Blåkläder udvikler, producere og distribuere
- arbejdstøj, regntøj, handsker og sko.
 


www.jobtoej.dk

Blåkläder arbejdstøj

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Blåkläder udvikler, producerer og sælger arbejdstøj, handsker og sko

Blåkläder udvikler, producere og distribuere arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design. Produkterne leveres på et internationalt marked.

Blåkläder udvikler, producere og distribuere arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere


WORKWEAR MAGAZINE
.

I denne udgave har vi fokus på
 - Håndværk
- Industri & Transport.

Blaklaeder magazin sommer 2020

Blaklaeder magazin foraar 2020
 
Blaklaeder magazin 2019
 
tre-lags undertøj - warm - 10 grader


Arbejdstøj er et værktøj til et bedre job
.
For Blåkläder er arbejdstøj et redskab til at performe bedre i dagligdagen. De funktionelle, produkter gør  arbejdet lettere og beskytte i det daglige arbejde. Dette er Blåkläders mission, og dermed vores. Ved at respektere identitet, rødder, og for at opretholde brand og sjæl i Blåkläder, udvikles, produceres og sælges tøj, handsker og sko, bl.a. for at sikre Dem og for at gøre arbejdet nemmere og give maksimal beskyttelse.

Blåkläder arbejdstøj - hvor kvalitet og pasform er i højsædet

Korrekt tøj, selvsikker og stilfuld, indefra og ud.
Skal man gøre noget, som skal holde længe og modstå det meste, må man tænke efter. Det er ikke nok at vælge de bedste materialer og værktøjer. Man må betragte det store billede, og samtidig være kræsne med detaljerne. Hvis man gør dette, så får man også et godt stykke arbejde. Blåkläder's drivkraft er den udfordring at udvikle produkter, der gør livet sikrere, lettere og mere bekvemt. Korrekt klædt på, selvsikker og stilfuld, indefra og ude.

Korrekt tøj, selvsikker og stilfuld, indefra og ud - Blåkläder er et godt bud

Blåkläder vision.
Blåkläder vil være en førende leverandør af arbejdstøj, handsker og sko til kunder, der efterspørger høj ydelse, kvalitet og design på alle markeder, hvor man opererer.
Blåkläder vil være en førende leverandør af arbejdstøj, handsker og sko

En af Sveriges største producenter af arbejdstøj.
Det giver god mening at skifte leverandør af arbejdstøj. Derfor vokser Blåkläder. Blåkläder har produceret og distribuerer arbejdstøj siden 1959, primært til det svenske marked. Man er nu en af de største producenter i segmentet af tungt arbejdstøj. der produceres årligt ca. en millioner stykker tøj på egne fabrikker. Ud over det danske marked, er Blåkläder repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, England, Irland, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland, Schweiz, Italien, Canada, USA, og Østrig.

54 år hårdt arbejde
Med sine rødder solidt plantet i hjertet af den svenske tekstilindustri, har Blåkläder en lang og stolt historie af tøjproduktion, både for modebranchen og den industrielle sektor. Efter mere end 50 år i branchen, har denne familiedrevne virksomhed en meget stor knowhow og ægte viden om, hvordan man producerer tøj. Blåkläder er en voksende virksomhed, og planlægger at fortsætte på denne vej. Visionen er at sprede funktionelt arbejdstøj over hele verden. For at gøre det er der brug for stor produktionsressourcer og måske vigtigst, fuld kontrol over produktionen. Blåkläder ejer sine egne fabrikker, og det er et bevidst valg. Det er ganske enkelt den bedste måde at sikre kvalitet i det lange løb. Ikke kun i slutprodukter, men også på områder som arbejdsvilkår, miljøhensyn og valg af leverandører.

I produktionen af tøj, er man nødt til at være forsigtig. På alle måder

Med verden i fokus.
I produktionen af tøj, er man nødt til at være forsigtig. På alle måder. Ikke alene har Blåkläder undersøgt sømmene på tøjet, man også undersøgt selve produktionen i sømmene. Blåkläder gør dette for at sikre, at alle  produkter og produktionen er gennemført på en fair måde. For menneskerettighederne og miljøpåvirkning, har ingen grænser. For eksempel vil Blåkläder kontrollere, at tøjet ikke indeholder forbudte kemikalier, og at arbejdsmiljøet er sikkert i produktionen. For Blåkläder er det ikke kun vigtigt at være stolte af tøjet, men også af produktionen.

Alt De behøver at vide om Blåkläder's CE-mærkning.
Her på siderne finder De en kort information om CE-standarder, der er angivet i de europæiske direktiver vedrørende personlige værnemidler og sikkert arbejdsmiljø. CE-mærket dokumenterer, at produktet er i overensstemmelse med performance standarder for et produkt af en sådan art. Det er ikke en garanti for, at produktet vil forhindre risikoen for ulykker eller alvorlige skader, når brugeren er udsat for sådanne risici i et arbejdsmiljø.

Alt De behøver at vide om Blåkläders materialer.
Det kraftige stof er for dem, der bruger en masse værktøjer, og til dem der slider deres tøj hårdt på byggepladser og lignende steder. Tøjet har dobbelt og tredobbelt søm i udsatte steder. Stoffets sammensætning er også vigtigt, hvis De vil finde en beklædningsgenstand, der passer. Et holdbar, farveægte og forvasket stof, 100 % bomuld - Et slidstærk, farveægte og sanforiseret - forkrympet bomuldsstof, som bruges i alt håndværkertøjet. Det tykke stof er velegnet til svejsning, når flammeresistent tøj ikke er påkrævet.

Alt De behøver at vide om Blåkläders materialer.

Et par af fordelene ved bomuld er:
• Blød og komfortabel.
• Altid forvasket og for krympet.
• God til svejsning, fordi det modstår svejser gnister.

Polyester / bomuld til holdbare arbejdstøj fra Blåkläder.
Polyester / bomuld - Varm om vinteren og køligt om sommeren. Holdbar og farveægte. Et all-round stof, der bruges i alle erhverv, der kræver holdbart tøj.

Nogle af fordelene ved at bruge polyester / bomuld er:
• Holdbarhed.
• Ingen svind.
• Farveægte.
• Mere olie og vandafvisende end bomuld.

 
Nye størrelser - op til XXXXXL


Industri Service Murer Gartner Malere Regntøj High-vis Håndværk Børnetøj Profil Flammehæmmende Handsker Dame Vind Væde Kulde Sko Coolmax Cordura GoreTex
CE-klassificering:
EN 1149-5 EN 14404 EN 149 EN 343 EN 388 EN 420 EN 471 EN 511 EN 61482-1-2 EN ISO 11611 EN ISO 11612 EN ISO 20345

 

Blåkläder arbejdstøj - hvor kvalitet og pasform er i højsædet

 
 
Hent Blåkläders katalog her

Se meget mere om mulighederne på de næste sider

Se mere på de næste sider  
 
Blåklæder - fire farvekombinationer i UNITE kollektionen

Tendensen, hvor flere og flere kvinder vælger at arbejde i håndværksfaget, fortsætter. Blåkläder arbejder konstant på at udvikle og udvide sortimentet. At lytte til de behov, som brugeren har er afgørende, når man udvikler nye produkter. Med feedback fra kvindelige testpiloter, er vi i stand til at gå videre med hensyn til kvalitet, funktion og pasform. Blandt nyhederne findes fire farvekombinationer i UNITE kollektionen og en Inherent anti-flame lightweight kollektion.
Se mere på de næste sider

Blåklæder UNITE kollektion - made for women

Som supplement
og alternativ til alt dette, kan vi bl.a. anbefale følgende fra ID-line:
 

 - Hent de nyeste kataloger i PDF-format her.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

032
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden