Visitkort med tryk
- eller brevpapir A4 90 gram, bankpost papir, fakturapapir A4 med giro/FI-kort, selvkopierende formularsæt, og kopi.


www.trykogide.dk
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB.
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

V
isitkort indgår også i vort koncept og kan leveres offsettrykte, og i digital udførsel.

Visitkort indgår også i vort koncept og kan leveres traditionelt og i digital udførsel.

Hvis De ønsker tryk, vil normal procedure være fremsendelse af digitalt pr. mail, der indeholder en illu-stration af det ønskede, enten i form af et billede, logo, eller den ønskede tekst, da længde og bredde er afgørende for hvilken trykteknik der kan anvendes. Billeder og illustrationer kan vi bedst bearbejde i .eps, .Ai, eller som PDF-format, outlinet. Tekst i samme regi eller fremsendt med den aktuelle Fonts-fil ved-hæftet. Oplysninger om form (Længde*bredde), farve (Pantonefarver) og kvalitet, vil det lette vore mulig-heder for at fremsende et konkret oplæg. Alle priser er dagspris, excl. moms og gebyrer, a b dansk grænse, fabrik/lager/trykkeri. Alle priser er baseret på levering af trykklar Pdf-fil. Tryk med Pantone-farver er baseret på en af ca. 50 standardfarver. Tillæg for specialfarver kr. 250,00 og metalfarver kr. 500 kr. Alle tryksager leveres ab fabrik, DK, eksklusiv fragt, efter regning. Kvantumstolerance +/-10 % ved oplag under 1000 og +/- 5 % ved højere oplag. Der beregnes kun for det leverede antal. Ordre på visitkort belægges med et leveringsgebyr på kr. 75,00 pr. ordre,

I løbet af kort tid præsenterer vi her en såkaldt "visitkort løsning", hvor De som virksomhed, forening, eller organisation kan samle alle Deres forretningstryksager; brevpapir, kuverter, og visitkort, i en brow-serbaseret løsning. Det betyder at De kan tilrette disse tryksager, læse og godkende korrektur, og sen-de dem direkte til produktion. Det skaber overblik og sparer tid og penge.
 

Enkelt visitkort format 85 x 55 mm., med 1 eller 2-sidet trykDobbelt-visitkort plano-format 170 x 55 mm. med bukkestreg

Offsettrykte visitkort i Pantone-farver


Digital-trykte visitkort i 4 farver

Andre formater. Principielt kan alle formater leveres, blot skal de indeholdes i trykarealet på 31 x 44 cm.. Vi rådgiver gerne pr. telefon; +45 64713608*, men ser gerne en opgave beskrevet via en mail, hvor opgaven beskrives, gerne med en vedhæftet fil, der indikere jobbets beskaffenhed. Vi forsøger at lægge al information her på hjemmesiden, så De kan trække informationerne, eller få mere indsigt, når De har brug for dem.

Vi leverer Svanemærket kvalitet
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB

Se flere indgangsvinkler herunder.

 Om digitaltryk  Adressering, pakning, distribution
 Bannere  Brevpapir  Blokke  Brochurer  Bøger
 Etiketter  FI-kort  Fakturapapir  Formularer  Foldere
 Hæfter  Mapper  Kuverter  Kalendere  Klistermærker
 Labels  Løsblade  Magasiner  Plakater  Plot
 Postkort  Prisliste  Streamers  Storformatprint  Visitkort

340_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden