Kentaur - beklædning til alle opgaver
- gastronomi, cafe og køkken, eller institution og hospitalssektoren.


www.jobtøj.dk

Kentaur_logo

Kik ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Kentaur til alle opgaver - gastronomi, cafe og køkken, eller institution og hospitalssektoren.


  Kentaur - Value for Textile Service 


Kentaur er en BtB virksomhed
med design og produktion af vaskeriegnet erhvervsbeklædning.
Det vil sige, at man hovedsagligt distribuerer tøj via vaskerier og gennem Dansk Erhvervsbeklædning. Erhvervsbeklædningen dækker en bred faggruppe inden for servicefag som for eksempel social- og sundhedssektoren, køkken, rengøring, hotel- og restaurationsbranchen samt levnedsmiddelindustrien.

Kentaur - Value for Textile Service 

Konceptet indeholdes af beklædning og fodtøj inden for alle områder af social- og sundhedssektoren, deriblandt dentalbranchen, fysioterapeuter, plejehjem, hjemmepleje, rengøring, hospitaler og alle former for klinikker og til hotel, restaurations- og cafébrug. Arbejdstøj til alle brancher; Kittel- og uniformsbeklædning til pleje- og sundhedssektoren, arbejdstøj til industri- og autoværkstedet, renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien, eller kokketøj til hotel, kantine og restaurationsbrug og operationsbeklædning til klinik-, laboratorie- og hospitalsbrug, med tilhørende fodtøj og andet tilbehør samlet i en løsning, om ønsket.
Kentaur - Value for Textile Service 

Med sortimentet her tilbyder vi alle typer af arbejds- og profiltøj, lige fra uniformer til pleje- og sundhedssektoren, til groft og slidstærkt arbejdstøj til industrien, eller renrumsbeklædning til medicinal- og fødevareindustrien.

Uanset hvilken type beklædning De har behov for, kan vi leverer arbejdstøj fra lager eller i produktion, med logo og budskab, trykt eller broderet efter Deres krav. Vi kan også sikre at den enkelte medarbejder har ren beklædning til jobbet med en vaskeaftale hvor tøjet vedligeholdes og udskiftes i en løbende proces. De kan få arbejdstøjet leveret som De ønsker det, for eksempel pakket og leveret til hver enkelt medarbejder, lagt i skab eller på hylde og afhentet efter de individuelle behov og krav.
Kentaur - Value for Textile Service

Materialerne er nøje udvalgt til markedet, ligesom designerne løbende udvikler nye produkter, der kan leve op til Deres dagligdag og velbefindende.

Vi står også til rådighed med hele dette produktprogram, normalt fra lager. Opgaver der indbefatter tilførsel af tryk, broderi eller etikettering samt større ordrer der kræver forudgående produktion, kan sædvanligvis leveres på ca. 2 - 6 uger.
Kentaur - Value for Textile Service
 

Kentaur til alle opgaver - til gastronomi, cafe og køkken, eller institution og hospitalssektoren.


Value for Textileservice.
Hos Kentaur er der ét fastlagt mål: At skabe merværdi for de primære målgruppe, vaskerier/ Textile Service. Deraf pay off "Value for Textile Service". Dette skal være essensen i at opfylde visionen om at være den foretrukne leverandør af let erhvervsbeklædning til Textil Service i Europa. Kentaur har 10 essentielle eksterne værdier/parametre som ligger til grund for koncept og tanker og er dermed indfrielsen af visionen. Den vigtigste af de 9 værdier er leveringssikkerhed. Inden for Textile Service er det vigtigt, at De som kunde få garanti for den bedste service. Derfor skal De være sikker på, at De som indkøber modtager den rigtige vare til den lovede termin - og det prioriteres. Kvalitet er vigtigt. Vi vil levere en god og gennemtestet kvalitet, som kan holde til de krav branchen stiller. Vi ved, at ekstremt slid og en hård vaskeproces er dagligdag. Ligeledes er det af stor betydning, at Deres forventninger stemmer overens med det leverede produkt fra leverance til leverance, hvorfor kvaliteterne skal være ensartede. Endvidere bevæger Kentaur sig på et marked, som konstant er under udvikling.


Kentaur - Value for textil service

 
Chefwear 20 Fairtrade Kollektion Hovedkatalog 20

En anden væsentlig faktor er den produktøkonomiske tankegang.
Kentaur udvikler konstant på alle produkter med henblik på effektivisering og optimering af Deres driftsøkonomi. Det vil sige at den opbyggede viden og kendskab til brugeren i udviklingen af innovative og efficiente produkter. De opnår en markant bedre økonomi med få artikler med mange variationsmuligheder og i dobbeltstørrelser, så det reducerer antallet af størrelser på lager og dermed også bidrager til øget leveringssikkerhed. På den måde gennemskueliggøres kollektionerne, så De oplever større overblik og nemmere kan træffe det rette valg. Dialog og nærvær med Dem som bruger giver et bredt og nuanceret markedskendskab. Med fingeren på pulsen indhentes viden som kombineres med kravene fra Textile Service. Derved bliver produktet ikke "kun" egnet til vaskeri, men også det, som markedet efterspørger. Overbevisningen er, at knowhow kun giver værdi i samspillet med Dem som kunde og sparringspartner. Derfor er De altid velkommen til at trække på den megen information der rådes over, og dermed imødekomme de fremtidige krav til mere solid information.

Service & Food - Care & Kindness - Fairtrade Kollektion - Processing industri - HACCP - Shirts Concept - Mix & Match
- med trykt og broderet budskab om ønsket.

Service & Food

- hvis De arbejder med gastro, catering og service.
 

Service & Food - hvis du arbejder med gastro, catering og service.

 

Care & Kindness
- hvis De arbejder med hospital, pleje, klinik og service.


Care & Kindness - hvis du arbejder med hospital, pleje, klinik og service.

Fairtrade Kollektion
- hvis De vil medvirke...

Fairtrade Kollektion- hvis De vil medvirke...

Processing industry
- hvis De arbejder med haccp og fødevarer.

Processing industry - hvis De arbejder med haccp og fødevarer Kentaur - New food collection - HACCP - Overdele - kasketter og huer - besøgskitler, skjorte, busseronner, bukser og toppe - med broderi eller tryk efter behag

Shirts Concept
- T-shirts, polo, sweat, fleece
 
Shirts Concept - T-shirts, polo, sweat, fleece

   

 
 
Kentaur concept-beklædning og fodtøj dækker områderne inden for alle områder af social- og sundhedssektoren, deriblandt dentalbranchen, fysioterapeuter, plejehjem, hjemmepleje, rengøring, hospitaler og alle former for klinikker og til hotel, restaurations- og cafébrug.


|
Care & Kindness | Serving & Food| Processing Industry | Shirt Concept | Accessories |
|
Forklæder | Kokke- og serveringsjakker | Kokke- og serveringsbukser | Bukser | Funktions- og storskjorter | T-shirt | Polo t-shirt | Fleece | Sko og sandaler | Måltagningsskema |
 

Alt naturligvis med tryk og broderi, efter opgave og ønske.

Unikt look og pragtfuld påklædning - helt uhøjtideligt - alt i de rigtige mål.

Forlang katalog og prøver - eller et oplæg.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

118
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden