Selvklæbende, udskårne film og folier
- som tekster - streamers - logoer - bogstaver - navnetræk - labels - etiketter, eller noget helt andet.


www.danskskiltereklame.dk

LLumar film der dækker ethvert behov

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Selvklæbende film og tekster til brug for facader, vinduer - og på biler.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP
 

LLumar - film der dækker ethvert behov. Professionel udskæring af selvklæbende tekster, med eller uden logo, gør det enkelt at få Deres budskab ud til omverdenen.
 
Professional LLumar Window Film

LLumar Window Film
er verdens bedst sælgende mærke af glasbehandlingsfilm, med et komplet sortiment af fil til biler, erhvervs- og boligejendomme, arkitektoniske vinduesfolie, sikkerhedsfilm, antigraffiti, og dekorative film med effekter.
 
LLumar Window Film Anvendelse af LLumar højtydende vinduesfilm forbedrer udse-ende, funktionalitet, komfort og energieffektivitet af og i vindu-er af enhver art.

Professionel montage på biler, boliger og i forbindelse med offentlige projekter, leveres efter opgave.

Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for film

Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for film.
Fra dag til dag trykker vi gerne Deres streamers og plakater, ligesom De fra lager kan få leveret skilte og display, eller logos og tekster på selvklæbende vinyl.
 


LLumar bygningsfilm har i årtier forbedret velkendte bygninger over hele verden

 
Vinduesfolie og selvklæbede tekster
- er en fleksibel og nem løsning til dekoration af butiks- og kontorvinduer, faste facader, inventar, lofter og vægge.

Produkt- og sikkerhedsmærkning, streamers og folietekster til biler og trailere, samt gulvklæbere er en del af vort standardprogram.
 

LLumar bygningsfilm

Bygningsfilm.
 

Unikke glasløsninger med bygningsfilm
Som verdens førende mærke inden for funktionelle solfilm til bygningsglas og vinduer, har LLumar i årtier forbedret velkendte bygninger over hele verden.

Fra Buckingham Palace til Vatikanet til Chryslers hovedkvarter - LLumar overgår forventningerne hos selv de vanskeligste kunder.
 
Unikke glasløsninger med bygnings - og bilfilm LLumar kan tilføje nye egenskaber til enhver glasløsning og forbedre vinduernes funktioner.

Energibesparelse, øget komfort, større sikkerhed og tilføjelse af dekorativ æstetik.

LLumar produceres af CPFilms, verdens største producent af solfilm til bygninger og auto.

Alle filmtyper bliver fremstillet så de kan leve op til de højeste standarder for kvalitet i såvel USA som Europa.

I produktionen af LLumar vinduesfilm benyttes optisk klart polyester af højeste kvalitet som grundmateriale. Avancerede teknikker benyttes til at tilføje ultratynde lag af metallegering for at give filmen dens evne til bl.a. at holde varmen ude.
 
LLumar solfilm Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for facadetekster og streamers.


Solfilm.
 

Indvendig
Når solen står lige på, opdager man hvor irriterende og frustrerende det kan være.
Solen blænder og giver genskin i computerskærmen.

Der bliver ekstra varmt i lokalet, og airconditionanlægget må på overarbejde for at sikre en rimelig temperatur.

Om vinteren oplever man det modsatte problem, det meste af varmen forsvinder direkte ud af de store vinduesflader, og det betyder både større energiregninger og problemer med kulde og træk.
Et helt andet problem er skadelig UV-stråling, der også får møbler, tæpper, gardiner og andet til at falme og miste kuløren.

En skam, når man tænker på de summer der bruges på en flot indretning eller udstilling.
 
LLumar solfilm til bygningsvinduer LLumar solfilm til bygningsvinduer kan mindske alle disse problemer.
Det betyder en højere komfort i bygningerne og lavere omkostninger samlet set.

LLumar bygningsfilm er en laminat-film med højtydende metalliseret polyester, der giver markant solbeskyttelse, når den påføres glas-flader.
LLumars solfilm produceres ved hjælp af en unik sprøjteproces, der integrerer små metalpartikler på en basisfilm.

Metalcoatingen samles med andre lag, der blandt andet filtrerer UV-stråler, og hele laminatfilmen afsluttes med en ridsefast overfladebehandling.
Solfilm monteret i Sundhedsstyrelsen
LLumar bygningsfilm er en laminatfilm med højtydende metalliseret polyester Se her hvorledes en film - ensfarvet - frostet - eller med dekorationseffekt kan indvirke på miljøet.
 


Udvendig.
 

De patenterede Helios® udendørsfilm fra LLumar er hårdføre - med garanti De patenterede Helios® udendørsfilm fra LLumar er så hårdføre, at der kan opnåes op til 7 års garanti.

Helios-film er baseret på en hybridpolymerkonstruktion med flere lag, der danner optimal UV-bestandighed og -afskærmning.


Den nye overfladebehandling gør filmene ekstra hårdføre, slidstærke og ridsefaste. I accelereret ældningsprøvning har prøver allerede vist sig at holde sig markant længere end standard bygningsteknologier. Stadig lige slidstærkt med en naturlig og graffitiresistent overflade, der er nem at rengøre.
 

Film til alle glastyper.
Også lavenergiglas og polycarbonat kan forbedres med LLumar solfilm.

Det kræver bare den rigtige film og den rigtige montering.

Og den har LLumar.

Der er kun risiko for at skade vinduet, hvis man vælger en forkert løsning.
Film til alle glastyper

LLumars brede udvalg af filmtyper fra verdens største producent, sikrer at der er en løsning til alle problemstillinger. Og LLumars danske konsulenter og vores certificerede montører har erfaringen i at vurdere problemet og finde den rigtige løsning.


Producentgaranti.
 

Derfor gives der lange garantier på løsningerne. Helt op til 10 år. En garanti der gives af producenten, når løsningen er monteret af en certificeret LLumar-leverandør.
 
Mere glas giver nye udfordringer Mere glas giver nye udfordringer
Vi bruger mere glas til nutidens huse og bygninger end nogensinde før.

Trenden med at lukke lyset og naturen ind i vores bygninger er ikke til at tage fejl af, men samtidig stiller det os over for nye problemer og udfordringer i byggeriet.

Lang holdbarhed og garanti
LLumar´s patenterede anti-ridse belægning, som uvildige tests beviser er markedets stærkeste, sikrer længst mulig holdbarhed, og et produkt der bevarer det gode udseende. LLumar yder branchens bedste garanti med helt op til 10 år. En garanti der gives af producenten, når løsningen er monteret af en certificeret Llumar-leverandør. På udvendige film kan der nu med LLumar ydes op til 3 års garanti. Garantierne på LLumar vinduesfilm understøttes helt tilbage til producenten CPFilms. Husk derfor at få udleveret Garantibevis efter endt montering - det er Deres sikkerhed.
 
Sikkerhed og sikring
Sikkerhedsfilm mod uheld og tyveri
LLumar sikkerhedsfilm holder sammen på glasset, hvis ruden skulle blive smadret.

Dermed er det muligt at undgå livsfarlige glasstumper, der flyver gennem lokalet eller falder ned fra stor højde, for eksempel ved eksplosioner, i stormvejr eller ved andre ulykker.
Sikkerhed og sikring

Esbjergs fodboldstadion, Blue Water Arena, er et at de større nye projekter LLumar har sikret. De mange store glasfacader ville udgøre en potentiel fare for publikum, men i samarbejde med entreprenøren er samtlige glasflader sikret ved eventuelle brud og ulykker. Sikkerhedsfilm mindsker også risikoen for at personer falder gennem glasruder og får alvorlige skader. En risiko der især er til stede i områder med mange fodgængere, f.eks. butikscentre, lufthavne, togstationer og gangbroer.

Endelig og ikke mindst er sikkerhedsfilm en fortrinlig sikring mod rudeknusning og tyveri fra detailbutikkers vinduesudstillinger. Glasset kan stadig knuses, men ruden bliver siddende, så gerningsmanden ikke kan rydde udstillingen. Samtidig eliminerer man en af de største udgifter ved rudeknusning, nemlig følgeskaderne. Glasskår er ødelæggende for mange produkter, og det betyder oprydning, kassation af produkter og opgørelse af tab. Montage af sikkerhedsfilm kan derfor også i nogle tilfælde medføre en lavere forsikringspræmie. Sikkerhedsfilm kan kombineres med både solafskærmning og dekorative effekter.
 
Vi anviser folieløsninger til både ud- og indvendig brug, og producerer både digitalt, serigrafisk og i UV-offset hvis det skal kombineres med dekoration og reklame.
Dekor-Indretning-Design
Dekorationsfilm skaber ro og æstetik

Dekoration af glasvægge og vinduespartier kan skabe helt nye æstetiske indretningsløsninger og samtidig sikre bedre arbejdsro, når udsynet afskærmes.

Dekor-Indretning-Design

Farvede, transparente, mønstrede, matte og uigennemsigtige dekorationsfilm i højeste kvalitet, der udover æstetiske tilføjelser til det samlede indretningsdesign løser en række andre problemer med glasvægge eller vinduespartier.

Ubegrænsede muligheder
LLumars brede udvalg af dekorative film åbner en verden af muligheder for kreative, arkitektoniske designmuligheder for arkitekter og indretningskonsulenter.

Der er næsten ubegrænsede muligheder for at tilføje smukke farver, visuelle effekter, spændende over-flader og grafiske mønstre til enhver glasflade. De kan endda få lavet logoer eller særlige udsmykninger med LLumars film.

Eller kombinere dekorationsfilmen med andre egenskaber fra LLumars filmprogram. Prisen er kun en brøkdel af specialglas, monteringen kan foregå uden at afbryde kontorets dagligdag og senere ændringer kan udføres uden at skifte hele glasset.
 
Afskærmning giver arbejdsro Afskærmning giver arbejdsro.
Et mødelokale eller en arbejds-plads uden afskærmning for nysgerrige blikke kan være stressende.

LLumars film kan dække hele glasfladen eller dele af den, så man kan sidde mere uforstyrret og stadig nyde godt af lysindfaldet udefra.

Samtidig kan man på en diskret og enkel måde undgå problemet med ”de usynlige vægge”, hvor gæster og ansatte uforvarende rammer panden mod glasset. En stærk overfladebehandling sikrer at dekorationsfilmen er særdeles ridsefast og bevarer udseendet i mange år.
Lavenergifilm
Enerlogic film - holder solen ude og varmen inde. Denne solfilm fra LLumar isolerer glasset om vinteren. LLumar EnerLogic, der både nedbringer energiforbruget og forbedrer indeklimaet.

Vel at mærke hele året rundt!
Balancen mellem de to egenskaber er det helt unikke ved LLumar EnerLogic. I modsætning til traditionel solfilm, der kun blokerer for varmeindfaldet udefra, har LLumar EnerLogic en nyudviklet coating, der også reflekterer rummets varmeenergi indefra.
Høje Taastrup Bibliotek

Om vinteren reflekterer LLumar EnerLogic rummets varmeenergi, så gamle vinduesglas reelt opgraderes til lavenergiglas med U-værdi på 1,8 - 2,0. Både med ældre termoruder og enkeltlagsglas vil man opnå en markant bedre energiprofil - og et lavere CO2-forbrug. Om sommeren blokerer LLumar EnerLogic for varmeindfaldet og mindsker generne ved blænding, varmeophobning og UV-stråling. I modsætning til traditionelle lavenergiglas vil vinduer med LLumar EnerLo-gic betyde mindre varme og dermed nedbringe behovet for mekanisk ventilation eller aircondition. LLumar EnerLogic leveres med 15 års producentgaranti på filmen.
 
Energibesparelse Energibesparelse.
Den oversete energibelastning - aircondition, er blevet en stigende belastning på virksomhedernes energi- og miljøregnskab. Omkring 30 % af varmeproblemet skyldes solens indfald gennem ruderne.

I jagten på lavere energiforbrug og reducering af CO2 har der været stor fokus på at holde varmen inde i bygninger.

Det betyder omvendt, at  varmeophobningen er blevet for stor en del af året. Løsningen er typisk at installere aircondition, men energimæssigt er det en dårlig idé.

Det er dobbelt så dyrt at afkøle som at opvarme.
Aircondition fører til højere elforbrug og CO2-belastning.
Spar tonsvis af CO2 med solfilm 32 % af afkølingsbehovet stammer fra solens stråler. Ved at reducere solenergien ved hjælp af solfilm, reducerer vi samtidig behovet for afkøling, og vi kan skrue væsentligt ned for airconditioneringen - og spare både vores økonomi og miljøet for en belastning.
Som en tommelfingerregel belaster 2350 kWh elektricitet miljøet med et ton CO2, så selv på vores breddegrader kan der spares tonsvis af CO2-udslip årligt.

Energikonsulenter dokumenterer effekten af LLumar solfilm.
I samarbejde med de internationalt anerkendte energikonsulenter Johnson Controls, har LLumar gen-nemført en komplet analyse af den faktuelt opnåede effekt ved montering af solfilm på en kontorbygning, og sammenholdt med LLumars egen computersimulation af projektet. Analysen blev gennemført efter den internationale anerkendte protokol IPMVP. Bygningen havde 5480 etagemetre og 855 m2 glaspartier.

Solfilm var den eneste energiforanstaltning der blev gennemført. Da ingen andre faktorer har haft indflydelse på resultatet er det derfor entydigt. Den faktiske besparelse er på 189460 kWh. Den faktiske besparelse det første år efter montering af solfilm var 189460 kWh, svarende til 81,5 ton CO2. Der var også god overensstemmelse med computersimulationen, der havde forudsagt en besparelse på 180.850 kWh. Den totale faktiske energibesparelse var 8,8 %. Simulation af din bygning LLumars konsulenter har et nøjagtigt simulationsværktøj, der kan lave en detaljeret og individuel analyse af enhver bygning
og beregne den forventede energibesparelse og CO2-reduktion. Typisk vil investeringen i solfilm være tilbagebetalt på 2 - 4 år. CO2-gevinsten indtræder med øjeblikkelig virkning.

 

Et eksempel:
En mindre kontorbygning med klare termovinduer i København kan f.eks. forvente 3,6 % årlig besparelse på energiomkostningerne og en CO2-reduktion på 16 ton.

Anti graffitifilm.
Beskyt glasset mod vandaler der ridser, maler eller ætser graffiti. Londons Underground, Berlins S-Bahn, Københavns Metro.

Verden over beskytter LLumars Anti-Graffiti film mod hærværk af glas i toge, busser og på stationer i form af graffiti, der ridses, males eller ætses ind i overfladen.
Anti Graffitifilm

Anti-Graffiti filmen er en omkostningseffektiv løsning på problemet. Udgiften til udskiftning af blot et enkelt dyrt vinduesglas kan nemt være 10 til 20 gange større end udgiften til film. Filmen beskytter i øvrigt også mod ridser i glas som følge af andre årsager, for eksempel trængsel, sand eller støv. Den specialudviklede film danner en næsten usynlig barriere, når den er monteret på glas, spejle eller rustfrit stål. Når hærværksfolkene har slået til, fjernes filmen simpelthen sammen med graffitien, så det ubeskadigede glas er klar til en ny beskyttelsesfilm. Professionelt uddannede medarbejdere kan montere og udskifte filmen nemt og hurtigt, uden at afbryde driften eller forstyrre arbejdspladsens medarbejdere, hvad enten det er i butiks-centre, i busser, på kontorbygninger, i undergrundsbaner eller på stationer.

Contravision® - transparent vinduesprint.


Contravision® - transparent vinduesprint.
- et stærkt nyt printmedie designet til brug på f.eks. vinduespartier. Contravision® folien er unik fordi den leveres i flere versioner med procentvis lysgennemgang som giver brugeren muligheden for, at vælge alt efter hvilket behov der er på stedet. Således kan man bruge det som afskærmning med et minimum af lystransparens, som delvis dekorations- og printløsning hvor lyset gennemtrænger maksimalt eller som en 50/50-løsning der rammer lidt imellem. Uanset hvilken kombinationsmulighed, så er Contravision® garant for et flot printet resultat, blandt andet på grund af en patenteret struktur som gør, at materialet står knivskarpt selv ved høj lystranparens. Contravision® kan anvendes på (ECO) Solvent-, Latex- og UV-printere. Easy Dot PP - også til UV-print.

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her


Vi markedsfører et bredt sortiment af digitale printmedier, dobbeltklæbere samt laminerings- og beskyttelsesfolier. For alle materialers vedkommende er der tale om medier leveret udskåret eller på rulle. Uanset om der er tale om print med vandbaseret, solvent/Eco-solvent, UV- eller latex blæktyper, har vi et printmedie der opfylder de stillede krav. Via vort tætte samarbejde med vore leverandører - der er blandt verdens førende og mest innovative producenter af materialer inden for den nyeste printteknologi - sikres De adgang til et særdeles bredt og dybt sortiment af materialer til digitale printopgaver. Via bl.a. Vink får De adgang til downloads af ICC profiler, rådgivning, inspiration og ikke mindst en stadig strøm af nyheder indenfor printmedier til næsten alle slags printere. Vi leverer medier i papir, vinyl, polyester, tekstil, PP samt miljøvenlige PP lignende materialer. Vi dækker alle former for applikationer - fra korttidskampagner til langtidsholdbare løsninger, bl.a.:
 
• Posters og bannere.
• Pop-ups og roll-ups.
• Vægdekorationer.
• Artikler til dekorationsformål.
• Kort.
• Labels og prismærker.
• Lyskasser og indlæg til bagbelyste plakater.
• Displays.
• Musemåtter og skrivebordsunderlag.
• Skilte og salgsdisplays.
• Gulvreklamer.
Vi markedsfører et bredt sortiment af digitale printmedier, dobbeltklæbere samt laminerings- og beskyt-telsesfolier

Vi kan levere en række stærke brands og for at give et overblik over relation til anvendelser og til blæk-typer, finder De nedenfor en nem og overskuelig tabel, med det mest nødvendige informationer:
 
 Varemærke:  Anvendelse:  Blæktype:
     
 Gudy®  Dobbeltklæber, montering  
 Filmolux®  Laminering, beskyttelse Koldlaminat Vandbaseret klæber
 Solvoclear®  Laminering, beskyttelse Koldlaminat Opløsningsmiddelbaseret akryl klæber
 Thermoshield  Laminering, beskyttelse Varmlaminat
 Stoplight  Laminering, beskyttelse, popups Varmlaminat
 Deep Crystal  Laminering, beskyttelse, popups Varmlaminat
 Printlux®  Printmedie  Vandbaseret
 Printex®  Tekstil printmedie  Vandbaseret
 Solvoprint®  Printmedie Solvent,  Ecosolvent, Latex og UV
 Solvotex®  Tekstil printmedie Solvent,  Ecosolvent, Latex og UV
 Vikutex® Decoframe  Tekstil printmedie  Vandbaseret, Latex og UV
 UV Print  Nolite Printmedie  UV
 Vikuprint FPU  Printmedie til roll-up  UV
 Vikuprint Tako  Printmedie UV,  Vandbaseret og Eco-solvent
 

Den ny kvalitet af den populære Easy Dot PP er særligt beregnet til UV print


Easy Dot PP - også til UV.
Den ny kvalitet af den populære Easy Dot PP er særligt beregnet til UV print.
Den er mat i overfladen, hvilket gør den egnet til et væld af anvendelser hvor man søger flotte farver med nem montage. Det er samtidig aftagelig op til en måned efter montering uden problemer. Bagsiden er beklædt med en vandbaseret akrylklæber i ”dot” struktur - altså med små prikker - der muliggør repositionering.

• Fladt og særdeles printbart.
• Printes med UV-blæk.
• Fremragende farvegengivelse.
• Bruger ”Dot struktur” for maksimal håndtering uden bobler.
• Perfekt til plane overflader, hel- eller delvis dækkende, eller konturskåret.

Vi trykker og udskærer streamers og enkeltbogstaver - og skilte.
Har De behov for produktioner på en større flader, producerer vi alle former for skilte.
Opklæbning.
Vi opklæber på opskummet materiale, på glas, metal og træ. Materialevalget beror oftest ud fra kravene til mediet, og det skal anvendes inde eller ude.
Laminering af skilte.
Vi laminerer skilte, hvilket giver en bedre holdbarhed, og i mange tilfælde også sikrer en anden glans. Der findes mat og blankt laminat, der på forskellig vis kan bearbejdes efter Deres krav.
Opklæbning af plakater.
Kan ske på de fleste materialer, og med de krav De må have til en event, eller til et givent arrangement i små og større oplag.
Streamers udskæres og trykkes i små og større oplag - med tekst og logo efter Deres ønsker og ideer - ofte fra dag til dag. Vi trykker på folie der er lige velegnet til bildekoration og skilte - ude- og indendørs. Vi står gerne til rådighed den grafiske udformning, vi sikrer leveringssikkerhed og kvalitet, og vore konsulenter står parat med råd og vejledning, når det passer Dem.


Solfilm.
 

Med en LLumar autofilm vælger De et professionelt produkt af højeste kvalitet Med en LLumar autofilm vælger De et  professionelt produkt af højeste kvalitet.

Men også den fagligt korrekte montage er afgørende for værdien og holdbarheden af en solfilmbelægning.

Vi garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed - overalt.


 

Med en LLumar autofilm vælger De et professionelt produkt af højeste kvalitet

http://www.llumar-configurator.com/


LLumars Bilkonfigurator, kan De se hvordan en bil vil se ud med LLumar solfilm.
 

Basic classic.
Basic Serien er er indfarvet film, hvor der er anvendt den patenterede "Deep-Dyed" teknik, hvilket sikre et farvestabilt produkt med høj UV- beskyttelse.

Den har en formidabel krympeevne, og er meget nem at håndtere og montere. Filmens indfarvning pas-ser perfekt til bilrudernes sorte keramiske kanter.
 
1.Hurtig og nem indvarmning.
2.Hæfter optimalt på "dot-matrix".
3.Dyb sort med brun/grøn nuance.
 
- 4.5 års garanti.
- Basic Deep Black 05.
- Basic Black 20.
- Basic Mid 35.
- Basic Light 50.
Esprit Serie
Med en ny teknologi har LLumar skabt denne nye Premium Autofilm. Det er en 90 my. indfarvet film med meget høj stabilitet. Hurtig og nem indvarmning. Sort med grøn nuance. 7 års garanti.
 

1.Esprit 05
2.Esprit 20
3.Esprit 35
4.Esprit 50
 

Comfort Serie
Comfort Serien er LLumar's metaliserede Autofilms Serie. Den udmærker sig ved at have en meget høj varmeafvisning og blændingsreduktion.
 

1.Nem indvarmning.

2.Sort med blå nuance.

3.10 års garanti.

•Comfort 05
•Comfort 20
•Comfort 35
•Comfort 50

Avantgarde Serie.
Avantgarde Serien er LLumar's TOP produkt. Eneste Nano-Ceramiske produkt på markedet. Produktet for den kræsne og bevidste forbruger.
 
1.Nem indvarmning.
2.Nano Ceramisk belægning, derfor ingen metallisering.
3.Ingen signalblokering (mobil, GPS og radiosystemer).
4.12 års garanti.

•Avantgarde 05
•Avantgarde 15
•Avantgarde 35
•Avantgarde 50

 

Special
Black Mirror Sort Piano Spejl VLT 03
Red Steel Sort Piano Spejl VLT 03
Red Steel Blå reflekterende VLT 07
Classic Green Passat Grøn VLT 35
Clima Select Lys grøn, eksklusiv VLT 57
Ray Green Dyb grøn (flaskegrøn) VLT 13
 

Garantibevis.


Når De har fået monteret LLumar solfilm i bilen, vil De automatisk få udleveret et garantikort med informationer om vedligeholdelsen. Garantikortet indeholder oplysninger om den specifikke filmtype og lysgennemgang, ligesom det indeholder oplysninger om vedligeholdelse og garantier. Smart A5 version der lige passer i servicehæftet.
 

LLumar solfilm
 

Klar solfilm Sort solfilm
Blå solfilm Grøn solfilm
Vort sortiment omfatter også - Folietekster - Dekorationsstriber - Facadebogstaver - LEDLumina dioder - Acrylskilte - Digitalprint - Stofbannere - 3M folier - Mactac folier - og en masse tilbehør.
 

Se mere om film og folie til vinduer, døre, kontorer, facader og - Klik her.
 

Produktsortimentet udvides løbende.

Målsætning.
I dag fremstår vi som en af flere førende underleverandører til skilte-branchen. Vort mål er fremstå som en attraktiv samarbejdspartner. 

Tekster og logos
Individuelle løsninger med selvklæbende tekster og logos, gør det nemt at få bragt Deres budskab ud til målgruppen. Ethvert logo, bomærke eller tekst udskåret i folie kan med folie påklæbes næsten alle over-flader. Produktet kan tilpasses ethvert behov og fås naturligvis i lige netop Deres ønskefarve. Profilering med selvklæbende folier letter Deres hverdag og hjælper Dem til at blive kendt - altid med et ensartet ansigt udadtil.

Formålet er at synliggøre Deres produkt, Deres serviceydelse, eller Deres firmanavn. Tekster og logos anvendes med stor succes overalt: på facader, vinduer, døre eller biler - som åbningstider, produktlogos, firmanavne, m.m..
Mulighederne er ubegrænsede, det er nemt og enkelt - der kræver endnu mere at lade være. Vi skærer det ud i folie for Dem. Teknikken gør det muligt at skære selv de mest avancerede dekorationer ud i folie
- indenfor fornuftige økonomiske rammer.

Materialer
Tekster og logos fremstilles i de bedste materialer. Her kan vi bl.a. nævne at 3M’s kvalitetsfolier er både slidstærke, fleksible, målfaste og 100 % lys- og farveægte - og så er der op til 10 års garanti.

Montering
Dersom De selv har et ønske om at montere en given folie medfølger til hvert sæt tekst eller logo en monteringsvejledning, så De nemt selv kan montere Deres emner. Alle former, farver - og formater - utallige muligheder. Enhver udskåret folie kan påklæbes stort set alle overflader, og kan tilpasses Deres specifikke behov i de rigtige farver. Teknikken har muliggjort de mest avancerede teknikker og dekorationer i folie - også indenfor økonomiske fornuftige rammer. Det gør Dem i stand til, og muligt, at formidle et kort- eller langvarigt budskab uden de store start- eller produktionsomkostninger. Selvklæbende folier gør det lettere at få profileret budskaberne, der i hverdagen gør Dem synlig og kendt - og da formålet må være at synliggøre et budskab eller et produkt, kan udskårne tekster anvendes med stor succes overalt; på facader, døre, biler eller i vinduer, - med emner som firmanavne, åbningstider, produktnavne- og logo, m.m..

Se monteringsmulighederne i PDF-filen - Klik her

Piktogrammer
Findes der mere end 2000 internationale muligheder af i systemet.Se mere om emnet ved at klikke på billedet herover

Formater.
Formater og tekster kan fåes i endeløse baner.
Hemmeligheden bag teknikken der sikrer høj fleksibilitet og kvalitet muliggøres af brugen af
Pc- og Mac-variationerne - der i slutfasen udmønter sig i arbejder fra ganske få millimeter
til mange meters længde og bredde.

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød - der er mange muligheder!
Alt kan i standard - og som produktionsopgave - leveres efter tilbud og opgave.
 
Professional LLumar Window Film
Et eksempel blandt mange kan være:

Hjerter til brug i bl.a. æresporten i forbindelse med  bryllup; Kobber - sølv - eller guld - klik her

Hjerter i æresporten - til brug for bryllup; Kobber - sølv - eller guld
Alternativt om magnetreklamer - klik her!

Magnetiske postkort og visitkort med tryk på begge sider.

- Foliotryk og udskårne tekster kan kreeres efter opgave med og uden tryk - se her!

Foliotryk og udskårne tekster kan kreeres efter opgave med og uden tryk - se her!

- ELLER NOGET HELT ANDET:

Se mere om emnet på de næste sider Se mere om emnet på de næste sider

Se mere om emnet på de næste sider

Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen

Hermed vort nyeste oplæg på skiltning,  der kan leveres fra lager - eventuelt med Deres logo eller budskab produceret efter opgave - oftest fra dag til dag.

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

299_1 selvklæbendetextfilm
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden