Camus og You fritids- og profiltøj i naturfibre
- et Dansk koncept, mest i naturfibre - også til voksne mennesker.


www.jobtøj.dk
Camus og You fritids- og profiltøj i naturfibre

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Camus og You fritids- og profiltøj i naturfibre - mest i naturfibre - også til voksne mennesker.
 
Fritids- og profiltøj i naturfibre, fra Camus - YOU - BLUE REBELL, samt gaveartikler fra MOMENTI Fritids- og profiltøj i naturfibre, fra Camus - YOU - BLUE REBELL, samt gaveartikler fra MOMENTI Fritids- og profiltøj i naturfibre, fra Camus - YOU - BLUE REBELL, samt gaveartikler fra MOMENTI Fritids- og profiltøj i naturfibre, fra Camus - YOU - BLUE REBELL, samt gaveartikler fra MOMENTI

Camus - fra Dansk Erhvervsbeklædning - Camus Fritids- og profiltøj i naturfibre:Camus - fra Dansk Erhvervsbeklædning - et Dansk koncept, mest i naturfibre - også til voksne mennesker.Camus - fra Dansk Erhvervsbeklædning - et Dansk koncept, mest i naturfibre - også til voksne mennesker.


Camus er et af de danske firmaer, der producerer fritids- og profilbeklædning i et mix af basic, classic og sporty design. Med fokus på funktionalitet, profilering og kvalitet er der her basis for at matche på kryds og tværs blandt sweatshirts, t-shirt, polo t-shirt og skjorter. Derudover findes jakker i polarfleece, fritidssæt - og matchprogrammer til ham og hende.

Produkterne findes til børn, og i de fleste modeller i størrelse S til 6XL.
Her er De dækket ind på arbejde og i fritid, i varme og kulde, stor som lille. Alle produkter er fremstillet af udsøgte råmaterialer og efter nyeste teknologi, der både tilgodeser miljøet og forbrugeren.

Produkterne er formaldehydfri og dermed hud- og allergivenlige.
I alle de strikkede modeller anvendes kæmmede garner, der giver den blødeste overflade med mindst mulig peeling. Samtidig har de den bedste farveægthed og holdbarhed.

Produkter i 100 % bomuld er forkrympet ved en sanforbehandling. Alle isoliprodukter er børstet på indersiden, hvorfor de afgiver overskudsluv, indtil de er vasket et par gange.

Tryk og broderi. Alle produkter er forberedt til tryk og broderi. Alt er reaktivt indfarvet for at undgå eventuel afsmitning på trykfarven. Produkter med foer har ekstra åbning, så det er muligt at brodere eller trykke.

Normalt er hele sortimentet lagervarer.

Specialordrer.
Ud fra Deres idéer og ønsker udarbejdes via designafdeling, også specialoplæg til virksomheder, der ønsker egen profil. Leveringstiden er 6 - 8 uger. Minimum ved specialordre er 300 stk..

Standardfarverne kan i de fleste modeller leveres som illustreret herunder:

 
Hvid  01  Hvid Flaskegrøn  09  Flaskegrøn Grå melange  17  Gråmelange Hvid melange  29  Hvidmelange
Sort  02  Sort Grøn  10  Grøn Kongeblå  18  Kongeblå Koksgrå  40  Koksgrå
Navy  03  Navy Rød  12  Rød Vinrød  22  Vinrød
Gul  05  Gul Lys blå  15  Lys blå Lys sand  24  Lys sand


Alle priser angives efter tilbud pr. enhed - forlang et oplæg i den mængde De aktuelt søger.
Nævnte priser er vejledende og gælder for størrelse XS - XXL.
Børnestørrelser, og størrelser udover XXL, efter dagspris.

- hertil skal tillægges moms og leveringsomkostninger a b fabrik / lager / trykkeri / brodør.

Se også mulighederne for tryk og broderi. Tryk her.

Alle priser er dagspris excl. moms og levering. Leverancerabatter efter tilbud.

Se et udpluk af mulighederne her:


classic-wear.dk - en verden af muligheder


Download kataloget for standardprogrammet.
 

Arbejdstøj til alle brancher;
Kittel- og uniformsbeklædning til pleje- og sundhedssektoren, arbejdstøj til industri- og autoværkstedet, renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien, eller kokketøj til hotel, kantine og restaurationsbrug og operationsbeklædning til klinik-, laboratorie- og hospitalsbrug, med tilhørende fodtøj og andet tilbehør samlet i en løsning, om ønsket.

Med sortimentet her tilbyder vi alle typer af arbejds- og profiltøj, lige fra uniformer til pleje- og sundheds-sektoren, til groft og slidstærkt arbejdstøj til industrien, eller renrumsbeklædning til medicinal- og føde-vareindustrien.

Uanset hvilken type beklædning De har behov for, kan vi leverer arbejdstøj fra lager eller i produktion, med logo og budskab, trykt eller broderet efter Deres krav.

Vi kan også sikre at den enkelte medarbejder har ren beklædning til jobbet med en vaskeaftale hvor tøjet vedligeholdes og udskiftes i en løbende proces. De kan få arbejdstøjet leveret som De ønsker det, for eksempel pakket og leveret til hver enkelt medarbejder, lagt i skab eller på hylde og afhentet efter de individuelle behov og krav.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

195
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden