Rosendahl - gaver og jubilæumsartikler
-
 med trykt og graveret budskab i små og større oplag.


www.reklamegaven.dkKik også ind i vor
www.web-butik.info - klik her.

Gaver og jubilæumsartikler med Deres logo og navn indgraveret, direkte fra værkstedet på få dage.

Med Rosendahl Design Group står vi til rådighed for hele sortimentet, der kan leveres med budskab, tekst og logo, lasergraveret og trykt efter Deres krav.

Soft Spot LED-lamper kampagne.

Gaver og jubilæumsartikler fra Rosendahl
- med Deres logo og navn indgraveret, direkte fra værkstedet på få
dage.

Soft Spot LED-lamper kampagne.

Rosendahl - Termoflaske, Terracotta, 65 cl
 
Rosendahls Outdoor serie er for den, der elsker naturen og at være på farten, der rummer en række produkter, der forener design og praktiske løsninger. Med denne termoflaske behøver De ikke at gå på kompromis med designet, selvom De gerne vil have de bedste forudsætninger, når De er udendørs, hvor De får en termoflaske med en kapacitet på 65 cl., som har et elegant look.
Her får De en termoflaske i rustfrit stål med silikonegreb i farven terracotta.
De kan nemt vaske den op i opvaskemaskine, og så er den fri for både ftalater og bisphenol A. 
367 Lasergraverede reversskilte - med navn og logo 13.pdf 

Rosendahl termoflaske i rustfrit stål med silikonegreb

Rosendahl - Termoflaske til udelivet

Rosendahl termoflaske i rustfrit stål med silikonegreb 

Som B2B-partner
er løsningen enkel og fleksibel, idet de fleste artikler kan leveres fra lager, og der kan graveres eller trykt budskab - og individuelle navne, om ønsket på een gang.

Vi kan levere tryk, gravering og indbrænding i flere farver, og efter opgave, levere gavepakninger med tiltryk eller præget budskab, såfremt de elegante standardemballager ikke er tilfredsstillende.

Sortimentet omfatter artikler indenfor: Rosendahl  - Holmegaard - Kay Bojesen Denmark - Global knive - Arne Jacobsen Clocks - Bjørn Wiinblad - Juna og Lyngby Porcelæn

- se mulighederne i katalogerne her.

Det kan normalt indenfor 10 hverdage, afhængig af krav til artikel, mængde og logisering.
 


Rosendahl - Udvalg & udvalgt med omhu - fra lager - gerne med budskab Rosendahl Grand Cru Drikkeflaske eller termokop, velegnet med graveret budskab Rosendahl Grand Cru Drikkeflaske eller termokop, velegnet med graveret budskab
Rosendahl Grand Cru Drikkeflaske eller termokop, velegnet med graveret budskab

Lyngby Porcelain

Rosendahl - knive for de fleste

Rosendahl - Branded der illustrere stil og kvalitet

Kay Boyesen - kunst for kendere
       
 Holmegaard - rig på traditioner Global - for den kræsne kender  Bjørn Wiinblad - kunsthåndværk til brug og som gave  - alt leveres med trykt, indbrændt eller graveret budskab efter opgave.

- kontakt os på telefon eller mail for en løsning.


- alle priser er eksempler og uden forbindende, moms, pakning og fragt.

Vi kan fra uge fra uge levere
. Onsdag og torsdag er de faste ugentlige produktionsdage for gravering og alle opgaver der er indløbet inden onsdag morgen produceres her, og kan normalt leveres ugen efter. Efter samme koncept tryk og indbrænding, dog skal vi her normalt bruge 14 - 21 arbejdsdage.

Enhver opgave kan leveres efter Deres krav - som enkeltskilte, eller i serier.

Vi sætter logo på ting og tøj

- Vi kan også udføre lasergravering for industri og for distributører i gave- og profilbranchen, efter opgave.

Som firmagave
- og når der i øvrigt er behov for en tekstning eller logisering, der kræver en proces der er detaljeret og stiller krav til finish kan tryk benyttes i de tilfælde, hvor man ønsker en bestemt farve eller flere farver på et produkt. Tryk er ikke altid så slidstærkt som gravering. Der kan bl.a. anvendes tampontryk, d.v.s. en siliconetampon,  der optager farven fra klicheen med logoet ætset i og derefter afsætter farven på emnet. Vi kan med denne teknik trykke op til 4 farver efter Pantoneskalaen. Vær opmærksom på at pantonefarver er defineret ud fra en hvid bundfarve. Dette gør at samme farve kan opfattes anderledes afhængig af emnets bundfarve. Da klichefremstilling, farveblanding, og opsætning er en tidskrævende faktor, er der altid et minimumantal for produktionen, der afgøres af den enkelte opgave.
Rosendahl tekande - Penti tesi
- se flere detaljer her.
 
 
3671818744 Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl Dess.: 3671818744

Smukt udformet Grand Cru-isspand
i højglans stål og ABS.
Isspanden måler 15 cm. i højden og har en diameter på 11,5 cm.. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden leveres med tilhørende låg med tre rum, hvor De kan opbevare tilbehør til drinks. Derudover er der lavet særligt plads til is-tangen, så den altid ligger let tilgængelig i låget.
Dess.: 3671818745

Den klassiske og elegante vinkøler
- fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit stål, der giver et skarpt og cool udtryk.

Vinkøleren måler 23 cm. i højden og 12 cm. i diameter og er perfekt til at holde vinen kold under middagen - uanset om det er på terrassen eller ved middagsbordet.

Den passer desuden rigtig godt sammen med is-spanden og de mange andre skønne produkter fra Grand Cru-serien.

 3671818745 Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie

3671825608 Cocotten fra Rosendahls Grand Cru-serie 

Dess.: 3671825608

Skab dampende varme og vitaminrige fristelser i
Cocotten fra Rosendahls Grand Cru-serie.

Kogekarret, som det principielt er, har været kendt i århundreder for sine egenskaber, der bevarer råvarernes saft og kraft.

Til slow-cooking, simremad, til brød, til mormormad og etniske retter. Server direkte fra ovn til bord - og glæd dig over, at den er skabt i glas, så du kan kigge til madlavningen, mens den simrer. Cocotten kan klare max. 300 grader i ovnen.

Dess.: 3671827503

Salatsættet forener glæden ved at servere med tilfredsheden ved at arbejde med gode køkkenredskaber. Sættet har et godt greb og en god vægtfordeling.

Sættet er i rustfrit stål, og de rene linjer gør det nemt at mikse både salatsættet og resten af serien med forskellige stel.
3671827503 Rosendahls salatsæt 

Se mere om mulighederne for brugskunst og gaveartikler fra bl.a. Rosendahl, Holmegaard, Global, Arne Jacobsen, Bjørn Wiinblad, Kay Boysen, m.m..

Lyngby Porcelain Rosendahl - knive for de fleste Rosendahl - Branded der illustrere stil og kvalitet Kay Boyesen - kunst for kendere
       
 Holmegaard - rig på traditioner Global - for den kræsne kender  Bjørn Wiinblad - kunsthåndværk til brug og som gave  - alt leveres med trykt, indbrændt eller graveret budskab efter opgave.

- kontakt os på telefon eller
mail for en løsning.

Julen, jubilæet, sommeren, konferencen - er også tider for en gave.
Uanset hvad er det en glæde at give gaver, og det er en kunst at finde den helt rigtige gave, der præcis passer til modtageren. I Rosendahls klassiske og stilrene produktserier tilbyder vi også eksklusive gavesæt, der ikke kan købes i detailhandlen. Kontakt os for den perfekte gave fra Rosendahl - med trykt, indbrændt eller graveret budskab.
     
     
Rosendahl B2B - alt hvad hjertet begærer - med tryk og gravering efter opgave 
     
Rosendahl B2B - alt hvad hjertet begærer - med tryk og gravering efter opgave 
 


Lyngby Porcelain

Rosendahl - knive for de fleste

Rosendahl - Branded der illustrere stil og kvalitet

Kay Boyesen - kunst for kendere
       
 Holmegaard - rig på traditioner Global - for den kræsne kender  Bjørn Wiinblad - kunsthåndværk til brug og som gave  - alt leveres med trykt, indbrændt eller graveret budskab efter opgave.

- kontakt os på telefon eller mail for en løsning.
 
Rosendahl Grand Cru - Termoflaske, grå, 65 cl..
Skøn, enkel og funktionel Grand Cru-termoflaske i grå med integreret kop fra Rosendahl. Termoflasken er lavet i rustfrit stål, er 24,5 cm. høj med en diameter på 9,2 cm. og kan indeholde op til 650 ml.. Desuden er den udstyret med en easy open Pushbutton og 360 graders skænkeflade, så du ikke behøver at spekulere over, hvor du skal hælde fra. Termoflasken har et soft touch silikonebånd, der passer perfekt til det simple og elegante Grand Cru-design og gør den nem at holde ved.

- Leveres gerne med graveret eller trykt budskab.
Serie: Grand Cru.
Designer: Rosendahl.
Varenummer: 27133
Farve: Grå.
Materiale: Plastik og silikone, kunststof.
Diameter:9,5 cm..
Højde: 25,5 cm..
Volumen: 65 cl..
Bemærk: Alt silikone og plast
- er fri fra for ftalater og bisphenol A (BPA).
Tåler opvaskemaskine, max 55° C.
Rosendahl Grand Cru - Termoflaske, grå, 65 cl.

Lyngby vasen - Lyngby Bonbonnieren - Lyngby stagen - Lyngby stellet - Lyngby urtepotte - Vesterbro Vasen

Lyngby vasen - Lyngby Bonbonnieren - Lyngby stagen - Lyngby stellet - Lyngby urtepotte - Vesterbro Vasen - med gravering, en unik gave der huskes.

Den originale Lyngby vase

Det originale Lyngby stel
Den originale Lyngby skål Den originale Lyngby lysestage
 

Der findes to former for lasergravering: C02 gravering og YAG-gravering. Vi kan levere begge slags. Forskellen ligger i den måde laserstrålen kreeres på, og de bølgelængder der benyttes. Laserstrålerne benyttes indenfor hver deres områder: C02 gravering kan med fordel benyttes til brændbare materialer og glas. YAG-gravering benyttes fortrinsvis til hårde overflader som f.eks. metal. Der kan ad den vej graveres på stort set alle materialer, med undtagelse af hærdet glas, samt nogle få typer af plast- og gummimaterialer. Fordelen ved gravering er, at det i modsætning til tryk og folie, ikke slides eller "kradses" i stykker. Samtidig giver lasergravering indtryk af kvalitet og samhørighed med produktet. Det er som udgangspunkt materialet der afgør hvordan graveringen kommer til at fremstå. Der kan typisk vælge mellem: Lys-mørk gravering.

Gravering kan også ske som braile - om ønsket.


Rosendahls signaturserie Grand Cru

I 2018 kan Rosendahls signaturserie ”Grand Cru” fejre femogtyve år på den danske designscene, men der er ingen metaltræthed at spore i universet med de ikoniske riller. Tværtimod har Grand Cru, der tager afsæt i den karakteristiske vinprop i stål og gummi, aldrig stået stærkere. Seriens sortiment dækker i dag så godt som alle kategorier til bord og bolig, og Grand Cru-jubilæet markeres med en nyfortolkning af den klassiske kronelysestage, der omsætter Rosendahls DNA til et ”stålrent” nyt brugsdesign og hylder tanken om at gøre hver dag smuk. Jubilæumsstagen i stål, der giver tyngde og stabilitet til klassiske kronelys og kaster nyt lys over de velkendte riller, der er Grand Cru-seriens signatur.

Rosendahl har lanceret et nyt kværndesign

Moderne madlavning bekender sig i dag til mange forskellige smagsretninger - fra veganerkøkkenet til verdenskøkkenet. Det kalder på et velassorteret krydderiarkiv i køkkenskuffen, men det øger samtidig behovet for friskkværnet salt og peber på bordet til at give præcis det ”final touch”, som vi kun selv kender smagen på. Med det for øje – og som en markering af Grand Cru-seriens femogtyve års jubilæum i år - lancerer Rosendahl nu et nyt kværndesign, der spicer såvel borddækning som måltid op med konisk formgivning, glaseret hvidt porcelæn og organisk egetræstop i tråd med Grand Crus velkendte DNA.

Rosendahls langlemmede spaghettiglas

Selvom det nye nordiske køkken står stærkere end nogensinde, er der fortsat plads til gamle klassikere i den moderne madkultur. Det gælder ikke mindst pastaen, der frister med oldschool spaghetti og enkle, men delikate serveringer. Hverdagshelten over dem alle fortjener naturligvis en passende opbevaring, og derfor indlemmer Rosendahl nu et langlemmet spaghettiglas i Grand Cru-serien, der får sidekick af et smart krydderiglas med mulighed for kværnfunktion til moderne mamas og gør-det-selv gastromænd.

Rosendahls Nordic Living

Lige siden brunchbegrebet blev introduceret i Skandinavien, har vi elsket det. Den uhøjtidelige samværsform er som skabt til Nordic Living og til vores forkærlighed for social dining, og på blot et enkelt årti er ”brunch” gået fra at være en trend til en tradition, vi dyrker i stor stil både derhjemme og på cafe. I dag er det ’at brunche’ dog ikke helt som for ti år siden. I takt med brunchfænomenets sejrsgang er udvalget på tallerkenen blevet stadig mere raffineret og tilpasset den individuelle smag, og alt serveres ikke længere på en tallerken. Tværtimod dyrker den moderne brunch i stadig større grad de individuelle serveringer, og til det formål har Rosendahl skabt to nye Grand Cru produkter – en oval tallerken og et lidt større tallerkenfad – der er perfekte til sideservering til alle måltider, men især når det er brunch o’clock.

- og lidt om andre muligheder for gravering

Der findes to former for lasergravering: C02 gravering og YAG-gravering

Der findes to former for lasergravering: C02 gravering og YAG-gravering
Der findes to former for lasergravering: C02 gravering og YAG-gravering Der findes to former for lasergravering: C02 gravering og YAG-gravering Der findes to former for lasergravering: C02 gravering og YAG-gravering

Vi kan udføre gravering på de fleste materialer - bl.a. på læder, glas, penne, plast, træ, eller acryl - eller på
Zippos produktprogram - navnet der siger de fleste noget om lighteren som hele verden ønsker sig.
 


 - Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste konference - og lidt om andre muligheder for gravering - klik her.

 

 Navnekrus  Porcelain  Kopper  kander  Pantonekrus  Firmaporcelæn  Akvila
 Fajancekrus  Firmakrus  Toppoint  Driva  Pantone  Plastteam  Delite
 PolkaDot  Ego  Emsa  Gense  Maxim  Menu  
 MerxTeam  Nuance  Rastal  RouBill  Sagaform  Qdo  
 Glas  Bøjler  Fade  asietter  DropStop®  Andre ideer  
 
 

367_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden