Bannere, skiltning og tekst, til brug for kampagner
- som supplement til skiltesystemer - facader - udhængsskilte - og som gulvreklame.


www.danskskiltereklame.dk

Bannere, skiltning og tekst, til brug for kampagner

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Bannere i dye-sublimation og digitaltryk til brug i forbindelse med produktion og marketing.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Dye-sublimation er digitaltryk på stof.
Et godt produkt til mindre og mellemstore opgaver - samt såfremt opgaven indeholder flere motivskift.
PVC Bannere digitalprintet presenning eller netbanner. CD og DVD-brænding inkl. print Digitaltryk Digitaltryk HQ DGJ-Projektweb Flatbed print Ink-Jet print Klistermærker og folieskæring Motivmåtter Outdoor Prepress & Preprint Quick Desk Scanning S/h print / kopi Skære-/fræsemaskine Stofbanner Storformat (Solvent) Tegningskopi Tegningskopi farve Udstillingssystemer Print on demand talløsninger Key account Facility Management og Outsourcing
Spændbannere er et meget fleksibelt medie og anvendes ofte i det åbne land og ses blandt andet på tankstationer, i kiosker, ved events, koncerter og i forbindelse med sportsbegivenheder.

De er et effektivt reklamemedie, der er billige at distribuere og hurtigt at klargøre og anvende.

Vi sampakker gerne bannerne i forbindelse med kampagner, og gerne sammen med andre kampagneelementer.

Forhør os om optimale formater, stofkvaliteter, osv., i små og større mængder.

HENET KATALOGET OM EMNET - KLIK HER - PVC Bannere digitalprintet presenning eller netbanner. CD og DVD-brænding inkl. print Digitaltryk Digitaltryk HQ DGJ-Projektweb Flatbed print Ink-Jet print Klistermærker og folieskæring Motivmåtter Outdoor Prepress & Preprint Quick Desk Scanning S/h print / kopi Skære-/fræsemaskine Stofbanner Storformat (Solvent) Tegningskopi Tegningskopi farve Udstillingssystemer Print on demand talløsninger Key account Facility Management og Outsourcing

Spændbannere er et meget fleksibelt medie

Vi printer digitalt på PVC-materialer ved hjælp af høj opløsning, op til 320 cm. i bredden eller i silketryk, op til 140 cm. i bredden. Vi anvender europæisk fremstillet Frontlit PVC 510 gram/m2.

Vi printer digitalt på PVC-materialer

Bannerkanterne varmebehandles i en bredde på 2,5 cm., og galvaniserede øjer placeres for hver 50 cm.. Vi printer og færdiggør også bannere efter Deres ønske, og tilbyder en række alternativer, såsom print på polyesterstof 200 gram/m2 i stedet for PVC.

Bannerkanterne varmebehandles

"Hanging Banners" tilbydes i overkommelige løsninger til brug for salgsfremmende kampagner og messer. De er lette at konfigurere og kan genbruges.
Vi trykker på materialer af høj kvalitet i forskellige størrelser og former og tilbyder følgende rammer: Træpinde, aluminium- og plastrør, eller flade strimler.

Hanging Banners tilbydes i overkommelige løsninger

Blandt andet er "Winbreaks" trykt på polyesterstof i høj kvalitet, der er UV-resistent. Standardstørrelser er: 70 × 300 og 70 × 400 cm., og de understøttes for eksempel af træstænger med en diameter på 22 mm., som standard.

Winbreaks trykt på polyesterstof

Storformatprint

I mere end tyve år har vi leveret bannere og flag i stort format, præget af skarpheden i farver, og klarheden i billeder og grafik. Vi og vore underleverandører bruger anerkendte franske og tyske metervarer - Mesh 300 - 350 gram/m2, Frontlit 550 - 700 gram/m2. Vi printer bl.a. på PVC-mesh eller Frontlit PVC, afhængigt af de konkrete ønsker og budgetgrundlaget.

Vi levere bannere og flag i stort format

Trykte guirlander er trykt på vandafvisende og brandhæmmende polyesterstrikket stof 240 gram/m2 ved hjælp af sublimationsoverførsel på en hel side. De trimmes derefter i kanterne og isys et 2 x 1 cm. polyesterbånd.
Trykte guilander

Vi kan levere trekantede vimpler på line i 20 x 30 cm., ud fra følgende muligheder:
5 trekantvinkler pr. meter, hvor vimplerne rører hinanden. 4 trekantvimpler pr. meter, hvor der er et mellemrum på 5 cm. mellem hver vimpel. Vi tilbyder også farvede trekantede vimpler på line, produceret i 140 gram/m2 polyesterstrikket metervarer. Trekanterne er 20 x 30 cm. og er forbundet til en 2 x 1 cm. gul tape. Der er 4 vimpler pr. meter. En streng er normalt op til 50 meter lang.
Vi levere også trekantede vimpler på line

Minimumsproduktioner beror normalt på 20 - 30 meter, op til 100 vimpler.

Reklameflag

Gadebannere printes på en egnet - ofte tung vinyl

Gadebannere printes på en egnet - ofte "tung" vinyl, i op til 550 gram/m2 efter ønske, og tilbyder en bred vifte af størrelser. Bannerne er meget holdbare, og når de monteres på vort fjederbeslag, skaber de reklame, der kan modstå selv den stærkeste vind.

Vore beslag er den bedste forsikring mod store vindskader i kraft af fjedermekanismen på både de øverste og nederste konsoller, der gør det muligt for fiberglasarmene at bøje sig frem og tilbage, når banneret fanger vinden, og derved lægger mindre belastning på banneret og beslaget .

Hvert fjederbeslag-sæt leveres med egne bånd, klips og glasfiberarme.


Premium fjederbeslag inkluderer:

Brugerdefineret vinylbanner.
To premium fjederbeslag.
Glasfiberarme.
Spændebånd.

Størrelser:
60 x 120 cm., 75 x 150 cm., 90 x 150 cm., 75 x 210 cm..
Premium fjederbeslag

Premium fjederbeslag inkluderer
Golf Tee Bannere er polypropylen polstrede

Golf Tee Bannere er polypropylen polstrede mini a-frame bannere er ekstremt lette, let at transportere og kan indstilles på få sekunder. De er de perfekte golf-tee-bannere, da de ikke kun er fantastiske at se på, men helt sikre at bruge. Kan sættes op og fjernes inden for få sekunder.

Bannernes baggrund er produceret af robust sort Cordura®, 350 gram/m2) mens det trykte reklameareal er lavet af polyesterstrikket metervarer, 280 gram/m2, som begge er flammehæmmende (B1-certificeret), vandtæt og UV-resistent.

Fuld farvet. Dye-sublimering overførsel. Robuste Cordura® og polyesterstoffer. Flammehæmmer (B1-certificeret), vandtæt og UV-resistent. Polypropylen polstring. To 20 cm. distancestropper. Fire jordspyd inkluderet.  Størrelse: 50 x 25 cm.. Vægt: 0,40 kg..
Golf Tee Bannere
Golf Tee Bannere

Bane- og hal-barrierer er ideelle til let banekontrol

Bane- og hal-barrierer er ideelle til let banekontrol og opdeling ved større begivenheder. Individuelle omgivelser måler 230 x 70 cm. og er essentielle til brug ved enhver større begivenhed.

Vi kan trykke på blokout-vinyl, der kan være enkelt- eller dobbeltsidet, eller på polyesterstrikket metervarer, der er B-1-certificeret, vandtæt og UV-resistent. Vore sektionsbarrierer er fremstillet af galvaniseret stål og kan let transporteres. Størrelserne er som standard: 70 x 230 cm. Vinyl i ensidigt print. 70 x 230 cm. polyester 200 gram/m2 med tosidet tryk.

Arena- og stadionflag er perfekte til sportsbegivenheder

Arena- og stadionflag er perfekte til sportsbegivenheder, åbningsceremonier, mediedækning, koncerter og stævner, og vi kan sikre produktioner i enhver farve, logo eller form, efter ønske.

Printfarve til overførsel af farve-sublimering i fuldfarvet print.
Strikket polyestermetervarer i høj kvalitet 90 gram/m2.
Brandhæmmer (B1-certificeret).

Let nok til at blive båret af en mængde.
 
Arena- og stadionflag er perfekte til sportsbegivenheder

Toblo reklamevæg, produceret i trekanter med skumhældning 

Toblo reklamevæg, produceret i trekanter med skumhældning, reklamekiler, "toblerones". Standardstørrelserne kan beror på: Længde / sider: 100 / 40 x 35 cm., 120 / 40 x 35 cm., 150 / 40 x 35 cm.. Hver kile er fyldt med meget elastisk polyuretanskum, N2538. Det ydre er produceret af 500g gram/m2 vinyl. CMYK-farvet tryk. 


Hent kataloget om emnet -
KLIK HER

Specialprodukter.
Vi rådgiver og udvikler gerne specialdesignede løsninger, der kan anvendes i forbindelse med markedsføring og event.

Skal der laves en kampagne for en mærkevareproducent til detailhandelen, eller drejer det sig om udstillings- og messeløsninger, står vi til rådighed.

Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Specialskæring - pallesvøb - pallehætter - blow-ups - lyskasser - lamelgardiner - print på kanvas og promair.

Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Højkvalitetsbannere.
Serigrafitrykte bannere i markedets bedste tryk. Ny teknologi hæver kvaliteten – og giver prisen på større oplag et dyk ned. Gode stærke farver og en perfekt opløsning.

Supergodt gennemtryk i op til 8 farver i f.eks. 4 farve i CMYK og 4 rene i logofarver. Op til 130 x 300 cm. i trykformat. Kan leveres større ved specielle ønsker - hør nærmere. Også mulighed for tryk i sølv og guld.

Eksempel: 70 x 200 cm. fire-farvede tryk med gennemtryk. Polyester 100 gram. 1 motiv. Løbegang i top og bund. Pakket enkeltvis i plastpose.

Budgetbannere.
Udendørs bannere til ophæng mellem stænger eller bygninger. Denne trykform er et interessant alternativ - hvis man er mest fokuseret på prisen - og alligevel vil have et flot banner. Trykformen er udviklet til boligtekstiler, hvor det ikke bemærkes at trykket kan være strakt en smule. Tryk op til 90 x 350 cm..

Eksempel: Spændbanner - 90 x 350 cm. i fire-farvede tryk. Polyester 200 gram. - en kraftig og stærk kvalitet - Syet med flagbånd hele vejen rundt. Kan eventuelt monteres med løbegang og med metaløjer:
 

Hent PDF-filen om emnet - klik her.

Bannerskiltning og tekst til daglig og til kampagner. Skiltesystemer - Bannere i dye-sublimation, Højkvalitetsbannere, Budgetbannere i standard eller efter opgave - alt med print og udførelse efter Deres behov. Små mængder ofte fra dag til dag - større mængder op til 4 uger, fra modtagelse af godkendt korrektur.
Bannerskiltning og tekst til daglig og til kampagner


Kontakt os på mail eller telefon med Deres ønske. Kik ind i Online skilteshoppen

Se flere indgangsvinkler til promotion-idéer her.
Plakater Visitkort Salgsmapper Postkort
Om digitaltryk Udstillingssystemer Streamers Storformatprint

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

- eller kontakt os for et konkret oplæg - med Deres print, leveret klar til brug.

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de næste siderSe mere om emnet på de næste sider

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@stofbannere.dk
 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

269
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden