Akustikplader med print
 -
fungerer som lyddæmpende billeder
.


www.danskskiltereklame.dk

Bannerskiltning og storformater efter opgave

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Foto eller kunst på akustikplade er mere end bare dekorativ vægkunst.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Akustikplader fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og larm i et rum væsentligt. Pladerne har en lydabsorption på 0,95 (klasse A), så er der meget ekko og efterklang i et rum, er akustikplader en løsning. De lyddæmpende billeder printes i høj kvalitet og kan leveres i de fleste formater.

I standardstørrelser op til 120 x 240 cm.. I udskårne standardstørrelser: 59,3 x 59,3 cm., 59,2 x 119,2 cm., 120 x 120 cm., eller efter Deres krav. Akustikplader skal ses som et dekorativt supplement, der kan hjælpe til at dæmpe lyden i et rum. En professionel opmåling kan sikre en effektiv støjdæmpning.

Effekten af lyddæmpende billeder beregnes ud fra det samlet vægareal

Vi samarbejder med specialister i lyddæmpende billeder, og lyddæmpning generelt til arbejde og privat. Vi står gerne til rådighed i hele processen, fra vurdering og eventuel måling af lyden i lokalerne, til en grafisk tilrettelæggelse - og til at få støjdæmpning på plads, så de optimale rammer skabes - og nydes. der anvendes løsninger med lærredsbilleder, hvori indsættes lydabsorberende plade, indeni træ- eller aluminiumsrammer. Billeder på lærred er i sig selv ikke lyddæmpende, men koblet med støjabsorberende materiale er det meget effektfuldt. Støjdæmpning af arbejdsmiljøer en god mulighed for at kombinere virksomhedens værdier med udsmykning, der samtidig giver en maksimal lyddæmpning

Akustikbillede uden ramme
.
Disse akustikdæmpende plade kan leveres i en tykkelse på 40 mm., hvilket øger effekten ved de dybe frekvenser. Ved høje toner er de to typer akustikplader lige effektive. At hænge akustikdæmpende plader på væggen er i de fleste rum mere effektivt end at have dem i loftet.
- Kvalitet: Glasuld.
- Tykkelse: 40 mm..
- Lydabsorption: Klasse A (0,95).
- Printtype: UV - 6 farvet, CMYK eller digitaltrykt.
- Holdbarhed: Falmer ikke.
- Rengøring: Med fugtig klud.
- Miljø: 100 % genanvendelig, afgiver ikke farlige stoffer.
- Brandklasse: Klasse A1.

Akustikbillede uden ramme

Akustikbillede med ramme.
Størrelsen på akustikplader med rammer kan leveres i et stykke, op til 120 x 240 cm..
Denne løsning er god som erstatning eller supplement til et akustikforbedrende loft.
Man opnår en markant bedre akustik ved at hænge plader med print på væggen.
Vi kan levere akustikplader til loft og væg, med eller uden print.

- Kvalitet: Stenuld.
- Tykkelse: 25 mm. (uden ramme).
- Lydabsorption: Klasse A (0,95).
- Printtype: UV - 6 farvet, CMYK eller digitaltrykt.
- Holdbarhed: Falmer ikke.
- Rengøring: Med en fugtig klud.
- Miljø: 100 % genanvendelig, og afgiver ikke farlige stoffer.
- Brandklasse: Klasse A1. 
Akustikbillede med ramme

sumopix - fototapet
Inkjet print.
Indendørs, selvklæbende, lamineret fire-farvet print i høj opløsning.

Op til 150 cm. i banebredde.

Klæber på mange slags plader, vægge osv..
Laminatet beskytter printet, og kan derfor rengøres.
Standardløsning.

Særdeles godt til indendørs billeder og miljøer.
Luksusløsning der blandt andet indebære en længere holdbarhed

Posters.
Lamineret, højkvalitetsprint på holdbart specialpapir.
Op til 150 cm. i banebredde. Lamineringen beskytter printet. Til indendørs brug. En fleksibel og billig løsning til posters, kampagner osv.. Luksusløsning der blandt andet indebære en længere holdbarhed

Backlit.
Lamineret 4 farvet print i høj opløsning til lysskilte.
Op til 150 cm. i banebredde. Printet fra bagsiden hvilket giver printet den ultimative beskyttelse. Til indendørs brug. Luksusløsning der blandt andet indebære en længere holdbarhed.

Foto på lærred.
Billeder på lærred kan laves i over 500 størrelser. De kan som standard få et lærredsbillede eller opdelt i flere felter. De billeder printes som lærredstryk på ægte bomuldslærred og opspændes på en træramme ligesom et maleri. Foto på lærred er rigtig flot udsmykning, som holder "i over 100 år".Plakater.
Hvis De vil have egne fotos som motiver, kan De designe Deres egen fotoplakat. Der kan være stor forskel på kvaliteten, og det er her, vi skiller os ud.

Fotocollage.
Hvis De har nogle flotte billeder, som De vil lave noget helt specielt ud af, kan vi anbefale fotocollage - til hjemmet, på messen eller i virksomheden, eller feriebillederne, som gave eller blot til eget brug?. Med en fotocollage kan De  blot sende de bedste billeder til vor grafiker der kan sikre collagen endelige udforming

Geografiske kort.
Vi tilbyder også geografiske kort, også på lærred. Danmarkskort, bykort, europakort og verdenskort, der er mange forskellige varianter og størrelser at vælge imellem, og de kan bestilles som plakater og billeder.

Fotokunst på lærred.
Udsmykning og illustrationer på lærred kan være en personlig sag, og derfor kan vi sikre produktionen hvor motivet beror på en personlige udsmykning.

Fototapet med egne fotos
eller i Deres design kan printes på gedigne materialer som holder i mange år. Monteringen sker på samme måde som almindelig tapet.
sumopix landkort

Print på textiler i neonfarver - efter opgave

Print på textiler i neonfarver - efter opgave

Print på textiler i neonfarver - efter opgave

sumopix - laerred 
 
sumopix grafiske kort 

Akustikplader med print
.
Vi kan i stort omfang tilbyde akustisk regulering for både øre og øje. Iøjnefaldende akustikløsninger på vægge til kontorer, skoler, frokoststuer, børnehaver, hospitaler, m.v..

Der trykkes direkte på akustikpladerne med nyeste trykteknologi (AGFA UV-pladeprinter) med meget høj opløsning, som sikrer selv meget fine detaljer, bl.a. på baggrund af et fotos.
Alle produkter .

Jo tættere pladerne monteres på medarbejdere eller støjkilden, jo bedre. En m²-akutstikplade er lige så effektiv som 10 til 20 m² gulvtæppe. Mindre rum rum på kan let akustikreguleres med effektive vægabsorbenter på minimum to vinklede vægge. Vægabsorbenter er vigtige i kantinemiljøet, bl.a. fordi lyddæmpningen placeres tæt på kilden og derved kan absorberer lyden hurtigt. I det åbne kontormiljøer kan en generel akustikregulering sikres ved at installere et godt akustikloft, som hovedregel.

Opsættes akustikbilleder på en eller flere vægge, brydes de stående bølger, og der opnås en tydelig forbedring. Billedet placeret tæt på medarbejdere, eller på støjkilden, sikre en tydelig støjdæmpning.

Dæmp støjen.
Når De færdes ude, er De underlagt reglerne for støjdæmpning generelt, men når De er i eget hjem, er der forhold, som De selv kan påvirke. Det handler i vid udstrækning om at skabe en god akustik. Jo mere efterklang der er i et rum, jo sværere er det at forstå, hvad der bliver sagt. Mange steder er efterklangstiden lang. Det skyldes, at byggestilen i høj grad gør brug af hårde materialer, som blandt andet gips, mursten, klinker og lignende, og moderne boliger beror ofte har åbne arealer, loft til kip og højder. De mange hårde og bare overflader kaster lyden tilbage i rummet, og giver dermed den lange efterklangstid, som får rummet til at runge.

Tjek efterklangen.
Vil De teste om det runger, kan De f.eks. klappe og lytte efter, om lyden bliver hængende i rummet, eller om den "dør ud" med det samme. Dør den kan man ikke forbedre akustikken. Men hvis det runger, er der mulighed for forbedring. Vore ører er mest følsomme i området 1.000 - 6.000 Hz, hvor almindelig tale ligger i frekvensområdet 500 - 2.000 Hz. Det er svært at definere entydigt, hvad støj er, men man kan sige, at der er tale om støj, når lyden skader, irriterer eller forstyrrer os. Velklingende musik bliver til støj for den, som ikke ønsker at høre den. Høje stemmer til en ellers hyggelig komsammen bliver til støj, hvis lokalet har dårlig akustik og talegenkendelsen derved bliver dårlig. Et rum kan derfor være glimrende akustisk reguleret den ene dag, hvor det bruges til at spille klaver i – og næste dag, når der holdes middagsselskab vil akustikken være elendig.

Efterklangstid.
Helt centralt for akustikken i et rum er efterklangstiden. Det vil sige, den tid det tager, fra en lyd stopper, til den dør ud i rummet. Rent teknisk er efterklangstiden defineret som den tid, det tager for lydniveauet at falde 60 decibel (dB). En lang efterklangstid giver en rungende virkning i lokalet, fordi lyden kastes tilbage fra overfladerne og er lang tid om at dø ud, hvilket får støjniveauet til at stige. I et lokale med kort efterklangstid vil der være et klart og tydeligt lydbillede. Det betyder, at tale i rummet bliver nemt at forstå, og baggrundsstøjen er minimal.

centralt for akustikken i et rum er efterklangstiden

Grundregler.
Der skal være en vis mængde bløde ting i et lokale for at undgå, at det runger. For at opnå en god akustik kan kan De sikre en indretning med bl.a. tæpper, gardiner eller bløde møbler. Hvis De ønsker at bruge decideret akustisk materiale, som f.eks. støjdæmpende plader, bør De montere en mængde, der svarer til 20 - 30 % af rummets gulvareal for at få en god effekt. Hvis lokalet er opbygget af meget hårde materialer eller hvis der er højere end 3 meter til loftet, bør der monteres mindst 30 %.

Som udgangspunkt er det underordnet, hvor i rummet man placerer de støjdæmpende materialer, det er mængden, der er afgørende for, om akustikken forbedres. Men vælger De at benytte støjdæmpende plader, vil det ofte være en god idé at placere dem i loftet, dels fordi øjet generes mindst muligt, og dels fordi pladerne ofte er skrøbelige. Hvis man har to identiske vægge, som er nøgne og lige overfor hinanden, vil lyden slå frem og tilbage mellem væggene.

For at undgå ekko, er det en god idé at opsætte noget på væggene.
Det kan for eksempel være et akustisk billede, en opslagstavle eller anden vægudsmykning. Et akustiskbillede er lavet af materiale, der opsuger lyden bedre end et almindeligt billede. Men alt, der kan bryde de nøgne vægflader, medvirker til et bedre støjdæmpende miljø.

Vær opmærksom på, at der er kvalitetsforskel på lydabsorberende materiale. Det, der absorberer lyden bedst og dermed bidrager bedst til akustikken, er klassificeret som ”A-absorbenter”.

Vi anbefaler sædvanligvis 4 cm. tykke akustikplader, der er certificeret efter gældende CE-brandgodkendt og efter gældende DIN-standard. Vær opmærksom på, at der på markedet også findes 2 cm. tykke akustikplader, som kræver mere end det dobbelte areal, for at få samme effekt. Akustikplader kan monteres på loft og på væggen, eller de kan anvendes som skillevægge. Vi anbefaler dog at montere akustikplader på væggene, da det mere effektivt at absorbere lyden via akustikplader på væggene. Lyden rammer væggene først, og kan med fordel dæmpes allerede der.

Akustikpladernes indhold
UV-print direkte på plader leveres efter opgave ud fra modtagne filer.
Pladerne kan fås i valgfrie størrelser efter behov - ud fra et maksimalformat på 1200 x 2700 x 40 mm.. Akustikpladerne kan monteres med elegante grålakerede rammer, lige til hænge op.
 
Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.

 
De kan kombinere en flot udsmykning og markant forbedring af akustikken med farvetrykt motiv, der er særdeles anvendelig til bl.a. kontormiljøer, computerkunst, gangarealer, firmalogo, fællesrum - eller som budskab i andre miljøer.

Akustikplader med print
 
Akustikplader med print CMYK Akustikplader med kunsttryk  Akustikplader med print i flere formater

Kort og godt kan motiv, foto, budskab eller computerkunst på lyddæmpende akustikplade efter de krav De aktuelt må have, i én eller flere eksemplarer.

Akustik og støj

Akustikplader sikrer en markant forbedring af rumklang og udefrakommende støj - 15 % af et arealet giver 60 % forbedring.
 
Akustikplader og støj på kontoret
 
 Sikkerhedsskilte  Postkassetekster  Hjerter i folie  Piktogrammer  Folie på facaden
 Folieetiketter  Dekorationsfolie  Folie i metermål  Magnetfolie  Textilfolier

Glasplader.
 

Flot og anderledes måde at præsentere et print på
.
Der anvendes farveløst diamantglas af højeste kvalitet, der sikrer printet i at fremstå helt klart.
Printet bliver opklæbet med billedsiden direkte mod glaspladen.
Kanterne er polerede så det fremstår med en flot finish.
Billederne leveres med ophængsbeslag.
Størrelse: 50 x 50 cm., 80 x 40 cm., 75 x 75 cm., 100 x 100 cm..

Priser angives efter opgave som dagspris, inklusive print, glas og beslag.

448 Outdoor nspirationsfolder - artikler med der kan tilføres budskab om ønsket 2013_

Leveringstid, normalt 8 arbejdsdage fra modtagelsen af den færdige klargjorte fil - AI, EPS, PDF - outlined tekst og konkrete farver, angivet efter Pantone

Gør De ofte brug for UV - Inkjet - eller digitalprint?
Er det nogle få stykker, eller har De en interessant volumen vi kan give et oplæg på, står vi til rådighed. Alle designs kan genbestilles, og ændres i formater, tilpasses, osv.. Forsendelse kan ske direkte til brugsstedet - til kunder, forhandlere - worldwide, eventuelt fra lagerhotel.

UV-print.
Udstillingssystemer - Vinylskårne bogstaver - Sublimationstryk, alt med udgangspunkt i de bedste kvaliteter og i certificerede materialer står vi til Deres rådighed:
• Polyester 110 g..
• Polyester satin 110 g..
• Polyester mesh 110 g..
• Polyester 205 g..
• 2-sidet blockout tekstil.
• Micro baggrundsbelyst.
• Baggrundsbelyst / lightex.
 
Aluminiumssystem til brug på gulvet.

ALUMINIUMSSYSTEM TIL GULV

Fod: Ø 45 x 0,6 cm.. Vægt: 5,1 kg.. 45 mm. dyb eloxeret alu-miniumsprofil, som fritstående væg. Banneret påsyes en siliko-nestrimmel som monteres i rammen. Fremstår meget elegant med en ganske tynd aluminiumsramme rundt om budskabet
Rammemål: 100 x 225 cm., 200 x 225 cm.., 300 x 225 cm..
Efter opgave kan vi også levere nye - enkelt- dobbeltsidede print til eksisterende systemer.
Leveringstiden er normalt ca. 8 arbejdsdage.
Kontakt os for andre formater på telefon 64713608 448 Outdoor nspirationsfolder - artikler med der kan tilføres budskab om ønsket 2013_

Vi arbejder i alle typer tekstiler
og efterbehandling dem efter Deres krav:
• Tilskæring til størrelse eller nogen ønskede form.
• Forstærket tape + metalringe.
• Flag kroge eller andet flag efterbehandling.
• gummi til aluminiumsrammer.
• Alarm / palle afdækninger / duge.
• Tunneler.
• Kedar.
• Velcro.
 

Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.

Aluminiumssystemer til ophæng på vægge.

ALUMINIUMSSYSTEM TIL VÆG

26 mm. dyb eloxeret aluminiumsprofil, til montering på væg.
Banneret påsyes en silikonestrimmel, der monteres i rammen.
Systemet fremstår meget elegant, med en ganske tynd aluminiums-ramme rundt om budskabet.
Rammemål; 150 x 200 cm., 200 x 200 cm.., 200 x 300 cm..
Kontakt os for andre formater på telefon 64713608 448 Outdoor nspirationsfolder - artikler med der kan tilføres budskab om ønsket 2013_
ALUMINIUMSSYSTEM TIL VÆG ALUMINIUMSSYSTEM TIL VÆG ALUMINIUMSSYSTEM TIL VÆG Leveringstid, normalt 8 arbejdsdage fra modtagelsen af den færdige klargjorte fil - AI, EPS, PDF - outlined tekst og konkrete farver, angivet efter Pantone

Asfaltfolie - Skridsikker overflade  Aftagelig klæber  Kan konturskæres Op til 6 mdr. holdbarhed Kan monteres på  fliser, beton & asfalt

Se lidt om selvklæbende tekster
-
klik her.


Vi udbyder
forskellige affjedringssystemer til brug for bannere og bannerløsninger, bl.a.:
• Jernstang top / bund
• Evo V metalprofiler
• Plastic EVO profil
• Evo MAX-profiler
• Evo ALU-profiler
• Evo Magnetisk profil
• Mini EASY lås.

Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.


Soft Pop-up banner.
Banner i 205 grams polyester.

Brandhæmmet
- med print efter opgave.
- her vist i et format på 230 x 230 cm..

Kan monteres på en spændramme med velcrobånd.

En ultimativ løsning for udstillingsvægge - i metervis.

Leveres i taske på hjul, sammen med spot.
 Se PDF-filen her


448 Outdoor nspirationsfolder - artikler med der kan tilføres budskab om ønsket 2013_

Soft Pop-up - Banner i 205 grams polyester, brandhæmmet, med print efter opgave
Figurer med bagstøtte.
 
FIGURER MED BAGSTØTTE 448 Outdoor nspirationsfolder - artikler med der kan tilføres budskab om ønsket 2013_ Leveringstid, normalt 8 arbejdsdage fra modtagelsen af den færdige klargjorte fil - AI, EPS, PDF - outlined tekst og konkrete farver, angivet efter Pantone Se lidt mere om emner på næste side
Leveringstid, normalt 4 arbejdsuger fra modtagelsen af den færdige klargjorte fil - AI, EPS, PDF - outlined tekst og konkrete farver, angivet efter Pantone

Konturskåret figurer er en sjov og anderledes måde at lave reklame på. Motivet bliver printet på folie, hvorefter det monteres på 10 mm. Stadur letvægtsplader. Vælg mellem de to maksimalbredder, som standard. Figurerne bliver leveret med bagstøtte så de står stabilt. Kan også leveres på 3 mm. bølgepap, eventuelt todelt for nemmere forsendelse. Priser angives efter opgave som dagspris, inklusive print og konturskæring. Størrelse: Maksimalt: 65 x 180 cm., 130 x 180 cm., eller efter opgave.

Vælg de rigtige materialer til opgaven.
Herunder - og i linket finder De en vejledning der kan indikerer den rigtige løsning, når der skal vælges materialer til opgaven.

Vælg de rigtige materialer til opgaven
Bannere Storformatprint Pallesvøb Pallehætter Reklameflag Inkjet Specialmaterialer Displays
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør -
elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.


Vor engelsksprogede katalog indeholder utallige løsning
- der alle kan leveres med kort varsel - og i små mængder med Deres budskab.

Vor engelsksprogede EASY-linkshop indeholder utallige løsning

                     


Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød
- der er mange muligheder.

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

269_4
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden