Mascot fodtøj
- godkendes af det arbejdende folk.


www.jobtøj.dk

MASCOT arbejdstøj - testes på mennesker

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

MASCOT´s arbejdstøj - testes på mennesker - og godkendes af det arbejdende folk.

- HER FINDER DE AKTUELLE TILBUD OG NYHEDER FRA MASCOT.

MASCOT arbejdstøj - testes på mennesker

TILBUD

MÅLSKEMA -
Se mere på den næste side...

Retur til Mascot arbejdstøj

Sikkerhedssko og arbejdssko MASCOT® FOOTWEAR er arbejdssko og -støvler til en bred vifte af fag
MASCOT® FOOTWEAR er arbejdssko og -støvler til en bred vifte af fag og i forskellige sikkerhedsklasser. Det er kvalitetsfodtøj i lette materialer, med stødabsorbering og anatomisk korrekte tåkapper - alt sammen medvirkende til, at MASCOTs sikkerhedssko er noget af det mest komfortable, smarte og sikre fodtøj på markedet. Desuden passer sikkerhedsskoene perfekt til MASCOTs arbejdstøj både hvad angår farver, funktion og kvalitet. På den måde kan du eller din virksomhed fremstå endnu mere professionelt med beklædning, der passer fra top til tå.
 
Sikkerhedssko og arbejdssko MASCOT® FOOTWEAR er arbejdssko og -støvler til en bred vifte af fag
 
MASCOT® FOOTWEAR Flex F0125-773-0917 MASCOT® FOOTWEAR FLEX F0125-773-0917
MASCOT Footwear katalog

MASCOT Footwear katalog

Letvægts komfortsål og stødabsorberende EVA-gummi slidsål
Slidsål af EVA/gummi/TPU-besætninger med kontraster, grå/rød eller grå/gul.
Indlægssåler er udtagelige, antistatiske og slidstærke.
Sålen er olie- og benzinresistent. Sålen er varmebestandig op til 180°C. Tåforstærkning er PU-belagt. Let stigegreb. Komfortsål af EVA, stødabsorberende. Integreret snørelukning.
Bagkappe. Profildybde 2,5 mm..
Materialer: Læder/tekstil
Str. 42: 510 gram.
Certificeringer: Godkendt efter EN ISO 20347 2007, sikkerhedsklasse O1.
 
F0124-773 Sikkerhedssko S1P
F0126-774 Sikkerhedssko S1P
F0123-772 Sikkerhedssko S1P
F0124-773
Sikkerhedssko
S1P
- med snørebånd.
- netmateriale og kontrastprint.
F0126-774
Sikkerhedssko
S1P
- med snørebånd.
- fuldnarvet bøffellæder.
F0123-772
Sikkerhedssko
S1P
- med snørebånd.
- nylon TPU effekter.
 
F0127-775 Sikkerhedssko S3 F0121-770 Sikkerhedssko S3 F0122-771 Sikkerhedssko S3

F0127-775
Sikkerhedssko
S3
- med snørebånd.
- fuldnarvet bøffellæder.

F0121-770
Sikkerhedssko
S3
- med snørebånd.
- nylon/ruskind.

F0122-771
Sikkerhedssko
S3
- med Boa®-lukning.
- Dyneema®.

Den nye FLEX-serie sikrer frihed til fødderne. Frihed til bevægelse uden at få trætte fødder. Foden støttes og stabiliseres i den bagerste del af skoen, mens der er god plads til forfodens bevægelser. Fodtøjet er desuden udstyret med en indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod.

Sålen har en excellent stødabsorbering, og forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Samtidig får De en sko, der er let. Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet.

FLEX-serien har fuld sikkerhed med tekstilsømværn og metalfri komposittåkappe, der ikke leder hverken kulde eller varme. Bagerste del er desuden stabiliseret med et stødabsorberende gelenk.

MASCOT har udarbejdet et skoleksikon med forklaringer på de mest relevante betegnelser
MASCOT har udarbejdet et skoleksikon med forklaringer på de mest relevante betegnelser inden for sikkerhedssko, så du altid kan få oplysninger om, hvad skoens funktioner betyder.

Ankelbeskyttelse: Tre lag af solid beskyttelse af anklen, der afleder og absorberer slag, tryk og vrid. Findes i MASCOTs sikkerhedsstøvler. Ankelbeskyttelsen er certificeret efter EN ISO 20345, og er fire gange stærkere end normen foreskriver.

Antistatiske sko: Ved antistatiske sko må den elektriske modstandsdygtighed ikke være mindre end 100 k Ohm og ikke større end 1000 M ohm. Dette gælder i både tørre og fugtige omgivelser.

ESD-sko: ESD-mærket findes, hvor både løbesål og indlægssål er ESD-godkendte. Fodtøj med denne betegnelse bortleder kontrolleret statisk elektricitet fra kroppen og beskytter på den måde elementer, som er sårbare overfor elektrostatisk afledning.

Indlægssål: Alle MASCOTs sikkerhedssko er forsynet med en udtagelig indlægssål. Den er antibakteriel og kan vaskes ved 40 gr, hvilket sikrer en optimal fodhygiejne.

ISO EN: Verdensnorm i henhold til EN (europæisk norm). ISO EN 20 345 rummer alle grundlæggende krav til sikkerhedssko og ISO EN 20 344 omfatter alle påkrævede testmetoder.

Læst: Læsten er det formgivende værktøj, der med sin kopi af den menneskelige fod, bruges til fremstilling og formgivning af sko. Læsten skal opfylde krav i forhold til pasform og anatomisk korrekt konstruktion.

Multifunktionsgelenk: MASCOTs egen udviklede multifunktionsgelenk, som er integreret i sålen, er stabiliserende og støddæmpende. En integreret stødpude fremmer en stabil og behagelig gang og beskytter mellemfoden mod tryk fx ved ophold på stiger. Samtidig understøtter gelenket sålens bøjninger, så fodtøjet bøjer de rigtige steder.

Pasform: Den gode pasform er et af de vigtigste kriterier for en god sikkerhedssko. Skoens pasform er bestemt af læsten og sørger for et godt fodfæste i skoen. MASCOT har udviklet anatomisk forbedrede læste tilpasset den menneskelige fod og som også tilgodeser ergonomien.

Pronose: En ekstra robust forstærkning på snuden af fodtøjet. Pronosen er lavet af PU og er særdeles slidstærk og giver skoen en lang levetid. Pronosen gør også fodtøjet velegnet til knælende arbejde.

PU: Forkortelse af polyurethan, som er et skum, der bruges til at lave mellem- og løbesåler. PU er temperaturbestandigt fra -30 gr til +140 gr celcius og har en forbedret modstandsdygtighed over for mikroorganismer og kemikalier.

Sømværn: Sømværn i sålen forhindrer at søm og skarpe genstande trædes op i foden. MASCOTs sikkerhedsfodtøj har sømværn af stål og af tekstil. Sømværn af tekstil giver et mere behageligt fodklima.

TPU: Forkortelse af thermoplastisk polyurethan. Mere robust, slidstærk og elastiks end PU. TPU anvendes til løbesålen, som sikrer øget slidstyrke, skridsikkerhed og gode bøjeegenskaber.

Tåkappe: MASCOT har sko med tåkapper af aluminium og af stål. For at blive godkendt skal tåkappen bestå en falde- og tryktest på 200 J. MASCOT har udviklet sin egen anatomisk formede tåkappe, der yder betydeligt mere beskyttelse i både bredden og længden af foden end andre tåkapper på markedet samtidig med at give brugeren større bevægelsesfrihed.

Waterproof: Betegnelse for stærkt vandafvisende læder.

Alle MASCOTs sko er påført en række piktogrammer
Alle MASCOTs sko er påført en række piktogrammer. Det gør det hurtigt og overskueligt for dig, at få et overblik over, hvilke detaljer og egenskaber, det enkelte fodtøj har.

Sikkerhedsklasser. For sikkerhedssko godkendt efter EN ISO 20 345 gælder følgende:
Sikkerhedsklasser. For sikkerhedssko godkendt efter EN ISO 20 345 gælder følgende:


Se lidt om tryk på beklædning - Klik her.  - Se lidt om broderi på beklædning - Klik her.

Se lidt om fodtøj - Klik her.

Vi står gerne til rådighed med et konkret oplæg eller tilbud.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

246_20
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden