F. Engel Arbejds- og profiltøj.
Informationsside.


www.jobtøj.dk

F. Engel Arbejds- og profiltøj - Still going stronge

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Firmaet F. Engel har i generationer været en af de førende leverandører af arbejdstøj på bl.a. det danske marked.

F. Engel Arbejds- og profiltøj - Informationsside.

 Om F. Engel  Basistøj  Standardtøj  Entreprise
 Tilbehør  EN471  Specialtøj  Tryk
 Målskema  Farvekort  KATALOG

Firmaet F. Engel har i generationer været en af de førende leverandører af arbejdstøj på bl.a. det danske marked. I kraft af de senere års mange fusioner  er F. Engel én af de få tilbageværende leverandører som Dansk Erhvervsbeklædning samarbejder med, der endnu er på danske hænder. Det er vi stolte af at have med i vort sortiment - og det kan De også være. For ikke blot medfører det at stolte traditioner videreføres, men dansk arbejde bibeholdes - og styrkes gennem det stærke koncept som F. Engel i dag består af F. engel A/S - International Textile Corporation - har i dag produktion af både arbejdsbeklædning med mærkerne FE Engel, WorkZone, herrebeklædning under mærkerne John´S, Sunwill, samt jagtbeklædning under mærket Deerhunter.

Der er ca. 150 ansatte i hovedkvarteret i Haderslev, samt 400 ansatte på Engel's egne fabrikker i Lithauen. FE Engel stancord beklædning er certificeret med EU's blomst, hvilket betyder,  at både leverandør og underleverandør tager specielt hensyn til miljøet i produktionsprocessen. Det gælder både ved indkøb af råvarer, samt spildevandskontrol fra både egne produktionssteder og underleverandører. På de næste sider finder De standardtøjet i bomuld og polyester, men vil ved at gå videre finde et stærkt udvalg i fluorescerende arbejdstøj, ligesom et stort og varieret program er at finde på vinter- og Coloursiderne. F. Engel har også skabt Work Zone, men har også et betydeligt marked i artikler som AIRPORT profilbeklædning og SUNWILL benklæder.
Se videoen om F. Engel - og lidt om programmet, her.

Det har vi efterfølgende oplistet herunder, og på de efterfølgende sider.

Se tingene igennem, eller kontakt os for et oplæg og en pris

Firmaet F. Engel har i generationer været en af de førende leverandører af arbejdstøj på bl.a. det danske marked. - SE DET AKTUELLE KATALOG HER Firmaet F. Engel har i generationer været en af de førende leverandører af arbejdstøj på bl.a. det danske marked. - SE DET AKTUELLE KATALOG HER

- kombiner alt efter Deres behov og krav.
- vi sætter gerne prikken over i-ét med tryk og broderi, efter opgave.
 

Broderi og tryk monteres direkte på arbejdstøjet, og anvendes som den effekt der tilføre jobtøjet særpræg og genkendelse. Den enkelte kan med personnavnet sikrer det sidste på arbejdstøjet. Såvel broderi som tryk laves i dag i en stærk kvalitet, der tåler normale vaskeprogrammer. Broderi anvendes ofte når der er særlige krav til detaljer, styrke og farve. Tryk kan produceres som direkte tryk, og som transfer, der er en særlig teknik, hvor logo og tekst fremstilles og klargøres i den størrelse og farve, De har behov for, og efterfølgende monteres med en varmepresse, når tøjet er klargjort til brug. Vi producere og montere gerne specielle transfers efter opgave, og kan være med til at udvikle logo og tekst, efter Deres ønske. Kvalitetskravene kan være forskellige, og af den grund findes en del specifikke muligheder, hvoraf et par stykker benævnes her:

Polytransfer: Er den mest almindelige transfertype til arbejdstøj, og tåler vask op til 60°C. Slidstyrken er middelhøj.
Supersoft transfer: Er velegnet til t-shirt og sweatshirt. De har en meget blød og behagelig overflade
og kan næsten ikke mærkes mod kroppen. Slidstyrken er meget høj, og denne transfertype tåler vask op til 40°C.
Superflex transfer: Er en stærk transfertype med lang levetid, som er ideel til arbejdstøj, der udsættes for kraftige påvirkninger. Tåler kogevask ved 95˚C, tørretumbling ved op til 85˚C, kemisk rens og behandling på erhvervsvaskeri. De kan monteres på tekstiler med moderat fleksibilitet. Farvernes dækkeevne er 99 % og fås i samme standardfarver som Polytransfer.
EKO transfer: Er den kraftigste transfer, som både tåler 95°C vask og kemisk rensning. EKO transfer bruges ofte til hårdt industriarbejde, og hvor der anbefales industrivask. - Ud over dette kan vi efter Deres behov fremstille en lang række andre kvaliteter, der hver for sig er særegen og fremstilles efter behov og krav.

Lidt facts om varen der bruges:

SLIDSTYRKEN garanteres af vore europæiske stofleverandører, der er kendte for deres høje kvalitetsniveau. I en slidstyrketest bliver Engel's arbejdstøjskvaliteter testet for slid på Martindale apparater, hvor stoffets slidstyrke måles gennem gentagne slibninger. Og her får ENGEL's stoffer topkarakterer.
FARVEÆGTHEDEN er specielt vigtigt, når vi syr det nye Colour program, hvor mange forskellige farver kombineres. I samarbejde med førende vaskerier gennemføres gentagne vasketests, indtil vi er overbevist om, at farveafsmitning ikke forekommer.
SYNLIGHED skal være optimal, når man arbejder i trafikeret miljø. Og det kan både være på større arbejdspladser eller ude ved vejene. ENGELs fluorescerende arbejdstøj er hydrofoil behandlet, om gør stoffet olie, vand og smudsafvisende. Og det er vigtigt, for det bevarer de reflekterende egenskaber, også ved gentagen vask. Prøv selv at hælde kaffe på ENGEL fluorescerende orange, og det vil blive afvist.

ENGEL Stancord: 65 % polyester / 35 % bomuld i 300 gram/kvadratmeter, som en af de stærkeste kvaliteter i Europa.
ENGEL Comfort: 100 % bomuld i 360 gram/kvadratmeter, hvilket også er en af de tungeste på markedet. Bomuld er et naturprodukt, hvorfor man skal altid bruge en kraftig version, da de taber lidt ved gentagne vaske.
Enterprisekollektionen
hvis design er udformet med baggrund i en slutbruger-undersøgelse blandt to grupper af håndværkere. Her blev der virkelig gået til tingene. Hvor mange lommer havde de egentlig brug for? Hvilke farver kunne de godt tænke sig osv.? var nogle af de ting, der blev spurgt om, og som var med til at danne basis for den kollektion, designer Charlotte Normann har udviklet. Håndværkerne lagde vægt på, at tøjet har en god pasform og nogle brugbare lommer med plads i. Dog havde de også fået øjnene op for, at uniformen gerne måtte være lidt smartere end ensfarvet blå habit, og at der gerne måtte være lidt diskret farvespil. Enterprise kollektionen er derfor i otte smarte farvekombinationer, hvoraf sort / grå, rød/grå, khaki/sort samt azur/sort er helt nye kombinationer hos F. engel. Selve materialet er også en ny speciel Stancord Plus i blandingen polyester/ bomuld, som er opkradset på bagsiden af stoffet. Det gør tøjet mere behageligt at have på - uden at det går ud over slidstyrken. Den nye serie af 2-farvet Enterprise kommer også i 100 procent bomuldskombinationer i farverne grå/sort, azur/marine, hvid/blå, så man kan arbejde både med lettere svejsning, maling og andre fag. En ny smart grå/sort kombination vil pynte lidt på den sorte industris medarbejdere. Selve stoffet har stadig en høj slidstyrke og er testet via en Martindale test i Italien. Kollektionen indeholder moderniseret arbejdstøj, men dog stadig med de små finesser fra pioneertiden, såsom saddle back syning i bukserne,  maskulin overskæring med ekstra forstærkning på jakker og pilot- jakker. De mest nødvendige lommer er udbygget med større tommestoklommer, og telefonlommer, nu også på bukserne. Pilotjakkerne har fået overdækket lynlås, ekstra inderlommer og telefonlomme med klap, så vandet ikke løber ind.
 

ØKO-TEX STANDARD 100

Vore kvaliteter i Stancord, Comfort og EN 471 arbejdsbeklædning
er certificeret i henhold til ØKO-TEX Standard 100, hvilket sikrer kropsvenlig beklædning. Blandt andet anvendes der ikke formaldehyd
eller andre giftstoffer i produktionen og ingen brug af klor i blegnings-processen. Forbudte azo farvestoffer samt brug af nikkel i knapper /l ynlåse er også udelukket.
 
ØKO-TEX STANDARD 100OUTLAST®

Temperaturregulerende materiale, der absorberer kropsvarme og afgi-ver den igen, når kropstemperaturen falder.
 
OUTLAST®

MATCHFORM

Igennem mange års produktion af både arbejds- og herrebeklædning,
ar vi fået tilrettet pasform og materiale, således at vi opnår det optimale design for vore modeller. ENGEL modellerne er udviklet efter det nye MATCHFORM, hvilket er et nøje ergonomisk afprøvet system,
som via snit, syninger og materialevalg giver maksimal frihed til bevægelse og stræk under arbejdet.
 
MATCHFORM

FE-TEX MEMBRANBEKLÆDNING

FE-Tex membranbeklædning beskytter effektivt mod vind- og vandpåvirkninger samtidig med, at den sikrer kroppens muligheder for
at ånde. Det er FE-Tex membranens særlige fiberstruktur, der sikrer kroppens varme og fugt mulighed for at trænge indefra og ud - samtidig med, at påvirkninger udefra forhindres i at trænge ind. Især til arbejde, der kræver store fysiske anstrengelser og fremkalder megen kropsvarme.
 

FE-TEX MEMBRANBEKLÆDNING
STANCORD: 65 % polyester/35 % bomuld, 300 g/m2. Stoffet der anvendes til såvel standardmodellerne som Colour sortimentet er Øko-Tex Standard 100 certificeret.
COMFORT: 100 % bomuld, 360 g/m2. Stoffet der anvendes til såvel standardmodellerne som Colour sortimentet er Øko-Tex Standard 100 certificeret.
DENIM: 100 % forvasket bomuld, 400 g/m2 (12 oz.)
ALASKA: Vintermodeller med yderstof af 100% polyester med PU-coating på bagsiden, og hermed vand- og vindafvisende. Mellemisolering er en 100 % polyester vattering. Inderfoer er 100 % nylon.
TERMO: Underbeklædning i 100 % polyester. Svedabsorberende og samtidig isolerende underbeklædning.
TERMOQUILT: Findes i 2 kvaliteter: Inderbeklædning: 100 % nylon med 80 g/m2 polyesterfyld. Yderbeklædning: 100 % polyester med antistatisk vattering (100 g/m2).
EN 471 FLUORESCERENDE, STANDARD: 85 % polyester/15 % bomuld, 270 g/m2. Hydrofoilbehandlet stof og hermed vand-, olie- og smudsafvisende. Forlænger stoffets levedygtighed og refleksionsgrad.
FIBERPELS: 80 % polyester/20 % akryl, bruges som behagelig varmeisolering.
PROBAN: 75 % bomuld/25 % polyester, 310 g/m2, kemisk behandlet og dermed flammehæmmende.
Bruges ofte som svejsebeklædning.
NOMEX: Nomex/Antistatic, 99 % NOMEX (heraf 5 % Kevlar), 1 % metal, 265 g/m2, der er brandsikker. Benyttes ved særlig kraftige varme-/flammepåvirkninger.
MEGATEC: Special allround beklædning, der både er antistatisk, syrefast og brandhæmmende. 75 % bomuld/24 % polyester/1 % antistatisk fiber, 250 g/m2. EN 531: Brandhæmmende deklaration. EN 1149-1: Antistatisk materiale. EN168-368: Klausul 4.7 og 4.8, kemisk beskyttelse. pr EN 130-34: Specificeret for begrænset kemisk påførelse.

Alt kombiner alt efter Deres behov og krav
- vi sætter gerne prikken over i-ét med tryk og broderi, efter opgave.
 

Hent kataloget for FE-arbejdstøj her

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederForlang et oplæg - prøver - eller tilbud på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

011info
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden