Maskinskilte og tryk til brug i industrien, og som reklame
- gravering, transfers, præg, og folie, til næsten alle formål - med og uden magnet.


www.tryk.info

Maskinskilte og tryk til brug i industrien

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Maskinskilte og tryk til brug i industrien, og som reklame.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Serigrafi - Transfers - Tampontryk - Varmeprægning - Lasergravering - Magneter.

På siden her, illustrere vi hvad vi via vort skilteværksted, og i samarbejde med vore underleverandører, kan yde når emnet er skilte og tryk, til alle formål.

Ætsede, eloxerede eller anodiserede overflader, rustfri stål, messing, aluminium eller plast. Konceptet er baseret på at levere holdbare skilte og transfers til brug i industrien og som reklame og her har vi en indgangsvinkel til at forene producent og forbruger optimalt. Serieproducerede transfers og skilte, anvendes alle vegne i dag på produktioner af alle typer transfers, etiketter, og folieskilte, til næsten alle formål. Er der et behov for magneter og magnetreklame, kan det også tilføjes, eller leveres individuelt - med eller uden budskab.
Serigrafisk, eller silketryk, af frontpaneler, industri- og maskinskilte, er særdeles modstandsdygtige overfor bl.a. kemikalier.

Serigrafiske teknikker blev voldsomt udviklet op igennem 80érne og giver i dag mange fordele, sammen med de digitale medier. Serigrafi er stadig den mest anvendte trykmetode, medens flexo- og offsettryk, eller digitale tryk anvendes hvor det er nødvendigt. Emnerne trykkes på vandbasis, eller med opløsningsmidler, og forsynes med klæbemidler der funderes efter behovet, som trykte-, hotmelt-, bånd- eller skumklæbere. Serigrafisk tryk, eller silketryk, af frontpaneler, industri- og maskinskilte, er særdeles modstandsdygtige overfor bl.a. kemikalier. Farven presses gennem en stencil og ned på underlaget ved hjælp af en rakel.

Serigrafi er således en gennemtryksmetode i modsætning til f.eks. offset og flexotryk, eller det digitale tryk. I princippet kan ethvert viskøst materiale anvendes.
Trykmetoden har i de sidste 50 år udviklet sig, fra at være en mere håndværkspræget metode, til at være en industriel proces, under anvendelse af avancerede maskiner og højteknologisk udstyr.
Serigrafiske teknikker blev udviklet op igennem 80érne og giver i dag mange fordele, sammen med de digitale medier.

Der tales om fladtryk, rotationstryk, eller cylindertryk, afhængig af fremføringsmetode og stencilform. Serigrafi benyttes til rastetryk i forbindelse med produktion af bl.a. plakater, billeder, udstillingselementer, på folier, skrabelodder og til kunsttryk.


Maskinskilte og tryk til brug i industrien, og som reklame

Se mere om emnet på de næste sider

Til dekoration af keramiske fliser, på tekstil i ruller, og på færdigproduceret beklædning, som transfer til porcelæn, reklamegaver, industrielle glasplader, plastvare, CD'er, instrumenter, flasker, kartoner og em-ballage, er serigrafi en god metode.


Serigrafi benyttes til rastetryk i forbindelse med produktion


Overfladerne kan være med højglans, eller med kraftige strukturer, og forsynes med forskellige effekter, enten gennem trykteknikken, eller ved 3D-prægning af kanter, eller hele flader, og figurer. Farven, trykt i serigrafi, medgiver individuelle muligheder for farvevalg og design - i f.eks. papir, karton, genbrugspap, bølgepap, lærred, plast, polycarbonat, polyester, hård PVC, polyurethan, polyolefine, akryl, pp-polypropylen, akryl, glas, træ, aluminium, eller andre metaller af enhver art.


Fotoeloxerede skilte har en stor holdbarhed idet de er vejrbestandige

Se mere om emnet på de næste sider

Fotoeloxerede skilte har en stor holdbarhed idet de er vejrbestandige, og modstandsdygtige over for opløsningsmidler, samt mange kemikalier. Skiltene udformes efter ønske og leveres i alle størrelser.


Transfer til skilte består udelukkende af lak, farve og klæber

Transfer til skilte består udelukkende af lak, farve og klæber

Transfer til skilte består udelukkende af lak, farve og klæber, uden papir, folie, eller metal, som basis. Denne teknik anvendes både på tekstiler og på faste materialer - deriblandt i skilteprocessen, hvor den optimale løsning sikrer kravet til vedhæftning, modstandsdygtighed, og lang levetid, inde som ude.


Transfer består udelukkende af lak, farve og klæber, uden papir, folie, eller metal, som basis.Transfer består udelukkende af lak, farve og klæber, uden papir, folie, eller metal, som basis.Transfer består udelukkende af lak, farve og klæber, uden papir, folie, eller metal, som basis.


Transfer er selvklæbende og produceres i flere kvaliteter, med ridsefaste overflader,  der tåler de fleste kemiske og mekaniske påvirkninger, hvor farver og klæber tilpasses det enkelte formål. Processen indbefatter fritstående tekster, og motivdele, i de farver der er krævet, eventuelt med specialeffekter, som en del af enhver løsning.

Trykte skabeloner til brug ved sandblæsning på glas, keramik, sten eller stål, der tidligere kun kunne fremstilles ved ætsning, eller lasergravering, kan trykkes på en meget fleksibel film der tilpasser sig buede og hvælvede overflader. Keramiske dekorationsmotiver til indbrænding på glas, porcelæn og emalje indbefattes også af vort program.

Heat-transfer er et begreb der anvendes til tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler. Den største fordel ved Heat-transfers er den store fleksibilitet, hvor et givent tryk kan produceres - i små eller større mængder, og opbevares, til der er behov for at anvende det.
  Heat-transfer er et begreb der anvendes til tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler. Heat-transfer er et begreb der anvendes til tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler. Heat-transfer er et begreb der anvendes til tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler. Heat-transfer er et begreb der anvendes til tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler. Se mere om emnet på de næste sider

Tampontryk er en trykmetode, der utrolig udbredt, og er en af de få trykmetoder der kan trykke på både konkave og konvekse overflader, det anvendes bl.a. på reklamegaver, køkkengrej, sportsartikler og tekniske emner, og udmærker sig ved at være anvendeligt på mange forskellige materialer, såsom kunst-stoffer, metal, lakerede overflader, træ, glas, tekstiler, etc., med tampontrykket kan vi trykke på emner, der ikke egner sig for serigrafi, som f.eks. ved konkavbuede- og nedfældede flader. Tampontryk er den eneste trykmetode, der kan trykke nede i fordybninger på f.eks. urskiver, i låg, eller på runde overflader, som f.eks. golfbolde.


Emaljeskilte. Glas brændt på stål i kvaliteter, der sikrer lang levetid. Emaljen fremstilles på baggrund af farvet glas, der ved høje temperaturer brændes fast på specialstål. De kendes bedst som "de gamle emaljeskilte" der tidligere kunne ses, an-bragt på købmandsbutikker og ved tankstationer. Produktionen er i dag optimeret ved serieproduktion, overlakering og ovnhærdning, med brug af laserudskæring af stålet, kombineret med trykte, ætsede, eloxerede og graverede skilte i træ, plast, aluminium, stål, eller messing.

Emaljeskilte - Emaljen fremstilles på baggrund af farvet glas, der ved høje temperaturer brændes fast på specialstål.


Emaljen er miljøvenlig, lysægte, ridse- og slagfast, brandfast, graffitisikker, og bruges oftest til husnumre, som reklameskiltning og i forbindelse med facadebeklædning. De forskellige produktionsmetoder kan kombineres, så der kan leveres plane og hvælvede skilte i god kvalitet, og i mange farver.
Varmeprægning anvendes ved hjælp af et varmt prægestempel, der overfører farve fra en prægefolie til det emne, der skal dekoreres. Varmeprægning er en tør proces der er mindre følsom over for det omgivende miljø, end mange af de våde processer.

Lasergravering er en digital trykmetode, der ændrer struktur og udseende, eller fjerner materiale på overfladen, i det emne der ønskes dekoreret.
Varmeprægsfolier kan produceres i mange farver, samt i højglans sølv og guld, samt med forskellige holografiske effekter. Varmeprægning kan udføres på alle former for plastemner, såsom sticks, tuber, flasker, krukker, låg, tekniske artikler eller gave- og reklameartikler.

Lasergravering er en digital trykmetode, der ændrer struktur og udseende, eller fjerner materiale på overfladen, i det emne der ønskes dekoreret.

Lasergravering kan foretages på de fleste materialer - på aluminium kan der endog ilægges farve.

Traditionelle skilte af enhver art produceres efter nutidens normer, med laser- og CNC-teknikkens hjælp. Ofte kan de traditionelle skilte kombineres med laserteknikken, der gør det muligt at udskære emner i forskellige størrelser og former af stålet.

Eloxerede, eller anodiserede, aluminiumsskilte kombineres ofte med en resistent overflade, der indeholdes af en optisk finish, hvor tekst og logo forsegles under et oxydlag.
Ofte kan de traditionelle skilte kombineres med laserteknikken, der gør det muligt at udskære emner i forskellige størrelser og former af stålet.

Ætsning og gravering af bl.a. skilte kan foregå i stål, aluminium eller messing,
og giver en ekstrem holdbarhed i næsten alle situationer. Tekst eller logo der ætses i rustfrit stål, holder og til påvirkninger fra kemiske stoffer, mekanisk slitage, varme og påvirkningen fra vind og vejr.


    

Digitaltryk er ensbetydende med lave startomkostninger, og tryk i høj kvalitet. Digitaltryk anvendes på både hårde og mere fleksible materialer, med en tykkelse på op til 40 mm. og med en bredde på op til 5000 mm. - direkte på materialet.
Det kan udføres på ark eller ruller, i næsten endeløse mål.
Teknikken er optimal til såvel indendørs, som udendørs
brug, og leveres normalt i en opløsning på 360 x 600 dpi.. I små og store formater trykkes der direkte på materialet fra Deres dokument. Fordelene ved denne trykform ligger specielt i de lavere stykantal, også i UV-farver, der sikrer en høj lysbestandighed, og stor dybde i trykket.
De digitale fire-farveprintere er særligt velegnet til mindre op-lag af bl.a. maskinskilte, etiketter, labels, streamers, og transfers til inden- og udendørs brug på folier. Produktions-metoden er ideel til en her-og-nu produktion af små produktionsserier, helt ned til et enkelt print.

Højpræcisionsprintere håndterer farveprint og konturskæring i en og samme operation. Alle emner kan efterbehandles med overtrykslak, eller en klar folie, der gør emnet vejrbestandig, eller modstandsdygtig overfor vejrliget.


Denne teknik ses i dag i bl.a. autodekorationer,  busreklamer , messedekorationer og på plakater og streamere.

Denne teknik ses i dag i bl.a. auto-dekorationer, busreklamer, messe-dekorationer og på plakater og streamere.

Facade- og vinduesdekorationer, lysskilte , gulvdekorationer eller bannere, samt på billboards og flag samt salgsautomater.
Piktogrammer, CE-mærker, anvisnings- og henvisningskilte trykkes og udskæres også efter det individuelle behov. ISO normerede piktogrammer til maskindustrien kan leveres efter opgave
Forbudsskilte - Ingen adgang
Forbud
Pictogram - Ansigtsværn påbudt
Påbud
Pictogram - Advarsel - brand- eller eksplosionsfare
Advarsel
Det kan være emner som back-light til belysning af LCD-tegn, frontplader og folietastaturer, instrumentbelysning, informations- og sikkerhedsskiltning, reklamedisplays, lysreklamer, og meget mere.
De fleste teknikker kan vi enten levere via værkstedet, eller via vore mange underleverandører. Via dem, kan vi trykke lysende lag, felter og symboler, i stort set alle former, farver og formater. Det kan være emner som backlight til belysning af LCD-tegn, frontplader og folie-tastaturer, instrumentbelysning, informations- og sikkerhedsskiltning, reklamedisplays, lysreklamer, og meget mere.
Kort sagt - alle steder hvor lys anvendes i skiltning, eller med fordel kan anvendes. Har De et problem - eller en opgave, står vi og vore leverandører til Deres rådighed.
Er behovet for reversskilte?
Reversskilte og badge kan leveres i et utal af varianter.

Her kan De se muligheden med aluminiumsskilte med indfarvet tekst og logo, lasergraveret.

Er behovet for reversskilte en meget hurtig levering - eller blot nogle få, så se her

Se nogle af mulighederne for reversskilte med serigrafisk tryk - klik her.
 

 NAVNEBADGES & KAMPAGNESKILTE


System reversskilte i aluminium - Se her

System reversskilte i børstet stål - klik her


System reversskilte i børstet stål - Se her


Se lidt om kongresmærker i plast og papir - her.

- og vort udvalg i badge - her.


- og lidt om andre muligheder for gravering -  her.


Se også vort udvalg i badge - klik her

Produkterne kan ses i vort katalog - hent det i PDF-format her.


Se lidt om hvad der skal til for at komme frem til et resultat - klik her.

 

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste konference - der er mange muligheder!

 

162
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden