 spot.
G002-C: Skilteplade 71 x 71 cm..
5 mm. aluminium, lakeret.
 
Galge 004 - Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering Galge 004L med direkte belysning - Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
Galge 004
Galge til skilte med tekster og logo i foliedekoration, serigrafitryk og gravering.
Galge 004L
- med direkte belysning.

Galger med masser af kreativitet eller i enkle linier.

Galgen kan kombineres med skilteplader, i “alle” materialer, bl.a. aluminium, plast etc..

Skiltepladen kan være rund, oval, rektangulær, kvadratisk etc., alt afhængig af Deres ønsker og behov.

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
Galgen kan kombineres med skilteplader, i “alle” materialer, bl.a. aluminium, plast etc.. Galgen kan kombineres med skilteplader, i “alle” materialer, bl.a. aluminium, plast etc..
Se mere på de næste sider: Galger i aluminium.. Acrylskilte og dørhåndtag .. Facadebogstaver..


Se mulighederne herunder - eller download
PDF-filen der kan hentes i de enkelte illustrationer og bearbejd et oplæg efter en af skabelonerne.
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

Galgeskilte med tekster og logo i folie og gravering
 

 

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød - der er mange muligheder.
 

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 Hent - Easy Screen displays fra lager - kataloget her EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

Se mere Foliotryk og udskårne tekster med og uden tryk - klik her!

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de næste siderSe mere om emnet på de næste sider

Kontakt os pr. telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskskiltereklame.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

299_7firmaskilt2
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden