Hvordan forståes en kvalitets- eller mærkebetegnelse?
- her et lille udpluk.


www.danskerhvervsbeklaedning.dk

Hvordan forståes en kvalitets- eller mærkebetegnelse?- her et lille udpluk - en Servicesider fra Dansk Erhvervsbeklædning.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Hvordan forståes en kvalitets- eller mærkebetegnelse? - her et lille udpluk.


Cordura/Supplex - to unikke fibre i samme materiale. Kombinationen af Cor-dura og Supplex fibre giver et unikt materiale. Cordura fibrene giver materialet styrke, lang holdbarhed og slidstyrke. Supplex fibrene giver blødhed, farve-fasthed og en meget smudsafvisende overflade. Cordura/Supplex materialet er let og meget åndbart, hvorfor det er utrolig funktionelt i varmen - også ved subtropisk klima. Ydermere bliver det ikke krøllet i kufferten, og det tørrer på ingen tid - virkelig anvendeligt til rejsebrug.

Air Push stoffet er fremstillet af et materiale, som er vandafvisende, ekstremt åndbart, behageligt, hurtigtørrende og genbrugeligt. Dets mikrofiber konstruk-tion kræver super høj tæthed i den anvendte produktionsteknologi. De fine fi-bre er ekstremt formindsket og tæt forbundet, hvorved tætheden bliver 20-30 % højere end i almindeligt stof. Stoffet i sig selv har en multiporøs struktur.
De fine porer tillader ikke vand udefra at trænge igennem, men tillader kon-dens indefra at passere ud. Stoffet tilsikrer således en høj ydeevne uden brug af overfladebehandling eller laminering af nogen art.

GORE-TEX er verdens første og mest unikke membran på markedet. Det er en af de mest vandtætte, vindtætte og bedst åndende membraner, der fin-des. Dets unikke struktur består af to forskellige substanser: ePTFE mem-branen hader vand. Den indeholder 1 milliard porer pr. cm2. Hver pore er 20.000 gange mindre end en vanddråbe, men 700 gange større end et damp molekyle (f.eks. sved). Vand kan derfor ikke trænge igennem - selv under meget højt tryk, mens damp såsom svedkondens kan slippe ud. En oliefobi eller "oliehadende" substans er integreret i ePTFE membranen, hvilket forhin-drer nedbrydende elementer såsom snavs i at ødelægge vandtætheden og åndbarheden. NB: Ved højt aktivitetsniveau vil dannelsen af indvendig kon-dens overgå åndeevnen, idet et stofmateriale, der er 100% vandtæt ikke kan ånde 100 %. Dette kan væsentligt afhjælpes ved at iføre sig svedtransporte-rende undertøj

Gore windstopper fleece har flere funktionsmuligheder i kulde og blæst. Den er ideel som yderste lag eller et mellemlag, da vindstopperen er 100 % vind-tæt.

Samtidig har den høj åndbarhed, og er ekstremt let, hvorved bevægelsesfri-heden bevares.

Moisture Permeable Coating. Det er samspillet mellem teknik, design og materiale, der udgør et stykke tøjs virkelige funktion. Efter vor mening er funktionelt tøj ikke bare et spørgsmål om, at det kan klare ekstreme forhold,
men at det skal fungere i flere situationer, til flere aktiviteter, kunne kombine-res med ens øvrige garderobe og ikke mindst overleve mere end én sæson.
Fremstilling: Under produktionen får yderstoffet en tynd og porøs be-lægning på bagsiden.

Funktion: Porerne er små nok til at forhindre regndråber i at trænge i-gennem, men store nok til at fugten kan passere ud


MPC har vi udviklet til effektivt at transportere og fjerne væde, så tøjet er be-hageligt til trods for dårlige vejrforhold og fysisk aktivitet. Tøj med MPC har tapede sømme og er vind- og vandtæt. Det kan ånde og egner sig derfor ek-stra godt til en aktiv hverdag, hvor tøjet skal kunne fungere i mange forskel-lige sammenhænge.
MPC Extreme er udviklet til blandt andet Tenson, og er særligt velegnet til krævende aktiviteter. Det skal være ekstra vandtæt og samtidig tillade kroppen at ånde bedre,
for at være behageligt under krævende forhold.

MPC Liner anvendes i beklædning, der fremstillet til aktiviteter i skov og på mark, som f.eks. jagt, hvor det ud over MPC's egenskaber også er vigtigt, at ens bevægelser ikke forstyrre omgivelserne. For at opnå det har beklædning med MPC Liner et separat vandtæt og tapet foer, som kan ånde, indføjet mellem yderstoffet og det indvendige for i tøjet.

Extreme Light Intelligent Technica Equipment. X-lite er et materiale med tekniske funktioner. X-lite be-står af flere forskellige slags beklædning, såsom fleece, supplex T-shirts, skjorter, bukser og undertøj samt pullies. X-lite findes i herre- og damestørrelser. Det karakteristiske ved X-lite er, at det er let, kropsnært og behageligt. X-lite materialet er lavet af syntetiske fibre, der giver adskillige fordele frem for naturlige fibre, eksempelvis at det tørrer hurtigere, har længere holdbarhed, materialet er stærkere og mere udholdende. Ydermere giver det god temperering, og opretholder komforten i lang tid. X-lite er de-signet uden kompromiser med hensyn til funktion. Det er detaljeret i skæring og udformning, og dermed tilpasset det specifikke formål. Beklædning med betegnelsen X-lite har flere egenskaber til fælles; Det vejer ikke ret meget, og kan pakkes kompakt og er ved brug behageligt at have på. Tøjet er fremstillet af syntetiske fibre, som har flere fordele i forhold til naturmateriale. Det betyder, at tøjet tørrer hurtigt, er slidstærkt, varmer godt og holder længe.

Forrige sideNæste side

- en serviceside fra Dansk Erhvervsbeklædning.
Forlang et oplæg eller tilbud på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

kvaliteter

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden