Storformatprint - bannere og flag
- til
daglig og til kampagner


www.danskskiltereklame.dk

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Storformatprint eller megaprint - bannere, flag - til daglig og til kampagner.

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

"En kæde er ikke stærkere end det svageste led".
Derfor tilbyder vi ikke blot at levere de bannere og banderoler, De har behov for - vi står også til rådighed med opstilling eller opsætning af de enkelte emner efter tilbud.

De kan også bestille montering og konfektionering efter Deres ønske. Klik på billederne herunder, hvis De ønsker en uddybning. Det vil bringe Dem rundt på vore sider. De kan også benytte menuen herover eller i bunden af siden.
 
Backdrops.
Fritstående vægge, som De kan bruge som kulisse, foto, vægmaleri, messestand eller som rumdelere. Fås i mange forskellige standardstørrelser og efter opgave.

Vi synliggør profiler. Via vort værksted og med et væld af underleverandører, der indeholdes af nogle af Europas største og mest alsidige skilteproducenter har vi midlet til De kan fokusere professionelt på synlighed.
Backdrops eller fritstående vægge, som De kan bruge som kulisse, foto, vægmaleri, messestand eller som rumdelere.

Midlet er visuel kommunikation i form af fleksible skilteløsninger, storformat serigrafi- og digitaltryk samt arkitektoniske skilte, både indvendigt og på facader. Netop fordi vi arbejder med at visualisere vore kunder, er samarbejde, kontinuerlig kvalitet, højteknologisk udvikling og kvalitetssikring nøgleord i vores forretning. Kontakt os for en uforpligtende aftale, så vi kan rådgive Dem bedst mulig inden De kaster Dem ud i kunsten at blive mere synlig.
 
 

Banderollen "en julesaga" produceres.

Banderolen "en julesaga" produceres.
De almindeligste anvendelsesområder når det gælder megaprint er banderoler der normalt monteres på bygninger og op ad husfacader.

Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.


Letvægtsrammer med print og tryk.
Via bl.a. Expand tilbyder en metervare i god kvalitet printet på letvægtsrammer, der er anvendelig i detailhandel, restauranter og på offentlige steder. Fås i mange forskellige standardstørrelser eller efter Deres krav - op til 320 centimeter uden sammensyning. Alt leveret efter Deres krav og de gældende forskrifter.
 

Letvægts rammer med print og tryk
 

En "julesaga" monteres.
Størrelsen på banderolerne kan laves fra 2 meters bredde og op til 5 meter. Ud over denne størrelse, deles banderolen op i passende stykker. Det gør at De i princippet kan få uanede store størrelser, efter lyst og behov.

En "julesaga" monteres.

Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.


Bannere og afdækning i metermål, med Deres budskab tryk eller applikeret på en eller to sider. Alt kan leveres i de farver størrelse og kvaliteter De ønsker det, med kor eller kortere varsel.

Bannere og afdækning i metermål, med Deres budskab tryk eller applikeret på en eller to sider
 
Lad os give et bud på Deres næste Banner, incl. Konfektionering og Opsætning.

Se lidt om produktionsmetoder og muligheder

Se her,

Såfremt der er problemer med visningen.

Hent da en browser i dette link:

 http://www.videolan.org/vlc/

Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.

Øjeforstærkning.
Vi kan tilbyde at tage hånd om en eventuel konfektionering af printet, ligesom vi kan tilbyde ophængning og opsætning, efter tilbud.

Øjeforstærkning.

Kanalsyning Kanalsyning.
De mest almindelige konfektioneringer er kantforstærkning, øjeforstærkning, kanalsyning og ophængslister.
Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.

Ophængslister.
Med ophænglister skaber De stabile monteringsmuligheder der gør det enkelt at vise budskabet.

Ophængslister

"Tosca" som omfatter 1200m2

"Tosca" som omfatter 1200 m2.

Een af de brancher der har taget megaprint til sig er teatret - såvel baggrunds- som facadedug anvendes flittigt.


Lysskilte.
Med en lysskilte forstærker De enkelt Deres budskab såvel inde som ude. Deres billede printes på en film som lader lyser slippe igennem og derved sikrer at budskabet ses optimalt hele døgnet.
 

Lysskilte udføres i alle størrelser og efter Deres ønske.
Superback - indpakning af biler og buser i folio med Deres budskabt - i fire-farve tryk.  


Superback
er blevet en af de mest populære måder at dekorere busser og biler på. Hele sider klædes på med Deres budskab og når ud til en stor mængde mulige kunder,  hver dag. Se i øvrigt også mulighederne for at mediepåvirke på anden vis via bilreklame - klik her.

Front Frame.
Front Frame er navnet på et ophængningssystem der klar medgiver Deres budskab - uden at det kræver de store foranstaltninger for at sætte det op på de steder De ønsker.

Kontakt os for mere information på +45 64713608*

Front Frame - et ophængningssystem der ikke kræver de store foranstaltninger.


Print vil ved fremsendelse af digitalt materiale med en opløsning 71 dpi. kunne leveres efter ønske i bl.a. PVC Vinyl Dug - PVC Vinyl Net - Trevira Backlit - Bomuld - Selvklæbende folie - Backdrop - Selvklæbende Netfolie - Dobbelt PVC, med sort mellemlag, tryk på begge sider.

Print og digitaltryk kan leveres efter opgave - direkte på plader, bl.a. på aluminium, PCV, acryl, MDF og mange andre materialer.nske i bl.a.

Print og digitaltryk kan leveres efter opgave - også direkte på plader, bl.a. udført i aluminium, PVC, acryl, MDF og mange andre materialer. Alt kan leveres efter mål og i de former og dimensioner De aktuelt kan have behov for. Eksemplet her er kombineret med roterende blink for sikring af adgangsveje og personel.

Efterbehandling kan bl.a. være: Kantforstærkning, kantsøm, svejsning, keder, aluminiumslister, metaløjer. Normal leveringstid fra 2 - 10 arbejdsdage ab fabrik. Priserne forudsætter modtagelse af færdigt digitalt materiale.


PVC
- materialebredde 5 m. findes i brandklasse B1,
Mesh
- materialebredde 5 m. findes i brandklasse B1,
Trevira
- materiale bredde 3 m. findes i brandklasse B1,
Baclit
- materialebredde 5 m. findes i brandklasse B1,
Selvhæftende vinyl - materialebredde 1,4 m.,
Bomuld - materialebredde 3 m.,
Canvas Matta - Lastbils kappedug 900g./kvm. materialebredde 3 m., leveres med en garanti på 5 år på tryk.
Spinnaker kvm. materialebredde Diagram 1. pvc,
Tyvek.
Print til brug for bl.a. bannere vil ved fremsendelse af digitalt materiale med en opløsning 71 dpi. kunne leveres efter ønske
 

Banderoler

Vepor

Indpakning

Messer

Skilte

Frontframe

Lysskilte

Teater

Flag

 Medier:

 Pvc

 Mesh

 Selvhæftende

 Vinyl

 Trevira

 Backlit

 Spinaker

 

 Matta

 Lastbilsmedier

 Kapell

 Tyvek

 Bomuld

 Blackout

 Canvas

 Papir


Det fleksible budskab.
Bannere er fleksible og et godt alternativ til de mere permanente eksponerings-flader og er som oftest også økonomisk mere attraktive. Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame kan tilbyde et bredt sortiment fra flere professionelle leverandører i materialer, der bl.a. kan bero på PVC, net, stof, papir og specielle overflader som "Drop Paper" eller "Tyvek" (rivefast).
 

Se nogle eksempler her og på de næste sider - se her
 

Facade bannerskinner - fra lager og i produktion
 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

221
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden