Pins i bl.a. imiterede hård-emaljemærker med præg og tryk
- leveret i mængder og udførsel efter ønske.


www.trofæ.dk

Pins i bl.a. imiterede hård-emaljemærker

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Vognmønter, coins, nørleringe og pins til brug for reklame, som venskabsmærker eller blot for sjov.

Pins i bl.a. imiterede hård-emaljemærker med præg og tryk - leveret i mængder og udførsel efter ønske.
 
Metalprodukter i mange varianter:
- Pins - Challenge coins.
- Medaljer og medaljoner.
- Politi og militæprodukter.
- Metalnøgleringe - Golfserier.
- Metaloplukkere - Metal dogtags.
- Metalsmykker - Tie-bars.
- Manchetknapper.
- Zink-elokserede produkter.
- Tinprodukter.
- Pakning - Tilbehør.

Det er kun tiden og prisen der begrænser muligheden for at De kan få Deres ønske udført og leveret.
Silke- og offsettryk kan med fordel anvendes på nogle pins.

Fordelen ved denne teknik er at der kan udføres et fleksibelt, præcist og holdbart tryk på de fleste materialer som et- eller flerfarvet tryk, efter ønske.
 

- Imiterede hård-emalje -

Pins indeholdes af kvaliteter med et væld af muligheder. Pins indeholdes af kvaliteter med et væld af muligheder. Pins indeholdes af kvaliteter med et væld af muligheder.

Lad os give et bud på Deres aktuelle opgave ved at de fremsender Deres idé eller logo, hvorefter vi hurtigst vurdere opgave og melder tilbage.
Imiterede hård-emaljemærker med præg og andet i den genre, kan i dag laves i et utal af varianter og udformninger. Det er i princippet kun tiden og prisen, der begrænser muligheden for at De kan få Deres ønske udført og leveret. Trykte pins og emblemer er de mest anvendte, primært begrundet i prisen. Det er en ideel produktionsmåde for de design der ikke er så krævende.
Trykte pins og emblemer er de mest anvendte, primært begrundet i prisen. Trykte pins og emblemer er de mest anvendte, primært begrundet i prisen. Trykte pins og emblemer er de mest anvendte, primært begrundet i prisen. Trykte pins og emblemer er de mest anvendte, primært begrundet i prisen.

Farverne kan blandes efter Pantoneskalaen og er det de mest anvendte som souvenirpins. Denne kvalitet er lige velegnet til produktioner, med og uden epoxybeskyttelse. Støbte og trykte coins og emblemer er meget brugt, bl.a. som medaljer. Det er en ideel produktionsmåde for de design der ikke er så krævende.

Støbte og trykte coins og emblemer er meget brugt, bl.a. som medaljer. Støbte og trykte coins og emblemer er meget brugt, bl.a. som medaljer. Støbte og trykte coins og emblemer er meget brugt, bl.a. som medaljer. Støbte og trykte coins og emblemer er meget brugt, bl.a. som medaljer.


Farverne kan blandes efter Pantoneskalaen og er det de mest anvendte som souvenirpins. Denne kvalitet er lige velegnet til produktioner, med og uden epoxybeskyttelse.
 

Imiteret hård emalje pins i pantonefarver.

Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende. Hvis De har et godt øje for farver, vil De sætte pris på pins i denne kvalitet. Disse pins er i de sidste tiår gjort billigere at lave, ligesom teknik, farvevalg og leveringstid, har gjort dem meget populære.
 
Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende. Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende. Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende. Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende. Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende.

Farverne på kan blandes efter Pantoneskalaen og den skinnende, "bløde" overflade, sammen med de klare farver gør dem ofte smykkelignende. De er også ideelle til at anvende som gaver, som præmier, og andre mindeværdige bedrifter.
Materiale: Kobber eller messinglegering.
Motiver: Præges ved at slå med et stempel.
Farver: Farvet flydende epoxy.
Farvekort: Pantone


Imiteret hård emalje pins er fremstillet som ægte CLOISONNE, efter angivne pantonefarver.
Send os Deres oplæg - gerne via mail - med angivelse af ønske, form, kvalitet, og evt. budget, så vil vi inden for nogle få dage kunne fremlægge et oplæg til vurdering.
Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende. Imiterede hård-emalje emblemer har en skinnende, glatte og klare farver udseende.
NÆSTE SIDE - imiterede hård-emaljemærker

Se lidt om andre muligheder i disse links:
 

 Autoemblemer  Papirclips  Hundetegn  Pokerchip  Pins
 Golfsæt  Emaljemærker  Prægede mærker  Emblemer  Nøgleringe
 3D-skilte  Drikkeflasker  PVC-mærker  Armbånd  Festivalarmbånd
 Bomuldsposer  Poletter  Reklamegaver  Maskinbroderi  Guldtrækkeri
 Nøglebånd  Caps  Kuffertmærker  Reflekser  Kapselåbnere

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

320_5
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden